עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yanme,

יש לי לוח gigabyte 7vtx והמאוורר שעל הצי'פסט מתקשה להסתובב ולפעמים אני צריך לתת לו דחיפה כדי שיתחיל חהסתובב ולפעמים גם זה לא עוזר אני לא יודע מה לעשות אולי אפשר לפרק אותו ולסדר אותו אבל אני לא יודע מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. כן או לא?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי- לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט... השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה?? ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR) תודה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אז ככה: E5200 4GB MUSHKIN 4-4-4-12 ASUS P5KPL-CM הייתי רוצה לדעת לאן אני יכול להגיע... אני לא מתכנן OC מטורף אבל אני לא יודע אם הלוח שלי מספיק טוב בשביל OC נורמלי

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קניתי את המחשב שלי מלפני חודשיים וחצי מעבד E6300 בא עם קירור של SPIRE. עכשיו שמתי לב שהטמפרטורה שלו לא במאמץ עומדת על 53-54. יש לי מארז של HEC. והתמונה שלמטה^^ זה לאחר ששמתי מאוורר של 8 ס"מ במקום הטורבינה שיש לי על הדלת של המארז. ובנוסף שמתי מול הרשתית הזאת של המאוורר שעל הדלת מאוור גדול כאילו מאוור רגיל של החדר חח בשיא הכח שיכניס רוח קרה לשם. הטמפרטורה ירדה במעט ותראו מה מצב הטמפרטורה: כמובן שאני לא הולך עכשיו להשאיר את המאוורר הגדול הזה מול המחשב, אז מה דעתכם? צריך לקנות קירור חדש? או שמה שיש כרגע זה נורמלי..? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Shortboarder,

האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?

7. Started by mokisho,

האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by 00Amir,

האם בכלל אפשרי לשנות את ה BUS בסנדי ברידג'? מה יקרה אם ירימו מ 100MHZ ל 110MHZ ואז יכפילו ב 50?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

צהריים טובים לכם אוקי נכנסתי בדרייברים של NVIDIA לCLOCK FREQUENCY SETTINGS ויש שם אופציה הנקראת detect optimal frequency לחצתי עליה והיא עשתה לי C@ לכ614\454 עכשיו הבעיה היא כשנכנסתי לט"מפ של הכרטיס היא מראה לי 55-53במנוחה ו63במאמץ בדמו של NVIDIA VULCAN הטמ"פ לא נמוכה מידי? האם אפשר להגיע גם ליותר עם הכרטיס שלי?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Snoopy2006,

שלום, הזמנתי בחנות 4 מאוורי 80 mm מדגם silent cat. שבאתי לקחת אותם התברר שהחיבור שלהם לחשמל הוא של 3 פינים. יש לי ספק של antec והוא מגיע עם חיבור רגיל של חשמל - 4 פינים. טוב ... הזמנתי מהם 4 מתאמים לחשמל מ-3 פינים ל-4 פינים וכבר במשך חודש הם לא מצליחים להשיג את החלק. בינתיים המחשב שלי "נשרף" ולהם כמובן זה לא אכפת. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה מתאמים (לא ידעתי שזו כזו בעייה) - עדיף בצפון או ברשת. למקרה שלא אמצא - מה המאוורר המועדף למארז בגודל 80 mm וחיבור 4 פינים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alexbmw,

אז כך חברים ,יש בידי מחשב פנטיום 3 ישן ,עם מעבד 650 mhz על סלוט 1 ,האם ניתן לבצע o.c בצורה סבירה עם מעבד כזה על לוח של ibm ? אגב אם אני יצליך לעשות אני יצרף את זה לקבוצת hwbot שלנו וזה יוסיף נקודות כי לא הרבה עושים למעבדים ישנים ויותר כל לעשות תוצאה טובה (לפחות כך אמרו בשירשור פה ) .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. איך הלוחות אם (תוצרת אינטל) עם הצ'יפסט החדש 945p? הם תומכים בOC? מי יותר טוב גיגה בייט או אינטל(בלוחות אם) ואם אפשר לתת פה סיבות למה לקנות לוח אם תוצרת אינטל ולמה לא לקנות לוח אם תוצרת אינטל תודה לעוזרים!!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shai87,

שלום, הנייד שלי VOSTRO 3300 של דל עושה בעיות לאחרונה, הוא נכבה לא מעט במיוחד כשניסיתי לשחק בו פיפא, המחשב תמיד היה רותח אך הפעם זה גם מפריע לי לעבוד. אציין שהמחשב תחת אחריות דל , האם מומלץ לפתוח אותו ולהתעסק עם זה בעצמי או שזה כלול באחריות ועדיף לתת למומחים לטפל בזה? אציין שלעולם לא פתחתי מחשב נייד, ניקיתי אבק רק מהנייחים שהיו לי. תודה רבה, שי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Swimmer,

הרעיון עצמו, שהמים מקררים שלושה רכיבים, אך כל רכיב מקבל מים ישירות מהרדיאטור. ראיתי שהיה פוסט כזה לפני מספר שבועות, אז חשבתי לפתח את הרעיון בגדול... מרכיבים: שתי משאבות עוצמתיות -> אחרי הכל.... רדיאטור תלת שלבי -> אולי יתווסף עוד אחד כמות יפה של נוזל קירור, שניים שלושה בקבוקונים(המערכת תשב במארז נפרד שהמארז של המחשב ישב עליו) מיכל מים -> אולי יתווסף עוד אחד בהתאם לצורך chipset, cpu and gpu water blocks אדום - מים חמים שיוצאים מהבלוק שחור - מים "קרים" שיוצאים מהרדיאטור *** המיקום של הרדיאטור אולי יוחלף... נראה... *** האם ישנה בעיה של לחצים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Dean Trachtenbroit,

מישהו כבר משתמש ב swiftech h220 ואם כן, האם הביצועים שלו טובים?

17. Started by omri123,

אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אהממ... למה לוח האם שלי לא מוכן להריץ זיכרון DDR 266 ליותר מ100/33 ? אנחנו מדברים פה על דורון 800 אם לוח אם A7V266-E . ועוד משהו אם אני אצליח לשים אותו על133/33 האם זה יחמם משהו,אני שואך את האלה הזאת מכיוון שהוא 266 אך עובד ב100 (200) בתור ברירת מחדל. אסכם זאת בלמה? גדול וזוהר: [glow=Teal, 4, 500]למה?[/glow] עריכה: עקב אילוצים של בעיות חומרה מסוימות אני לא אוכל להגיב לפני השעה עשר, אבל בבקשה מכם תענו לי!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by nzxt,

יש לי עכשיו את המעבד הנל והטמפ הממוצעת שלו במנוחה נע בין 50-60 מעלות שזה הרבה אני חושב במאמץ הוא עובר את ה80 בכיף הקירור שלי הוא סטוק של אינטל ..... מארז מאוורר מאוד 3 מאווררים המארז של אנטק מה הבעיה יכולה להיות? משחה טרמית או הקירור עצמו תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, הטמפ' מעבד שלי (celleron 2400) היא 77 מעלות בממוצע (לאחר מריחת משחה טרמית שהורידה מטמפ' של 90 מעלות+) הורדתי את התוכנה everest וראיתי שקצב סיבובים של המאוורר שלי עומד על 2177RPM. השאלה היא אם אני צריך להחליף מאוורר או שהבעיה היא במעבד עצמו?..

• 13 תגובות
    • 999 צפיות
  21. Started by Oxygen87,

איך אני יכול לדעת ? הנה תמונות שהעלתי מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  22. Started by anuekr,

אהלן, אני בעלים גאים של נטבוק Asus eee pc 1005p כבר שנתיים והוא איטי בלשון המעטה. אז חשבתי לעצמי - אולי יש טעם לעשות לו OC? אני לא מתכוון לנסות להריץ עליו באטלפילד 3, אלא שפשוט לא יקרטע כשאני מפעיל כרום ווורד בו זמנית - אולי פוטושופ, פרימייר ואיזה משחק אינדי פה ושם.. הוא אגב על 1.66 GHZ עכשיו - הקלוק הסטנדרטי שלו. נ.ב - הטמפ' הכי גבוהה הראיתי שהוא הגיע אליה היא 58, על הרצת כמה תוכנות במקביל + סרטונים.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by tendo,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך מדגם sparkle Nidia Geforce GTX460 super oc 2GB אשר לאחר קנייתו החלטתי לצרף לו קירור חדש אשר הוכב עליו ע"י מסוג Gelid Icy Rev.2 לצערי הקירור אומנם אחד המוצלחים ביותר בתחום קירורי האוויר לכרטיס מסך אך המאווררים שלו תמיד על מקסימום RPM ורציתי לדעת האם מישו נתקל בדבר ויודע האם ישנה דרך לפתור את זה? יש לציין כי נעשה כבר ניסיון עם תוכנות כאלה ואחרות אך ללא הצלחה (כגון: msi aftrburn/riva tune/speed fan) וכו, אך בכל פעם המאווררים נשארים על RPM גבוהה אשר לצערי גם גורם לרעש דיי מציק. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אני כבר עובד עצות ולא מצאתי אפילו פיתרון אחד לתופעה... אך עם זאת גם ממש לא בא לי לחזור לקירור סטוק של הכרטיס מסך. אודה לערתכם והושעתכם במקרה…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  24. היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  25. Started by iakovl,

נראה נחמד 8 צינורות (יותר נכון 4 בU) נראה פסיבי אבל אני בטוח שיוכל להתקמבן עם 120מ"מ אני חושב שזה התשובה לSONICTOWER של TT אני מחכה לתוצאות (למי שלא הצליח להבין, לחצו על התמונה)

• 13 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים