אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
<blockquote>שלום רב ברשותי מחשב בעל מעבד: INTEL CORE I7 2600K, לוח אם: ASUS P8P67 PRO, מארז: ANTEC NINE HUNDRED. המחשב משמש למשחקים כבדים, OC, ועריכה גראפית. רמת הרעש חשובה במהירויות גבוהות. ברצוני לרכוש לו קירור מים... אני מתלבט בין כמה דגמים: Corsair Hydro Series H80 VS Corsair Hydro Series H70 VS Antec KUHLER H2O 920 VS COOLIT ECO ALC ויש לי כמה שאלות: האם הם יהיו טובים יותר מקירור אוויר כמו scythe katana 3? האם ניתן להיות בטוחים שלא יהיו דליפות וכדומה? אני מדגיש שיש לי עדיפות לשקט במהרויות גבוההות, צריכת חשמל בינונית עד נמוכה, וגודל לא גדול. אני מוכן לקבל הצעות נוספות . </blockquote>
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום שוב בשעה טובה קניתי את HTPC I3 530 1) חשבתי על SCYTHE BIG SHURIKEN ואין להם אני קניתי את SCYTHE GRAND KAMA CROSS - האם הוא בסדר לקודם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 2) מאוורר צד SCYTHE GENTLE TYPHOON 120 ממ - האם להכניס אותו בצד ימין או שמאל האם יכניס אוויר או יוציא אוויר תודה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400@3.7GHZ עכשיו אמרו לי שאם אני רוצה להמשיך הזכרונות מגבילים אותי הזכרונות שלי עכשיו על יחס 5:6, ואני רוצה לעשות 1:1 דבר ראשון, אם עוד פעם מישהו יכול להסביר לי מה זה עוזר ומה זה משנה דבר שני, לפי התמונה שלמעטה, אני עכשיו ב989MHZ? בביוס רשום בצד שלFSB 400MHZ (+)? אז לפי מה שאמרו לי כדי לקבל יחס 1:1 צריך לשים על 2.00 אז אם יש לי FSB על 412 אני צריך לשים 2.00D? תודה מראש וסליחה על החפירה הקטנה אני פשוט רוצה לדעת מה אני עושה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן, אני מחליף מערכת קירור מים ובנתיים פירקתי את הקודמת כדי לקבל עליה החזר. עד אז תיכננתי לחזור לקירור המקורי של המעבד, אך לא מוצא את התושבת שמחזיקה את הקירור נראית כמו בתמונה, אולי בגרסאות שונות ללוחות שונים. אני אשמח לעזרה אם יש למישהו שוכב בארון לתקופה קצרה מאיזור חיפה. ממש תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מעבד intel i5 760 2.80 ghz והטמפרטורות של הליבות שלו נעות בין 70-100 מעלות ושל המעבד עצמו 40 (דרך אגב זה מחשב בן חודשיים) האם זה תקין? אם לא מה אני יכול לעשות בנוגע לזה? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה שמתי לב לכמה דברים מוזרים שקורים לי במחשב.. שהמחשב פתוח בעבודה רגילה הטמפ' שלו היא 45 מעלות בממוצע לארבע הליבות כשה-TT שלי ב-75% (1400RPM)... אבל בעצם זה לא משנה כי פעם כיבתי אותו ופעם שמתי אותו ב-100% והיה שינוי של מעלה אחת.. די מוזר.. די גבוה אבל לא נורא.. שאני משחק (CRYSIS.. COD4 וכו') הטמפ' עולה ל-63 בממוצע לארבע ליבות כשה-TT שלי ב-100% (1900RPM).. לפני כמה ימים שחכתי להעלות את מהירות המאוורר לפני המשחק.. והטמפ' הגיעה ל-63 מעלות בממוצע גם.. זה נראה לי די מוזר שהטמפ' במשחקים לא משתנה בין שני מצבי המאוורר.. יש בעיה או שככה זה אמור להיות ? תודה..
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מאוורר קידמי למארז לחיבור PWR_FAN לוח אם GA-K8N Ultra-9 תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
האם הטמפ' לא גבוהות מידי, ושווה כבר לרדת קצת באוברקלוק (שמתי לב שהמחשב מתחמם יותר ממה שהיה לפני חודשיים שלושה) [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום שלום, למישהו יש מושג אם צריך לשנות את המבנה של הVoltage Regulator Heat Spreader Module שיתאים ל4870? אין לי הרבה זמן פנוי כרגע ואני מעדיף לדעת מראש לפני שאני מפרק את הקירור אם אני צריך להכין כלים לחיתוך תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 954 צפיות
-
-
העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי
-
- 20 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הבנתי שT1 יותר טוב אז שיניתי אבל אני רוצה קצת לדעת מזה אומר מה המשמעות של זה וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום תסתכלו ותגידו לי אם זה הגיוני (מאוורסט) Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8712F (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM89 (NV-I2C 4Ch) Motherboard Name DFI nF3 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 42 °C (108 °F) CPU 34 °C (93 °F) PWM 31 °C (88 °F) GPU [ EVALUATION ] GPU Ambient 31 °C (88 °F) WDC WD1200JB-32EVA0 37 °C (99 °F) WDC WD1600JD-00GBB0 48 °C (118 °F) Cooling Fans CPU 2596 RPM Voltage Values CPU Core 1.50 V +3.3 V 3.25 V +5 V 5.00 V +12 V 11.90 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.02 V AGP 1.58 V
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
|שאלה| בנושא קירור. יש לי ADM 1600 Palomino אז השבוע החלטתי לטפל בבעיות החימום. על הHardDisk אפשר היה לטגן סטייק, חביתות, מה לא. מה שעשיתי זה ככה: 1. הוצאתי את הHD מהתושבת שלו, וחיברתי אותו מתחתיה הפוך, ככה יש לו הרבה יותר אויר. 2. שמתי בחלק האחורי של המארז מאוור (של שנאי) ששואב את האויר החוצה. 3.שמתי מתחת לHarDisk מאורר (גם של שנאי) בזווית אלכסונית שזורק עליו אויר. 4. פירקתי את HeatSInk וניקיתי אותו ואת המאוור שלו, ושאבתי איזה חצי קילו אבק מהמארז. הבעיה שניקיתי את הHeatSink פירקתי אותו מהמעבד ושחכתי שיש שם משחה טרמית, הקיצר החזרתי אותו ככה בלי להחליף משחה, האם זה בעייתי? לאחר כל זה הטמפרטורות הם ככה: (שהמארז סגור) הHardDisk 7200: בערך 48 מעלות. הלוח אם 53…
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/s/h/a/y/o/n/e/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200412281952282837/200502282120118621/fad.JPG איך זה הגיוני שהטמפ' של המעבד שלי זה 2 מעלות? וזה עולה ל6 במאמץ? מה יכול להיות הסיבה שאני רואה כאלה מספרים נמוכים? עריכה: איזה תוכנה אני יכול לבדוק את החום של המעבד? אם אפשר בבקשה קישור
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למאוורר טוב שיעשה עבודה טובה ושיש לו תאורה סבבה ובמחיר סביר (40-60 ש"ח) הוא אמור ליהיות על חלון של המארז אז אני רוצה שיעשה אור יפה[= מה אתם אומרים על זה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TLF-R82&other_title=+TLF-R82+Neon%20LED או על זה http://www.thermaltake.com/dcfans/uvfan/blue/a22697275.htm
-
- 17 תגובות
- 953 צפיות
-
-
(אפשר לדלג על ההקדמה) "החורף" הגיע והאומץ שלי עלה בהדרגה עשיתי בעבר OC לכרטיס מסך שלי (470GTX) והיום הגעתי לשיא עצמי חדש 700 לליבה 1400 שיידרס 1800 זכרונות ובשביל להרגיש יותר טוב\בטוח העלאתי מתח מעט ל1.0V ראיתי בפורומים שאנשים הגיעו הרבה יותר אבל הטמפ' שהם רשמו היו יותר נמוכות משלי, עם הOC הזה הגעתי ל92-93C ומאוורר 75%(AUTO) בממוצע כשהם רושמים שהם מגיעים ל88-89 (המארז שלי מאוורר כראוי ויש מאוורר ישיר שמכוון לכרטיס עצמו) ולעיניין, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת יותר בטוח בכמה להעלות את המתח של הכרטיס ? יכול להיות שאם המתח יעלה הליבה פחות תתאמץ בOC? מה שיאפשר טמפ נורמלית? ודבר שני רציתי לדעת כמה אני צריך להעלות את הכרטיס בשביל שיהיה ברמה של 480.. תודה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אוקי אז לפני כמה חודשים בערך המחשב שלי כל פעם שמדליקים אותו המאוורירים פועלים די חזק ושומעים אותם אחרי כמה דקות זה נעלם והיה אפשר לשחק ולעבוד והכל היה בסדר. יום אחד שניסיתי להיכנס למשחק המאווררים פעלו ממש חזק ואפילו היה ריח של קצת שרוף מהספק כוח אז ניקיתי את המחשב ממש טוב (כל מאורר וכל חלק גם של הכרטיס מסך גם של המעבד הכל) ועדיין אותה בעיה. אגב זה קרה רק במשחקים שפעם כשיחקתי אותם על אותו מחשב לא היו בעיות והמאווררים לא פעלו חזק כמו שהם פועלים היום כשאני משחק עכשיו השאלה היא מה הגורם של ההתחממות? והאם יש פיתרון או שאני פשוט צריך להחליף חלק כל שהוא ואם כן אז איזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2 והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה ל"הוציא" מעט יותר מהמחשב לצורך עריכת וידאו (ברמה חובבנית) ואני צריך עזרה בהמהרה מועטה של המעבד (אשמח ל-2000-2500MHZ) אם ניתן כמובן וזאת מבלי לגרום לנזקים כבדים. -האם ניתן לשפר את יכולות המחשב, מעבד, כרטיס מסך, זכרונות.. ועד כמה(עם החומרה הקיימת)? -מהו התחום ה"בטוח" והמומלץ ללא גרימת נזקים מיותרים? -האם מישהו יכול להואיל בטובו ולתת לי הסבר מפורט איך לבצע זאת (אני מבין יחסית במחשבים בכללי וגם קצת בחומרה, אך לא נכנסתי לתחום ההמהרות)? הנה מפרט החומרה: -מעבד: INTEL E2160 -קירור למעבד: Cooler Master’s Hyper TX3- קישור: http://www.coolermaster-usa.com/product.php?product_id=2922 -לוח-אם: ASUS p5kpl-vm- קישור: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i5ktecSJbqQKaa0x ישנו ק…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המחשב החדש והרכבתי אותו בעצמי (לקח לי איזה 5 שעות עד שהמחשב נדלק) והיום עשיתי לו קצת בדיקות טמפרטורה ובנצים- עשיתי לו פעם אחת Super Pi והוא חישב את זה ב14 וקצת שניות.. טוב? עם OC ל3.8 זה עובר את ה10? המעבד הגיע ל TJmax -95c בPrime95 אחרי כמה דקות אז הפסקתי אותו אחרי רבע שעה ב Idle הוא על 42 אז כניראה שההחלטה לקנות טרמלרייט 120 X הייתה נכונה (זה מגיע לחנות עוד שבוע) האם הטמפרטורות האלה נורמליות? עד כמה הטמפרטורות עוד יכולות לעלות אחרי הרבה זמן של עומס? האם כדאי לעשות לו OC ל3 GHZ בינתיים? בביוס ראיתי C3/C6/C7 state מה זה אומר? עשיתי לזה דיסאייבל.. לזה וגם לC1E (אבל השארתי את הEIST) הפעלתי גם 3DMARK06 והייתה לי תוצאה של 15545 (קרוב ל5000 במעבד) הת…
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
באמצע GTA הרגשתי תקיעות קטנות יצאתי שניה מהמשחק ראיתי ב EVEREST שהטמפ' של הכרטיס מסך GPU GK על 71 מעלות. יש אפשרות להגדיר שהכרטיס מסך במאמץ להגביר את מהירות המאוורר שלו ? זה יספיק ?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני רוצה לשות בימים הקרובים OC למעבד E6750 ואני רוצה לירכוש קירור טוב מאתם אומרים על זה SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 או שאולי יש משהוא יותר טוב במחיר הנ"ל???? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7580
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בצעתי O.C לכרטיס ל X850XTPE כלומר הצלחתי להעלות ליבה ל 540 ( אי אפשר יותר ) זכרונות ל 615 ( כנ"ל ). הכל עבד יפה כמה ימים,אתמול נסיתי לראות סתם סרט במחשב ועוד בהתחלה המסך נכנס למצב של Standby כשבצעתי Reset למחשב בעלייה של ה ATI TRAY TOOLS קבלתי מסך כחול. רציתי לשאול מדוע זה קורה ? הלא צפייה בסרט לא אומרה כלל להשפיע על הכרטיס הרי לא מדובר כלל באפליקציית 3D . רק לאחר שהורדתי את הזיכרונות ל610 זה נרגע השאלה לכמה זמן ?
-
- 12 תגובות
- 953 צפיות
-