עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6552 עד כמה הוא טוב כי אני קונה עכשיו מחשב חדש זה הולך להימכר יש למי... ואני מוכר אותו בלי כרטיס מסך,צורב,סטיק אחד של זיכרון ואני קונה 3200+ 64 עם לוח של MSI K8N פלטינום וכן אני יודע המחיר עולה היום חחח נראה לי כבר עלה אבל הם אמרו לי אישית ככה תקנה היום תשלם עוד 10 ימים חחח אני רציני לגמרי זה מה שהם אמרו אז חשבתי למה לא אולי נקפוץ על זה חחח בסוף לא קפצתי על זה וחשבתי עדיף קודם שיהיה כסף ולא בעיות וכאבי ראש אחרי זה... טוב אז בקשר לקירור מה יותר טוב ובכמה? SLK948U אם מאורר טורנדו 92ממ הרעש זה לא בעיה כי יש לי נקסוס 201!! או הקירור הזה קולר מסטר הייפר 6 נגיד גם אם אותו מאורר טורנדו 92ממ... ואם זה אני קונה גם ADATA …

• 27 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by roma4k,

אח"צ טובים, החלפתי אתמול מאוורר 120 מ"מ לאחד של AC דגם 12025PWM. יש לי על הלוח אם שבמפרט 3 מקומות לחיבור המאוורר - שני SYS FAN ואחד POWER FAN.. ב SYS FAN אחד יש לי חיבור של ארבעה פינים כמו של המאוורר, ברגע שאני מחבר המאוורר כמעט ולא מסתובב בהתחלה אלא רק מאוחר יותר ומגיע סה"כ ל 500 RPM. כאשר אני מחבר את החיבור של ה 4 פינים ל POWER FAN שכולל 3 פינים, המאוורר מסתובב במלוא כוחו (1500 RPM). השאלה שלי היא איך אני גורם לו להסתובב לפי הרצון שלי כאשר אני מחבר אותו ל SYS FAN עם ה 4 פינים? ניסיתי כבר כל תוכנה אפשרית ושופ דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  3. Started by InspectorGadget,

בא לי לעשות מודינג... אבל חבל לי להרוס את המחשב שיש לי עכשיו אז יש לי מחשב ישן שהיה 386 ושופר לפנטיום 1 586... חיברתי אותו היום עם מקלדת ענתיקה עם יציאה מוזרה (כמו PS\2 רק יותר גדולה)... ולמסך... והפעלתי והיו כל מיני בעיות... אבל זה לא משנה... כי גם אם המחשב פועל וגם אם לא אני סתם רוצה להתנסות במודינג יש לי כמה שאלות בקשר למודינג... אז: העלתי כמה תמונות של המחשב הישן הזה כדי שתיראו על מה מדובר... http://InspectorGadget.web1000.com/1.jpg *** את הסיפרה אחד ניתן להחליף מ-1 עד ל- 13 כדי לראות את התמונות... *** תכנסו לקישור... ואז תלחצו שם על לינק כדי לראות את התמונה... המודינג שאני רוצה לעשות: 1. כבלים עגולים... שזה לא נראה בעיה... 2. צביעת המארז... המארז בצבע…

4. Started by Bengo5,

ראיתי בfoxpc שליטה על מאווררים-NZXT SENTRY LX איך מחברים את זה? זה שימושי?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  5. אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  6. רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  7. קרה ממש לאחרונה, המאוורר העליון של האנטק 300 שלי (140mm) הפסיק לעבוד. המארז נמצא אצלי קצת יותר משנה. איך יכול לקרות מצב שיפסיק לעבוד כ"כ מהר (יחסית)? מה ניתן לעשות לגבי הבעיה?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by MoAv,

אהלן, אני מחליף מערכת קירור מים ובנתיים פירקתי את הקודמת כדי לקבל עליה החזר. עד אז תיכננתי לחזור לקירור המקורי של המעבד, אך לא מוצא את התושבת שמחזיקה את הקירור נראית כמו בתמונה, אולי בגרסאות שונות ללוחות שונים. אני אשמח לעזרה אם יש למישהו שוכב בארון לתקופה קצרה מאיזור חיפה. ממש תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by Jack_g,

אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  10. מה קורה פה? אוורסט מראה לי שכל ליבה בנפרד לא עוברת את ה25-30 אבל כתוב CPU 80 cpu core #1 30 cpu core #2 30 Cpu core #3 30 מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יכול להיות שמשהו דפוק עם הסנסורים שלי? יש לי מעבד של AMD PHENOM 720 טריפל קור הנה צילום מסך: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  11. Started by overload,

מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  12. ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז.... ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש... מישהו זוכר איפה הוא?

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  13. Started by shirist80,

היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  14. Started by firebug,

אוקי אז לפני כמה חודשים בערך המחשב שלי כל פעם שמדליקים אותו המאוורירים פועלים די חזק ושומעים אותם אחרי כמה דקות זה נעלם והיה אפשר לשחק ולעבוד והכל היה בסדר. יום אחד שניסיתי להיכנס למשחק המאווררים פעלו ממש חזק ואפילו היה ריח של קצת שרוף מהספק כוח אז ניקיתי את המחשב ממש טוב (כל מאורר וכל חלק גם של הכרטיס מסך גם של המעבד הכל) ועדיין אותה בעיה. אגב זה קרה רק במשחקים שפעם כשיחקתי אותם על אותו מחשב לא היו בעיות והמאווררים לא פעלו חזק כמו שהם פועלים היום כשאני משחק עכשיו השאלה היא מה הגורם של ההתחממות? והאם יש פיתרון או שאני פשוט צריך להחליף חלק כל שהוא ואם כן אז איזה? תודה

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by shlompis,

שלום, מומחים יקרים, זקוק לעזרתכם, ברשותי מחשב המשמש אותי ל HTPC בלבד, המעבד הינו דור ראשון שלאינטל ל- I3, דגם I3-530. מארז מסוג Element Q. אין לי כרטיס גרפי חיצוני, אני משתמש ביכולות של המעבד. האוורור של המארז מתבצע ע"י המאוורר מקורי של אינטל וע"י הספק של המארז. לטענת הספק שרכשתי ממנו במאמץ המחשב מגיע לטמפרטורה של 75 מעלות אשר גורמת למחשב להיכבות. האם מאוורר מסוג scythe sckzt-1000 יצליח להתמודד יותר טוב מהמאוורר המקורי של אינטל ? לא הצלחתי למצוא ברשת נתונים של המאוורר של אינטל. שאלה שניה, האם ניתן לקבוע למעבד סף כיבוי גבוה יותר, נאמר 85 מעלות ? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  16. שלום לכולם, אני עכשיו עם מעבד E8400 הגעתי לתדר של 3825MHZ, עכשיו היה לי את המצב הזה שפיתאום יש חלון כחול וכזה והוא אומר שצריך לעלות מתחים או משהו כזה(לא זוכר בדיוק מה היה כתוב שם). איך בדיוק צריך לבצע את העלאת המתחים?. יש לי בדיוק את האופציות האלה: http://media.photobucket.com/image/voltage%20ep%2045%20ds3l/kg4icg/img1230661487120.jpg אם אתם צריכים לדעת אז הלוח אם הוא P45 DS3L זיכרון OCZ 800MHZ ,תיזמונים 5. איך בדיוק להתחיל עכשיו?. תודה לעוזרים. עריכה: בעיה קטנה,אני עשיתי בדיקה בOCCT והוא גילה בעיה בCORE 0 מה עושים?=[ אני רצה להמשיך את הOC עוד קצת..

• 18 תגובות
    • 971 צפיות
  17. שלום חברים כמו בכותרת, הזכרונות על הלוח יהיו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12381. והלוח עדיין לא נבחר אבל אם זה משנה אז כנראה Asus P8Z68-V Pro או Gigabyte Z68X-UD4 חשבתי לבינתיים על: Corsair A70 Scythe Mugen 3 או Noctua NH-U12P בעקבות המיקום הרכישה תהיה מ KSP. המלצות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by RT-PRO,

הלכתי לג'אנקר באיזור התעשיה שליד ביתי (היתי צריך לוח P2) קיצר קניתי לוח דפוק אז לא היה לו מה להחליף לי.... אז התחלקי לקחת כל מניד דברים קטנים, בקיצור ביקשתי ממנו משחה טרמית הוא הביא לי משהו.... זה נראה לכם משהו מוכר ?

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?

• 13 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by dark_b0y,

שלום אני דיי חדש בקטע של הOC ואני צריך את העזרה שלכם .. יש לי AMD X2 3800 על לוח DFI NF4 ULTRA LP העלתי את הFSB מ200 ל220 כדי ששני המעבדים יעבדו על 2.2GHZ העלתי את הVCORE מ1.3 ל1.375 משהו מוזר קורה לי .. ב3DMARK05 אני מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני מקבל בSTOCK בAQUAMARK3 , SISOFT SANDRA 2005, EVEREST לעומת זאת אני רואה שיפור חיובי וטוב. האם יש פה בעיה ? האם אני עושה פה משהו לא נכון ? בנוסף לכך יש לי 2 סטיקים של KINGSTON שרצים בCAS3 האם ניתן לעשות להם גם OC יעיל ?

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  21. או קיי סוף סוף הדיגיטלית שלי הגיעה אז קבלו תמונות: הסיר המקצועי שלי!! הבלוק. שוב פעם הבלוק. והמשאבה הנטבלת.

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אז ככה אני קונה שני SF2 ואני רוצה לעשות את מספר 6 כאן http://www.hwzone.co.il/pictures/casecool/sit.jpg עכשיו לא ממש הבנתי משהו המאוורר שמכניס הוא לא יתקע את כל האוויר על הלוחו והכרטיס מסך והכול ואז כל הסירקולציה תעצר ? וגם כן אם אני קודח את החור של המכניס איפה שאני רואה אני אקדח את החיבורים של הלוח לא ? אז מה עושים ? זה המפרט שלי אם זה חשוב - AMD Athlon XP 1800 + EPOX 8RDA3 + Rev 2.1 R9800 Pro Samsung 512 3200 המממ זהו בעיקרון . אני מאוד אודה לכם אם תעזרו לי בתודה גדולה תומר .

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  23. שלום יש לי כרטיס GTS 250 שמרעיש מאוד, אני רוצה להשתיק אותו, אבל יש מגבלה ב Rivatuner שאי אפשר לשים אותו על פחות מ 25% יש אפשרות לעקוף את המגבלה הארורה הזאת ? תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by eglon1,

בוקר טוב לכולם ויום טוב. המטרה שלי באובר קלוק היא להגיע לאוברקלוק 3 GHZ יציב ! פרטים ענייניים : מעבד : Amd Athlon 3800 + X2 64 BIT במקור עובד על 2000 MHZ אשר נמצא כרגע ב- OC על 289 ( FSB ) זתומרת 2889 MHZ . ( יציב ) לוח אם Abit KN9S אני אבדוק עכשיו מה קורה ב- 2900 ( 290 FSB ) אך זכור לי שלא הצלחתי לייצב . - 4.75 V זיכרונות על 2.10\2.5 V ועובדים על 5-5-4-15 להלן מספר שאלות [ואשמח לעצות בלי קשר לשאלות ] : ה- HyperTransfomer ( משו כזה ) הבנתי זה הגשר הצפונ, האם להעלות לו מתח ? הצלחתי להגיע לOC של 295 FSB ( משמע 2950 ) אך ללא ספר לא ראיתי יציבות באופר ולכן התחלתי "מהאזור הבטוח" - אובר ל- 2889 . מה אוכל לעשות כדי ליעל את האובר קלוק ?? ניסיתי כמה ניסויים בביוס על …

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by reyrey_200,

שלום,בקרוב אני הולך לקנות מחשב חדש ויהיה בו כרטיס מסך שאני יעשה לו OC הכרטיס הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT 256MB DDR3 PCI-E מישהו בפורום אמר לי שאפשר לעשות לו OC דרך תוכנה בתוך 5 דקות ויש לי כרטיס יותר טוב מה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO השאלה שלי היא,האם אני צריך להשקיע בקירור לכרטיס מסך בעקבות הOC האם אני צריך להסתכן בכך שאני יעשה OC בלי קירור נוסף ?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.