אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי p3 1000 מעבד Asus לא זוכר את הדגם וGeforce2 mx 200 כדאי לי לעשות אוברקלוקינג? ??? אהה שכחתי יש לי גם זיכרון 256m :
-
- 12 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. לגבי הקירור למעבד גם פה מצאתי כמה דגמים למרות ששמעתי כבר על הפריזר פרו 7 השאלה אם יש משהו יותר איכותי Scythe KAMA CROSS 3 Heat Pipes CPU Cooler COOLER MASTER HYPER 212 CPU COOLER Scythe KATANA 2 3Heat Pipes CPU Cooler OCZ Vanquisher CPU Cooler
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה כבר אבל ראיתי את זה לא ממזמן והנה למי שלא ראה.. http://www.dumpalink.com/media/1143709045/How_To_Build_A_Water_Cooling_System_For_Your_PC
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, אני בעלים גאים של נטבוק Asus eee pc 1005p כבר שנתיים והוא איטי בלשון המעטה. אז חשבתי לעצמי - אולי יש טעם לעשות לו OC? אני לא מתכוון לנסות להריץ עליו באטלפילד 3, אלא שפשוט לא יקרטע כשאני מפעיל כרום ווורד בו זמנית - אולי פוטושופ, פרימייר ואיזה משחק אינדי פה ושם.. הוא אגב על 1.66 GHZ עכשיו - הקלוק הסטנדרטי שלו. נ.ב - הטמפ' הכי גבוהה הראיתי שהוא הגיע אליה היא 58, על הרצת כמה תוכנות במקביל + סרטונים.. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, תרשו לי לפתוח ולומר שאני מקווה שאני מפרסם את האשכול הזה בפורום הנכון, אך לאחר בחינה של הפורומים האחרים הגעתי למסקנה שפה הוא הכי מתאים. אז ככה, לפני כיומיים ביצעתי מבחן מקיף שארך כמה שעות למחשב שלי. הדבר הראשון שעשיתי הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהמתין חמש דקות לאחר ההפעלה על מנת לתת לכל התוכנות שעובדות ברקע להתאפס על עצמן. לאחר מכן הרצתי את 3DMark06 שלוש פעמים על מנת לאמוד את מידת סטיית התקן הראשונית של המבחן. לאחר מכן התחלתי להריץ עזרי מערכת שונים וניתוק חלקים מסויימים (מודם כבלים חיצוני ) כשהתהליך היה כזה: ניתוק מודם->הפעלת בנצ'מארק->ביצוע תהליך שאמור לשפר את הביצועים-> עוד בנצ'מארק... וכן הלאה וכן הלאה, כשאחרי כל תהליך שאמור לעזור למחשב לעבוד מהר יות…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח רק זה הורס את האחריות לא?
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב, בקרוב אני אקנה מחשב מTMS, עם מעבד Q6600, בסגנון הG0, אני מתכנן אוברקלוק קליל (זאת אומרת עד 2.6GHZ, מקסימום 2.8GHZ) ואני מתלבט בין שלושת הקירורים הבאים: Thermaltake TMG i1 775 CL-P0370 ¤147 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_375_428_483&products_id=4327 Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper S775 ¤136 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_375_428_481&products_id=4331 Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤125 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_492_496&products_id=4371 כמה הבהרות: אני לא קונה משחה טרמית, לכן רצוי שהמישחה שתגיע עם גוף הקירור תיהיה טובה המקסימום שאני יכול לשלם זה 150 ש"ח, רצוי כמה שפחות אם יש מאוורר עם לד …
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אמרתי שהמאוררים במחשב כדאי שהם יעבדו מספ דקות נוף לאחר כיבוי המחשב לקירור המהיר ולהבאתו למצב מנוחה ביתר מהירות ויעילות, והנה בא המוצר הקטנטן הבא ומבצע את זה בצורה טובה בהחלט...
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לאחר הנסיון המוצלח על הקרח היבש, הוחלט להביא חנקן נוזלי (מינוס 196) ולראות אם אפשר לתת עוד ... לצערי ככל הנראה המגבלה בלוח האם או במעבד עצמו. אבל תמונות קיבלתם נקווה שבקרוב יהיו הפתעות נוספות. ותודה לכל מי שעזר !
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב
-
- 21 תגובות
- 990 צפיות
-
-
(אפשר לדלג על ההקדמה) "החורף" הגיע והאומץ שלי עלה בהדרגה עשיתי בעבר OC לכרטיס מסך שלי (470GTX) והיום הגעתי לשיא עצמי חדש 700 לליבה 1400 שיידרס 1800 זכרונות ובשביל להרגיש יותר טוב\בטוח העלאתי מתח מעט ל1.0V ראיתי בפורומים שאנשים הגיעו הרבה יותר אבל הטמפ' שהם רשמו היו יותר נמוכות משלי, עם הOC הזה הגעתי ל92-93C ומאוורר 75%(AUTO) בממוצע כשהם רושמים שהם מגיעים ל88-89 (המארז שלי מאוורר כראוי ויש מאוורר ישיר שמכוון לכרטיס עצמו) ולעיניין, רציתי לדעת איך אני יכול לדעת יותר בטוח בכמה להעלות את המתח של הכרטיס ? יכול להיות שאם המתח יעלה הליבה פחות תתאמץ בOC? מה שיאפשר טמפ נורמלית? ודבר שני רציתי לדעת כמה אני צריך להעלות את הכרטיס בשביל שיהיה ברמה של 480.. תודה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
איך הלוחות אם (תוצרת אינטל) עם הצ'יפסט החדש 945p? הם תומכים בOC? מי יותר טוב גיגה בייט או אינטל(בלוחות אם) ואם אפשר לתת פה סיבות למה לקנות לוח אם תוצרת אינטל ולמה לא לקנות לוח אם תוצרת אינטל תודה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, שמעתי מאנשים שמומלץ לעשות לRadeon 9550 אוברקלוק, האם זה נכון? אם זה מומלץ, הייתי רוצה לדעת אם יש סיכון כלשהו? ובכלל כיצד עושים זאת?(בפירוט, אין לי שמץ של ידע בכל הנוגע לאוברקלוקינג) עוד דבר שלא קשור לנושא... הבחנתי לפני מספר דקות שהמאורר של הספק לא עובד, אני זוכר שלפני שבוע הוא עבד, אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? (יש לו חיבור בכלל או שהוא פשוט התקלל?) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מנסה להגיד ל3.4ghz והמערכת נופלת בשנייה בprime95.. כבר הגעתי ל1.4615 בVcore (זה גבוה מדי?).. 1:1 בזכרונות - FBS 380 - 14615V.. עוד מידע צריך לתת?.. בבקשה תעזרו לי.. הטמפ' במנוחה 46-50 ובמאמץ של Heat מגיע עד 73. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי, הטמפ' מעבד שלי (celleron 2400) היא 77 מעלות בממוצע (לאחר מריחת משחה טרמית שהורידה מטמפ' של 90 מעלות+) הורדתי את התוכנה everest וראיתי שקצב סיבובים של המאוורר שלי עומד על 2177RPM. השאלה היא אם אני צריך להחליף מאוורר או שהבעיה היא במעבד עצמו?..
-
- 13 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ומחר אני מרכיב אותו, שמעתי פה על המשחה הטרמית שמורחים על המעבד .. חייבים למרוח ? מה היא עושה בכלל ? ועוד משהו אם משהו יוכל לתת לי עצות איך להתחיל להרכיב את המחשב אני אשמח, אני יודע לאן כל חיבור הולך אבל איפה כדאי להתחיל (לוח אם,זכרונות,ספק כוח) וכדאי להתקין את ווינדוס 7 ? כי יש לי XP PRO SP3 כבר צרוב .
-
- 11 תגובות
- 989 צפיות
-
-
האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
צריך גוף קרור הכי טוב שיש (אויר )לסקוט 775 (99 אחוז שזה 775)פנטיום d.2.66 חוץ מ ה Tuniq Tower.וצריך שיכנס במארז פוסידון של גיגה בייט . תודה
-
- 22 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני צריך לחדש את המשחה הטרמית לאחר שהסרתי את הHEATSINK (סטוק) של המעבד E6600. הטמפרטורות של המעבד מגיעות ל60 מעלות תוך שנייה שהווינדוס עולה ואם מפעילים תוכנה קטנה מגיעות ל80. המחשב מבצע כיבוי לעצמו. אני מניח שזה בגלל חום המעבד. אשמח להמלצה על משחה טרמית שאלה נוספת- כמה זמן אחרי ששמים את המשחה הטרמית החדשה מחברים בחזרה את הHEATSINK ואיך אני אמור לדעת שזה נמרח בצורה אחידה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
130 שקל Arctic Cooling-- Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan Silent 1156--Thermaltake 140 מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום אם אתם זוכרים אז קניתי LCD 16X2 עם תאורה! חיברתי אותו והוא עובד כמו גדול.. תמונות בקרוב! הבעיה היחידה זה שהסתבכתי עם החשמל של התאורה האחורית אשמח אם תעזרו! במדריך כתוב Two components will be needed for this step, a resistor of a value youll have to calculate, and a 100ohm potentiometer or trim-pot. The resistors value will need to be calculated first. To do this, you will need the LCD's specifications which should be avaliable from the manufacturer of the LCD module. Youll need to know the recommended voltage required for the backlight and the current. Then using the following calculation, work out the resistor value needed: R = (5 - volts) / current For example, if …
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
או קיי סוף סוף הדיגיטלית שלי הגיעה אז קבלו תמונות: הסיר המקצועי שלי!! הבלוק. שוב פעם הבלוק. והמשאבה הנטבלת.
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אהלן לא מזמן החלפתי לוח אם במערכת ישנה(מבוססת פנטיום D), בזמן האחרון המאוורר של המעבד התחיל להרעיש ברמות שזה כבר בלתי נסבל. בגלל שזו מערכת ישנה שלא מתאמצת יותר מידי(אינטרנט אופיס וסרטים) אשמח אם תמליצו לי על פתרון קירור זול ויעיל(~60-70) חוץ מזה, האם יש צורך להחליף גם את ההיטסינק? או שיש אפשרות לרכוש רק מאורר שיתלבש על ההאחד הקיים? בנוסף, הבנתי שצריך גם למרוח משחת קירור תרמית, איזו מומלץ לקנות על מנת שזה יהיה הכי פשוט ויעיל למרוח? במקביל, על מנת לחסוך פוסט נוסף, יש לי מארז(במערכת אחרת) דגם CM690, בזמן האחרון המאוורר האחורי והקדמי התחילו להרעיש יותר מבעבר(רעש שמתחזק במשחקים), מה ניתן לעשות על מנת להשתיק אותם בחזרה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-