אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי 9600Gt של twintech. ניסיתי להפעיל את riva tuner ואת ati tool, שתיהן לא מצליחות לזהות את הכרטיס. בעיקרון הכל פועל טוב ואין בעייה במשחקים או משהו כזה, רק עניין אותי למה זה לא מזהה לי את הכרטיס. ועוד שאלה ככה על הדרך - איך אני יכול לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוורר בכרטיס מסך? תודה רבה חברה.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי. יש ברשותי המפרט הבא : AMD X4 955 @4.0GHz 2x GTX 560 + OC 8GB 1333MHz Kingston memory Gigabyte 990XA-UD3 ברצוני לשפר את ה OC למעבד. קראתי באינטרנט שאת תדר ה NB מומלץ לעלות כמה שאפשר ויציב, למרות שבחלק מהאתרים היה כתוב שיש יחס מסוים בין התדר של המעבד לתדר ה NB שצריך לשמור עליו (ובמקרה שלי בתדר מעבד של 4GHz יש לשמור על תדר NB של 2600MHz). איזו טענה היא הנכונה לגבי? - תדר HT Link : בחיפוש בגוגל מצאתי הרבה פורומים בהם נאמר שאת ה HT לא צריך להעלות, אלא אם כן יש יותר מGPU אחד. אך לא מצאתי שום הסברים לגבי מה עושים במקרה ויש מערך של שני כרטיסים. האם ה HT אכן מגביל את ביצועי הכרטיסים שלי, ואם כן לאיזה תדר אני צריך לשאוף? תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן מה קורה? אני רוצה לקנות משחה טרמית.. מה שיש לי עכשיו במחשב מרוח זה Arctic Cooling MX-2 ונגמר לי!.. אני רוצה לקנות משחה הכי טובה כיום בשוק, אם אין את המשחה בארץ אז גם תמליצו לי! אני יזמין מ- ebay.. יצא כבר MX-4 אולי היא הכי טובה כיום בשוק? http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=39_&mID=580 תודה לעוזרים והמשך יום טוב אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
SCYTHE מצהירה תאימות של INFINITY ללוחות ASUS מסוימים אבל מצפיה בתמונות, לא נראה שיש מקום למאוורר אחד ועוד פחות מזה לשניים. רציתי לוודא שיש למישהו צירוף כזה על לוח ASUS ואם כן אשמח לדעת מהו המארז ועל קשיי התקנה מיוחדים. בעיקר אני מתענין בלוחות בהם ASUS מכניסה אמצעי קירור פסיביים כמו P5B DELUXE וקומנדו.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום שבוע שעבר שידרגתי את המחשב וקניתי מעבד barton 2600 עם לוח Abit AN7. בזמן פעולה הטמפרטורה של המעבד (לפי ה utility של abit שבאה עם הלוח) היא בסביבות 48-46 מעלות ב idle. אני משתמש ב volcano 7+ עם arctic silver 3 לקירור ואני לא עושה oc. המאוורר פועל במהירות הנמוכה ביותר שלו. בנוסף יש לי שני מאווררים בחזית המארז להכנסת אוויר ושניים נוספים מאחור להוצאת אוויר. שאלות: 1. האם הטמפרטורה שלי גבוהה מידי? 2. אם התשובה ל 1 היא כן אז מה אני יכול לעשות כדי להוריד אותה? (להחליף את ה volcano?) תודה. נ.ב. אני רוצה להוריד את הטמפרטורה כדי להתחיל לעשות oc. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה כזו. לאחר זמן מישחק או עבודה על המחשב, פתאום כול המסך ניהיה ציבעוני ולא ברור. ואני חושב שזה ביגלל שכרטיס המסך שלי מיתחמם בטרוף, אני נגתי בוא והלכה לי היד.(אני לא בטוח.) 1) מה אני צריך לעשות ? לשים קרור על כ.המסך ? (יש לי Radeon 9600XT 256MB ) 2) יש תוכנה או משהו שבודק לי את חום הכרטיס ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 803 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 Mugen II יהיו תוצאות יפות? עדיף על אותו קירור ומעבד Q6600 וP45?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש בכמה אתרים של חנויות את המאורר הזה ולא מצאתי את המאורר בגירסת ה 800 RPM, מישה יודע היכן ניתן להשיג אותו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העלתי את תדר המעבד ל (2.97GHz (330X9 מתח למעבד- 1.38 (המעבד מגיע ל 2.8GHz במתח סטוק). הרצתי אורתוס 5.5 שעות, הכל יציב. טמפרטורה ב-TAT הייתה 60 מעלות, באוורסט 47 מעלות. אחרי אורתוס הרצתי 3DMARK05 ובחלק השני של הבדיקה, כאשר היא בודקת ת'מעבד, התרסק לי לדסקטופ. אני לא מבין, אורתוס לא מספיקה בשביל לבדוק יציבות? קראתי פה המון המלצות לבדוק איתה.. מה אני צריך לעשות? להעלות מתח למעבד? להריץ אורתוס 15 שעות? להריץ 3DMARK05 בלופים? עריכה: בסוף העלתי את המתח למעבד והמחשב עכשיו מצליח לסיים את בדיקת 3DMARK05 . כנראה שאורתוס לא מספיקה בכדי לבדוק יציבות.... :-\ בכל מקרה, האם זה הגיוני 1.4 וולט למעבד בשביל תדר כזה נמוך? קראתי כאן על אנשים שמגיעים לתדר הזה ללא העלאת מתחים בכלל...…
-
- 13 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת במנוחה ובמאמץ?
-
- 10 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המחשב מוגדר בטורבו על 4.2 כבר כמה ימים והיום עשיתי בדיקת מאמץ האם התוצאות תקינות? אפשר להשאיר את זה ככה או שכדאי לבטל? תודה אלי.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
מאיזה טמפרטורות כדי להתרחק בעשיית אובר קלוק?? (לכרטיס מסך) כרגע נמצא אחרי אובר(590/1265)ובמנוחה 56 ובמאמץ 65 עד לאיזה טמפרטורות כדי להגיע מבלי לחמם יותר מידי את הכרטיס מסך??
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעוניין לשקול מערכת קירור מים למחשב בעל מעבד Intel Quad, 4 ג'יגה זכרון, דסיק קשיח 500GB, פסק חזק וכרטיס מסך חזק. המפרט המלא טרם הושלם, אך התקציב למחשב כולו הוא כ 6K. עברתי על הסטיקי, הוא ישן (נכתב לפני שנה וחצי, התגובה האחרונה הינה בינואר השנה). 1. האם קירור מים הוא אופציה רלוונטית, או רק בתאוריה ? 2. האם היא מחליפה לחלוטין את כל המאווררים שבמארז ועל המעבד, או שרק חלקם ? 3. כמה אמורה לעלות מערכת קירור כזו ? (לא הגדרתי תקציב לקירור, מכיוון שאין לי מושג קלוש בתחום) 4. אשמח לקבל המלצה למערכת קירור תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz בתוך מארז מקורר טוב ANTEC P150 לאיזה OC ניתן להגיע בלי לגרום לבעיות יציבות או לסכן את הרכיבים? (הכוונה למשהו סביר, לא לאיזה OC מטורף) ושאלה שנייה, איזה רכיב (או רכיבים) מפריעים ל OC יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר על מעבד p4 2.66g ולוח p4x400 כראה של dfi הורדדתי את הגוף קירור מהמעבד ואחרי שהחזרתי אותו חזרה בדקתי את הטמפ ע"י cpucool והא מראה לי 70 c יכןל להיות שהתוכנה לא מתאימה ללוח הזה או שזה נוצר כי הגוף קירור לא מודבק למעבד אלא רק מוצמד עלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף היגע לי היום הגוף מפנדה ה ALX800 עכשיו היה לי לפני גוף של ולקנו 11+ והמעלות היו 54 במנוחה ועכשיו שאני סם את הגוף החדש הALX 800,המעלות לא השתנו,אולי במעלה או שתיים עכשיו יש להדגיש שאני תחת oc אני כרגע אם מעבד 2600 mobile 200*11.5 ומתח של 1.625 והמעלות שלי כרגע 52 מעלות וכן יש לי משחה אז מישהו יכול להסביר מה הבעיה פהה?????
-
- 54 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי שני בלוקי קירור לשני ה GTX 460 שלי (EK Waterblocks EK-FC460 GTX - Acetal + Nickel ). קניתי ביחד איתם גם EK FC Bridge Dual Parallel - SLI Connection ושני לינקים שתואמים את הבלוק. אני עכשיו בהתלבטות לגבי השילוש הנכון של משאבה רדיאטור ומיכל (בהשקעה של עד 220 דולר לא כולל משלוח). כאשר הרעש הוא לא קריטי אבל נחמד אם יהיה שקט, ולא ממש משנה לי שההתקנה תהיה חיצונית או פנימית. היות והמארז הוא ה armor a60, אין לי המון מקום בפנים (החלק העליון תפוס כבר ע"י הרדיאטור של ה CPU) אני יכול להצמיד רדיאטור נוסף בפנים אבל זה מגביל לי גישה לחיבורי ה USB שעל הלוח, וגם קצת יחנוק את ההארדיסקים. המחשב באוברקלוק של 4.2 (i7 875) והמטרה של הקירור היא לעשות OC לכרטיסי המסך. כרגע חשב…
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני צריך לקרר את כול זה מה אתם מצעים לי במחקים של עד 500 שקל אני הבנתי שיש לAMD קירור פסיבי בלי שום מאורר וככה הוא שקט חשוב לציין שזאת מערכת HTPC אז ככה שהדבר הכי חשוב פה זה השקט אני לא הולך לעשות אם המחשב שום דבר שיגרום לו להתחמם יותר מדי תודה.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מחשב ibm פנטיום 4 עם לוח אם של אי בי אם ומעבד של אינטל 1.6 אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד אבל בלי להתעסק עם הביוס ובלי הרבה צורך בידע... אני ממש לא מבין בזה ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוק בקלות ואם כן בבקשה תרשמון לי את השם שלה
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום!! אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI 400/720 (או אפילו קצת יותר) ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH האם זה נכון?? וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-