אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך מדגם sparkle Nidia Geforce GTX460 super oc 2GB אשר לאחר קנייתו החלטתי לצרף לו קירור חדש אשר הוכב עליו ע"י מסוג Gelid Icy Rev.2 לצערי הקירור אומנם אחד המוצלחים ביותר בתחום קירורי האוויר לכרטיס מסך אך המאווררים שלו תמיד על מקסימום RPM ורציתי לדעת האם מישו נתקל בדבר ויודע האם ישנה דרך לפתור את זה? יש לציין כי נעשה כבר ניסיון עם תוכנות כאלה ואחרות אך ללא הצלחה (כגון: msi aftrburn/riva tune/speed fan) וכו, אך בכל פעם המאווררים נשארים על RPM גבוהה אשר לצערי גם גורם לרעש דיי מציק. אודה לעזרתכם בפתרון הבעיה, אני כבר עובד עצות ולא מצאתי אפילו פיתרון אחד לתופעה... אך עם זאת גם ממש לא בא לי לחזור לקירור סטוק של הכרטיס מסך. אודה לערתכם והושעתכם במקרה…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לאחר הנסיון המוצלח על הקרח היבש, הוחלט להביא חנקן נוזלי (מינוס 196) ולראות אם אפשר לתת עוד ... לצערי ככל הנראה המגבלה בלוח האם או במעבד עצמו. אבל תמונות קיבלתם נקווה שבקרוב יהיו הפתעות נוספות. ותודה לכל מי שעזר !
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)
-
- 18 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אהלן שאלתי היא כזו . לגבי OC האם מעבד P4 2.0GHZ יאפשר את אותו OC או פחות טוב או יותר טוב ממעבד 1.8GHZ. ואיזה מהם כדי לקנות אם זהה בשבילי לגביי שניהם. עוד שאלה אם קונים אחד מהמעבדים הנ"ל ועושים OC סביר יציב הביצועים של המערכת יהיו יותר טובים או פחות טובים ממערכת המבוססת אל מעבד AXP2000 בהנחה ששאר החלקים במחשב זהים לחלוטין. יש לי כרגע מערכת דיי טובה אבל מעצבן אותי שאני לא יכול לעשות OC טוב בלי לפתוח מכפלה וגם שהמעבד חם נורא אם אני עושה OC והמאווררים עושים רעש נוראי. ויש לי הזדמנות להחליף למערכת אינטל 2גיגה או 1.8 בגלל זה אני שואל אם כדאי האם יהיה שיפור בביצועים במשחקים תוכנות וכו'? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
או קיי סוף סוף הדיגיטלית שלי הגיעה אז קבלו תמונות: הסיר המקצועי שלי!! הבלוק. שוב פעם הבלוק. והמשאבה הנטבלת.
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
Eheim 1250...Centrifugal pump Pump output 1200 l/h 264 lmp. gal./h. 7317 U.S. gal./h. Delivery head 2,00 m/wat.col. 6 ft. 7 in./wat.col. Power consumption 28 W Hose connection (suction side) Ø17mm (3/4") Hose connection (pressure side) Ø13mm (1/2") Dimensions: lenght x width x height 180 x 95 x 120 7.1 x 3.8 x 4.7 in. המשאבה שלי נכון חמודה ? **כל יום במשך שלושת הימים הקרובים (אם לא תהיה בעיה) אני אפרסם תמונות ממערכת המים החדשה...
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
איפה אפשר להוריד את הקובץ שמשנה את הדריברים של nvidia ומאפשר אוברקלוקינג
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
ובכן כמו שהזכירו מלא אנשים שוב ושוב הקיץ הגיע וכמובן תוקף גם אותי. אמא שלי באמריקה כרגע ואני צריך המלצות לקניות שאני שולח אותה לשני מחשבים שלי (יש לי שלוש אבל אחד יכול להישרף לא נורא ) אוקי אז ככה המחשב הראשון: P4 1,7 512 RDRAM HD: 40GB HD: 60GB יש צורב יש דיוידי Sound card: Creative Live Platinuem 5.1 Video Card: Asus v8200 Delux GeForce 3 אני מאמין שזה בעיקרון הדברים שצריך לדעת. המחשב הזה לא משודרג מבכינת קירור הכול כמו שקיבלתי אותו. תגידו מה אני צריך ליקנות בשביל לקרר אותו (הטמפרטורה של המעבד שלי בעובדים עליו עומדת על 47-50) המחשב השני: P2 500 256 SDRAM HD: 10GB HD: 20GB יש סידירום רגיל Sound Crad: Creative live! Video Card: שלחתי את אמא ליקנות…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש AMD 1800+ GIGABYTE 7XRXP 256 DDR 333 ללא OC טמפ' מעבד נעה בין 58-67 האם היא תקינה ? יש סיבה להוסיף אמצעי קירור למרות שלא מתכנן OC?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה יותר כידי ליקנות עם אני רוצה לעשות OC אינטל פנטיום אוו AMD
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי P4 1.8 בבדיקה עם תוכנה speedfan 4.8 עלו התוצאות הנ"ל. בIDEL HD 45 מעבד43 מארז 39 האם זה תקין למחשב מערז מידי 2 מאוורירים ?
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה למצוא איל לשנות את המכפלה של המעבד מהביוס אך ללא הצלחה. מה שכרגע יש לי זה 12.5x200 ומה שאני רוצה לעשות זה 11.5x218 יש לי מעבד amd 2500+ ברטון ולוח abit nf7-s2 תודה לכל העוזרים .....
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מה זה SYS,PWM,VCore ,+3.3V? תודה.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שאני מעלה את הFSB אני מקבל את ההודעה אחרי השמירה בביוס CPU has been changed. Please re-enter CPU settings in the CMOS הלוח של ג'יגה בייט GA-M61SME-S2L מעבד AMD 4200X2 מה אני צריך לבטל/לאפשר בביוס בשביל לעשות אוברקלוק?
-
- 17 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 52 מעלות,גבוה נכון? יש לי מארז CM 532 עם מאוורר 120 אורגינל מקדימה והHD יושב בתוך המגירה המיועדת. יש עוד 120 מאחורה של TT שעובד על 5V בגלל הרעש להוצאת אוויר. +2 *80 בספק. אני חושב שיש לי איזה 15 מעלות מיותרות על ה-HD ואני לא בטוח איך להוריד אותם,אני לא יודע איך להעלות את הסל"ד של ה120- הקידמי. כבלים מסודרים,אין אבק,שאר הטמפ' די טובות: כ.מ.-38-40 CPU-אחרי OC ל-3.32 35-39 מעלות. זהו פחות או יותר ממתין לייעוץ.
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב פשוט על מעבד P-D 820 , לוח אם של INTEL ISELTON D946GZISL כל האוורור של המחשב הוא הסדנדרט שהגיע עם המחשב. לאחרונה הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפ במנוחה ממש גבוהה - בסביבות 62 (ללא שום OC) בזמן מאמץ זה כמובן עולה רציתי לשאול האם זה סטנדרטי למעבד מהסוג הזה עם קרור כל כך פשוט או שאולי יש אצלי בעייה נוספת ? וכמו כן, בהנחה ואני לא אחליף את הקרור האם זה עלול לעשות לי בעיות ?
-
- 21 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוצה קירור למעבד מה הכי טוב שיש. לא גדול מידי עדיפות למאוורר אבל גם מים בסביר
-
- 14 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לעזור בבחירת גוף קירור טוב עבור OC למעבד I7 860 בתושבת 1156 ? המחיר לא קובע אלא האיכות. ואם אפשר גם שיהיה משהו שישנו ב KSP כי אני קונה משם. תודה על העזרה. אגב איך הקירור של Zalman CNPS 10X Extreme ?
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי למבינים בלבד לגביי לוח האם שלי, איך אני עושה למעבד שלי אובר קלוקינג? אני חייב לציין שהזיכרונות שלי הם 667 MZ.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי האם הטפרטורות הבאות הגיוניות או שהחיישן מזייף? 6600K@4450 Gigabyte GA-Z170-HD3P NH-D14 HIGH Antec P280 x2 Nanoxia 120 intake x3 Antec TwoCool 120 exhaust
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
הבנתי שישנם מאווררים שנועדו לעבוד בכיוון אחד. מצאתי כאן ב Features http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=23614 הערה: Equipped with a silent, large air volume, and long life 14 cm fan that draws hot air out quickly to ensure the system cooling efficiency. בנוסף מה דעתכם עליו. תודה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי מחשב חדש, בחלקים והרכבתי אותו. דיי הסתבכתי עם הקירור של AMD. פעם ראשונה שמתי את הקירור על המעבד, ולא הצלחתי לחבר את שני תפסני המתכת בצידי הקירור לקליפסים בלוח אם. כאשר אחד מאותם תפסני מתכת היה מחובר, לא הצלחתי להגיע עם השני לקליפס. החלטתי להוציא את הקירור ולנסות שוב. רק מה- הוא לא יצא. בהתחלה חשבתי שאחד מהקליפסים לא השתחרר, אבל לא, הוא פשוט היה מונח על המעבד. קצת כוח והצלחתי להוציא את הקירור, עם המעבד ביחד! המעבד היה מודבק אליו כל כך חזק שהוא פשוט יצא מהסוקט (שהיה סגור עם הידית). בקושי הצלחתי לנתק את המעבד מתחתית הקירור, כנראה הבעיה במשחה הטרמית ה "איכותית" שהיתה שם... הכנסתי את המעבד בחזרה לסוקט, חיברתי את הקירור ובקושי רב הצלחתי לחבר את שני התופסנים לק…
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-