עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. איזה זכרון טוב יותר ל - OC : זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2231&products_id=14160 גם איזה מהם נחשב טוב יותר?? תודה לעונים.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by overclockerit,

טוב, אז סופסוף יש ת'מחשב החדש... ואני רוצה לנצל את כ-ל היכולות שלו ! מפרט : ספק כח : 350W שבא עם המארז היפיפה עם החלון ... ייתכן שאצטרך להשקיע פה ? לוח אם : ASUS P4C800 DELUX מעבד : INTEL 2.6MHZ (כבר נעשה אוברקלוקינג ל-2.8) כרטיס מסך : ATI RADEON 9500 128MB NON PRO (פה הימרתי .. .קיוויתי שאוכל לעשות מודינג ל-9700 ו... לא הצליח ) זכרון : GeIL 512MB PC3200 DDR 400MHZ ULTRA (היה חשוב שיהיה cl 2) שני סטיקים - 1 ג'יגה זכרון (כמובן ל-DUAL DDR ) הארד דיסק : wd 120gb 7200rpm 8mb buffer se + maxtor 30gb 7200rpm מאווררים : מאוורר זלמן מעל למעבד (Pure Copper CPU Cooler ) 8) מאוורר עליון מעל ספק הכח ולוח האם להוצאת אוויר חם מהמארז מאוורר אח…

3. רכשתי לא מזמן כרטיס Sapphire 7770 Ghz Edition 1GB. אני מעוניין לעשות קצת OC ולשפר את הביצועים במשחקים. אני משחק בד"כ על 1440X900. הביצועים של הכרטיס לא רעים, אך יש משחקים שיש קצת לגים (למשל - Mass Effect 3) אז, איך עושים OC לכרטיס ? האם דרך התפריט של Catalyst או שיש דרכים אחרות ? בנוסף, האם הקירור שבא עם הכרטיס אמור להספיק ל OC ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by O.G.D 2k5,

אפשר להבין הכל מהכותרת למרות שהיה פעם באתר (או בפורום) איפושהו שבלונת להבות ועשיתי חיפוש ולא מצאתי אז אם מישהו יכול להביא אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. צילומי מסך: המפרט נמצא בפרופיל (חוץ מזה שיש 4 גי'גה ראם ולא 2) יש לי: מעבד-קירור סטוק 120MMX2 scythe slipstream Arctic cooling 80mmX1 מארז NZXT ALPHA קירור סטוק לכרטיס מסך. הנה סרטוט להמחשת מיקום המאווררים:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by pc student,

האם אפשר ליקנות קירור למעבד באופיס דיפו?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני קונה עם חבר מג'ב טק ואני לא יודע מה לבחור בתור מאוורר מארז. הSF2 ידוע בביצועיו אבל גם ברעש, אבל זה לא נורא כי הוא מתכוונן. האנרמקס ידוע בשקט שלו, והדבר הראשון שעולה לי בראש אחרי שקט זה חוסר ביצועים. לפי האתרים הTT דוחף 93 והאנרמקס 94. השאלה אם זה אמין. מה אתם אומרים? הערה: החסרון של הSF2 מבחינתי זה הלד כי אני עושה UV והחסרון של האנרמקס זה צבעו הסגול והמזעזע (הצבע היחידי שיש שם) אבל אפשר לצבוע אותו. עריכה: ביקורת על האנרמקס שעדיין לא עזרהלי בהחלטה, אולי לכם היא תעזור: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=enermax_fans

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by BONO,

what cpu cooler will make a better job? Thermalright SK-7 Cooler for AMD Thermalright SLK-600 Cooler for AMD Thermaltake Volcano 11 Xaser Edition i think i'l buy the volcano becuse the price and perfomance but what do u think?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by drbrain,

שלום רב יש לי דיסק קשיח של חברת WD גודל 320 GB דגם AAKS על פי תוכנת SPEEDFAN הוא היה בטמפ של 64 מעלות ולידו סימן אש עבד יפה אבל נראה לי שבגלל הטמפ הגבוה יש מידע שנעלם לאחרונה הורדתי את הטמפ על פי התוכנה ל-56 מעלות ועדיין יש סימן של אש לידו מה הטמפ הנכון שדיסק קשיח צריך לעבוד ? האם כדי להחליף לדיסק קשיח ירוק ש"קר" ובטוח יותר ? תודה שרון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by The Ball,

יש לי פנטיום 4 1.7 עם socket 478 לוח אם של INTEL Garibaldi שתומך בזיכרון RDRAM ושאלתי היא איך אני עושה לזה OC ומה אני צריך לקנות שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות?? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by X-ShaY,

בבקשה תענו מהר כי אני רוצה לקנות כבר יש לי מקדימה (במארז) מקום ל4 מאווררים 80MM או מאוורר אחד 120MM אם אני יקנה מאוורר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=8242 הוא יהיה יותר מועיל מ4 מאווררים 80MM נכון? המאוורר הזה ביכלל טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אז ברשותי לוח מסוג: Albatron KX18DS Pro II יש לציין שבלוח לא קיים 4 חורים סביב המעבד דבר שמקשה על בחירת קירור כרגע ברשותי Volcano 12 שכבר לא עושה את העבודה שלו באוברקלוק הקירור מיועד ל-Socket A אז בבקשה חברה עזרו לי למצוא את הקירור המתאים. תודה ענקית לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by HaVoC_850,

שלום קניתי לא מזמן את המעבד הזה שלמעלה ורציתי לדעת איזו משחה כדאי לי לקנות? תודה לעונים

17. זה המפרט שלי בצד והלוח אם שלי לא מאפשר לעשות oc אני מעדיף שלא לשדרג את הלוח אם מעבד וזיכרונות אלא רק לקנות לוח אם משומש או חדש שיאפשר לי לעשות oc למעבד כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך מה אתם אומרים על הלוח הזה P5Q PRO TURBO או GIGABITE: EP43-UD3L (775 C2Q 1333Mhz intel P43 DDR2 1333 PCI-E מה אתם ממליצים לי לעשות? אני משחק על רזולוציה של 1680X1050 ועוד שאלה אני חייב לפרמט?! אני ממש מעדיף שלא! יש לי ויסטה אולטימייט 64 ביט

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by def,

אז ככה חברים עכשיו בשעה טובה סיימתי את מה שהתחלתי אתמול! אתמול התחלתי את הכבלים המעוגלים וסיימתי אבל היום החלטתי שהמצב לא בסדר החוטים של החשמל מפריעים פחד בכל מקרה מפה לשם פתאום גם הפריעו לי החוטים שיוצאים מה כרטיס קול לסידי אז פירקתי את כל הלוח האם והעברתי את 2 החוטים מתחת עליו יצא יפה ואת חוטי החשמל הצמדתי לצדדים של קופסאות הכוננים ! בקיצר יצא משהו משהו אני עד מחפש 4 מחברי מולקס זכר +נקבה למי שיש רעיון איפה אני יכול לקנות באזור חיפה אני אשמח כי באופיס דיפו רצו על זכר ו2 נקבות 24 ש"ח!!! אז ככה שהפאן באס שלי תקוע אבל עובד! יש קצת תמונות לא באיכות אבל כנסו! שבת שלום! photos.walla.co.il/def1 למי שיש רעיון למוד חדש בבקשה כי אני כבר אחרי המסך ,כבלים,פאן באס מה הלאה?? :AR15:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אתמול קניתי את ה-sunbeam tuniq שהומלץ לי עליו כאן, שאלתי , האם לצורך צימוד בין המעבד עדיף להשתמש בפד-תרמי, משחה תרמית או אולי בשניהם אודה מאוד למתייחסים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה לנסות להשיג סטפינג טוב ולעשות אוברקלוק ואני צריך המלצה לגוף קירור+מאוורר טובים ב- 200 שקל~ הצד של המחשב שלי תמיד פתוח אבל הוא נמצא מתחת לשולחן (מקום סגור) המחשב מאוורר די בסדר.

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by NIR40,

אהלן, מתלבט בין 2 הקרורים האלו לHTPC מבוסס Q9300 מארז סילברסטון LC17 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DQ6 אם למישהו יש ניסיון איתם אשמח לחוות דעת תודה לעונים ניר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by OR007,

אני מתלבט בינו לבין ה-AXP2400... תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …

24. יש קירור למעבד יותר טוב? בחנות סקאי פי סי? לא איכפת לי שיעלה 50 שח יותר.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כן או לא?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים