אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
במידה אני מתכנן לעשות OC למעבד שלי (עדיין לא הגיע) שהוא מסוג intel pentium D 920 2.8GHz על איזה גוף קירור אתם ממליצים לי לעבוד איתו? על כמה מעלות המעבד יעבוד עם הגוף קירור האורגינל? וכשאני יעשה את ה-OC, על איזו טמפרטורה אתם ממליצים לי לעבוד איתה? אגב, התקציב שלי לקניית גוף קירור זה עד 200-250 ש"ח.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :ס אבא שלי הביא לי ראדטיאור של פיאט פונטו בגודל 17x20 שעשוי מאלומיניום, ותכננו השבוע לבנות את הבלוק למעבד מנחושת. עכשיו שמעתי שזה יכול לגרום לבעיות עם האלומיניום והנחושת.. למה זה יכול לגרום? זה עד כדי כך קריטי? :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הקירור אוויר הכי חזק ונחשב לOC כיום בשוק בשביל מעבדי C2D? האם זה : Zalman - CNPS9700-LED ? או שמה זה THERMALTAKE VOLCANO 4005 CPU HEAT EXCHANGER או משהו אחר?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פאן באס של קולר מאסטר אבל מה אני אמור לעשות? אי אפשר לקבל את הטמפרטורות המדויקות של המעבד וזה מה שאני רוצה! יש לי את ההיטניקס של אנטק אבל לא מצאתי דרך לשים את החישן... גם איך אני אשים את החישנים האחרים? ממש אי אפשר לעשות כלום...
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 ואני מעוניין להדביק עליו גוף קירור פלוס מאווררר... הלכתי להום סנטר וביקשתי דבק תרמי, אמרו שלא שמעו על זה מעולם... אז חיפשתי בעצמי ולא מצאתי דבק שכתוב עליו תרמי אלא דבק שהכי מתאים , ורציתי להתייעץ איתכם האם להשתמש בו או לא... הנה פרטים עליו: שם: OBRASIL תיאור: חומר סיליקוני עמיד בחום גבוה ועמיד בשמנים. מקס טמפ': 600F כתוב שהוא מתאים בעיקר לשים במנוע של הרכב על מתכות וכאלה ולכן הוא נראה לי הכי טוב.. הטמפ' הכי גבוהה שלו היא ממממממששש גבוהה ולכן לא נראה לי שהוא יימס ... אבל האם הוא מתאים.. לא כתוב שהוא אפוקסי. כדאי? אני די בטוח שהוא ידביק.. אבל לא יודע מה יקרה אח"כ
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל ככה.. המערכת שלי היא כזו Asus P4B533-E Intel P4 2.4B 512MB DDR PC2700 [הלוח תומך עד 2100 בלבד] בכל מקרה, רציתי להוריד את המכפלה ולעלות באס על מנת לקבל FSB גבוה ומהירות מעבד נמוכה... ככה המערכת תהיה יציבה במהירויות גבוהות יותר ללא העלאת מתח.... :-\ בכל מקרה, יש את היחס של המעבד/זיכרונוות, שאם הבנתי אותו נכון, אז כאשר זה מוגדר כ 4:3 אז הכוונה היא לבאס? כלומר נגיד אני מגדיר באס של 160, אז מהירות הזיכרונות יהיו 160/4=40 , 40*3=120, 120*2=240 Mhz? כלומר אני מאט את הזיכרונות? ואם אני משאיר על 1:1 אז הזיכרונות יעבדו על 160*2=320 mhz? כלומר אני אאיץ את הזיכרונות? בכל מקרה, כשאני מעלה את הבאס ל- 160 אז אני לא יכול להפעיל את המחשב, כאשר אני מכבה מהמפסק מאחור [משום מה לא …
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכננן ממש בקרוב לקנות מחשב משהו פשוט יחסית כדי לא לבזבז סתם כסף עד שהמרובעי ליבה יהיו חזק בתוך השוק טוב המפרט בקצרה הוא E4300 (אני הולך לעשות לו OC ל 3.0-3.2 בערך) Striker Extreme nForce 680i SLI s775 Conroe Evga 8800gts 640MB או Evga 8800gts 320MB sc סופרקלוקד אעדיף המלצה לאיזה מהם יש אובר יותר טוב ביציבות. 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL4 בכל מקרה אני דיי הולך לעשות להכל אוברקלוק רציני עד כמה שאפשר אז השאלה היא לאיזה מערכת קירור יש עדיפות? למים או אוויר? אם למים אז עדיף מומלצת ביותר שתקרר את הכרטיס מסך , המעבד והזכרונות או הלוח אם . תקציב עד 2000ש"ח כנ"ל לגבי מערכת אוויר חוץ מהתקציב נ"ב המארז הולך להיות ה3D אוורה 570 אלומיניום של GB תודה רבה על כל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה קרור מים ב-250 ש"ח בלוק למעבד, בלוק לכרטיס מסך, פאנל לטמפרטורה, לחץ מים, ועוד... אני בטוח (בעצם אני לא) שהתוצאות לא יהיו מרשימות אבל במחיר של מאוורר למעבד בלבד שווה לא?? מה דעתכם? חוץ מזה תיכננתי לבנות אחת.. אז אולי אני יכול לשפר אותה בסכום לא רציני.?!? (כמו בלוק לשני המעבדים שלי בכרטיס מסך) פרטים: http://www.evercool.com.tw/products/wc_202.htm
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הaccelero s1 וcooler master hyper 212 שהזמנתי, ואני חושב שצריך לשפר טיפה את הסידור במארז. אלו הן התמונות של המארז. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image014tl3.jpg ניסיתי קצת לסדר את הכבלים, והעברתי חלק מהם מאחורה אבל זה לא נראה לי כל כך טוב ואשמח לאיזשהן הארות כאן. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image015ru5.jpg זה החלק העליון של המארז, אני לא יודע אם יש כל כך מה לשפר פה אבל כמובן אשמח להארות. http://img147.imageshack.us/my.php?image=image017xk4.jpg זה השני מאווררים בצידו של המארז, אני לא יודע איזה לקחת ולהתקין על הקירור של הכרטיס מסך, לקנות עוד אחד אני לא חושב שאפשר כי אין לי עוד חיבורים פנויים בלוח אם. נ.ב:, אם צריך להוסיף עוד מאוו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה ראשונה מה זה לעזאזל אובר קלוק?!?! שאלה שנייה כמה מאוורים איזה מאוורים ואיפה לשים מאוורים בכדאי לקרר את המעבד AMD ATHLON XP 1800 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה זכרון טוב יותר ל - OC : זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2229&products_id=15135 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817_2231&products_id=14160 גם איזה מהם נחשב טוב יותר?? תודה לעונים.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד שלי יש לי INTEL PENTIUM D 925 איזה יש אחד זול שמתאים בול
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז... עשיתי המון מאוד חיפושים ועברתי הרבה מאוד ביקורות... בקיצור, אני מתכנן לקנות מארז TEMPEST ו-Vendetta 2. הבאתי שתי תמונות להמחשת הסירקולציה שתיהיה במארז. חשוב לציין! אני קונה גם שני 4850 וכמו שאתם יודעים הם פולטים את כל החום מהם מצד הכרטיס לתוך המארז. כמו שאתם רואים אני למעשה יהפוך את אחד המאווררים העליונים כך שיביא למעבד אויר קר מלמעלה ואת המאוורר השני העליון (שבקושי רב ציירתי..) אני יעביר על מאוורר האגזוז. כמו שאמרתי קודם... אני קונה 4850 CF והוא יוציא את האוויר החם מהצד. את המאוורר צד אני יהפוך ויחליף לו גריל בגלל הצפיפות שלו. אז... מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות? נקודות לשיפור?...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחיפוש מידע על לוחות ה P67 שמתאימים ל OC ובמחירים שפויים (ללא צורך ב SLI..) ישנו מידע לא מספק לגבי יכולות ה OC של ה GA P67A-UD3 שכרגע גם הכי זול בלוחות ה P67 (מה שראיתי עד עכשיו ברוב החנויות. למעט אולי ה ASROCK שראיתי ב P-SEE) בקיצור האם מישהו יודע להגיד איך הלוח הזה ב OC ? האם 4.6-4.7 GHZ לפחות (עם קירור כמו המוגן) יהיו מתאימים לו וניתנים להשגה בקלות ? ( 24/7) תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ועד עכשיו הייתי נעול על ה AC Freezer 7/64 Pro התפנה קצת תקציב אז התחלתי לחפש קירורים יותר רציניים, וראיתי ב IQPC את הונדטה 2 ב 160 ש"ח התחלתי לחפש קצת ביקורות באינטרנט ולא האמנתי.. הוא ברמה (אם לא יותר טוב..) מהרבה קירורים שעולים 200-300 ש"ח: CM Hyper 212 ב 230 ש"ח CM V8 ב 297 ש"ח THERMALRIGHT ULTRA 120 ב 304 ש"ח!! Xigmatek S1283 ב 215 ש"ח Thermaltake Big Typhon ב 205 ש"ח (מחירים מ IQPC ו TMS) תסתכלו כאן: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html וגם בדף אחריו שיש ביצועים על ה i7 720 מה אתם אומרים? הקירור הכי כדאי לא? (מיותר לציין שזה קירור ל OC) המפרט יהיה: AMD Phenom …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי P4 1.4 לוח D850GB זיכרון 64X4 kingston אך אני עושה O/C דרך הביוס ובכמה כדי לי להגדיל אם אפשר דרך הביוס?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
גם בתוכנה EVEREST וגם ב CORE TEMP הטמפ' על 50 מעלות לכל ליבה.. אני משתמש בTT Big Tayphoon VX.. האם אלה הטמפ' או שיש בעיה ??? ובנוסף.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. האם כדי להקפיץ כל פעם את ה FSB ברמה אחת.. מ266 ל333 וכו' ולבדוק ואז להמשיך או בפעם אחת לרמה הרצויה.. ?? ואולי בעצם כדי להשתמש בETC של Gigabyte.. כי אפשר להעלות שם את הFSB כמו בביוס... עריכה : יש גם אפשרות להעלות את המהירות של הזיכרונות דרך הETC.. ל1066.. שווה ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על ה- SLK600 או ה- AX7. מה עדיף? יש לי AMD. יש משהו אחר? ואיפה לקנות הכי זול? הטמפרטורה כרגע היא 56 מעלות ואני חצי באינטרנט וקצת CS. האם כדי לקנות אחד מהמוצרים? מה עדיף? ועד כמה יעזור כל היטסניק בקירור? וגם הטמפ' של הלוח אם שלי היא 40 מעלות-קריטי? צריך לעשות משהו בנושא? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-