אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: E5200 4GB MUSHKIN 4-4-4-12 ASUS P5KPL-CM הייתי רוצה לדעת לאן אני יכול להגיע... אני לא מתכנן OC מטורף אבל אני לא יודע אם הלוח שלי מספיק טוב בשביל OC נורמלי
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עשיתי OC ל-E5200 שלי יציב יציב ל-3.9GHZ ה-REVESION של המעבד שלי הוא M0 המעולה ל-OC משום מה ב-4GHZ לא יציב ביכלל-פה כבר המעבד מוגבל-דהכרטיס מסך שלי הוא ATI ASUS HD4770 512MB פרטים: ;D Core 2 Duo E5200 לוח-אם: Gigabyte EP45-DS3L תדר: 2.50GHZ@3.90GHZ תדר 312MHZ :BUS זכרונות : 800@780 מתח מעבד : 1.504V מתח זכרונות : 2.1V מכפלה: 12.5 יחס זכרונות : 5:6 תזמונים: CL 5-5-5-18 אני מבקש בלי הערות על המתח גבוהה זה סתם חרטא טמפרטורות במאמץ 74 מעלות במנוחה 48-51 נבדק ב-ORTHOS\OCCT 3.0
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
המעבד (AMDX2 3800, דגם מלא בצד) על 40 מעלות במנוחה, במאמץ לא בדקתי. איך המעלות? יש לי מעבד אטלון 64 נוסף, הוא בד"כ ישב על 34 מעלות במנוחה, וכפי שהבנתי הכפול ליבה לא אמור ליהיות שונה מימנו במיוחד בביצועים, חוץ מהליבה הנוספת כמובן.
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה זה וולט מוד ואיך מבצעים אותו ומה זה עיפרון B2 ? תודה לעונים... יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
האם בכלל אפשרי לשנות את ה BUS בסנדי ברידג'? מה יקרה אם ירימו מ 100MHZ ל 110MHZ ואז יכפילו ב 50?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן שמתי לב שאני לא רואה את הטמפרטורות של הליבות במעבד שלי אלא רק את הטמפ' הכללית של כל המעבד , כמובן אני משתמש בתוכנה Core Temp , אבל משום מה הטמפ' של הליבות לא מוצגות , מה לא בסדר אצלי ? , אולי משהו מוגדר לא נכון ? , אולי משהו בביוס של הלוח אם שלי ?, אולי איזה חיישן דפוק ? תעזרו לי בבקשה , אני מצרף תמונה של המעבד שלי במאמץ עם תוכנת ה-OCCT , מאמץ של חצי שעה , בנוסף בתמונה רואים את הנתונים משתי תוכנות , ה-Core Temp וה-AIDA 64 Extreme Edition , מקווה שתעזרו לי להבין איפה הבעיה אצלי , תודה מראש לכל העוזרים. mailto: Uploaded with ImageShack.us
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…
-
- 17 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קרה ממש לאחרונה, המאוורר העליון של האנטק 300 שלי (140mm) הפסיק לעבוד. המארז נמצא אצלי קצת יותר משנה. איך יכול לקרות מצב שיפסיק לעבוד כ"כ מהר (יחסית)? מה ניתן לעשות לגבי הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מחיפוש מידע על לוחות ה P67 שמתאימים ל OC ובמחירים שפויים (ללא צורך ב SLI..) ישנו מידע לא מספק לגבי יכולות ה OC של ה GA P67A-UD3 שכרגע גם הכי זול בלוחות ה P67 (מה שראיתי עד עכשיו ברוב החנויות. למעט אולי ה ASROCK שראיתי ב P-SEE) בקיצור האם מישהו יודע להגיד איך הלוח הזה ב OC ? האם 4.6-4.7 GHZ לפחות (עם קירור כמו המוגן) יהיו מתאימים לו וניתנים להשגה בקלות ? ( 24/7) תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל 2x ASUS GTX 560 שלי. הסיבה העיקרית היא שאני נתקל ביותר ויותר משחקים שתמיכתם ב SLI היא חלקית או לא קיימת כלל, לכן אני מקבל ביצועים נמוכים ממה שהייתי רוצה. כמה שאלות : - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש על מנת לעשות OC לכרטיסים? אני פעם השתמשתי ב rivatuner אבל אני רואה שהיא כבר לא רלוונטית היום. - באיזו תוכנה כדאי לי להשתמש כדי לבצע בדיקת מאמץ? OCCT לא מנצלת את הכרטיסים כמו שצריך (אחד מנוצל על 99%, השני על 80%). תודה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 993 צפיות
-
-
מישהו כבר משתמש ב swiftech h220 ואם כן, האם הביצועים שלו טובים?
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי גוף קירור של XIGMANTEK S963 והוא רועש לאללה במאמץ ואני מעוניין להחליף אותו באחד שקט יותר קיימת חיה כזאת שלא עוברת את ה30-35db בHigh rpm ונותנת מעל 47CFM?
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
היי אני ממש חדש בנושא הoverclocking אבל יש לי את ההבנה הבסיסית (אני מקווה)... 8) בכל מקרה את המפרט שלי אתם יכולים לראות בחתימה. אני רוצה להריץ את ה E6850 עם לוח p35 DS4 של ג'יגהבייט לפחות ב 3.6GHZ במקום הסטוק 3.0GHZ. אז מה אתם אומרים יש מצב? אם כן אשמח לקבל הדרכה אחד לאחד מה צריך להגדיר ואיפה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 992 צפיות
-
-
התגלגל לידי +8RGA עם יציאה כפולה למסך ועוד הפתעות... מה אני רואה בBIOS התפריט של המתחים ?? VDD Voltage !!! כן כן ! ללוח יש אפשרות לשנות את מתח הchip set מהBIOS ! טווח - 1.6-2.0 ! (כל זה בBIOS הספציפי הזה) הלוח בינתיים קצת לא מתניע, אבל אני עובד על זה.. הלוח הגיע ל230-235 עם VDD על 2.0 אבל אז הוא נפל ובינתיים לא קם.
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
קניתי 2 מאווררים חדשים של coolermaster למארז. http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=119 עכשיו המליצו לי להתקין את המאוורר האחורי של המארז (זה שליד המעבד) בצורה הרגילה כך שהוא ישאב אוויר מבחוץ - יכניס אוויר לקופסא. ואת המאוורר בצד הקידמי (ליד ההרדיסק) בכיוון ההפוך כך שהוא יפלוט אוויר החוצה - יוציא אוויר מהקופסא. האם זה באמת עוזר ל"סירקולציה"? אז מה בעצם עדיף? - ששניהם יכניסו אוויר? שאחד יוציא ואחד יכניס? או שבכלל שניהם יוציאו את האוויר החם שהמעבד, כרטיס המסך ולוח האם מייצרים?
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המארז הוא: ATX דגם 8668 אני מאוד רוצה שה-Big Typoon ייכנס לי למארז אז בבקשה תגידו לי אם זה ייכנס או לא. תודה לעוזרים אם יש הצעות לקירור יותר טוב אני אשמח לקבל.
-
- 15 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם זה הגיוני יש לי מאוורר זלמן 9700 למעבד לפעמים הוא מראה לי שהוא לא מסתובב הוא כבוי והטמפרטורה של המעבד לא כל כך גבוהה עומדת על 42 אבל לא במאמץ ברגיל כאשר הוא מסתובב היא עומדת על 33 רק עכשיו זה התחיל לקרות האם זה הגיוני שמאוורר של מעבד יפסיק לפעול ?
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מאוורר להוצאת אוויר שיהיה עים מהירות גבוהה שקט ועים והוצאת אוויר יעילה בגודל 140 רצוי שיהיה מחברה מוכרת ומהסדרה הכי חדשה של אותו חברה .תודה.......
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-