אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין שזה קשור לפורום הזה אני מתכוון לשנות את ה HZ של העכבר שלי ל1000 לפי המדריך הזה http://www.overclock.net/faqs/73418-how-improve-mouse-response-accuracy-changing.html יש לי MX510, וינדווס XP כתוב שם - "the higher the polling rate, the higher the cpu usage will be" זה יהיה משהו רציני או בקטנה? ובכלל, אני אמור להרגיש הבדל אחרי שאני אעשה את זה? במשחקי FPS ברשת
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אפרד ממחשבי, אז חשבתי לעשות לו OC אחרון (דבר שלא עשיתי בחיי) האוברקלוק הקודם שלי נגמר בתיקון במעבדה אז ניסיתי את הOC הפעם עם קצת יותר ניסיון. לא העלתי מתחים, רק את הFSB. יש מכפלה של 21X (לעומת 7.5 לQ9300 של היום ). התדר הבסיסי הוא 135, העלתי ל140, לאחר מכן ל150. אז המחשב קרס לי, הייתי צריך להוציא את הCMOS. לא היה לי מושג מזה, קראתי בריפרוף באינטרנט והבנתי מה הוא, איפה הוא ומה צריך לעשות. המחשב חזר, ואז הורדתי את התדר ל147,146,145, כולם לא היו יציבים. כששמתי אותו על 144 הכל היה יציב, על מהירות של 3.03Ghz (בקום 2.8 ) ואני מרגיש שיפור ניכר בביצועים. נעשה על קירור אוויר, אם לוח אם רע לOC תמונת הOC:
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לדוד שלי כזה לוח micro-star ms-7255 v2.0 איך הוא לאוברקלוק? נ"ב המעבד הוא e2140
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, בגדול הנושא אומר הכל. יש לי C2D במהירות של 1.8 והבנתי שאפשר בקלות להגיעה ל 2.4 שזה נשמע לי לא רע בכלל. איזה קירור כדי לקחת כדי שמצד אחד יאפשר לי לבצע את ה OC הזה ומצד שני אני לא יבזבז כסף על "עוצמת" קירור מיותרת שאין לי צורך בה? כרגע יש לי קירור סטוק, והוא ממש על הפנים. ב IDLE אני על 40+. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מהיא הטמ"פ שרצוי לקבוע למעבד Q6600 לאחר OC ל-3.5Ghz : 60, 70, 80 מעלות למיטב ידיעתי מותר להגיע עם המשפחה הזו עד לכ-75 מעלות. קירור- TUNIQ 120 משום מה אני רואה שיש הבדל בין קריאת הטמ"פ בBIOS ל קריאת הטמפרטורה ב- CORE_TEMP ( משום מה ה- BIOS מודד טמ"פ יותר נמוכה) מי מהם הוא הנכון ואמין יותר?
-
- 4 תגובות
- 433 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר 120 מ"מ להוצאת אווירר מהמארז, הוא יהיה ממוקם בחלקו העליון של המארז... תכונות מיוחדות הוא חייב להיות כמה שיותר דקיק ובעל CFM כמה שיותר גבוה... אז יש לי כבר מועמד של חברת scythe הוא בעובי 25 מ"מ ועם 110CFM: http://www.scythe-usa.com/product/acc/026/sy1225sl_detail.html שאלתי אם יש משהו יותר דקיק ויותר חזק ??? כי אם לא אני לוקח אותו וזהו...
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בדרך כלל המאוורר של המעבד עובד ב- 2700RPM ואז הטמפרטורות של המעבד טובות. מדי פעם הוא יורד ל- 1600, ואז המעבד עולה ל- 86 מעלות. למה זה קורה ואיך משאירים את זה ב-2700? מדובר בקירור של אינטל. אם אני מכבה ומדליק מחדש הוא חוזר ל- 2700.
-
- 10 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי את המאוורר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=17780 יש לו בקר שליטה משלו והוא היה שקט כשהוא על המינימום (800 RPM) אתמול קניתי עוד 2 מאווררים כאלה ואת הבקר שליטה הזה: http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=208 חיברתי את השלושתם לבקר ועכשיו כשהם על המינימום הם עובדים על בערך 1300 RPM וכששלושתם ביחד ככה הם ממש מרעישים. לבקר מחובר גם המאוורר של ה TUNIQ והוא עובד בסדר גמור, כמו שהוא עבד עם הבקר שבא איתו. יש משהו שאני יכול לעשות בשביל לגרום להם לעבוד באמת במינימום?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל P4 2.0. במהלך האוברקלוק לאחר שאני עובר את ה-2.3 GHZ הכרטיס קול שלי (מובנה) מפסיק לעבוד. גם המיקרופון וגם גם הקול מפסיקים לעבוד לאחר ריסטרט הכרטיס חוזר לעבוד. עם מישהו יודע מה גורם לבעיה ואיך אני לתקן אותה כך שיגיד בבקשה. תודה....
-
- 5 תגובות
- 427 צפיות
-
-
לא משנה על אילו הגדרות הגדרתי את הזיכרונות ואיזה מתח נתתי להם ולמעבד, כשאני רושם את המספר 300 (ב- FSB ) המעבד לא מבצע POST .
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אין לי ידע בOC אבל הנתונים המפורסמים (אפילו הרגועים) מאוד מושכים רציתי לשאול האם בצוע OC על מנת לשפר את ביצועי המחשב באופן קבוע - על מחשב שמיועד לעבודה ולא למשחקים זה דבר אפשרי או שישנה פגיעה באמינות המערכת ובאורך החיים הכולל שלה ולכן זה לא רעיון טוב? OC למעבד Q9450 למהירות 3.2 -3.5 זה רגוע ואפשרי למטרות אלו או שלא? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום רב איזה קירור אויר יש כדי שהמערכת תשמיע כמה שפחות רעש ! זה המעבד http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=395 זה הלוח : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=643&l4=0&model=2082&modelmenu=1 תודה רבה לעונים ! [br]פורסם בתאריך: 30-04-2008, 14:29:40 קיבלתי בצעה על זה ב 110 שחarctic freezer 64 lp האם הוא טוב ?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם יש לי 2GB CL4 800MHZ ואני מוסיף 1GB CL5 800MHZ אז הזכרונות יפעלו על CL5 ? והמעבד הוא עם אוברקלוק על 3.8, אז אם אני יוסיף את הזכרון של ה-CL5 זה יהרוס/יפגע במעבד ? או שזה יוריד את ה-OC ? או שזה לא יעשה כלום ?
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
איזה קירור יהיה שקט וטוב ל 2600XT ב- CROSSFIRE?? בהנחה שאני אצטרך שניים ובמחיר נורמאלי
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חייב כמה שיותר מהר תשובה : קירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים הענק הזה הוא דורש פירוק לוח אם ? אני אצטרך לפרק את הלוח אם בשביל להתקין אותו ? תודה לזה שיתן תשובה. ואם אפשר אז שיענו לי רק כאלה שיש להם והם יודעים אם צריך לפרק או לא
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאם מסירים את קירור הסטוק מכרטיס מסך האחריות מתבטלת. נגיד והחלפתי את הסטוק בקירור אחר ופתאום אני רוצה לממש את האחריות, אני אוכל להחזיר את הקירור המקורי וזה לא יהיה מורגש? עד כמה הסרת הקירור מורגשת ונראית?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום Closed beta-testing has been started today, public launch is scheduled on the next Monday, 28th. RivaTuner 2.09 צפוייה לצאת להורדה רשמית מחר (ה28) עם החידושים הבאים: - Updated databases for Detonator and ForceWare drivers. Added databases for ForceWare 174.40, 174.51, 174.53, 174.60, 174.70, 174.74, 174.82 and 174.85. - Updated PCI DeviceID database for ATI graphics processors. Added PCI DeviceID for RADEON X1650 AGP. - Unlocked previously available experimental AMD RV620 graphics processors family support. - Added experimental NVIDIA G96 graphics processors family support. - Added experimental NVIDIA G100 (aka GT200) graphics processors family support.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהקירורים הבאים יותר טוב.. Thermalright Ultra-120A או Thermalright Ultra-120 eXtreme תודה !
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך הטמפרטורה זה שהמחשב שהוא לא מתאמץ עם הוא מתאמץ אז גג הוא עולה עוד 10-13 מעלות בכל דבר העם זה בסדר הטמפרטורות האלו? מעבד Q-6600 כרטיס מסך 9600GT לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור למעבד zalman 9500 מארז Thermaltake VB1000SNS נבדק בתוכנת EVERST כרגע יש לי ספק פשוט חודש הבא קונה ספק חדש האם זה טוב והאם אפשרי oc לכרטיס מסך או למעבד למרות שאני לא חושב שאני צריך למעבד כי אני לא מנצל אותו גם ככה תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאם אני רוצה למדוד טמפרטורת מאמץ לגשר הצפוני, אני מריץ בדיקה משותפת ב-ORTHOS למעבד + זיכרון ככה שגם הגשר הצפוני מתאמץ, השאלה היא איך מנטרים את הטמפרטורה הזאת, כאילו, עם איזה תוכנה. בתודה , אורן.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת-אני צריך לדעת דחוף בבקשה איזה משני הקירורים האלה שווה יותר לE8400 תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5K וזיכרון DDR2-800 של OCZ עם CL=4 קראתי במפרט של הלוח אם וכתוב שם: "Due to chipset limitation, DDR2-800 with CL=4 will be downgraded to run at DDR2-667 by default settings. If you want to operate with lower latency, adjust the memory timing manually" לא כל כך הבנתי מה זה אומר... איך אתם מציעים להגדיר את הזיכרון ב BIOS? אפשר לשנות את ה CL מ 4 ל 5 ב BIOS ואז להישאר עם DDR2-800 ? מחכה לתשובתכם ! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כי וואללה לפי מה שאני רואה בנתיים הוא מנצח את הTR Ultra120 EX ועולה הרבה פחות... http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=1&limit=1&limitstart=3 וזאת רק דוגמה אחת ראיתי מספר בנצ'ים שמעידים על יעלותו..
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
השתדרגתי ב9600GT של פליט ואני מתכנן לעשות לו OC. איך הוא בOC? עד כמה רחוק נראה לכם לכם שאפשר להגיע? דבר שני, הספק יחזיק? (מפרט בצד). תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-