אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מבקש תוכנה + מדריך לעשות OC לכרטיס מסך שלי 260GTX + איזה טמפרטורה היא בסדר לכרטיס שלי ואיפה אני רואה את הטמפרטורה?
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ליבה:680 ליפני:550 זכרון:480 ליפני:400 שיידרים:1690ליפני:1550 http://www.siz.co.il/my.php?i=nmytdzy4ywjg.jpg טמפרטורה במאמץ(OCCT במשך 500 שניות): 57-58 אין איוותים או משהו כזה הכל יציב תגובות ? ד"א הכ"מ הוא 9500 GT
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני בודק דרך הדרייברים של NVIDIA. יש לי קירור צלעות מקוריות ומאוורר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעשות OC קטן יחסית למעבד שלי ואמרו לי שצריך ללכת לביוס ואז ל- free jumping configurtion ולא מצאתי את זה. אם אתם יודעים על מה אני מדבר אודה לכם אם תעזרו לי ואם יש דרך פשוטה יותר אשמח לדעת עליה
-
- 15 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היום רכשתי NINJA PLUS REV.B בחרתי אותו בעיקר בגלל התאימות שלו לכול הסוקטים . לצערי אין לי מצלמה לצלם את המפלצת הזאת בנוסף רכשתי את הזלמן (מניפה) המטרה העיקרית הייתה שקט . את הנינג'ה נורא קל להרכיב , הוא מאוד גבוה והכי חשוב המאורר שקט , והביצועים שלו מאפשרים לכבות את המאוורר בלי חשש. הזלמן לא כול כך נוח להרכיב אותו . אבל כשמרכיבים והוא מתיישב היטב. חשוב לחזק את הברגים הקטנים שלו . אז ככה , המחשב שלי ב OC קל 2.0@2.25 במתח של 1.44 לפני הטמפ' היו במנוחה 32~ למעבד , 33 לצ'יפסט . במאמץ המעבד היה מגיע ל 45 ובקיץ גם ל 47 והצ'יפסט ל 43 עכשיו אחרי שהרכבתי את הקירור במנוחה המעבד 28 ~ והציפסט 26 במאמץ של ORTHOS המעבד הגיע ל 36 והצ'יפסט לא עובר את ה 29. ממולץ מאוד !!!…
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זה הכרטיס שיש לי: http://img93.imageshack.us/img93/9797/150015001488151315015up.jpg ואין לי מושג מאיפה להתחיל כדי לעשות לו אובר קלוק... עזרה בבקשה...
-
- 24 תגובות
- 958 צפיות
-
-
-
אני מחפש היטסינק חדש ל- XP 1700 שלי. כרגע הוא על 55 במנוחה ו-60 במאמץ. אני מתלבט בעיקר בין AX7 לVolcano 7+, אבל אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע [גם על הטמפרטורות שאתם מקבלים איתם]. אגב, התוספת של ש"ח 100 בשביל הAX7 באמת שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האתר שלהם לא מציג תמונות או מפרט כלשהוא לגבי המארזים אבל המחירים נראים טובים מאוד וספקים מאוד חזקים - 400W +500W האם מישהוא קנה כזה מארז ויכול לתת ביקורת או עדיף תמונה וכן קצת נתונים על המארז + ספק תודה
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מע' מבוססת RDRAM 1066 ואני רוצה לדעת עד כמה זה אפשרי לחסוך כמה מאות שקלים, לקנות 4.2 במקום ה 2.53 שהתכוונתי לקנות, ולעשות לו אוברקלוק מיקרוסקופי של העלאת הFSB ב7-8 MHZ, יש לי מארז אנרמקס עם 4 מאווררים ואת הHSF הסטנדרטי שאני אקבל עם ה2.4, 1) האם מספיק רק לשנות את ההגדרה בביוס (ללא העלאת מתח)? 2) מדאיג אותי הנושא של הריסת כרטיסי הPCI & AGP ע"י העלאת הFSB, האם בלוח שאני אקנה (GB 8IHXP) יש נעילה של המהירות לכרטיסים אלה? 3) האם לוח האם מסוגל גם הוא להוסיף עוד 7-8 MHZ למהירות ללא תקלות? 4) -\\- לגבי מהירות הFSB של זיכרון ה1066
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כמו שהבנתם אני מחפש משהו שיעבור את ה230 , עם תזמונים טובים. מומלץ שיהיה בגודל 512 והמהירות 3200+. תודה לעוזרים (התקציב הוא עד 700 שקל (אפשר לעבור בכמה שקלים (מקסימום 50) ) )
-
- 17 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כשאני מקבל את המעבד הוא עם מתח של 1.250 והבלאי הוא 5 שנים אז אם אני אשים את המתח על 1.5 כמה שנים זה יחזיק ? ואני מתכוון כשאני עושה OC ל 4GHZ ואני צריך להעלות מתח ל 1.5, אז כמה זה הורס את המעבד על המתח הזה ? (בשנים)
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היום קניתי את הקירור הנ"ל יש לומר הוא פצצתי ועצום הוריד לי את טמפרטורת המעבד לאיזור 26 מעלות הדבר היחידי שמפחיד הוא הגודל והמשקל והחיבור AM2 שניראה כמו אילתור אחד גדול
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אח"צ טובים, החלפתי אתמול מאוורר 120 מ"מ לאחד של AC דגם 12025PWM. יש לי על הלוח אם שבמפרט 3 מקומות לחיבור המאוורר - שני SYS FAN ואחד POWER FAN.. ב SYS FAN אחד יש לי חיבור של ארבעה פינים כמו של המאוורר, ברגע שאני מחבר המאוורר כמעט ולא מסתובב בהתחלה אלא רק מאוחר יותר ומגיע סה"כ ל 500 RPM. כאשר אני מחבר את החיבור של ה 4 פינים ל POWER FAN שכולל 3 פינים, המאוורר מסתובב במלוא כוחו (1500 RPM). השאלה שלי היא איך אני גורם לו להסתובב לפי הרצון שלי כאשר אני מחבר אותו ל SYS FAN עם ה 4 פינים? ניסיתי כבר כל תוכנה אפשרית ושופ דבר לא עוזר.. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מעבד : Intel Pentium-D 2.8 MHZ - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 52 מעלות (לפעמים זה 56,59 , יותר בשעות החום) ... לוח אם : Asrock 775-Dual VSTA [חרא לוח] - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 40 מעלות , לפעמים זה 37 , 36 וכו'... הארד דיסקים : 1) WD 80GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 37 מעלות [בד"כ זה המעלות שלו] ... 2) WD 500GB 7200RPM - [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 41 מעלות [לפעמים 39 מעלות וכו'..] ... כרטיס מסך : Geforce 8400GS 512MB [כרגע , ערב , שעת מנוחה] - 47 מעלות [לפעמים 46 , 45] ... כמה דברים שצריך לציין : 1) דלת הצד של המחשב פתוחה כרגע . 2) המאוור שהיה אמור להיות על דלת המחשב , הרכבתי אותו על צלעות הקירור של הכרטיס מסך (כן , לכרטיס הזה יש צלעות קירור ולא מאוור…
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
I have the Computer in my Spec. my PSU is Librity 500, i have this problem with the Vcore Voltage. its been a while since i checked it, in the passed it was rock solid at 1.34V and didnt move, maybe once in 4 minutes, but it was pretty stable. i checked it now with CPU'z, Everest, Asus Probe and they all gave the same thing, its not stable anymore and it keeps jumping rather very high jumps 1.34 , 1.14 , 1.15, 1.35, 1.30, 1.19. i went into bios and disabled the AUTO voltage option instead i putted 1.34, its beter now, it doest do the high jumps but its still not stable now it jumps 1.30 1.32, 1.30 ,1.32 and it doesnt get to 1.34. note: all other voltage are very stable, …
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אם אני מעלה את המתח רק זה הורס את האחריות לא?
-
- 14 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני בונה מחשב והוחלט על מאווררים בגודל 92 מ"מ. האחורי - אשר סמוך למעבד, יהיה TT Silentcat. הבנתי מצורתו שכמאוורר מארז הוא יכול רק להוציא אוויר מן המארז. באיזה מאוורר עלי לבחור שיכניס אוויר למארז? אין צורך ב-CFM גבוה, איך הרעש חייב להיות נמוך ככל האפשר. תודה מראש, פטאליקו.
-
- 21 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש מצב שכל שלושה שבועות בערך צריך להוסיף נוזל קירור למשאבה? כי אני שמתי לב שכל פעם שאני מסתכל הכמות יורדת
-
- 16 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות פאן באס או מאורר למעבד בעלי כיוון מהיריות עכשיו אני רואה שבכולם יש מתג קטן עכשיו השאלה שלי האם הם יאפשרו לי לסגור את גלת המארז או שאני לא יוכל לסגור אותה מכיוון שהמתגים יפריעו אליו דוגמאות שאולי אני יקנה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/35drivebay/a1873.htm https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2272 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1871 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 ועוד שאלה האם הדברים האלה באים גם עם פאן באס לאחורה כלומר לחריצי כרטיסים?
-
- 13 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GIGABYTE ATI RADEON HD 4870. כשאני שם את מהירות המאוורר על AUTO הטמפ' מגיעות ל80 מעלות וזה שומר אותו ככה. לדעתי זה חם מדי, מה גם שהמארז שלי לא מאוורר כ"כ טוב. בשביל לפתור את זה עשיתי כמה פרופילים של מהירויות מאוורר שאני מחליף ביניהם לפי הצורך, אבל זה מסורבל ומעצבן. אז רציתי לשאול אם יש דרך לקבוע לAUTO לשמור את הכרטיס בטמפרטורה יותר נמוכה, או אם יש דרך אחרת לשמור את הכרטיס יותר קר בלי להתערב ידנית כל פעם.
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אז ככה יש לי מארז coolermaster 830 במארז קיימים 6 מאווררים של 120, אחד מקדימה מכניס אחד מאחורה מוציא ו 3 בצד המארז 2 מכניסים אחד מוציא, יש אופציה לעוד אחד בצד ועוד אחד בחלק העליון אבל הוא 240MM ואין לי מושג מאיפה מביאים כזה. השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להחליף את המאווררים למשהו יותר איכותי אני צריך מאווררים שמתחברים לא בחיבור הקטן הרגיל אלא בחיבור הרחב הזה של הספק כוח לא זוכר את שמו. חשוב לי שכמובן היום 120MMושהיו ברמה גבוהה ועם לד כחול, אין תקציב הכי חשוב איכות! שאלה נוספת מאיפה אני מביא מאוורר 240MM??
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, ושבוע טוב! אני בעוד כחודשיים בעזרת השם קונה מחשב חדש, מתוכנן מעבד i5 2500k. עכשיו, ראיתי מערכות אם קירור מים, אהבתי מאוד (לא Corsair H100 וכל החרטות, קירור קירור אני מדבר), נראה כיף ומגניב לבנייה. עכשיו בתור התחלה אני מתכנן רק קירור מים למעבד (בתור התחלה, עד שאלמד עוד..), האם זה יהיה כל כך קשה לבנייה? אישית אני לא כזה תותח כמו שאומרים, אני לא יודע לפרט את כל המערכת ולהרכיב מחדש וכל הדברים האלה, אבל יש לי מוח.. אני מעוניין מאוד אם תוכלו להביא לי מדריכים, ולינקים, מאמרים, וכו' על קירור מים שבאמת יועילו לקריאה, ולבסוף את המערכת עצמה שאני יצטרך. אין בעיית תקציב (ז"א שאני לא רוצה איזה משהו שיעלה 2500, אני רוצה משהו שיהיה סביר - בינוני, לא יותר). תודה רבה באמת לעוזר…
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-