עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ha,

במארז ה HTPC שלי ישנם שני מאווררים מאחורה בגודל של 60*60*30 מ"מ (רוחב, גובה, עובי) המוזנים ישירות מספק הכוח. לפני זמן מה אחד מהם החל להרעיש במו טרקטור וניתקתי אותו מהספק ועתה גם השני מתחיל להראות סימנים מדאיגים של התפגרות. חיפשתי בזאפ ולא מצאתי שום דבר במידות אלה, בחנות מחשבים אשר פניתי אליה נאמר לי כי גודל כזה כבר לא מיוצר. מישהו יודע אם בארץ אפשר להשיג מאווררים כאלה? ומה שחשוב לי (לפי סדר החשיבות) הוא קודם כל שקט, (זהו מארז ה HTPC מרובה מאווררים) והייתי שמח לשליטה מלוח האם על המהירות שלהם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. האם יתכן שTEMP המעבד שלי יעמוד על כ-5~ מעלות?? AMD Athlon 64 3000+ והאם כל שאר הדברים תקינים? אני מתחיל לידאוג שיש זיוף כלשהו בעסק הזה.. ראו בתמונה --> [attachment deleted by admin]

• 24 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ToR,

איזה לוח הייתם ממליצים היום, יכול להיות יותר מאחד, שהכי טוב ל OC ל AMD ו P4 533MHZ DDR?

5. Started by shai87,

שלום, הנייד שלי VOSTRO 3300 של דל עושה בעיות לאחרונה, הוא נכבה לא מעט במיוחד כשניסיתי לשחק בו פיפא, המחשב תמיד היה רותח אך הפעם זה גם מפריע לי לעבוד. אציין שהמחשב תחת אחריות דל , האם מומלץ לפתוח אותו ולהתעסק עם זה בעצמי או שזה כלול באחריות ועדיף לתת למומחים לטפל בזה? אציין שלעולם לא פתחתי מחשב נייד, ניקיתי אבק רק מהנייחים שהיו לי. תודה רבה, שי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. השאלה בכותרת... בשביל להעלות מכפלה צריך גם לשנות וואטים? (CPU CORE) מה הם ההבדלים בין אם אני מעלה פה או מעלה פה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by boom!,

יוצא לי 40 במנוחה ו60 במאמץ, זה חם מאוד? אפשר לעשות לו oc רציני?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by טל טויוטה,

שלום. אשמח לשמוע איך הטמפ' במחשב והאם יש צורך בשיפור הקירור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shortboarder,

האמם מומלץ? יש לי Thermaltek vulcano 7 הרגיל...ו TBIRD הישן יותר :'( האם מומלץ?

10. טוב אני כבר עושה הזמנה אז אמרתי כבר נקנה גם קירור לציפסט שמגיע לי ל40-46 במאמץ ומשתיק לי את הכרטיס קול מעומס,אני צריך לבחור קירור שקט בעיקר אבל רק מנועה. יש להם שני זלמנים: אופצייה ראשונה זה הזלמן הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 שהוא אגב דגם יותר מתקדם (ZM-NB47J) לעומת ZM-NB32J שפה: אופצייה שנייה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 שוב,אני לא יכול לקחת מחנות אחרת כי עשיתי כבר הזמנה,תודה ועוד כמה שאלות(מצטער אני פשוט חייב להיות בטוח,עד כמה זה יוריד לי את המעלות של הצ'יפסט? שווה להשקיע בקירור לצ'יפסט בכלל? קירור טוב לצ'יפסט יתן לי עוד קצת אוברקלוק למעבד? החלפה של גוף קירור בציפסט מורידה את האחריות בלוחות של גיגהבייט?

11. Started by walla,

מה זה סינק? ולמה צריכים אותו במחשב שלנו? בתודה מראש לעונה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היה לי עד לא מזמן OC ל 3.2GHz ולאחרונה הרגשתי ירידה בביצועים...בדקתי בCPU-Z וגם בזמן מאמץ של המחשב הוא על 2400MHz נכנסתי לביוס והגדרתי מחדש את הOC פעם דרך הProfile ופעם ככה ידנית....עשיתי save & exit המחשב מאתחל את עצמו ואז שוב בדקתי בCPU-Z והוא לא קלט את הOC, מה אני עושה עכשיו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mtao21,

יש לי H100 אני יכול להוסיף עוד 2 מאווררים אם זה יעזור? במידה כן ואיזה מאווררים עדיף לקחת? ברור שזה יהיה 120MMX120MM ,אז איפה כיוון המאווררים יהיו ? יעניי (נכסים לגוף הקירור או מוצאים)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shevah,

שלום לכם, אתחיל עם סיפור קצר, קניתי את המחשב מSKYPC והם הביאו לי אותו עם OC של המעבד(מפרט למטה) ל3.2GHZ. כתוצאה מאי הבנה נעשה RESET לביוס וכל ההגדרות נאבדו. כעת משהתפנה לי קצת זמן(הריסט קרה לפני שנה ומשהו) ארצה להחזיר עטרה ליושנה. מפרט: Q9450 Thermalright Ultra-120 eXtreme פאסיבי שנוסף עליו מאוורר, המארז הוא אנטק P182 עם 3 מאוורים, כך שהקירור לא בעיה. asus p5q deluxe 2*2GB mushkin 1000MHZ ועל הדרך אני אכניס כאן שאלה, ברור שהזכרון יכול לרוץ לאט יותר אבל השאלה היא האם הוא יכול לרוץ מהר מ1000? לא שאני מתכוון להריץ אותו כי אני רוצה להגיע לFSB 400MHZ ע"מ להגיעה ל3.2GHZ בתור התחלה(זה מה שהיה לי). ועוד שאלונות אני מתאר לעצמי שכמו המעבד ככל שהתדר של הזכרון גבוהה יותר הוא רץ מהר י…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Ron707,

מי עדיף ולמה? ושווה להוסיף את ה-20 שקל ולקחת xigmatek HDT-S5963

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני רוצה להוסיף שתי מאווררים למארז, אחד ברצפה ואחד בגג. חשוב בעיקר ההכנסת אויר (CFM) מאשר השקט, אבל שלא יהיו מרעישים מדי.. רעש סביר, מאוורר איכותי, תקציב 50-60 שקל למאורר.. עריכה: מדובר על מאווררי 120MM למארז CM690

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט. הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר. יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם. מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by fidelcastro,

כי לא משנה מה אני מנסה זה לא מציג לי עברית רק גיבריש... מישהו הצליח פעם? הצג מאריהב 4*20 חיברתי הכל לפי המדריך המצויין שיש באתר עוד מעולה רק לא מציג לי עברית... תודה מראש FIDEL....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Galit17,

המחשב שלי: e6600 מעבד 965 ds3 gigabyte לוח 8800640mb כרטיס מסך 4 giga זכרון -------------------------------------------------------------------------------- עשיתי OC למחשב בבאס הגעתי ל 350 ובמכפלה X9 וסיסטם ממורי מולטיפייר 2.0 כשאני מנגנת שירים במחשב הם זזים ממש לאט . וכשאני מבטלת את ה OC אז השיר זז חלק אני משתמשת בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER אגב גם הצבעים שמתנגנים יחד עם השיר זזים ממש לאט, וכשאני מקטינה את החלון הזה של השיר אז השיר מתנגן מהר . הרצתי את התוכנה OCCT הכל בסדר אין בעיות חום וכאלו גם בדקתי באוורסט ואין בעיות חום. כשאני מבטלת את ה OC המחשב חוזר להיות מהיר וכשאני עושה את ה OC השיר שוב מתנגן בקושי כזה. אני שמה תמונות של CPU-Z ושל הביוס שלי , הדבר היחיד ששיניתי ב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by drdan,

האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי מחשב חדש בן כמה חודשים עם מעבד 805 אינטל . עכשיו ראיתי עם האוורסט שהטמפ' קצת גבוהות למעבד ...אז קניתי גוף קירור חדש . את הדגם הזה : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8512 עכשיו אני קצת מבולבלת...על גב הגוף קירור הזה יש ריבוע ועליו שכבה מאוד דקה של חומר בצבע אפור (תרמי?) ..לא ידעתי שזה משחה עד שנגעתי קצת עם האצבע. השאלה שלי האם זה בעצם המשחה התרמית של הקירור ואז אני לא צריכה לקנות משחה בנפרד (ARCTIC SILVER לפי מה שמומלץ כאן) .. במידה וזה המשחה ,האם אני צריכה פשוט להחליף את הקירור וזהו (ואז יהיה מגע של המשחה על המעבד במשחה של הגוף קירור) או שצריך גם להחליף את המשחה המקורית שיש על המעבד או להסירה בכלל ?? אני מקווה שלא סיבכתי ...אני פשו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shy30h,

הי אנשים אני חדש בתחום וזה המחשב שלי: לוח אם: GIGABYTE ga-p35-ds4 מעבד: אינטל Q6600 GO זכרון: OCZ PLATINUM DDR2 1066 4GB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 קירור למעבד: ARCTIC COOLING FREEZER PRO 7 עם מאוורר 2 מאווררים של מארז ספק HEC 580W WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT אוברקלוקינג שלי 9x357 = 3.2ghz ram בביוס: 1066 800 ram timing על אוטומט מתח מעבד: 1.4V 2 שאלות: 1.אני מקבל 45 מעלות ללא מאמץ ו- 60 מעלות במאמץ בינוני ללא בדיקת מאמץ עם s&m או burnin בינתיים הכל עובד טוב מאוד אז השאלה שלי האם הטמפ' סבירות ואם כן אז מה טמפ' המקסימום? 2.לא נגעתי בתזמונים של הזיכרון השארתי על אוטומט.איך אני משנה את התזמונים בביוס? וכמובן מה אתם אומרים על האוברקלוק הראשון שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by mokisho,

יש לי את המעבד הנ"ל ניסיתי לתת לו בראש אבל נעצרתי רק ב 3.75 במתח של 1.56 מישהו יודע מה יכולות המעבד הזה באוברקלוק (או שיש לו וניסה ) תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by X-ShaY,

בבקשה תענו מהר כי אני רוצה לקנות כבר יש לי מקדימה (במארז) מקום ל4 מאווררים 80MM או מאוורר אחד 120MM אם אני יקנה מאוורר כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=8242 הוא יהיה יותר מועיל מ4 מאווררים 80MM נכון? המאוורר הזה ביכלל טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eliil1,

היה לי במצב מנוחה בערך על 70 מעלות , עכשיו התקנתי 9.2 קטליסט , עשיתי OVERDRIVE , אבל שהוא בעצמו יעשה AUTO-TUNE , אבל בסוף ביטלתי (אני לא יודע אם כל זה קשור ) ועכשיו הוא על 86~ מעלות במנוחה...=\ לפני זה זה תמיד היה על ~70 מעלות!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים