אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפי המבוקש, עם כל ההייפ שיש מסביב ל1700+ שיש לנו פה יש תראד אחד שמיועד אך ורק לOC למעבד AMD T-BRED בלי לוחות ובלי כרטיסי מסך ובלי כלום. תמונות WCPUID של מהירות מעבד מקסימלית, אפילו לא חייב להיות יציב לגמרי...עד כמה שהגעתם בלי שריפה! נ.ב גם אני נכנס לתחרות בקרוב עריכה: ובבקשה בלי תגובות סתם. רק תמונות! בלי "יפה", "בהצלחה" והודעות כאלה! רק תגובות עם נתונים ותמונה תודה ובהצלחה עריכה2: כל פעם שאתם משפרים או משהו כזה, תערכו את ההודעה הקודמת, בלי כפל הודעות. אני שומר על הדיון הזה סופר נקי!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים כמו בכותרת, הזכרונות על הלוח יהיו http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12381. והלוח עדיין לא נבחר אבל אם זה משנה אז כנראה Asus P8Z68-V Pro או Gigabyte Z68X-UD4 חשבתי לבינתיים על: Corsair A70 Scythe Mugen 3 או Noctua NH-U12P בעקבות המיקום הרכישה תהיה מ KSP. המלצות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החומרה - לוח P67, מעבד I5 2400 (לא K כמובן), קירור מדגם באפלו. כרגע המחשב מכוון על מכפלות 34-35-35-36 כתלות בכמות הליבות (Turbo Boost), ועובד תקין, עם טמפרטורות מנוחה של כ40 מעלות וכ55-60 במאמץ מלא לאורך זמן, עם שיא של 65 כאשר גם כרטיס המסך פעל במלוא העוצמה וחימם את המארז. עם זאת, כאשר ניסיתי להגדיר במקום מכפלות טורבו מכפלה "קבועה" של 36 (מתוך מקסימום אפשרי של 38 כי המעבד אינו בעל מכפלה פתוחה לגמרי, קורים 2 דברים מעצבנים: קודם כל, גם במנוחה המעבד לא יורד למכפלה 16 כמו שהוא אמור ומוגדר, ודבר שני - חלק מתוכנות ניטור הטמפרטורה מצביעות על "ספייקים" רגעיים ולא ברורים בטמפרטורה של ליבה זו או אחרת, עד למקסימום שהן יכולות להראות (הTJMAX), כשהן העליה והן הירידה הן מידיות כך שלא י…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות מ jab-tech אחד מהיטסינקים של Thermalright לp4 חשבתי על Thermalright SLK 947U http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1942&cat=46&page=1 או Thermalright - SP94 http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1914&cat=46&page=1 קודם כל מה יותר טוב מבין שתיהם? ואם אפשר לחבר עליהם מאוורר 80mm במקום 92mm תודה מראש לעוזרים install
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ועד עכשיו הייתי נעול על ה AC Freezer 7/64 Pro התפנה קצת תקציב אז התחלתי לחפש קירורים יותר רציניים, וראיתי ב IQPC את הונדטה 2 ב 160 ש"ח התחלתי לחפש קצת ביקורות באינטרנט ולא האמנתי.. הוא ברמה (אם לא יותר טוב..) מהרבה קירורים שעולים 200-300 ש"ח: CM Hyper 212 ב 230 ש"ח CM V8 ב 297 ש"ח THERMALRIGHT ULTRA 120 ב 304 ש"ח!! Xigmatek S1283 ב 215 ש"ח Thermaltake Big Typhon ב 205 ש"ח (מחירים מ IQPC ו TMS) תסתכלו כאן: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html וגם בדף אחריו שיש ביצועים על ה i7 720 מה אתם אומרים? הקירור הכי כדאי לא? (מיותר לציין שזה קירור ל OC) המפרט יהיה: AMD Phenom …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הנייד שלי VOSTRO 3300 של דל עושה בעיות לאחרונה, הוא נכבה לא מעט במיוחד כשניסיתי לשחק בו פיפא, המחשב תמיד היה רותח אך הפעם זה גם מפריע לי לעבוד. אציין שהמחשב תחת אחריות דל , האם מומלץ לפתוח אותו ולהתעסק עם זה בעצמי או שזה כלול באחריות ועדיף לתת למומחים לטפל בזה? אציין שלעולם לא פתחתי מחשב נייד, ניקיתי אבק רק מהנייחים שהיו לי. תודה רבה, שי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, איפה אפשר להשיג מדריכים טובים (עם דגש על טובים) לOC למעבדי P3 וP4? זהר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי gf3 ti200 של אסוס ואני רוצה לעשות לו המהרה אז אני מבקש תוכנה טובה בשביל להמהיר (אני לא רוצה לגעת הכרטיס עצמו) והוראות על איך לעשות את ההמהרה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משעמם.. אני מניח שתבינו מהתמונות מה הולך.. יצא יפה לא ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם פלטייר שלא מקורר מספיק יכול להישרף? (כמובן מהצד השני שלו, בצד החם) להישרף בצורה כזאת שלא יהיה אפשר להשתמש בו בכלל. עד כמה מעלות הוא יכול לשרוד? הטווח הוא 90-180C?.. (נניח ל400W) מאוורר 120 מ"מ לצד החם שמספק 250CFM מספיק עוזר לפזר את החום ולמנוע שריפה? זה תלוי כמה וואט הפלטייר לגבי הטמפ' שלו? למשל פלטייר 100W יכול להיות על 90 מעלות והוא יעבוד בסדר, ופלטייר של 400W יכול לעבוד על 150 מעלות ולעבוד בצורה תקינה? או שזה לא קשור? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם איזה דבק להדביק בחזרה את מדבקה שעל המאוורר בסיום השימון?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=61050 עם 12CM מאחורה והכנה ל3 מאווררים נוספים אני מעוניין להוסיף אותם ואני מחפש מאווררים לא ג'נרים ואם אפשר ללא אורות צבעוניים תודה התקציב אינו כולל משלוח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החומר הזה בארץ? או איך בכלל קוראים לו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את ה xp120 ואני רוצה לדעת אם המאוורר Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm יתן תוצאות טובות..?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חדש בעסק הזה אני מנסה לבצע OC למעבד E8400, ניסיתי כל מיני נסיונות והגדרות אבל המחשב לא מצליח לעלות [ אני מקבל הודעת שגיאה שה Overclock נכשל או שהוא לא מזהה את ה CPU] ולמרות שאחרי שהוא כותב שה OC נכשל כתוב לי בביוס שהמעבד עובד על 3.6GHZ. מה אני עושה לא בסדר? עריכה: בנוסף אני מקבל גם ההודעה הבאה Unkowen cpu detected, a bios update is required to unleash its full power
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז לפני שאני מתחיל בכלל להסביר את הבעיה(בעיות) אני אדגיש שזהו לא המחשב שלי !! אז ככה. המחשב של חבר שלי התחיל לקצר לו לפני כמה זמן זאת אומרת שהוא היה משחק במשחקים או סתם גולש וםתאום הוא היה מתכבה לו לאחר מספר פעמים הוא פתח לראות מה קורה שם בתוכו שלעזעזאל עושה את זה ! הוא ראה שהחוטים היוצאים מהספק למין חיבור מולקס גדול זה שמתחבר ללוח אם החיבור הראשי אחד החוטים שם החוט הצהוב הוא זה שגורם לבעיה מאה אחוז. עכשיו הלכנו לחנות מחשבים שכונתיתי עם הבעיה וראינו שאחד החוטים שמתחבר נשרף בתוך הפלסטיק והותיר סימן שחור ונאמר לנו שצריך להחליף ספק עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להחליף את כל הספק או שאפשר רק את הכבל הראשי הזה שיוצא מהספק? עכשיו עוד בעיה לפי מה שאני הסתכלתי וראיתי על הציפ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי 4 שעות ללא שגיאות , התוכנה פשוט קרסה (Don't send / End task, איך שזה נקרא) אבל לא הספיקה למצוא שגיאה כלשהי . זה אומר משהו לגבי הOC ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Q9550 P5Q PRO לוח BIG TYPHOON 120 מאוורר PCPOWER&COOLING 750W ספק וזכרונות במהירות 800MHZ. רציתי לשאול, אם אחליף את הזכרונות ל1066MHZ, ואת המאוורר למשהו חדש יותר, האם זה ייתן לי OC טוב יותר ויציב יותר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל יש לי את המעבד: E6750. אני הייתי עד עכשיו עם הגריז הטרמי שבא עם המאוורר Stock של אינטל והטמפ' במנוחה הייתה 55-60 ובמאמץ הגיעה ל 85. קניתי משחה תרמית AS 5, נאמר פה שהיא הכי טובה, ואחרי ניקוי ומריחה מחדש הטמפ' במנוחה כרגע היא 50-55 אבל במאמץ אותו דבר. הפעלתי COD4 ל 5 דקות והטמפ' של המעבד ישר קפצה ל 75-85 וזה בקושי כמה דקות בתוך המשחק. מה לעשות ? הפיתרון היחיד הוא לקנות קירור שיקרר את האמאמא של המעבד ? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. איזה אובר נחמד אני יכול לעשות למעבד שלי? קירור יש לי את הזלמן 9500.. וכמה אחוז יותר זה יתן בביצועים..? וגם מה הסיכון הכרוך בכך?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-