עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AmitDanan,

אני יספר מה עשיתי בינתיים: 1. נעלתי את הPCI-E על 100. 2. CPU HOST שונה מ 300Mhz ל 400Mhz. (אם אני לא טועה מדובר בבאס) 3.SPD שונה ל 2.00B כדי לשמור על 800 בדואל צאנאל. בעבר עשיתי אוברקלוק ל3.2Ghz אני לא זוכר כיצד לשחזר לכן אני שואל שוב, כרגע המחשב עובד עדיין לא עשיתי בדיקת מאמץ, אני רוצה לדעת שמה שעשיתי נכון. מספר שאלות קודם כל האם הדרך נכונה? כיצד זה משפיע ה PCI-E על כרטיס המסך כאשר הוא נעול על 100? האם יש דרך אחרת לנעול את הזיכרון על 800Mhz? השמח לעזרה

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by ccc,

???

• 11 תגובות
    • 995 צפיות
  3. Started by YI572,

שלום לכולם. המארז שלי קצת חם מאז שנכנסו לתקופת הקיץ ( אפשר כבר להגיד קיץ לא? ), ואני רוצה להחליף מאוררים ( גם בגלל רעש... ) חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_926_2068&products_id=12668 ניראת חבילה דיי משתלמת, יש כאן 6 מאוררים 80 מ"מ ( תקנו אותי אם אני טועה ), דחיפת אויר סבירה, והשאלה שלי לגבי השקט - האם הם שקטים? 24.4 דציבלים לא ניראה לי הכי שקט, והייתי מעוניין לקנות משהו שקט ( ביום זה לא מפריע, בלילה זה כן... ) יש לי כרגע במארז 4 מאוררים ג'נרים, אחד למעלה מוציא אויר ( שאין לי שמץ של מושג איך להוציא אותו להחליף... ), אחד מאחורה מוציא אויר, ועוד 4 עם לדים בצד המארז מכניסים אויר לכיוון הכ. מסך. אני רוצה ( יותר נכון דיי צריך ) להוסיף מאו…

• 17 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by zaq1,

אני לא מצליח לעבור את ה-390 fsb . q9550s ,p5b-delux , 2x512mb corsair cm2x 800mhz 2x512 ocz platinum 800mhz 1.3v vcc 2.1 vdimm העליתי מתחים להכול שחררתי תזמונים אבל הוא מסרב לעבור את ה 390 . ניסיתי גם לעבוד עם זוג אחד של זיכרונות במקום שניים . יש פוסט אבל נכשל ב- prime95 . הטמפרטורות לא עוברות את ה- 62 .

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by DAVIDKI19,

ZALMAN CNPS10X Extreme Socket 1156,1366,775, AM2+,AM2,AM3,754,939,940 בחנות לא רשום שמתאים

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום אני מקבל ביום ראשון: amd 3800x2 939 bw-e6 יש לי אפשרות בחירה בין שני מעבדים בעלי סטיפינגים שונים שהם: 1) 0547XPMW 2? 0605GPMW לאיזה מהם יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גבוה?? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by ozba77,

שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה

• 17 תגובות
    • 994 צפיות
  8. היי, הכרטיס מסך שלי בימים האחרונים על 77 מעלות באופן קבוע, וגם ניקיתי מעבדים. כנראה שהשרב גורם לו להתאמץ, השאלה שלי - איזו פתרונות קירור ניתון להלביש עליו? אני מדבר על משהו שאפשר לקנות, לא "עשה זאת בעצמך" כי אני די גרוע בזה. התקציב שלי הוא בערך עד 400 ... זה ריאלי?

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by shibby15,

לפי המבוקש, עם כל ההייפ שיש מסביב ל1700+ שיש לנו פה יש תראד אחד שמיועד אך ורק לOC למעבד AMD T-BRED בלי לוחות ובלי כרטיסי מסך ובלי כלום. תמונות WCPUID של מהירות מעבד מקסימלית, אפילו לא חייב להיות יציב לגמרי...עד כמה שהגעתם בלי שריפה! נ.ב גם אני נכנס לתחרות בקרוב עריכה: ובבקשה בלי תגובות סתם. רק תמונות! בלי "יפה", "בהצלחה" והודעות כאלה! רק תגובות עם נתונים ותמונה תודה ובהצלחה עריכה2: כל פעם שאתם משפרים או משהו כזה, תערכו את ההודעה הקודמת, בלי כפל הודעות. אני שומר על הדיון הזה סופר נקי!

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  10. Started by Danny_Malis,

איך אני יודע שהגזמתי אם האובר ? ב-CPU איני יודע כשהוא לא נידלק או מאתחל את עצמו, איך אני יודע את זה בכרטיס מסך ?

• 23 תגובות
    • 994 צפיות
  11. יש לאבי סלרון 1000 ואני רוצה לעשות לו o/c ואני רוצה לדעת את הגבולות שחס וחלילה אני לא אשרוף את המעבד ואני אני אצטרך לשלם . זה לוח של sis , אבל אינו יודע את הדגם . מישהו מכיר ?

12. אני מרכיב מפרט למחשב HTPC, וחשבתי על קירור פסיבי למעבד. האם אחד ממרובעי הליבה של אינטל יוכל לעבוד עם קירור פסיבי? אם לא איזה מעבד כן ( מעדיף של אינטל). צריך גם המלצה על איזה קירור לשים? אם אפשר פסיבי. ואם לא איזה קירור אקטיבי הכי שקט? אין הגבלת תקציב, רוצה את הטוב ביותר. המארז כנראה יהיה SILVERSTONE LC16B/S. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Ran B,

קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by Or ei,

אני כרגע בתהליך הבנייה של הפאן ויש לי שאלה שאני לא בטוח בקשר אליה האם אפשר לחבר את ה0 של ה-5 וה0 של ה-12 ביחד ? או שרק אחד יספיק או שזה לא משנה בכלל ?? ואם אני מחבר את החוט של ה12 V עם החוט של ה5 V אני מקבל 7 ?

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  15. אחד אמר לי משהו עם BAD_POOL_CALLER שני משהו עם WIN32K ERROR 0000X0X0X0X00 משהו כזה! והשלישי משהו עם מספרים ואיקסים הכל במסכים כחולים שחייבים לעשות רסטרט ב WINDOWS XP ! מה לעשות , מני מהחנות אמר שזה כל המסכים הכחולים בגלל החום , אבל דברתי עם הרבה אנשים שיש להם אותו לוח ואותו מעבד! וקירור פשוט כמו אצלי! ואין להם אפילו מסך כחול אחד בכל הזמן!!!! והכל יציב! רק אצלי זה כך!! מזל רעעעעעעע יש לי ATHLON XP1700 GA 7VRXP KT333 ואם בה לכם לדעת הטמפ אצלי בחדר הוא 25 מעלות!

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

צהריים טובים לכם אוקי נכנסתי בדרייברים של NVIDIA לCLOCK FREQUENCY SETTINGS ויש שם אופציה הנקראת detect optimal frequency לחצתי עליה והיא עשתה לי C@ לכ614\454 עכשיו הבעיה היא כשנכנסתי לט"מפ של הכרטיס היא מראה לי 55-53במנוחה ו63במאמץ בדמו של NVIDIA VULCAN הטמ"פ לא נמוכה מידי? האם אפשר להגיע גם ליותר עם הכרטיס שלי?

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Jar with me,

אני אף פעם לא הבנתי איך מאוורר יכול להיות פחות רועש ממאוור אחר . הם מקבלים פחות זרם? ואם נגיד יש שני מאווררים שמקבלים את אותו הזרם , איך זה שאחד מסתובב 5000 פעמים ואחד רק 3500? ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג מאווררים למחשב עם להבי מתכת?

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by omrij,

כרגע ראיתי את הידיעה הבאה http://www.theinquirer.net/?article=21168 כל מי שתכנן לקנות עכשיו זה הזמן קישור לדיון בנושא http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=706505

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  19. Started by SlimShady_1,

רציתי לשאול האם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ALD-V02&other_title=+ALD-V02+Aerogate%20II (Cooler Master AerogateII ALD-V02) חזק מספיק כדי לתמוך בארבע מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור. ? ואם הפאן באס הזה: http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=LLC-U01&other_title=+LLC-U01+Musketeer (Cooler Master MusketeerLLC-U01) חזק מספיק כדי לתמוך בשני מאווררי סמארט פאן 2, אחד בכל חיבור?

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  20. Started by moshe55501,

האם התיזמונים ניתנים לשינוי ואם כן האם ניתן לשנות תיזמונים בזיכרון הבא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DR2GEIL1GB&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1738&aff=Zap והאם זה מסוכן לשנות את התיזמון

• 13 תגובות
    • 994 צפיות
  21. Started by Swimmer,

הרעיון עצמו, שהמים מקררים שלושה רכיבים, אך כל רכיב מקבל מים ישירות מהרדיאטור. ראיתי שהיה פוסט כזה לפני מספר שבועות, אז חשבתי לפתח את הרעיון בגדול... מרכיבים: שתי משאבות עוצמתיות -> אחרי הכל.... רדיאטור תלת שלבי -> אולי יתווסף עוד אחד כמות יפה של נוזל קירור, שניים שלושה בקבוקונים(המערכת תשב במארז נפרד שהמארז של המחשב ישב עליו) מיכל מים -> אולי יתווסף עוד אחד בהתאם לצורך chipset, cpu and gpu water blocks אדום - מים חמים שיוצאים מהבלוק שחור - מים "קרים" שיוצאים מהרדיאטור *** המיקום של הרדיאטור אולי יוחלף... נראה... *** האם ישנה בעיה של לחצים? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. אני צריך הדרכה צעד צעד איך לכוון את הזכרון של OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 בלוח אם הבא - GA-EX38-DS4 עם מעבד E8500 3.16GHZ אני לא מבין בזה בכלל לכן אבקש הדרכה סבלנית, אני מצרף צילומי מסך של ההגדרות בביוס (מצולם מהמדריך ולא מהביוס שלי ממש) מה לשנות שם כדי שהזכרון יעבוד בתדר שלו 1150 או בתדר 1111 או ב1066 לפחות?? תודה רבה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  23. אהממ... למה לוח האם שלי לא מוכן להריץ זיכרון DDR 266 ליותר מ100/33 ? אנחנו מדברים פה על דורון 800 אם לוח אם A7V266-E . ועוד משהו אם אני אצליח לשים אותו על133/33 האם זה יחמם משהו,אני שואך את האלה הזאת מכיוון שהוא 266 אך עובד ב100 (200) בתור ברירת מחדל. אסכם זאת בלמה? גדול וזוהר: [glow=Teal, 4, 500]למה?[/glow] עריכה: עקב אילוצים של בעיות חומרה מסוימות אני לא אוכל להגיב לפני השעה עשר, אבל בבקשה מכם תענו לי!

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  24. מה קורה פה? אוורסט מראה לי שכל ליבה בנפרד לא עוברת את ה25-30 אבל כתוב CPU 80 cpu core #1 30 cpu core #2 30 Cpu core #3 30 מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יכול להיות שמשהו דפוק עם הסנסורים שלי? יש לי מעבד של AMD PHENOM 720 טריפל קור הנה צילום מסך: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by Oxygen87,

איך אני יכול לדעת ? הנה תמונות שהעלתי מ-CPU-Z. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.