אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי פנטיום 4 1.7 עם socket 478 לוח אם של INTEL Garibaldi שתומך בזיכרון RDRAM ושאלתי היא איך אני עושה לזה OC ומה אני צריך לקנות שהטמפרטורות לא יהיו גבוהות?? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה אם 2 מאווררים זהים שכל אחד מסתובב 1000 RPM , מחוברים אחד על השני ומזרימים אוויר לאותו הכיוון ? האם מכפילים את כמות האויר ? האם הרעש יהיה כמו 2000 RPM או 1000 RPM ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז סופסוף יש ת'מחשב החדש... ואני רוצה לנצל את כ-ל היכולות שלו ! מפרט : ספק כח : 350W שבא עם המארז היפיפה עם החלון ... ייתכן שאצטרך להשקיע פה ? לוח אם : ASUS P4C800 DELUX מעבד : INTEL 2.6MHZ (כבר נעשה אוברקלוקינג ל-2.8) כרטיס מסך : ATI RADEON 9500 128MB NON PRO (פה הימרתי .. .קיוויתי שאוכל לעשות מודינג ל-9700 ו... לא הצליח ) זכרון : GeIL 512MB PC3200 DDR 400MHZ ULTRA (היה חשוב שיהיה cl 2) שני סטיקים - 1 ג'יגה זכרון (כמובן ל-DUAL DDR ) הארד דיסק : wd 120gb 7200rpm 8mb buffer se + maxtor 30gb 7200rpm מאווררים : מאוורר זלמן מעל למעבד (Pure Copper CPU Cooler ) 8) מאוורר עליון מעל ספק הכח ולוח האם להוצאת אוויר חם מהמארז מאוורר אח…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלושת הסמארטים צריכים להיות מחוברים רק לחשמל, לא בקרה בלוח אבל הספארק 7+ צריך להיות מחובר גם לבקרה של הלוח.. איזה פאן באס אני יכול לקחת שיתאים לי לזה..?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חברים עכשיו בשעה טובה סיימתי את מה שהתחלתי אתמול! אתמול התחלתי את הכבלים המעוגלים וסיימתי אבל היום החלטתי שהמצב לא בסדר החוטים של החשמל מפריעים פחד בכל מקרה מפה לשם פתאום גם הפריעו לי החוטים שיוצאים מה כרטיס קול לסידי אז פירקתי את כל הלוח האם והעברתי את 2 החוטים מתחת עליו יצא יפה ואת חוטי החשמל הצמדתי לצדדים של קופסאות הכוננים ! בקיצר יצא משהו משהו אני עד מחפש 4 מחברי מולקס זכר +נקבה למי שיש רעיון איפה אני יכול לקנות באזור חיפה אני אשמח כי באופיס דיפו רצו על זכר ו2 נקבות 24 ש"ח!!! אז ככה שהפאן באס שלי תקוע אבל עובד! יש קצת תמונות לא באיכות אבל כנסו! שבת שלום! photos.walla.co.il/def1 למי שיש רעיון למוד חדש בבקשה כי אני כבר אחרי המסך ,כבלים,פאן באס מה הלאה?? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם עם תקציב של 200 בממוצע ... חשוב לציין שהמארז לא הכי מאוורר למרות שעכשיו הוספתי לו שניי מאוורים ולמרות זאת הטפמ' עומדת על 61 במנוחה פשוט עכשיו נכנס הקיץ ואני ממש לא מעוניין עוד שמש לידי גם כן לאחר חיפושים כאן ובגוגל לא הצלחתי ליישם דעה נחרצת ... לכן כל הצעה תיהיה אפשרית אם אתם מרכיבים קירור מהיט סינק ומאורר נפרד נא לרשום איזה מאוורר מומלץ .... תודה ..
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא יכול להחזיק 3570K ב4.5GHZ לא רע ? אם לא, אז איזה קירור אתם מציעים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך הדרכה צעד צעד איך לכוון את הזכרון של OCZ DDR2 Titanium 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1150MHZ CL5 בלוח אם הבא - GA-EX38-DS4 עם מעבד E8500 3.16GHZ אני לא מבין בזה בכלל לכן אבקש הדרכה סבלנית, אני מצרף צילומי מסך של ההגדרות בביוס (מצולם מהמדריך ולא מהביוס שלי ממש) מה לשנות שם כדי שהזכרון יעבוד בתדר שלו 1150 או בתדר 1111 או ב1066 לפחות?? תודה רבה לעוזרים!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה פה? אוורסט מראה לי שכל ליבה בנפרד לא עוברת את ה25-30 אבל כתוב CPU 80 cpu core #1 30 cpu core #2 30 Cpu core #3 30 מישהו מכיר את הבעיה הזאת? יכול להיות שמשהו דפוק עם הסנסורים שלי? יש לי מעבד של AMD PHENOM 720 טריפל קור הנה צילום מסך: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ZALMAN CNPS10X Extreme Socket 1156,1366,775, AM2+,AM2,AM3,754,939,940 בחנות לא רשום שמתאים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה היה כבר אבל ראיתי את זה לא ממזמן והנה למי שלא ראה.. http://www.dumpalink.com/media/1143709045/How_To_Build_A_Water_Cooling_System_For_Your_PC
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי OC ל-E5200 שלי יציב יציב ל-3.9GHZ ה-REVESION של המעבד שלי הוא M0 המעולה ל-OC משום מה ב-4GHZ לא יציב ביכלל-פה כבר המעבד מוגבל-דהכרטיס מסך שלי הוא ATI ASUS HD4770 512MB פרטים: ;D Core 2 Duo E5200 לוח-אם: Gigabyte EP45-DS3L תדר: 2.50GHZ@3.90GHZ תדר 312MHZ :BUS זכרונות : 800@780 מתח מעבד : 1.504V מתח זכרונות : 2.1V מכפלה: 12.5 יחס זכרונות : 5:6 תזמונים: CL 5-5-5-18 אני מבקש בלי הערות על המתח גבוהה זה סתם חרטא טמפרטורות במאמץ 74 מעלות במנוחה 48-51 נבדק ב-ORTHOS\OCCT 3.0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש רכשתי hp pavilion dv6 6030ej בזמן שאני מריץ קריסיס או כל סוג של fps בינוני ומעלה הטמפרטורה של המעבד מגיעה לעיתים ל95 מעלות בתוכנה core temp באתר של אינטל כתוב שזה מגיע ל100 מקסימום. הפתחים לא מכוסים המחשב יושב בגובה-שיפוע עם אילתור שעשיתי בעיקבות ההתחממות. יש הצעות? התחלתי לבנות משטח קירור עם מאווררים למחשב אבל זה מחשיד שמחשב חדש מתחמם ככה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד (AMDX2 3800, דגם מלא בצד) על 40 מעלות במנוחה, במאמץ לא בדקתי. איך המעלות? יש לי מעבד אטלון 64 נוסף, הוא בד"כ ישב על 34 מעלות במנוחה, וכפי שהבנתי הכפול ליבה לא אמור ליהיות שונה מימנו במיוחד בביצועים, חוץ מהליבה הנוספת כמובן.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי את המעבד QX9650 וקירור Tuniq Tower. כאשר אני מפעיל תוכנות מעמס [פריים 95, SNM, OCCT, אורטוס] במצב סטוק של 3Ghz הטמפרטורות שמופיעות בRealtemp די מדאיגות. הטמפרטורות הם בסביבות ה75-80 מעלות עם טיוניק טאוור מקס מאוורר. כבר פירקתי את הקירור והרכבתי מחדש והשתמשתי במישחה שמגיעה עם הטיוניק. דרך אגב, איך לבטל את זה שהמחשב משנה לי את המכפלה אוטומטית כאשר אין מאמץ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תרשו לי לפתוח ולומר שאני מקווה שאני מפרסם את האשכול הזה בפורום הנכון, אך לאחר בחינה של הפורומים האחרים הגעתי למסקנה שפה הוא הכי מתאים. אז ככה, לפני כיומיים ביצעתי מבחן מקיף שארך כמה שעות למחשב שלי. הדבר הראשון שעשיתי הוא להפעיל את המחשב מחדש ולהמתין חמש דקות לאחר ההפעלה על מנת לתת לכל התוכנות שעובדות ברקע להתאפס על עצמן. לאחר מכן הרצתי את 3DMark06 שלוש פעמים על מנת לאמוד את מידת סטיית התקן הראשונית של המבחן. לאחר מכן התחלתי להריץ עזרי מערכת שונים וניתוק חלקים מסויימים (מודם כבלים חיצוני ) כשהתהליך היה כזה: ניתוק מודם->הפעלת בנצ'מארק->ביצוע תהליך שאמור לשפר את הביצועים-> עוד בנצ'מארק... וכן הלאה וכן הלאה, כשאחרי כל תהליך שאמור לעזור למחשב לעבוד מהר יות…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי המבוקש, עם כל ההייפ שיש מסביב ל1700+ שיש לנו פה יש תראד אחד שמיועד אך ורק לOC למעבד AMD T-BRED בלי לוחות ובלי כרטיסי מסך ובלי כלום. תמונות WCPUID של מהירות מעבד מקסימלית, אפילו לא חייב להיות יציב לגמרי...עד כמה שהגעתם בלי שריפה! נ.ב גם אני נכנס לתחרות בקרוב עריכה: ובבקשה בלי תגובות סתם. רק תמונות! בלי "יפה", "בהצלחה" והודעות כאלה! רק תגובות עם נתונים ותמונה תודה ובהצלחה עריכה2: כל פעם שאתם משפרים או משהו כזה, תערכו את ההודעה הקודמת, בלי כפל הודעות. אני שומר על הדיון הזה סופר נקי!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 בלוקים ניקל שאלה איך אני יכול לנקות אותם..יעניי (לפרק ולנקות) ואיזה חומר מתאים לניקוי ניקל , זה לא ממש דומה לבלוק נחושת,נכון?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים אפשרי לעשות ככה שהמודם כבלים יהיה במקום של הסידירום??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברכישת מעבד,TMS מציעים את Evercool Silver Knight Water Cooling ב194 שקל. השאלה היא,האם הקירור מים הזה שווה הוא מקרר יותר טוב מאחרים בתקציב שלו [זלמן 9500/V1] ועוד דבר....TMS מציעים גם את זלמן 9500 ב165 אם קונים מעבד. האם שווה? ואיך הזכרונות האלה לOC ? OCZ 2GB (2X1GB) DDR2-800 XTC EPP Kit Nvidia SLI Heatspreaders CL4-4-4-15 והאם הם שווים את מחירם [323 שקל] תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או משהו כזה? יש לי לוח אם של MSI שמבוסס על KT400 קוראים לו KT4V אם מישהו מכיר דרך להגיד לי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שישי שבת עשיתי כבלים עגולים ויצא לי ממש טוב, אני גאה בעצמי כבל אחד של פלופי וכבל אחד של הצורב והסידירום SCSI שבאמת היה צריך לעשות את זה, כי הוא חסם את כל המארז אבל הכבלים 66/100 אין לי אפשרות לעשות אין רווח בין החוטים הקטנים וזה בלתי אפשרי להעביר סכין בלי לחתוך חוט יש לכם שיטות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי באיזה פורום מודינג שאחד היוזרים אמר המעבד גם ככה פולט קרינה, מה אני צריך חלון שבכלל יחמיר את המצב זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-