אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אוברקלוקינג הבנתי שזה גורם למחשב לעבוד יותר ממה שהוא מסוגל אז רציתי לדעת איך אני עושה את ה אוברקלוקינג במחשב שלי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מארז S-Viking מתוצרת ThermalTake . בתוך המארז יש לי קירור במים על המעבד (Big Water 120 SE) , קירור מסוג HardCano 12 על ההארד-דיסק (W.D. 120 GB) ובדרך רכישת גוף קירור במים לכרטיס מסך מסוג ATI RADEON PRO 256 MB . אם הדבר רלוונטי - יש לי לוח-אם שהעברתי מהמחשב הישן מסוג INTEL D850V . השאלה המתבקשת היא - איך אני עושה אוברקלוקינג למעבד שלי , על מנת שיגיע למהירות של 3.0GHZ ? מדובר במעבד שגם הוא מתוצרת INTEL אשמח לעזרתכם המהירה בנושא.
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש ברשותי Celeron 1.7GHz עם לוח אם של ASUS מדגם P4S533-VM עם מאוורר של Intel למעבד ועוד אחד למארז.... מה האפשרויות שלי וכמה רחוק אני יכול להגיע ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם ביצעתי OC למחשב לפני חודשיים ,האם בעת ביצוע עידכון לביוס עליי לבצע את ה OC מחחדש?? אשמח לעזרה תודה רבה שי
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן אנשים טובים, כפי שכתוב בכותרת הת'רד אני מעוניין לבצע פלאש לביוס של הכרטיס מסך שלי (Radeon 9500 Pro-של Sapphire) ואז לעשות לו אוברקלוק עד כמה שאפשר. בשביל מטרה זו אני עומד לקנות גם בלוק מים (Maze4GPU של DD) והיטסינק לזכרון של הכרטיס מסך (Coolermaster CRC-U01 Copper Memory Heat Sinks). השאלות שלי הן: *מהו הביוס של הכרטיס מסך המתקדם ביותר אליו אני אוכל לעשות פלאש? *האם אני אוכל לעשות אוברקלוק לאחר ביצוע הפלאש לכרטיס מסך עם הביוס החדש? *האם בקירור כרטיסי מסך עדיפים המים על הקירור אוויר או שבמקרה זה האוויר עדיף? *אולי זאת קצת אירונית, אבל האם תוכלו להסביר לי בשלבי ביצוע הפלאש או לתת לי מדריך לביצוע הפלאש לכרטיס מסך? *מה דעתך על הבלוק לכרטיס מסך ועל ההיטסינק לזכ…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני קונה מערכת קירור מים ובלוק לכרטיס מסך אז חשבתי.. אממ עמית.. מה?..אממ עמית?? מה?? טוב פיצול אישיות אחר כך :\ קיצר חשבתי לעשות פלאש לביוס של הכרטיס מסך לביוס של כרטיס כמה שיותר מתקדם.. מה אתם אומרים עד לאיזה כרטיס אוכל לבצע את הפלאש (כאילו מהו הכרטיס מסך החזק ביותר אני אוכל לעשות פלאש אל הביוס שלו ושהוא יחזיק בלי בעיות)? איך לעשות את התהליך? כיצד מבצעים גיבוי לביוס של הכרטיס מסך? האם תוכלו לעזור לי או לתת לי מדריכים ברורים ולא מסובכים לביצוע פעולה זו? תודה מראש.. אני עצמי ועמית (עזבו אני עייף נדפקתי קצת)
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי לבדוק עד כמה הכרטיס הזה יכול להגיע. המערכת : AMD Athlon 1333 mhz Asus A7m266 512DDR ram 266mhz MSI GeForce2 GTS PRO 64MB 201\400 stock fan+heatsink התשמשתי ב Coolbits2 בדרייברים 56.72 Forceware עכשיו זה עומד על 485\245 יציב - מחר נמשוך את זה עוד קצת ביצועים טובים יותר מ GeForce2 ULTRA !!! אוייי כמה שזה לא מעודכן חחח
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני כ24 שעות שמתי משחה טרמית בגדול של כחצי מאפונה, הרצתי Prime95 למשך 20 דקות, In-place large FFTs + 8 Tests. האלו התוצאות שקיבלתי מה דעתכם? אני שואל מכיוון שהליבה ה3 מדאיגה אותי, חוץ מזה הIdle היום היה בין 24~30 ועל Avg של כ27. אני יכול גם לפרסם את הCPU stress של AIDA אם צריך לראות עוד מבדקים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לקוח מפה: http://gurucomp.org/forum/viewtopic....5&p=2545#p2545 דגם המעבד: Intel Pentium DualCore E5200 דגם לוח-אם: Asus X48 Rampage Formula דגם זכרונות: TwinMos PC5300 DDR2 (או משהו כזה) תדר מעבד : 2.5 @ 3.56 תדר FSB : 285 תדר זכרונות : 667MHZ מתח מעבד : 1.208 מתח זכרונות : 2.20 מכפלה: 12.5 כל התהליך בוצע בלי החלפה של גוף קירור או החלפה של משחה טרמית , רק גוף קירור של intel ואיזה תוצאות ! . עשיתי OC של 43% , ולדעתי המעלות טובות תחליטו אתם ! והנה כמה תמונות מהתהליך (לא מכל התהליך רק בשלבי הבדיקה ומהCPU-Z ) זה תמונה מCPU-Z אחרי הOC : זה המעלות במנוחה : זה המעלות של המעבד בבדיקת מאמץ בOCCT אחרי 41 דקות : הנה תמונה של חוצץ הOC בEverest : יש פוטינ…
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מאוד מרוצה מהשקעה של 24 שקל על הpci fan הזה ביום שבו בדקתי את הכרטיס היה יום חם מאוד :kopfpatsch: היום בדקתי עוד פעם ונדהמתי :o במאמץ 62 במנוחה 45 בעבר הייתי על 80 במאמץ קיצר אנשים תגובות שווה להכין את זה אולי כולל האזיקונים יצא לכם רק 30 שקל על pci fan :xyxthumbs: ===המדריך=== האחריות על המשתמש בלבד טוב מה אנחנו צרכים? 2 מאוורים ג'נרים יעשו את העבודה לא יקר במיוחד אולי יכול לעלות לכל אחד 15 שקל בערך כרטיס ישן לא משנה איזה כרטיס העיקר שיש לו את ברזל הזה וכמה אזיקונים לי לקח רק 5 אזיקונים עבודה יש לנו את שני המאוורים צריכים לחזק אותם אחד לשני בעזרת האזיקונים כמו שאתם רואים פה מומלץ לחזק אותם גם מאחורה אם אתם רוצים נעבור לכרטיס תפרקו …
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שאם אני במצב סנכרוני עם הזכרונות, זאת אומרת שם את הכופל על 2, הביצועים פחות טובים מאשר עם אני מעלה את הכופל של הזכרונות ובעצם עובד במצב לא סנכרוני... לפחות הביצועים ב SUPER PI משתפרים... יש סיבה שהביצועים טובים יותר במצב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי מעבד P4 530j, זכרונות PQI 667Mhz 4-4-4-12 והיה לי לוח GA-915p-DUO שהוחלף (בגלל שהוא נשרף) ב-GA-P35-DS3L (ועדכון ביוס אחרון). לפני ההחלפה, הלוח הקודם (בבנצ'ים של האוורסט) נתן על OC של 3.52Ghz בנצ'ים במהירות קריאה של 6000, כתיבה סביב ה-2700 וה-Latency (שאני חושב שמשם מקור הבעיה) סביב ה-70-80. עכשיו, בסטוק ה-Latency עומד סביב ה-110, וב-OC זה אפילו מחמיר ל-120-130 (גם לאחר משחק עם יחסי עבודה). ה-PQI שלי מגיעים בדוק ל-840 ב-OC יציב, ככה שאין שום סיבה שהם יגבילו. המעבד על 3.6Ghz במתח סטוק (או טיפה יותר) גם יציב מאוד לפי Prime95 ומוציא 35 שניות ב-SuperPI - ככה שגם הוא לא מגביל. לפי דעתי מקור הבעיה הוא בזיהוי הלוח של התזמונים (לא הראשיים - המשניים). למישהו יש…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן חברה. ברשותי מעבד Athlon XP 2000 לוח GIGABYTE Nforce2 Ultra 400 Dual Channel 1 סטיק זיכרון 512 וכרטיס מסך FX5200 של STLAB (כן,כן, אני יודע שהוא גרוע). מה ניתן לעשות כדי לשפר מעט את הביצועים (מבלי להשקיע בכרטיס מסך). תודה שמוליק
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
תוכלו למצוא את המפרט שלי בצד.... יש לי זיכרונות 1333 רגילים של קינגסטון , ואני לא מעוניין להמהיר אותם בטירוף אני רוצה לעשות אוברקלוק רק למעבד ֿולהשאיר את הזכרונות בערך כמו שהם. כשאני עולה מעל תדר 147, הביצועים רק יורדים. ב-147 כשהמעבד על 3.1 יש שיפור בביצועים, אבל מעל זה התוצאות במבחנים יורדים בחצי. יש סיבה לעניין הזה? יש אופציה בביוס שאני צריך לשנות??? תודה ועוד משהו , עד כמה בערך נורמלי להגיע עם זיכרונות כאלה,אם אני עובד בלי מחלק?
-
- 31 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי את הדרגון orb 3 שמסתובב ב7600rpm ואכן עושה את העבודה ... מ68c במאמץ ירדתי ל50 העניין זה הרעש הבלתי נסבל .. ראיתי באחת החנויות הקטנות את הeverlast cud-725 ... נראה טוב השאלה היא כזאת : בגלל הרעש אני רוצה להחליף למאוור יעיל ושקט האם זהו זה? אם לא איזה כדאי? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
עם מישהו יודע לשפר ביצועים וללמד אותי פה אני ישמח http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpWcYuKk.png יש וידאו של המחשב שלי כולל המפרט תודה לכולכם על העזרה קהילה מס'1 ברשת אתם
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי 8600GTS בעל קירור פאסיבי של GIGABYTE הקירור הוא סטוק ללא מאורר מן הסתם.. ביצעתי OC למעבד לזכרון ולSHADER, הינה פרטים : http://www.siz.co.il/up/ajwzoxzdcmqd.jpg לאחר בדיקה ב3DMARK06 יצאו לי 5761 מארקים, ולפני הOC יצאו לי משהו בסביבות ה5400 מארקים האם ניתן לקרוא לזה OC ? (4% זכרון לא משו :-\ ) אני מפחד שהוא מתחמם יותר מדי הוא הגיע לי במאמץ הכי גדול ל61 מעלות, זה חם מדי או שזה טוב ? במנוחה הוא 48-50...
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4A 2.6GHz northwood הFSB היה 133 הגעתי ל 149 זאת אומרת לתדר 2990MHz (המכפלה היא 20) אני לא מצליח לעבור את ה3000 כלומר הווינדוס לא עולה ב150 FSB המעבד שלי כרגע על מתח סטוק של 1.5v ויש לי קירור סטוק רגיל שבא עם המעבד ושתי מאוורים במארז (אחד מכניס אחד מוציא) אני רוצה להגיע ל 3000 מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חושב על שדרוג המחשב הנוכחי שלי ולפני שאני מרכיב את הקירור + הספק החדש אני בודק את המערכת. ביצעתי OC למעבד Q9400 למהירות 3600MHZ עם מתח של 1.25 למעבד, ובמאמץ אני רואה שהטמפ' באחת ה Core התחילה לעלות ל65 כבר אחרי דקה. מהי הטמפ' המקסימלית שהמעבד יכול לעמוד בה ? ומה המומלצת במאמץ ? שאלה נוספת, מצורפת תמונה באנצ'מרק - האם לדעתכם המעבד יכול להחזיק כרטיס מסך כמו GTX 570 כמעט ללא צוואר בקבוק ? בנוסף אני קונה למערכת כונן SSD VERTEX 4 128GB הזכרונות שלי OCZ 1066 4X1GB
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם,ביצעתי אוברקלוק למעבד שלי: p4 2.0 ghz,ל p4 2.4 GHZ. הטמפ' סבירות,49 במנוחה במעבד 30 במנוחה בלוח אם. עכשיו שאני מפעיל את המחשב כתוב לי שהמעבד הוא: p4 2.4 GHZ אך שאני לוחץ כפתור ימני מאפיינים על המחשב שלי אני מקבל: pentium ® 4 cpu 2.00 ghz 2.40 ghz האם זה בסדר? כאשר אני מצבע הפעלה מחדש למחשב לא משנה אם מהכפתור ריסט או מהמחשב המחשב מתכבה ואז הוא נדלק אבל הוא לא טוען את ווינדוס והמסך שחור ושומעים צפצופים,במצב הזה אני ממתק את המחשב מחדש ומפעיל אותו והמחשב עולה כרגיל. הנה המתחים שלי: איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-