עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לוח אם - Kn9S מעבד - Athlone X2 3800 + ספק - 450 PNR FSP זיכרונות בדואל - 667 MHZ (ואיזה 700 + האוברקלוק של הזיכרונות אוטומאטית כשאני מעלה את המעבד .. לגיטימי ) למעשה אני לא מצליח לייצב אותו על 290 אבל המחשב כן מבצע POST ומגיע לטעינה - שם הוא כושל,נתקע או עושה ריסטרט על 302 FSB . אני לא מצליח לייצב את המעבד - מה עליי לעשות ?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by Eluha,

מעבד 2.8 pentiumD לוח p31-ds3l זיכרון ceon 667 1g *2 =2g מארז אם 5 מאווררים + זלמן CPU ספק 450 כרטיס מסך 8600GTS כשה אני על באס 255 3600 מופיע מסך כחול והמחשב ניכבה הטמפ' CPU 30 מנוחה ובעומס 50 האם באס 255 זה הגבול אם לא אך אני מייצב 24\7 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  4. אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני מעדיף את הCYCLO של THERMALTAKE מקירור הצלעות של THERMALRIGHT רק בגלל שגם ככה אני לא מתכנן להשתגע ואני מעדיף להשאיר את האחריות תקפה... אז מה אתם אומרים הוא יהיה אפקטיבי? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-r0023/cl-r0023.asp

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  5. במארז לא גדול במיוחד, האם עדיף קירור DUAL SLOT שזרימת האוויר החוצה או סלוט אחד שזורק אוויר לתוך המארז? ובכלל, האם עדיף קירור פסיבי בתוך מארז לא גדול? או שזה יחמם את כל הרכיבים האחרים? (מדובר בכרטיס 3870) ושאלה נוספת, האם גם בכרטיס DUAL SLOT ניתן לפרק את הקירור ולהחליפו בקירור הפסיבי של AC? תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. היי כולם, יש לי מעבד e6600 2.40 עכשיו עשיתי oc (הגדלתי מ 266 ל 333) ועכשיו זה על 2556 וזה שינה את ההכפלה מ 6 ל 9 הנה תמונה: עכשיו רציתי לדעת אם זה משנה את הכפלה מ 6 ל 9 או שזה יפגע במעבד ואם אפשר לשנות את ה 284 במקום ואז זה יהיה יותר טוב למעבד/עדיף למעבד **עכשיו עוד שאלה בדקתי מאמץ אחרי ה Oc והטמפ הכי גובה הייתה 58 זה טוב???** **כדי לי לעשות oc יותר גדול?? - לשנות למשל ל 350 ???** עריכה: אני רוצה לקנות מאורר נוסף כדי שהטמפ תיהיה יותר נמוכה יש המלצות למאורר?? תודה מראש דור

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. שלום.. אני קונה Thermalright 120 Ultra eXtreme.. ואני תוהה איזה מאוורר 120 לשים.. אני רוצה שהוא יהיה שקט אבל שיתן ביצועים.. לחבר שלי היה קירור שאפשר לשים עליו 120 לבחירתך והוא היה רועש ולא טוב ולכן לא לוקח סיכונים.. תקציב.. נראה לי אבסורדי לשים שהמחיר של המאווררים האלה די זהה.. אז.. אשמח לקבל המלצות..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. בדיוק כמו שמתואר הופך את התכונה ב BIOS ל Disabled ו CPU Z , EVEREST ממשיכות להציג שהמכפלה יורדת קבוע ל 6 מ 8 (מעבד - E6750) אשמח לפתרון

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by dorlevi2,

איך שאני משנה את ה host clock control ל enbled אז הוא אומר לי: system voltage not Optimized! איך לסדר את זה?? אם זה משנה: אז החליפו לי לכרטיס מסך יורת טוב והספק כוח לא היה מספיק טוב אז החליפו לי גם אותו

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. אובר קלוק ראשון העלתי מתחים מהביוס והכל והגעתי ל2.8 יציב....עדיין לא ניסיתי יותר.... אני צריך עזרה לגבי הטמפ, תודה רבה ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  11. דבר ראשון המכפלה ירדה ל 6 במקום 9 ולפעמים זה קופץ כזה ל9 וחוזר ל 6 http://img214.imageshack.us/img214/2986/80608094ws1.jpg דבר שני אחרי שעשיתי את האוברקלוק וניסיתי לגלוש באינטרנט לא הצלחתי להכנס לרוב האתרים וכשכן הצלחתי ראיתי כתב גיבריש כזה וכל האתר היה מעוות יש לי אפשרות כזאת בביוס של אוברקלוק אוטומטי כזה שאתה בוחר 10 15 20 % עשיתי על 15 והכל עבד אפילו עשיתי 3DMARK אם מישהו יכול להסביר לי מה הקטע עם האינטרנט וזה שזה קופץ מ6 ל 9 אני ישמח E6600 ASus p5b-vm-se 2gb crosair 667 mhz cl4 zalman 500W עוד דבר המפרט הזה מתאים לאוברקלוק?

• 2 תגובות
    • 409 צפיות
  12. Started by rets,

המפרט שלי הוא: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 2x 1GB DDR2 Kingstone GeForce 8800GTS Vista 32bit ניסיתי לעשות קצת OC בעצמי, בלי יותר מדי רקע. אני לא מחפש משהו יותר מדי מטורף, 3.0GHZ יספיק בהחלט. ראשית, משהו מוזר: כשנכנסתי ל-BIOS לצורך OC בפעם הראשונה גיליתי שמהירות ה-BUS היא 200, 200*9 = 1.8, ולא 2.4 כפי שקניתי (וכמו שכתוב ב-CPU-Z). מה פשר העניין? יכול להיות שרימו אותי בקנייה? בכל אופן, הגעתי עד 333, בלי להתעסק עם הגדרות מתח (ללוח יש אפשרות לווסת אוטומאטי, השארתי את זה ככה). ה-TAT הראה טמפ' מתקבלות על הדעת, בין 30 גבוה ל40 נמוך. כשניסיתי לעשות בנצ' ב3dmark 06, קודם כל ה-FPS היה מאוד מאוד נמוך (מעולם לא בדקתי קודם, אבל 5 FPS בקטעים עמוסים ו-20 FPS מקס' נר…

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by blinkybill,

שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon הגדול והישן (את המפרט המלא אתם יכולים לראות בצד) אני משדרג את המחשב ומעביר את החלקים שיש לי למחשב של אחותי, ככה שאת ה-BigTyphoon אני שם בE-8200 (אפשר נכון ?) על לוח עם Gigabyte P35-DS3L שאני קונה בקרוב. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1. מה הפונטציאל של ה-OC של המחשב החדש ? (E8200,P35-DS3L ,Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 EM, עם קירור ביג טייפון למעבד ומארז TT Shark וספק HEC 480W ) 2. אני מחפש קירור סטוק או אחר למעבד הישן (3500+ 939) כי אני מעביר את הקירור שיש לו עכשיו למעבד החדש ... מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקירור סטוק או קירור אחר שמתאים לו (בזול..) תודה רבה, עידו.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  15. יש לי מחשב עם לוח Gigabyte - 8I915P. מעבד Intel - 3GHz. הלוח והספק הם חדשים (בני שבוע פלוס מינוס). מדי פעם המחשב מתכבה בלי שום סיבה נראית לעין ואין אפשרות להלדיק אותו שוב, הוא מתקרר קצת ואז אפשר להדליק אותו שוב. הנחתי שזו בעיה של טמפרטורות אז בקתי עם SpeedFan וגיליתי שטמפרטורה של המעבד שלי היא [glow=red,2,300]96[/glow] מעלות. וגם הטמפרטורה של הכרטיס מסך לא משהו. יש לי במחשב את האיורור הסטנדרטי שיש בכל מחשב חוץ ממאורר אחד (האחורי, מתחת לספק) שהוא לא עובד. אם אני יחליף אותו זה יפתור את הבעיה או שיש פה עוד משהו ? הנה מה שקיבלתי ב-SpeedFan: הצעות, מענות, טענות ושות'. [glow=blue,2,300]תודה.[/glow]

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by TakeDown,

יש לי את המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Tray 45nm intel® Desktop Board DX38BT Intel® X38 Express Chipset Bulk Thermaltake BigTyphoon 120 VX Cpu Cooler Corsair VX Series 550W PSU OCZ 4Gb kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-20 Platinum Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU קראתי בכמה אתרים שלא ממליצים לעשות המהרה עם לוח של אינטל, האם זה נכון??

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  17. מעבד e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l המעבד הגיע ללא בעיה ל4 גיגה הרץ, 422*9.5. טמפרטורה סביב 40 מעלות בשימוש אינטרנט ומסמכים(לא התקנתי משחקים עדיין). ההגדרות שהגדרתי בביוס: ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.2 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3 עשיתי משהו לא בסדר(חוץ מזה שעשיתי אוברקלוק כשאני לא מבין בזה שום דבר..).

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  18. הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by SilentBob,

שלום לכם,קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם המארז שבכותרת,דיפדפתי קצת בחוברת שלו וראיתי שיש אפשרות לשים מאוורר מן הצד הימני של המארז(מהצד בו יש לוח מתכת שעליו יושב הלוח אם),כאשר הוא אמור,לפי מה שהבנתי,לספק קירור נוסף למעבד מן הצד השני(הקירור ה"מרכזי" נמצא מהצד השמאלי). עכשיו,בחוברת היה כתוב משהו מוזר "FAN 8015MM",אז אני הבנתי שחסר שם סלאש (/),בין ה80 ל15,והבנתי שהמאוורר צריך להיות בקוטר 80 מילימטר ובעובי 15 מילימטר...ניסיתי לחפש מאוורר כזה ובקושי ראיתי כאלה-האם זהו הגודל שהמאוורר הזה אמור להיות? מישהו יכול להביא לי הצעה למאוורר כזה? והאם בכלל שווה ויש טעם לשים מאוורר שכזה??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by manticore,

בשעה טובה החלטתי להתחיל לעשות OC למעבד שלי הגעתי לבאס של 250 בלי בעיות מיוחדות וקשקפצתי ל275 כבר נתקלתי בקריסות. הייתי צריך לעלות את המתח ב 0.06 עד ל 1.335 והצלחתי לייצב אותו שם עם טמפ' טובות (33 במנוחה, 58 מאמץ) עשיתי את הקפיצה ל300 וכאן נעצרתי... העלתי את המתח בהדרגה ב0.1 ועדיין אין יציבות. השלב הבא הוא 1.455 שעוד לא ניסיתי. הייתי רוצה לדעת מה אתם אומרים על התוצאות בינתיים והאם יש עוד משהו חוץ מלהעלות מתח שאני יכול לעשות כדי לקבל יציבות. *זכרונות 1:1* עוד משהו מוזר.. גם ב 1.435 הטמפ' מנוחה שלי ממש נמוכה ועומדת על אזור ה35 (את המאמץ לא הספקתי לראות בגלל הקריסות) זה נראה לכם תקין שטמפ' מנוחה כמעט ולא השתנתה מהסטוק? יכול להיות ש CORE TEMP ו EVEREST מזייפים?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by israelnba,

לכבוד פסח (כן יש עוד 11 חודשים) הוצאתי את הHEATSINK של פנטיום 2.4 שלא נוקה ולא הוחלפה לו משחה תרמית במשך שנים. בקיצור הוא לא מבריק בלשון המעטה, הHEATSINK מלא באבק וגם המאוורר. כמובן שאני מעוניין להבריק אותם... אז ככה, האם אפשר לקחת את הHEATSINK ופשוט לשטוף אותו במים?? אין ניקיון יותר טוב מזה...

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by vinaim,

קניתי מחשב, ברצוני לבצע OC עדין. Intel C2D E8400 Asus P5KC OCZ 2X1GB 800 MHZ CL4 MSI NX9600GT OC המארז של EZCOOL כולל מאוורר 25CM קירור מעבד Artic - alpine 7 pro אשמח להצעות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 471 צפיות
  23. Started by Nom1fan,

אהלן לכולם. לאחרונה המחשב שלי חווה תופעה לא נעימה שכל כמה זמן הוא נתקע, המסך נכבה, והמחשב נשמע כאילו הוא נכנס למצב Standby. אחרי כמה שניות שומעים את המאווררים מסתובבים מהר מאוד והמסך נדלק חזרה, ושוב אחרי כמה זמן הוא נתקע וחוזר חלילה. לאחר בדיקות פיזיות של המחשב , לא הצלחתי למצוא שום מאוורר שהייתה איתו בעיה או משהו בסגנון. אז החלטתי להוריד את התוכנה Everest ולבדוק אם בכלל יש לי בעיה של התחממות או שההשערה שלי בכלל שגוייה. לפי מה שהתוכנה מורה, אני חושב שהכרטיס מסך שלי מתחמם עקב בעיה אלקטרונית (לא בעיה במאוורר), אבל אני לא בטוח כי אני לא מבין בזה מספיק. אולי המומחים יוכלו לעזור לי. התוכנה מורה ככה: Motherboard: 29c CPU: 25c CPU #1 / Core #1: 35c GPU Ambient: 38c GP…

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by segevon,

שלום.. לאחרונה שמתי לב לכמה דברים מוזרים שקורים לי במחשב.. שהמחשב פתוח בעבודה רגילה הטמפ' שלו היא 45 מעלות בממוצע לארבע הליבות כשה-TT שלי ב-75% (1400RPM)... אבל בעצם זה לא משנה כי פעם כיבתי אותו ופעם שמתי אותו ב-100% והיה שינוי של מעלה אחת.. די מוזר.. די גבוה אבל לא נורא.. שאני משחק (CRYSIS.. COD4 וכו') הטמפ' עולה ל-63 בממוצע לארבע ליבות כשה-TT שלי ב-100% (1900RPM).. לפני כמה ימים שחכתי להעלות את מהירות המאוורר לפני המשחק.. והטמפ' הגיעה ל-63 מעלות בממוצע גם.. זה נראה לי די מוזר שהטמפ' במשחקים לא משתנה בין שני מצבי המאוורר.. יש בעיה או שככה זה אמור להיות ? תודה..

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  25. אני מעוניין לדעת האם בשני המקרים תגובת המערכת תהיה זהה , מסך כחול לכמה שניות ואז כיבוי או שניתן להבחין בין שני המקרים. הייתי מעוניין לדעת האם הנפילות הם בגלל הספק. מערכת: מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5GHZ + קירור TUNIQ 120 כ.מסך: EVGA8800 GTS 320 supercloced לוח: GA-965P-DS3 3.3 זכרונות: G.skill 800Mhz מאווררים : 12'' שניים ו 9'' אחד מכניס ספק: LIBERTY 400W ד.קשיח: 2XWD סטנדרטים

• 4 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.