אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הלוח שמצויין בכותרת עם מעבד axp2600 barton,רציתי לדעת מה יתן לי ביוס פרוץ מבחינת אוברקלוקינג והוא יפגע לי ביציבות המערכת בכללי??
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי בלוח האם ביוס של AMI, ואני לא רואה הרבה אפשרויות של OC, רק להעלות את הFSB, וגם המעבד וגם הזכרון עולה. שמעתי שבביוסים אחרים, כמו אוורד, יש יותר אפשרויות כמו לשחק ביחסים בין המעבד לזכרון, וככה לעשות OC רק למעבד למשל, בלי הזכרון. זה נכון שהביוס של AMI נותן פחות אפשרויות מהביוס של Award?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
היי אני לא מוצא בביוס שום דבר שקשור ל,OC אם מישהו יכול להגיד לי בבקשה באיזה חוצץ אני מוצא את האופציות לOCאני אודה מאוד אולי מישהו יודע מאיפוא אני יכול להוריד את התוכנה S&M? הקישור שיש באתר לא עובד :-\
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני משיג ביוס ל5200 שלי?...הכוונה שאני רוצה להחליף לביוס של 5500....אז איפה אני מוצא ביוס של 5500??
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אפוקס הוציעו לאחרונה מספר ביוסים חדשים ללחות שלהם. ללוח 8RDA3 אפילו הוציאו תיקון לכל הביות שהעלתי בביקורת החדשה שעלתה היום (למי שקרא כבר) . בכל מקרה אני ממליץ לא להתקין אותם כי הם פשוט מחסלים כל סיכוי לאוברקלוק נורמלי (לא ניתן לעבור את סף ה 200 ביציבות). מדובר על מספרי ביוסים : 8rd33630 8rd33619 אם משהו התקין אותם וגילה משהו אחר ממני אנא ספרו .
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
https://www.dropbox.com/sh/7hew98jyygsmtqh/AADTuuxTQLBi4FEpB9Nxzkdza מגוון ביוסים לדגמי B85 , H81 , H97
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב מחבר שלי במחשב בוצע OC רציתי בבקשה לשאול איך אני מבטל את ה OC. נכנסתי לביוס וראיתי שזה טיפה מסובך אז עזבתי המפרט הוא: INTEL E8500 ASUS P5Q קירור ZALMAN 9900 ASUS 9800GT OC 4GB DDR2 CROSSAIR תודה לעוזרים וחג שמח.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ברשותי לוח של ABIT IC7 MAX3 אשר מגיע עם PAT מובנה (875). השאלה שלי היא - האם ניתן לבטל את הPAT כך שאני אוכל למשוך את הזכרון לבאס יותר גבוהה 1:1 ? לדוגמא: עים לוח קודם שהיה לי (ללא PAT) הגעתי לבאס יציב של 275MHz 1:1, אולם עם הלוח הנוכחי אני מגיע רק לכ 262MHz. מה שמפתיע בכל העניין כאן הוא שמבחינת ביצועים (Sandra) הם שווים(!), אני פשוט מעוניין לראות כעת עד לאן הA-DATA יגיעו 1:1.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אופציה זו נועדה לאנשים שנמצאים באיזורי הפרעות EMI. [הפרעות אלקטרו מגנטיות] ביטול אופציית spread spectrum בביוס אמור לשפר יכולות OC ובעיות יציבות. מישהו ניסה לבטל את אופצייה זו כדיי לשפר את יכולות הOC?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, איכשהו המעבד שלי הומהר ל 3Ghz והזכרונות ל 1333Mhz. עכשיו ווינדוס מסרב לעלות ומודיע על שגיאות. איך אפשר לבטל את זה? או ריסט ל CMOS? הלוח אם שלי זה gigabyte p55a ud3 rev 1.0 תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם כך צריך להיות יחס הזכרונות והמהירות לאחר ביטול אוברקלוק? מצורפת תמונה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מאורר של אינטל ששמתי על הכרטיס מסך (GB 6600gt passive), המאורר מסתובב על 3.5k rpm במנוחה וכשאני משחק הוא מגיע ל ~5k rpm. הטמפ במנוחה היא 58 ובמאמץ 65. ניסיתי לעשות OC, סתם לראות לאן נגיע ובבדיקת ה3Dmark הכרטיס התחיל להתחמם, והמאורר הגיע ל7k rpm! השאלה היא האם אפשר לבטל את הבקרה האוטומטית של המאורר, ולגרום לו להסתובב במהירות שיא? ז"א הוא לא נשלט ע"י הלוח\כרטיס.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
סמתי לב שהמהירות של המאורר של הכרטיס מסך פועל בתאום עם הטמפרטורות (דוגמא: מנוחה-2400 RPM מאמץ 3000+ RPM ) רציתי לדעת אך ליגרום למאורר ליפעול כל הזמן במקסימום תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 785 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המחשב החדש. (ראו מפרט) אני רוצה לבטל את הEIST שמפריע לOC לפי מה שהבנתי ואני לא מצליח. ביטלתי אותו דרך הביוס אך כשאני מפעיל CPUZ אני רואה ששוב הEIST מופעל והמכפלה שוב על 6 במנוחה. /: ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
המפרט שברשותי הוא : E7400 2.8GHZ @3.5GHZ עם מתח (קבוע) עבודה לערך 1.4V בOCCT מראה בערך 1.36. לוח GA-EP43 S3L ספק- COUGAR RS 400 המחשב בעיקרון הרבה זמן (שנים) בOC ויציב. לאחרונה ביטלתי את העלאת והורדת תדר המעבר בביוס (אני לא זוכר את שם האופציה) ורציתי לדעת האם זה משפיע על המעבד באיזו שהיא צורה והאם צריכת החשמל עולה (למרות שהמתח קבוע)? וכמובן האם בכללי כדאי לבטל אופציה זו בOC? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן , רציתי לשאול איך אפשר לבטל את התראת ה "Recovery" שמודיע הדרייבר של NVIDIA ובעצם דופק את כל ה OC לכרטיס מסך. זה קורה לי המון וזה נהייה מעצבן , וזה יוצא לי מתוכניות שאני מריץ , המעלות לא עוברות את ה60 והוא עדיין מציק ש הדרייבר "מאשש" את הכרטיס מסך ובעצם תוקע או סוגר את המשחק/תוכנות גרפיקה וכו'. הכרטיס מסך הינו 8800GT , עם OC דיי קל 1800/720/930 תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן אבל לא חדש בתחום. הרכבתי עד היום כמה מערכות מעניינות ובעתיד אני מבטיח להעלות תמונות - ועכשיו לשאלה שלי בניתי מערכת מידע -מכיוון שלא היתה לי בעית תקציב לקחתי את הXP4 של IWILL ופרקתי את המערכת ע"מ להקטין אותה עוד יותר ולהרכיב במארז נירוסטה שהזמנתי בנפרד. למסך("17 LCD) הוספתי אלמנט מגע (ע"י חברת ישומים) ועכשיו לבעיה שלי: המערכת מריצה פלאש וכל הפעולות נעשות ע"י נגיעה ע"ג המסך אבל המחשב לא עולה בלי מקלדת ואני לא צריך אותה (הייתי שמח אם היתה אופציה להשאיר את ה"esc" אבל כל שאר המקשים מיותרים לחלוטין מה גם שאין לי איפה לתקוע אותה -השאלה שלי האם אפשר לייצר פלג דמה למקלדת או שעלי לפרק את המקלדת ולגלגל את המעגל המודפס ע"מ לחסוך במקום. תודה רבה מראש לכל מי שיכו…
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לאחר כשנתיים וחצי פיתח הכרטיס שלי מסוג HD 4870 1gb PowerColor קרקושים חזקים ומעצבנים מכיוון שנמאס לי, הגעתי לשני פתרונות לאחרונה. אם אתם מנסים את זה כמובן שזה באחריותכם! פתרון חלקי א. נתקלתי בתוכנת Ati Tray Tools (מאחר ש-ה Catalyst אצלי הפסיק לעבוד) http://downloads.guru3d.com/download.php?det=733#download בתפריט: Hardware > Overclocking Setting שאני מוריד את מהירות המאוורר בפרופילים מתחת לרף מסויים, הרעש פוחת בברירת מחדל הוא על 70% קבוע, מכיוון שבמנוחה ללא הרצת משחקים אני לא רוצה לשמוע תקרקושים ביצעתי בעזרת אותו כלי Under Clock לכרטיס, והורדתי את מהירות המאוורר. שהורדתי את המהירויות כרטיס יותר מדי - המסך הפך לבן - צריך לקחת את זה בחשבון. אנדרקלוקינג: …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זהו נמאס לי נמאס לי להתעלם מהשטויות שכולם כותבים נממאס לי מעכשיו אוברקלוק זה פאסה רק אם רוצים לסכן את הדברים שעלו לכם כסף אין צורך בו ואין לי רצון בו ואני מעוניין שיפסיקו להתייחס עליו ברצינות זה בולשיט ת אני יודע שאם יודעים איך לעשות אותו אז הוא כביכול לא מסוכן אבל זה עדיין לא עונה על השאלה האמיתית והיא: ... אובר קלוק :AR15: :AR15: :AR15: יש לי לוח NFORCE של MSI ויש לי DURON ויש לי 256 מ"ב זיכרון והא עושה מה שאני רוצה למה לעזאזל צריך שמשחק ירוץ ב 180 פריימים בשניה כאשר העין האנושית לא תבדיל בין 60 פריימים בשניה לבין 80 פריימים לשניה אז נכון להוסיף רזולוציה זה טוב אבל ש 2000 על מי יודע כמה ירוץ במעל 60 פריימים לשניה עם כל האפשרויות שבעולם אפשרי בהחלט בל…
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מוריד עכשיו תתוכנה 3DMARK יצא לי לקרוא כמה וכמה הודעות ולפי מה שהבנתי היא לא לOC עצמו אלה רק לראות תוצאות של לפני ואחרה ראיתי המלצות לתוכנות כמו ATI TOOL אני שואל אם זאת גם תוכנת בדיקה לפני וארה או שאיפשר לעשות איתה OC לכרטיס מסך כמו שלי NVIDIA FX 5700LE256MB DDR
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה שלי 34!!! עם קירור ונטק 1.616 מתח לצ'יפ + משתמש בכרטיס מסך און בורד
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בין איזה טמפ' צריך לנוע הHD שלי (500GB?) של WD SATA ? כרגע הוא 32 מעלות..
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-