אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני מחר קונה את הQ6600 ורק רציתי לדעת איזה קירור אתם ממליצים לקנות וכן אני מתכנן אוברקלוק...תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכנן בעתיד לעשות OC ללוח DFI Ultra-D עם זכרונות OCZ VX שעובדים במתח גבוה וודאי יתחממו ויביאו לחימום ה-MOSFETS. ראיתי את המוצר הזה בחו"ל: http://www.sidewindercomputers.com/michcokit.html ורציתי לדעת אם כדאי מאד לנסות להשיג אותו ואם כן, איפה (לא מצאתי ברשת בארץ.) האם כוון מאוורר אל איזור ה-MOSFETS יוכל למזער את בעיית החום במידה מספקת או שגופי הקירור הקטנים הנ"ל לבד או עם המאוורר יהיו פתרון מוצלח בהרבה? בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/power_enhancement/ocz_enhanced_vga-hdd_power_lead הכבל נועד לייצב ולשפר את המתח שיוצא מהספק לכרטיס מסך (מה שמתבטא בפוטנציאל אוברקלוק מוגבר וכו') השאלה שלי - האם הוא יותר איכותי מהכבל של ספק Modstream 520W מאותה חברה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מע' קירור מים התקציב בערך 1000 ש"ח אך המערכת THERMALTAKE BIG WATER 745 CL-W0076 ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורוצה לעשות בו קצת OC הבעיה היא שאני לא בטוח עם הקירור יספיק: למעבד: Thermal Take Volcano 11+ המארז הוא Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower [במארז יש מקום ל5 מאווררים, הוא בא עם 3 מאווררים(אחד מהם מאיר בצבע כחול) והוספתי עוד 2 מאוורריםVantec Uv 80MM Case Fan Blue] האם הקירור יספיק?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שלי עובד על 33 מעלות במנוחה ועל עד 45 בעבודה השאלה היא מה הטמפרטורה שלא כדאי לי לעבור עם ליבת ווינצסטר??
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מחפש קרור טוב לכרטיס מסך ati x1600xt כי הקרור הנוכחי פשוט לא אפקטיבי הכרטיס מגיע לפעמים לטמפ' 120c כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כשקניתי תמחשב (ראו מפרט) לפני כחצי שנה המחשב הורכב במעבדה. הפריזר הורכב כשהמאוורר לכיוון הכרטיס מסך, ויש אולי מרווח של 2 ס"מ בינו לבין הכרטיס. וגב הפריזר לכיוון הזכרונות (לוח לאן פרטי) השאלה שלי אם אני יכול לשנות את הכייוון כך ש המאוורר של הפריזר יהיה לכיוון הכוננים,פלפוי וכו'.. וגבו יהיה לכיוון האחורי של המארז שם נמצא מאוורר 12 ס"מ שיוציא את החום שיצא מגב הפריזר. ראו תמונה, האם זה אפשרי וכדאי ?
-
- 2 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני באוברקלוק והפריים נותנת לי שגיאה אחרי כמה דקות ... אבל hotcpu בבדיקה מקיפה של 6 שעות פעלה בלי שום בעייה ושום שגיאה.. וגם toast רצה איזה 7-8 שעות בלי שום בעיות.. וגם עוד איזה תוכנה cpu stability test רצה כמה שעות בלי בעייה.. רק פריים עושה לי בעיות ואני לא יודע למה.. אפילו הורדתי את הזיכרונות מ 400 ל 320 על cas 3.0 ועדיין הפריים לא מצליחה.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://www.isramods.net/isramods/index.php?subaction=showfull&id=1068829776&archive=&cnshow=news&start_from=&ucat=&
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
בימים הקרובים , מחר מחרתיים, מור להגיע אליי מחשב שהזמנתי מrsm. ברצוני לעשות לו OC למעבד וגם לכרטיס מסך . מעבד : I5 760 + MUGAN 2 . לוח אם : Gigabyte GA-P55-US3L כ.מ : 4890HD גירסאת הVAPOR-X . 1. הרבה אנשים עשו OC למעבד הזה עם הקירור הזה כמו שראיתי וקראתי כאן מישהו יכול לתת מדריך בעברית לתהליך ? 2. מה הטמפ' סטוק שאמורה ליהיות לי למעבד עם המוגן 2 ומה לכרטיס מסך ואם אפשר גם לדעת מה המגבלות של כל אחד מהם יהיה מצויין . 3. הבנתי ממישהו שמבין שמה שיגביל אותי זה דווקא לא הקירור אלא הלוח אם , למה כוונתו ועד כמה יגביל ? תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אין לי בעיית טמפרטורה. אבל יש לי בעיית רעש... יש לי מיקרופון קונדנסר חדש שקניתי ואני מאוד מעוניין להתחיל לדובב... הבעיה היא שהמחשב מוציא רעשים כמו של מזגן, לא חזקים מדי, אבל בהחלט ניתן לשמוע את זה. מפרט + מארז: כרטיס מסך : nVidia GeForce 9800GT - AXLE מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L איזה מאוורר אתם ממליצים? אני מחפש אחד זול, אבל מאוד שקט. יש טיפים איך להשתיק את המחשב גם בלי לקנות מאוורר חדש? או בנוסף? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צהריים טובים (וחמים מידי) לכולם. סוף סוף התפנה לי זמן לעשות OC, אז החלטתי למרות החום המעיק לנסות. המפרט בצד ימין כיביתי את הEIST בביוס. השתמשתי בEasytunes5 כדי להעלות את הבאס, יציבות בדקתי 10 דקות עם TAT ואז עוד 10 דקות עם ORTHOS. אחרי זה בדקתי עם Super Pi ב1M העלתי את הבאס אט אט עד ל322, במכפלה X9 (תדר 2900), עד כאן לא היה שום בעיה. החלטתי להעלות עוד עד לתדר 3.0 GHZ, ואחרי כמה דקות של בדיקה עם הTAT קיבלתי מסך כחול עם הודעת שגיאה באיזה DLL. אני לא חושב שיש קשר בין שגיאה בקובץ לOC, אבל זאת פעם ראשונה שאני מקבל מסך כחול :-\ ריסתתי את המחשב והכול חזר לסטוק. הטמפ' של המעבד היה בסביבות ה52 ושל המארז בסביבות ה50. ועכשיו לשאלות: 1. קראתי את המדריך אבל לא הבנתי את הקטע עם היחס\מח…
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אלה הטמפרטורות במצב מנוחה! O_O אני בשוק לגמרי. יש לי עוד מאוורר במארז, שלא פועל כרגע, משום שאני לא מצליח לחבר אותו לספק, זה כאילו שאין מספיק חיבורים פנויים (0 בעקרון לפי מה שראיתי ). עצות? דעות? תגובות? זה נורמאלי יחסית לחום של היום (ירושלים)? P: תודה מראש, orl2008. את האמת, אני מפחד להפעיל עכשיו את Burnout או משהו, שהמעבד לא יקפוץ לאזור ה-90 ככה O_O
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך.? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הכנתי קבלים מעוגלים כמו במדריך באתר ואז חיברתי הכל הדלקתי תמחשב וזה כתב לי להכניס את הדיסקט בוט וללחוץ אנטר ולא הבנתי כי חיברתי הכל אז ככה 1. האם זה נובע מהקבלים 2. מה זה יכול ליהיות ???
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-