אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
קניתי מערכת של XSPC ויש לי מספר שאלות בקשר לנוזל הקירור. צריך משהו חוץ ממים מזוקקים (אני מקבל עם הערכה גם killcoil נגד זיהום)? אני צריך להוסיף אנטיפריז או משהו מונפץ? עצות נוספות יהיו מקודמות בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, כפי שאתם שמים לב, אני די חדש פה, אבל לא בעולם המחשבים שמעתי כבר מספיק פעמים שה-BT הוא קירור מעולה, ולכן אני שוקל לקנות אותו מהחנות Logicpc. הוא עולה שם 235 שח. הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם הוא יתאים לי ללוח אם הישן מאוד שלי.. יש לי ASUS A7A266, סוקט A. תמונה: http://www.aezay.dk/imgs/asus-a7a266.jpg אז הייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים לי? ובנוסף איך המשחה הטרמית AS5? בברכה, Dj-L@g0la5
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס HD4850 עם הקירור הסטנדרטי שאיתו הכרטיס שווק בהתחלה(הכי בסיסי שיש) לאחרונה שיחקתי ב GTA והמחשב נכבה עקב התחממות יתר של הכרטיס לאחר בדיקה של טמפ' הבחנתי שהכרטיס בזמן מאמץ עובד על כ 107 מעלות ובזמן מנוחה באזור ה 82-84 (מתחמם לאחר כמה דקות לטמפ הזו ללא הפעלה של תוכנות או נגיעה במחשב ) אשמח אם תמליצו לי על קירור שאוכל להחליף וכנראה גם משחה טרמית כבר על הדרך לקירור יותר טוב בתקציב של כ- 300 שח
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המעבד שלי בטמפ' מנוחה מגיע ל 65 מעלות.. יש לי מעבד Q6600 ולוח אם Asus Striker Extreme. יש לי מארז דיי גדול ( CM Stacker 831 ).. דיי ברור לי שאני צריך קירור.. אבל יש לי שאלה. מסביב לתושבת של המעבד יש את צינורות הנחושת ועל אחד מהצינורות יש מן מאורר קטן שמכוון למאוורר האחורי, האם יש איזה קירור שאני אוכל להרכיב את זה בלי לפרק אותם? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ארצה לדעת כמה מאוררים אני יכול לשים בלוח ואיזה מארז מומלץ (לא יותר מ350 ש"ח )
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם,לא מזמן סיימתי להרכיב את המחשב החד שלי והחלטתי להשתשע איתו. כרגע אני עובד עם קירור סטוק (ה TRUE 120 בדרך) אבל,יש מזגן בחדר ;D להלן המפרט - מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 אמצעי קירור - BOX לוח אם - Asus P5B Deluxe\WiFi Edition זיכרונות - G.Skill 2x2GB DDR2 800MHz CL4-4-4-12 דיסק קשיח - WD 160GB AAJS 8MB Buff כרטיס מסך - Nvidia EVGA 9800GX2 1GB GDDR3 מארז - Hiper Anubis ספק כוח - PCP&Cooling 610W Silncer צורב - Samsung DVD Sata x20 בקיצור,עשיתי את ה OC וזה מה שקיבלתי בעיקרון - Super PI 1MB http://www.zix.co.il/images/z-260936332.JPG 3DMark06 http://www.zix.co.il/images/z-1536083740.JPG כמה תמונות של המחשב,בישביל ההתרשמות,שיפצתי גם את החדר בכ…
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
ראיתי של סילנקס שהם 14DB איך הם פתוח לכל אופציה .. שימוש : יחליף את המאורר של הספק :OCZ StealthXStream 600W מרעיש בטירוף
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי...אז כן...נפלתי על הראש...אני לא אומר שלא אבל... אז ככה...נפתחה בפני אופציה לרכישת בלוק קירור מים של זלמן(הזה שיש עליו את הביקורת בפיסיטיפ) עכשיו הוא אמור לקרר מעבד פנטיום 1 (בבקשה אבל בבקשה אל תשאלו למה לעזאזל אני רוצה לקרר כזה מעבד עם קירור מים ) עכשיו בניתי על העובדה שהתופסנים של AMD הם אותו דבר כמו התופסנים של הפנטיום 1 שלי...אבל לא ככה כי צריך 4 חורים בלוח... אז השאלה היא...האם יש דרך להדביק את הבלוק למעבד? או דרך חיבור אחרת? הלוח עומד אופקית מה שעוזר לפיזור הלחץ... עזרה או כל הערה אחרת (חוץ מ"אידיוט מי לעזאזל מקרר פנטיום 1 עם קירור מים) יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את המאוורר הזה:120mm Scythe S-FLEX SFF21E מKSP http://www.scythe-usa.com/product/acc/002/sflex_detail.html המאוורר שקט במיוחד 49.0CFM ו 1200 RPM לא שומעים אותו בכלל שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר מהמארז הבעיה היא שנראה לי שהוא לא מספיק חזק כלומר לא יוצא מספיק אוויר החוצה ולכן המארז מתחמם לכן נראה לי שאני יעביר אותו לקידמת המארז ואקנה מאוורר חזק יותר שיוציא אוויר השאלה היא איזה מאוורר כדאי לקחת שיהיה יותר חזק (יוציא יותר אוויר) אך לא ירעיש?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הרעיון עצמו, שהמים מקררים שלושה רכיבים, אך כל רכיב מקבל מים ישירות מהרדיאטור. ראיתי שהיה פוסט כזה לפני מספר שבועות, אז חשבתי לפתח את הרעיון בגדול... מרכיבים: שתי משאבות עוצמתיות -> אחרי הכל.... רדיאטור תלת שלבי -> אולי יתווסף עוד אחד כמות יפה של נוזל קירור, שניים שלושה בקבוקונים(המערכת תשב במארז נפרד שהמארז של המחשב ישב עליו) מיכל מים -> אולי יתווסף עוד אחד בהתאם לצורך chipset, cpu and gpu water blocks אדום - מים חמים שיוצאים מהבלוק שחור - מים "קרים" שיוצאים מהרדיאטור *** המיקום של הרדיאטור אולי יוחלף... נראה... *** האם ישנה בעיה של לחצים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 980 צפיות
-
-
לא אישית לא נראה אבל מה אני מבין.. יש אוסי קטן למעבד.. התוכנה בודקת את הכרטיס מסך או ציון כולל גם על המעבד? Q8200 asus p5q gskill 4 giga asus 4670 512 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי תתוכנה RIVATUNER ואני מנסה לשנות את מהירות מאוורר כרטיס המסך! לא ממש מצליח לי.. אגב. יש לי כרטיס: Geforce 8600GT רציתי לדעת למה זה לא משנה לי את מהירות המאוורר. תמונה:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, המארז הינו מארז חדש (לא ה Antec One Hundred). בחוברת המארז (כמו כן באתר של Antec) כתוב שהגודל המקסימלי לקירור למעבד הוא 155mm. ה Mugen3 בגובה של 158mm, האם ה-3mm הללו באמת יפריעו או שזה יהיה בסדר לסגור את דלת המארז קצת בלחץ? וחוץ מה Mugen3 על איזה קירור הייתם ממליצים לי? חשוב שיעמוד בתנאים הבאים: 1. עד גובה 155mm (רצוי טיפה פחות, לא להיות בלחץ). 2. שקט יחסית. 3. שיעמוד בOC קל בלבד (לא מתוכנן OC בינוני או כבד). 4. בעלות של עד 200 ש"ח. (מעדיף יחס עלות/איכות הכי טוב שאפשר). המון תודה! גיא
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה המאורר של המעבד שלי התחיל ביומים האחרונים להשמיע רעש חזק והתחיל פחות לקרר אז רציתי המלצה לקירור חזק מספיק בשביל מעבד אינטל 775 בתקציב של עד 700 שקל תודה נ.ב אפילו שזה אינטל יש לי את המחשב קצת יותר מחצי שנה והקירור קירר מספיק טוב
-
- 10 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אם יש לי כבר מאוורר אחד מחובר ללוח אם ואין לי יותר מקום לאן אני מחבר את השני? (יש לו אותו חיבור ובשום מקום אחר במחשב אין חור מתאים לו) אם אתם יכולים להוסיף תמונות ני אודה לכם מאד! תודה מראש! :-*
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, יש לציין שהמחשב בן חצי שנה, ועבד יופי עד עכשיו. פתאום, ביום בהיר אחד, המחשב נתן לעצמו ריסט. בלי מסך כחול, בלי שום התראה - ריסט. מאותו רגע כל פעם שהלוגו של Windows עלה, המחשב נותן לעצמו ריסט (אין מסכים כחולים). לפעמים הוא אפילו מצטיין ומכבה את עצמו. הנחתי שהבעיה הינה בעיית תוכנה, אז התקנתי מחדש את Windows. החלק ה - DOS-י של ההתקנה עבר בשלום, וברגע שהמחשב הגיע לחלק ה - Windows-י של ההתקנה, שוב הוא נתן לעצמו ריסט. לאחר בדיקה, שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה לאזור ה - 75 מעלות מיד לאחר הריסט. אי לכך, שמתי משחה תרמית חדשה, וקיוויתי לטוב. אממה - המחשב עדיין נותן לעצמו ריסטים, והמעבד שוב מגיע ל - 75 מעלות. יש למישהו רעיון? המפרט של המחשב: מעבד AMD Athlon 5200+ עם קירור סט…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוא נגיד שיש לי עכשיו 40 מעבד 37 לוח אם זה בעונת הקיץ אז בכמה המעלות בערך ירדו בעונת החורף(אני מדגיש בערך)? מעלה?5-7 מעלות? תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון [מה שלא קורה לי הרבה בזמן האחרון] אז ככה.. אני צריך תוכנה שתראה לי את הטמפ' במחשב, התוכנה שבא עם המחשב נדפקה.. יש לי אוורסט, אמרו לי שזה יכול אבל היא לא מראה לי מעלות.. צריך להגדיר אותה ? או אולי תוכנה אחרת ? תודה ויום טוב אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.upit.ws/picture.php?file=b96b9d33cbaa4.GIF עכשיו רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף עוד חלק למערכת או שזהו היא מוכנה?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
אני על אובר של 2600 ואחרי 8 שניות הפריים כותב לי מה לעשות? מה הבעיה? בתודה יונתן
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאוברקלוק על Nvidia GeForce 2 MX 100\200. יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד Intel P3 450Mhz. עכשיו רציתי לדעת מה מהיריות הבסיס של כרטיס זה וחשוב יותר, רציתי לדעת עד איזו רמה של אובר קלוק אני יכול להגיע איתו. אני רוצה לעשות לו את האוברקלוק הכי גבוה שאפשר לעשות לו אבל שיישאר יציב כמו שהיה. זה אפשרי? איך? תודה.
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאוורר של Scythe Katana 3 שמותקן אצלי עושה הרבה רעש וזה הדבר היחידי בעצם שמרעיש במחשב. הייתי מעוניין להחליף את המאוורר למשהו הרבה יותר שקט אם זה אפשרי. אם לא, אז אשמח לקבל המלצה על Heatsink שקט. תקציב גמיש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את של הרקולס ורציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות לו אוברקלוק ועוד משהו מה אתם רושמים קודם מהירות זיכרון או ליבה?
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ATI Readeon 9600 Pro והמאוורר לפעמים מפסיק להסתובב... הדבר גורם לכך שהמחשב לפעמים נתקע.. ואני רואה על המסך עיוותים (כאשר המחשב נתקע) מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 924 צפיות
-