אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אפשר לסחוט אותם כי אני בטוח שזה לא הפוצנטיאל המקסימלי שלהם.. נ.ב אני עדיין מתחרפן שאני לא יודע מה הציפ שלהם....איזושהי דרך לגלות את זה(לא פיזית). ומה אומר מצב "cpu/11"?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך דרך הדרייברים של NVIDIA עכשיו עשיתי שהדרייבר ימצא את ה OC המקסימלי שאני יכול לתת עם קירור רגיל שבא עם הכרטיס מסך שאלה: איך אני יכול לבדוק שמה שנקבע עובד טוב בלי בעיות? Core: 300@429 Memory: 700@780 איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס? :\ זה דיי דחוף תודה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק לאן לזרוק את הנושא הזה... אבל זה בכיוון... יש לי מעבד E8400 שבשימוש ב-HTPC שלי, שמתי לב שהוא מאוד חם - כנראה הסיבה היא השריטה הקטנה שיש עליו (כאשר הורדתי את הסטיקר של האחריות, החליקה הסכית היפנית פעם או פעמיים ) מדובר בכ-48-50 מעלות במנוחה... (גוף קירור STOCK). כאשר לפני זה היה במחשב הראשי שלי עם ZALMAN cu7700 למי שמכיר, עם טמפרטורה של 43~ במנוחה (המון יחסית לגוף קירור ברמה הזו - כרגע עובד עם מרובע ליבות עם 36 מעלות במנוחה). רציתי לעשות lapping למעבד בתור פתרון... קראתי על מה שצריך לעשות, אבל לא יודע איזה ניירות שיוף יש בארץ ואם כדאי להתחיל מהניירות הגסים כמו במדריך. יש כמובן אפשרות להזמין מ-eBay: http://cgi.ebay.com/1-Sandpaper-Wet-and-Dry-Sand-Paper…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה
-
- 10 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות בלוק לא הלך =\ כאילה עשיתי משהו נחמד אבל לא יצא טוב והכול ואין לי כוח לעבוד על זה ולא ידעתי איזה משאווה אז ויתרתי =\ ורציתי לדעת איזה מערכת שוה לקנות ב 500-600 שקל, אני חשבתי על הThermaltake BigWater. אפשר קצת המלצות בבקשה. ומשהו שיתאים לי ללוח,המפרט בחתימה.
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
3 שעות ישבתי על המחשב פירקתי אותו לרסיסים ניקיתי אותו מאבק כמו שאף פעם לא ניקיתי הוספתי מאורר אחד מאחורה שמוציא אויר ואחד מהצד שמכניס אויר.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני הולך כנראה לקנות בקרוב את הקירור לכרטיס מסך של ארקטיק קולינג (VGA Silancer) ומקבלים איתו משחה תרמית. השאלה שלי, האם כדאי להשקיע בAS5 או שהמשחה שמקבלים מספיק טובה? ועוד שאלה קטנה, שמעתי כמה דברים לגבי שיוף הבסיס כי הוא לא טוב כל כך או משהו כזה, מישהו מוכן להסביר לי על זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי OC ל-MX 440 של XFX הוא עומד על 330 לליבה ו-320 לזכרונות ושאני משחק בדום 3(רק בדום 3) הגדרות Low No AA No AF 640*480 בהגדרות מתקדמות מופעל רק Bump Map ו Shedows ושאני משחק איפה שאני עושה אור עם הפנס יש נקודות שחורות כאלה זה אומר שאני צריך להוריד תמהירות?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחשב חדש משלשום לוח-IC7 מארז-אנטק AMG 1000 (כרגע רק שני מאווררים מקדימה,שני האחוריים לא מחוברים אך המארז פתוח משני צידיו ועם מזגן בחדר) מעבד-P4 2.4C עם הקירור המקורי. הביוס מראה שהטמפ' של המעבד היא 48 ! ושל כל המערכת 38 מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה מזייף?
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MB יש לי כמה שאלות : 1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11 ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75 והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110% המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד... אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ? 2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200) שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד? עריכה : יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו? 3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לדוגמא אני יקח TRUE 120 של 775 וישים על I7 , יעשה אולי איזה מודינג קטן בשביל להבריג אותו שם , סך הכל הקירור יקרר , הרי הוא לא מחובר אלקטרונית למעבד אלא רק פיזית , לא ככה? אז ההבדל היחידי בין הקירורים בסוקטים הוא בדרך ההברגה או מה?
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
הזלמן VF1000 הגיעה מחר אני הולך לקחת אותו ... הקרור יורכב על 7950GT.. מחר אחרי שאני יקח אותו אני יעשה יעלה תמונות ואחרי שיורכב עוד תמונות + טמ"פ במנוחה ובמאמץ ויעשה OC לכרטיס עדכון קטן לפני הגעת הבאת הקרור.. תמונות (טמ"פ של הכרטיס מסך במאמץ ובנוחה עם קרור סטוק) עדכון נוסף בהודעה ששלחתי למטה יהיה כי אי אפשר להוסיף יותר מ4 תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, אני כרגע עובד עם 11.5*166. יש לי אוורור מצויין ואני רוצה להעלות את הBus ל200 (לפחות!). ברגע שאני מעביר ב BIOS ושומר, המחשב לא עולה יותר עד שאני לא מאפס. מה הבעיה ? יש לי: AMD 2500+ Epox 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 Albatron FX5900XTV
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הצלחתי להביא את המעבד מ - 3000MHz ל - 3907MHz מעבר לכך הלוח לא מצליח לזהות את הכונן הקשיח שהוא SATA יש למישהו תשובה לענין או איזו שהיא דרך בהגדרות שהלוח כן יזהה את הכונן. לגבי סוג הלוח או מעבד ניתן לראות בכרטיס מפרט מחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי אנשים. לאחרונה הזמנתי מ-Skypc מספר חלקים למחשב, ביניהם קירור ה-TRUE המפורסם בגרסאת תושבת ה-1366, אבל אין להם אותו במלאי. אני מנצל את ההזדמנות כדי לשאול פה, איזה גוף קירור אוויר יציג לי את הביצועים הטובים ביותר (ללא קשר למחיר, ישנה אפשרות להזמין מחו"ל) עם 2 מאווררי FM123 של SilverStone (במהירות מקסימלית לצורך העניין) במארז ה-PC-P80? כמובן שישנה עדיפות עצומה לגוף קירור שמגיע כבר עם מתאם לתושבת ה-1366, אבל במידה וניתן לרכוש את התושבת בנפרד אני מניח שלא תהיה בעיה לרכוש גוף קירור שאינו מתאים. קראתי ביקורות על ה-NH-U12P של Noctua שאומרות שהוא קירור האוויר הטוב ביותר. האם זה נכון? תודה רבה מראש לעוזרים. לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מעבד די ישן - Intel 2.4. כרטיס מסך - R9600. מחפש קירור שקט, חשוב מאוד שיהיה שקט. תקציב? מחיר הגיוני ולא יקר (אין הגבלה מיוחדת).
-
- 10 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שחלק ממעבדי 3200+ נמכרו כ 2500+ בגלל הביקוש הגבוהה ל 2500+ הבנתי שאלו מעבדים עם סטפינג AXDA2500DKV4D AQZFA0402VPMW מישהו יודע על זה משהו??
-
- 10 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה Sonic Tower ולהוסיף לו עוד מאוור 120 עליו שקט או את ה Tuniq Tower או Scythe Infinity מה עדיף בינהם ? ואוליי יש משהו יותר טוב ? תודה רבה, איתי
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 1600+ והחום בו עכשיו עומד על 64 (<מעבד) אחרי משחק סימס והסידור חוטים במארז די טוב: ויש אפילו מאורר ליד HSF של המעבד שמוציא אויר חם: מה אני צריך לעשות חד וחלק כדי להוריד את החום
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי INTEL P965L. אני מצאתי את 955 ו 975. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הנושא האחרון שפתחתי כבר לא כל כך רלוונטי מכיוון שעברתי לשלב הבא. עשיתי OC למעבד, הוא עכשיו עומד על 333FSB@2.6Ghz. עכשיו, אני רוצה להגיע לפחות ל-3GHZ, זה אפשרי עם העלאת המתחים של הזכרונות, כפי שהבנתי, נכון? מה לעלות, כמה לעלות, האם זה אפשרי באמת? תמונות מהמצב הנוכחי של המחשב: http://img48.imageshack.us/my.php?image=image01no0.jpg 19sec@1MB SUPERPi והמחשב כרגע באמצע בדיקה ב-S&M, עברו כבר יותר משעתיים (זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן?) ובינתיים הכל תקין חוץ משגיאה אחת בזיכרון, "1 Single bits", מה זה אומר? זהו המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDV…
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני 5-7 שנים דרמל מולטי באירופה, ולאחרונה כשגיליתי את נפלאות המודינג הוצאתי אותו מהארון במרפסת. יש לי כמה שאלות: 1)זה מסוכן? שכן שלי מאוד מתמצא בעבודת יד, חשמל, קירור, ובקיצר תחזוקה. אם היה לו אכפת הוא היה יכול לעשות מודינג ברמה עולמית. הוא ראה את הדרמל הזה והוא אמר (וצעק קצת) שזה כלי מאוד מסוכן, שהוא טוב רק לשיוף, שהוא לא יעיל, ושאפילו בן-אדם מאוד מיומן עלול להיפגע, ממנו. מה אתם אומרים? 2)בהנחה שהשכן שלי לא ישרוף אותו ואמא שלי תרשה לי, אני צריך ראשים לדבר הזה. איפה קונים? אני גר בנס-ציונה, יש פה באזור? וכמה זה עולה? 3)הדבר הזה בכלל שווה משהו? השכן שלי דאג להבהיר לי שזה צעצוע. 4)איזה ראשים טובים לחריטה עדינה בפרספקס 5)איזה ראשים טובים לחיתוך המארז?
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-