אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
התוכנה מראה לי רק RPM של מאורר אחד FUN2...עכשיו א' אני לא יודע אם זה המאורר של המעבד או לוח האם...ב' רשום לי FUN1 וFUN3 ...והם מראים על 0 למה זה ככה?..אין משו שאני יכול לעושת כדי שהוא יראה לי את RPM שלהם?
-
- 8 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1: הזכרונות עכשיו על 1188 MH/Z - רציתי לדעת אם אפשר להמשיך לעלות אותם??? ??? 2: איך גורמים ליחס להשתנות כי הוא לא על 1:1 - ואם זה יעזור בכלל?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כרגע יש לי מאורר אחד מקדימה, אחד מאחורה, אחד קטנצ'יק על הכרטיס מסך, ואחד על המעב (כמובן). יש לי מאורר רגיל, 18mm שתלשתי מאיזה ספק שמצאתי בחדר, במצב טוב, עובד כמו חדש (דאגתי לשימון קטן). ואני מתלבט איפה לשים אותו, מתחת למאורר האחורי או על הדלת של המארז. מה עדיף ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
*עדכון חדש* QX9770@4755MHZ על אותה חומרה,אותו קרור, 9.797 שניות לSPI 1M ! עבודת נמלים מייגעת וקרה שלי ושל גיא גרניט, היה כיף *עדכון* 9.953 שניות ל1M בSPI, המעבד על 4662MHZ , 9.907 שניות ל1M בSPI , המעבד על 4690 - קרור TR ULTRA EXTREME עם שני מאוררי NMB 1.3A בעובי 38ממ שאונסים אותו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=338334 [attachment deleted by admin] *עריכה 23.06.2011* התמונות של המערכת נמצאות פה http://hwbot.org/submission/762305_xvertigo_superpi_core_2_qx9770_3.2ghz_9sec_800ms http://hwbot.org/submission/717704_xvertigo_superpi_core_2_e8500_3.17ghz_9sec_910ms
-
- 97 תגובות
- 15k צפיות
-
-
אם תוכלו לעזור לי להוריד את הטמפ' בכרטיס מסך!! כרטיס מסך NVIDIA 7300/200 GT בלי מאוורר.. הכרטיס בשעת מאמץ מגיע ל70 + מעלות ומאתחל את המחשב מעומס החום. טמפ' המעבד נורמאלית 42 מעלות בכללי שני מאוורים מותקנים במחשב.. אחד בצד האריזה ואחד בגב האריזה עזרו לי בבקשהההה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אפשר בבקשה המלצה למאוורר לכ. מסך ?! יש לי את הכ. מסך Nvidia 7600 GT והמטמפרטורה שאני מקבל עכשיו בזמן מנוחה היא 53 אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש לכרטיס מסך תודה
-
- 6 תגובות
- 465 צפיות
-
-
צריך המלצה למשחה טרמית, אני מבקש שזה יהיה מFOXPC... יש לי את הקירור Scythe Ninja שהוא למעבד,והבנתי שאפשר להוסיף עליו עוד שני מאווררים אז גם לזה.. וקירור לכרטיס מסך 8800GT שלא יעבור את ה150 שקל בקטע הזה.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 549 צפיות
-
-
התוכנה משנה את המכפלה בין 6 ל 9 לפעמים ותוכנות אחרות לא עושות את זה ... בכל זאת אם זה המחשב אז איך נועלים את זה על 9 לוח ds3r מעבד 8400
-
- 2 תגובות
- 412 צפיות
-
-
מחפש מאוורר איכותי שיוציא אוויר חם מאיזור הכרטיסי מסך משהו כזה - http://tms.co.il/product/5044 (אם אפשר גם שקט אז גם שקט ואם יש בו לד אז בכייף )
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך גורמים למכפלה להפסיק לישתנות מ-6 ל-9 כל הזמן מעבד 8400 לוח-אם ds3r תודה תענו בהקדם אני רוצה להתחיל עם האובר קלוק אה ואיך נועלים את הבאס של הכרטיס מסך ל-100
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מארז Antec P-182 ובא עם 2 מאוורים כל אחד 120mm בגב המארז, יש כפתורים השולטים על המהירות שלהם. לאחרונה הוספתי מאוורר בחזית המארז כדי לקרר את הדיסק הקשיח. במהלך היום, אני שם הכל על המקסימום. אבל בלילה כשאני יושן, אני ממניך הכל למינימיום כדי שיהיה כמה שיותר שקט. הבעיה היא, שעל המאוורו החדש, אין לי שליטה. כיצד אני ממניך את המהירות שלו? יש פתרון חוץ מ fan controller?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחר שאמרתם לי שאני לא צריך יותר מהקירור ה"נל והוא שהוא טוב ושקט אז לקחתי אותו בסוף..מבדיקה קצרה בפורום הבנתי שהוא נמוך במהירות נמוכה ,עכשיו רציתי לדעת אם מערכת ללא OC תצטרך להשתמש בו ביותר ממהירות נמוכה ואם כן האן אני אסבול מהרעש?? המערכת שלי תוככנה בקפידה כדי שתהיה חרישית עד כמה שאפשר לי התקציב שלי,ולכן לא ארצה שהקירור הדבר היחידי שהירוס את זה. צריך את עזרתכם בתקווה שלא עשיתי טעות כי אני חושב שהמחשב כבר בהרכבה
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש קרור טוב לכרטיס מסך ati x1600xt כי הקרור הנוכחי פשוט לא אפקטיבי הכרטיס מגיע לפעמים לטמפ' 120c כל המלצה תתקבל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש בעל מארז HTPC ניסו להכניס לי לשם את הנינגה+ והוא גבוהה מדיי במקום זה הציעו לי אתZALMAN CNPS8000 שהוא נכנס מצויין רציתי לדעת אם הקירור הזה מומלץ או שעדיף משהוא אחר בגודל שלו בערך חייב להיות מ"נעה מחשבים" ואני חייב להודיע מחר כי המחשב כבר מוכן ומחכה רק לזה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
חח פעם ראשונה שלי ב OC אז בבקשה חח... דרך אגב מה אתם אומרים על הטמפרטורות... בתמונה הראשונה אתם רואים כשה המחשב במצב שהכבדתי עליו בעזרת תוכנה...(ב TEMP2 הוא הגיע אפילו ל 66C) בתמונה השנייה המחשב עובד רגיל... בקיצור מה אתם אומרים?האים אני יכול להמשיך ב OC למרות שיש לי קירור STOCK? ומה אים המטחים הם בסדר?כי לא נגעתי בהם... תודה... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן! ברשותי מחשב מלפני שנתיים ואני מעוניין לשדרג את מערכת הקירור. יש לי סוניק טאוור עם מאוור 120 מ"מ עליו מצד אחד, 2 מאוורים בקייס הקדמי 80 מ"מ ועוד 120 מ"מ מאחורה. עכשיו הייתי רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את מערכת הקירור שתהיה הרבה יותר יעילה. כל אפשרות באה בחשבון - כלומר סה"כ יש לי 400 שקל. בין אם זה מאווררים, לוחות בקרה למיניהם וכדומה. העלתי תמונות. בתמונה השניה המאוורר מצד ימין.. אני מצטער על הלכלוך אני קצת מזניח אני יודע=< אז הצעות לייעול העסק יתקבלו בברכה! בתודה מראש חברים [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בישביל להוריד תיזמונים צריך לעלות מתח??? ולאיזה תזמונים אפשר להגיע עם הזכרונות האלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_9200_reaper_hpc_edition
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
לאחרונה, אני משחק יותר ויותר עם המעבד הנ"ל, אך משום מה אני תמיד "נופל" ב2.7 GHZ, ואני אשמח לקבל עזרה לפני כן, אני אתן את המפרט שלי Q6600, סטפינג G0 P35DS3R 4X1GB OCZ REV2 XTC הטמפ' סה"כ סבירות (אני עם הקירור המקורי, עד להשלמת רכיבי מע' קירור המים), אני נתתי לרכיבים תוספות מתח של 0.2 V (צ'יפסט, וזיכרון)ולמעבד המתח הוא באזור ה1.625, אך עדיין המערכת לא יציבה האם יש טעם להוסיף מתח? או שאני צריך לגשת לדברים אחרים, כגון תזמונים וכו' אשמח לקבל קונפיגורציה לשילוש הנ"ל.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת המחשב שאני מבצע את ה OC עליה : E8400 Abit IP35-E Corsair xms2 cl5 800 mhz 2gb thermalright 120 ex. 2XZALMAN F3 ייצבתי אותו על 3.8 : 9X422=3800 Vcore : 1.3050v DDR2 Vol. : 1.9v MCH : 1.290V ICH : 1.5V CPU GTLREF 63.0% טמפ' במאמץ : (הכי הרבה) 49\39 מעלות מחר אני יחליף משכה טרמית, מיהרתי לשים אז כנראה לא שמתי טוב ... אני ינסה לרדת במתח למעבד עקב העליה לגשר הצפוני ...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2278 לפני כמה שבועות חיפשתי בנצ' בנושא באתר ואף אחד לא מצא אז הנה מי שמעוניין
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד וראיתי בכמה מקומות שכדאי לנעול את המכפלה, את הלוח והמפרט המלא אפשר לראות בצד, המחשב יציב כבר מאז שעשיתי את הOC (בערך שבוע) כדאי לנעול את המכפלה? ואם כן איך? יש לי קירור סטוק זה לא יגרום להתחממות אם הוא יפעל כל הזמן על X8? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין לדעת האם הנתונים הבאים תקינים. תודה! Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8718F (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte G31 / G33 / P31 / P35 / X38 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures: Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #1 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #2 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 46 °C (115 °F) GPU Diode 35 °C (95 °F) WDC…
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדלקתי מזגן קצת עכשיו קר בחדר כמו בחורף אפילו בחורף יותר קר והגעתי לטמפ' האלה אני מת שיחזור החורף ככה שהיה אפשר לעשות OC והמחשב ישאר קר הנה תמונה http://img503.imageshack.us/img503/315/tempof9.jpg קירור למעבד Ultra 120 extreme +mx2 לכרטיס מסך AC S1+2 Scythe 120MM מארז Cm690
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כל פעם שאני עושהב OC למעבד עים התוכנה הזאת המחשב ניתקע אחרי דקה או שתיים ואחרי שאני עושה ריסטרט הOC פשוט לא קיים המעבד עובד רגיל כמו שהוא היה... מה אני צריך לעשות כדאי שזה יעבוד? אפשר לינעול הבנתי איך...
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, התקנתי קירור סטוק של אינטל שקבלתי עם הE7200 והתקנתי על לוח של MSI ישן עם תושבת 775 (תומך במעבדים עד D820), עכשיו הקירור יוצא קצת לחוץ, כאילו הוא גבוה מהלוח וקצת מעגל אותו. מה אתם אומרים להשאיר את הקירור או לפרק?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-