עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ArielBiMBa,

ממה שקראתי פה קצת אלה הן התוכנות המומלצות לבדיקת הטמפרטורה מכיוון שהן מודדים מהחיישן של המעבד עצמו(מהDTS?) או משהו בסגנון. בכל מקרה,אני מפעיל עכשיו את שניהם ואני מקבל הבדל מאוד גדול בטמפרטורות.הטמפרטורה בReal Temp נמוכה ב15 מעלות מהטמפרטורה בCore Tep (30 מעלות לעומת 45 מעלות,בIdle).איזו תוכנה צודקת? ועוד משהו לא קשור - מה אני מבטל בביוס כדי שאני אוכל לשלוט ידנית בTuniq ע"י הפנל האחורי שלו?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  2. יש לי GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP ואני לא הכי מרוצה מהביצועים שלו אבל מה לעשות התקציב לחץ אותי הורדתי כמה תוכנות לאובר 3DMark05 GeForce Tweak Utility NVmax RivaTuner PowerStrip ו-MemTest Prime95 ליציבות של המערכת עם מה להתחיל לכמה לעלות ואיזה תוכנה הכי ממולצת והאם המאוורר של הכרטיס מסך טוב ל-OC חשבתי לשים עליו מאוורר 120m או שצריך צלע קירור רצינית של זלמן או TT ??

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by romkush,

כרגע יש לי זיכרון 2X2GB KINGSTON 800 MHZ PC2-6400 CL6 אני עושה OC למעבד אז חשבתי גם להחליף זיכרון שלא יגביל לי וגם שיהיה יותר מהיר. הלוח שלי לא תומך DDR3 לצערי אלא רק DDR2 עד 1200 MHZ אז השאלה מה עדיף לקנות? זכרונות ‏DDR2 800Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שאני אעשה לו OC ל 960 או 1200 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 470₪ או זכרונות ‏DDR2 1066Mhz‎ - ‏2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel שישאר כנראה במהירות הזאת http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=8612 עולה 450₪ שווה לי בכלל להשקיע בזה או שלא יהיה הבדל בביצועים? ולמה ה800 עולה יותר יקר מה 1066?

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  4. תיראו אני הולך עוד מעט ככה שבוע לשדרג את המחשב יש לי כרגע מעבד e6300 קירור סטוק ,ספק ezcool 300w זיכרון 1GB CL5 600MHZ אני הולך להחליף ספק וזיכרונות של 800MHZ 2GB וכרטיס מסך ולוח אם של ג'יגה בייט שאני יוכל לעשות OC בכלל (P31-DS3L) עכשיו אני חייב לשאול כמה שאלות ובבקשה תענו על כל אחת מהם בנפרד ולענות על כולם 1. האם כדי להחליף ספק כדי להגיע לנגיד מ 1.8 MHZ ל 2.4 בלי שהיו תקלות ונפילות, ולמה MHZ כדי להגיע עם קירור סטוק אבל שהיה יציב ולא יוריד מחיי המעבד. 2.האם המעבד במצב רגיל שלו 1.8 MHZ ינצל טוב את הכרטיס 9600GT ? 3. תגידו לי אם השלבים ל OC שאני הולך לעשות הם נכונים ואם לא תקנו אותי ---------------------------------------------------------------------------------- א.נכנס…

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by liiight,

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה זה BEARING לסוגיו (BALL BEARING, DUAL BALL BEARING וכו') תודה

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

ניסיתי לעשות אוברקלוק קטן לבן דוד שלי, התדר של המעבד שלו 2.2 רציתי להעלות טיפה בלי לגעת במתחים ניכנסתי לביוס דרך F2 אני רואה את הפרטים וכו' פשוט אין שום דרך להעלות את התדר כל האפשרויות סגורות. ניסיתי לפתוח את האפשרויות זה פשוט לא שינה כלום יכול להיות שהלוח המסויים הזה פשוט לא מתאים לOC?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  7. ה H50 שלי מתחילה להתעייף ואני שוקל חלופות פחות רטובות. ה TPC 812 נראה מעניין, רק יש בעיה אחת - לא ממש מצאתי מקום שמוכר אותו בישראל. הוא בכלל ניתן לרכישה בארץ? צריך קשרים מיוחדים אצל היבואן? איפה קונים את הפלא המתכתי הזה?

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by boom!,

יוצא לי 40 במנוחה ו60 במאמץ, זה חם מאוד? אפשר לעשות לו oc רציני?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  9. חיברתי מחדש את הכרטיס 7600GS והטמפ' במנוחה היא 100 מעלות צלזיוס!!!!! זה לא הגיוני.. הכרטיס לא ב-OC.. תודה על העזרה.

• 19 תגובות
    • 986 צפיות
  10. קבלו איזה תוצאה קיבלתי בPCMARK 2002.......הישג מרשים ביותר! לא ככה?

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by House M.D.,

שלום, ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L . לוח אם פשוט מאוד עבד טוב כשנה וחצי , ועכשיו התחיל להתחמם בצ'יפסט. הבעיה בו שאין שום סנסור לטמפרטורה של ה NB אבל עדיין כשאני נוגע בו הוא רותח. אין לי מדחום שמתאים למדוד טמפרטורה שלו אבל הכרטיס מסך שלי כרגע 55 מעלות וכשאני נוגע בו אני מרגיש פחות חם מה NB (לפי מה שאני יודע טמפרטורה נורמאלית של צ'יפסט היא 40 מעלות) אני חווה קריסות של המחשב פעם ביומיים בערך ואני חושב שזה בגלל הצ'יפסט כי הרכיבים האחרים בסדר. יש לי מארז ג'נרי , אבל יש לי מאוורר אחד מאחורה אחד מקדימה ואחד בצד לדעתי זה אמור להספיק אבל עדיין הוא חם. מה אתם ממליצים לי לעשות איך לקרר אותו? קירור מיוחד לצ'יפסט לא בא בחשבון כי הוא תקוע בין הקירור של המעבד לכרטיס מסך ובמרווח …

• 8 תגובות
    • 986 צפיות
  13. :pissed: אני מחפש מאוורר 92 לXP-90 שלי שכרגע עובד עם SF 80MM שחופר לי תמוח.. אבל ביגלל שהוא מלימטר מהחלון אני לא רוצה מאוורר שחור ומגעיל... אז מה בסה"כ ביקשתי ? מאוורר 92MM עם 22-5 DB,דחיפת אוויר נורמלית,ואיזה שהוא לד או רגישות ל UV אולי אפילו סתם אחד צבוע או שקוף.. אבל פשוט אין ... יש את זה .. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2099&products_id=13597 אבל הוא פשוט חלש מידיי.. 24CFM... אם כי בילתי נישמע.. 16 DB . יש הצעות נוספות ? לא להציע מאווררים של TT !

• 17 תגובות
    • 986 צפיות
  14. Started by sub_man,

שאלה 1: איזה קרור הכי טוב לדעתך? 1.מים 2.גז 3.אויר שאלה2: מה אתה אוהב יותר 1.מודינג 2.קרור ואובר קלוקינג שאלה3: מה אתה מעדיף בתוך החלון שלך: 1.חריטה 2.מאוורר שאלה4: במי נעזרת לעשית המודינג והאובר קלוקינג: 1.חבר 2.הורה/מבוגר 3.לבד שאלה 5: מה אתה יותר מעדיף: 1.תחרות מודינג 2.תצוגת מודינג 3.סמינר(יום שבו הרבה אנשים באים ולומדים אחד מין השני) שאלה 6: כמה מודינגים עשית בחייך: 1. 1-3 2. 3-5 3. 5-... שאלה 7: מאיפה אתה קונה הכי הרבה: 1. פנדה 2. זיגזג 3. PCH שאלה 8: מה המכשיר שאתה משתמש בו הכי הרבה: 1.דרמל 2.ג'יגסו 3.מספרי פח שאלה 9: מה אתה מעדיף יותר: 1. מנורות רגילות 2. אורות UV שאלה 10: כמה שנים אתה עוסק במודינג ואובר קלוקינג: 1. שנה עד שלוש שנים 2. שלוש שנים עד שש שנים 3. שבע …

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  15. במסך FREQUNCY VOLTAGE חסרים לי שם מלא אפשרויות כמו CPU Clock Ratioו Performance Enhance וגרוע מזה אני לא יכול לשנות מתחים ידנית System Voltage Control מה אפשר לעשות? המעבד שלי הוא E2140 1.6 עם קירור סטוק . בתמונה התחתונה הצילום מסך ללא האופציות בתמונה העליונה יש את כל האופציות שחסרות לי ואף יותר.נלקחה תמונה ממחשב של חבר. לוח אם GA-EP45DS3 GIGABYTE [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by Offset,

שלום, אני בעל מעבד INTEL CORE2DUO E7500 שכרגע עובד בתדר של 2.93GHZ, רשום בווינדוס 2.4GHZ נראה לי המינימום, אבל קניתי את המחשב ככה אז יכול להיות שהחנות מחשבים עשו OVERCLOCKING אני לא יודע. בכל מקרה בלוח אם שלי זה GIGABYTE G31M-S2L וזיכרון DDR2 שני סטיקים של 2GB נראה לי. וכרטיס מסך GEFORCE 9500GT. אני מעוניין אולי להעלות את המהירות של הזיכרון או את המעבד בכמה מאות MHZ ואפילו את הכרטיס מסך. האם יש אפשרות לעשות את זה בלי לשנות את גוף הקירור רק ע"י העלאת המכפלה ואת הוולט או שגוף קירור חדש זה מחייב? נ"ב- המחשב מאובק מאוד. אם אפשר לדעת איך לנקות אם זה מחייב לפני OC.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by The Ball,

אני מחפש מאוורר חדש למעבד שיעשה כמה שפחות רעש, אך עדיין יספק את הסחורה בביצועים. חשוב לציין שאני לא עושה oc. כל מה שחשוב זה השקט הנפשי שלי P:

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  18. אז ככה ניסתי לעשות טריק כזה שהמעבד מוגדר כ 166 במקום 200 ואז ככה אמורים להגיע למהירות האס גבוהה יותר.. ואצל הרבה אנשים זה עובד ואני לא ממש מצליח, למישהו יש רעיונות ? מפרט למטה ומכו כן הנה לינק שמסביר: http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html תודה כל העונים.. 8)

• 15 תגובות
    • 986 צפיות
  19. אני יודע שמישהו הזכיר את הביקורת באחד התרדים אבל אני באמת חושב שמגיע לה התייחסות בנפרד כדי שאנשים יראו. [url=]http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=196 השוואה מעולה לגופי הקירור המובילים בשוק. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by RenTex,

בעבר פתחתי אשכול, אבל פתחתי חדש כי יש על מה מערכת : E8400 Abit IP35-E CORSAIR XM2 800MH'Z 2GB CL5 THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME @ 2xZALMAN F3 תוצאות : מעבד על 3.8 GH'z מתח למעבד : 1.3050v כל שאר המתחים על המינימום. זכרון על 1.9V תזמונים 5-5-5-12 לא הצלחתי יותר מזה, ניסיתי להעלות מתח לזכרון +0.3V לא עזר. כנראה שאני במקסימום שלהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  21. כותרת... הכרטיס מסך הוא: Nvidia GeForce 6200 TurboCache נו אז יש סיכוי חברה? תודה, אבי.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by yot,

כנראה שיש לנו מלך אוברקלוק שיחליף את ה1.6 האגדי. http://forum.pcdvd.com.tw/showthread.php?s=&threadid=202208

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  23. יש לי GEFORCE 3 TI 200 של CREATIVE ןאני רוצה לעשות לו אובר-קלוק אני אצטרך קירור נוסף ? או משהו מיוחד ?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by FIRE-KID,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2810

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  25. יש לי E8400 עם אוברקלוק ל3.6GHZ (כבר לא ><) בכל מקרה הורדתי OCCT.. ופתאם אני רואה 3GHZ מה היה יכול לקרות? מה אני עושה עכשיו? אין דרך להחזיר בלי להתעסק עם הביוס נכון? *עריכה: טוב תראו הנה תמונה שצילמתי מעכשיו ושצילמתי לפני איזה שבועיים (?) כשהיה לי 3.6GHZ לפי הנתונים שפה, מה אני עושה בביוס כדי להגיע לתוצאות האלה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.