אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב אני כבר עושה הזמנה אז אמרתי כבר נקנה גם קירור לציפסט שמגיע לי ל40-46 במאמץ ומשתיק לי את הכרטיס קול מעומס,אני צריך לבחור קירור שקט בעיקר אבל רק מנועה. יש להם שני זלמנים: אופצייה ראשונה זה הזלמן הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3746 שהוא אגב דגם יותר מתקדם (ZM-NB47J) לעומת ZM-NB32J שפה: אופצייה שנייה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 שוב,אני לא יכול לקחת מחנות אחרת כי עשיתי כבר הזמנה,תודה ועוד כמה שאלות(מצטער אני פשוט חייב להיות בטוח,עד כמה זה יוריד לי את המעלות של הצ'יפסט? שווה להשקיע בקירור לצ'יפסט בכלל? קירור טוב לצ'יפסט יתן לי עוד קצת אוברקלוק למעבד? החלפה של גוף קירור בציפסט מורידה את האחריות בלוחות של גיגהבייט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיירתי לי פה בגלריית המודים וראיתי שיש חלונות שקופים על דלת המארז כך שאני אוכל לראות את כל פנים המחשב... איך עושים דבר כזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.highspeedpc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Category_Code=TopTechSTD מישהו יודע אם יש אותם בארץ? הוא נראה יותר מתאים לאוברקלורקים...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר? שמע? ניסה? המלצות? זה לא בדיוק 'משחה' - זה יותר כמו חתיכת נייר. נראה ממש נוח לשימוש. http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2006/test_coollaboratory_liquid_metalpad/
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי חברים, סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר שתוכלו לקנות לעצמכם?? אם אהבתם, אני אשמח ללייק. אל תשכחו להירשם לערוץ אם עדיין לא עשיתם את זה. כל הרשמה ולייק נותנים לי הרבה כוח להמשיך ולתת תוכן איכותי וייחודי בארץ! צפיה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי, עם כרטיס מסך GeForce 7800 GTX, והבעיה היא שהטמפרטורה שלו עומדת על 50-60 ישר שאני מדליק את המחשב, בלי שום מאמץ, ובאמצע משחק היא מגיעה ל 70 פלוס. בכרטיס הקודם שלי GeForce 440 MX, הטמפרטורה הייתה 20-30 במנוחה. האם זאת בעיה או שהטמפרטורה הזאת נורמלית ? ואם כן איך אפשר לפתור אותה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה corsair link שהיא לא מזהה לי את המאווררים של הH100i. הבעיה שלי שבגלל שהתוכנה לא מזהה לי את המאווררים, אז אני לא יכול לשלוט בהם. כמובן שהם פועלים באופן תקין, והמעבד לא מתחמם במצב רגיל. אבל אני רוצה את האופציה של שליטה במאווררים, כי זה חשוב לי כי אני בOC ובמשחקים המעבד בניצול מלא והחום מתחיל לטפס. יש מישהו שנתקל בתופעה? או אולי יש תוכנה צד שלישית אולי יותר ממולצת לH100i? ד"א: בעבר היה לי WIN7 ולא הייתה לי את הבעיה הזאת, יכול להיות שהבעיה בגלל WIN8? תודה מראש לעוזרים! עריכה: מצאתי פתרון באחד האתרים בספרד (אל תשאלו אותי למה דווקא שם). כניראה שזה באמת קשור לWIN8, כי הייתי צריך לשנות משהו ברישום דרך regedit. -------אפשר לנעול-------
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצלי עלו המעלות אז בטוח שלכל אחד גם עלו המעלות אז מה המעלות אצלכם? אצלי כרגע בחום הזה: CPU IDLE:44 CPU LOAD:48 MB IDLE:32 MB LOAD:33~34 "בחורף" שהיה לפני כמה ימים המעלות היו: CPU IDLE:34 CPU LOAD:37 MB IDLE:17 MB LOAD:19~20 הקירור של המעבד הוא SLK600 עם Delta60m"m קירור המארז הוא: 1 מכניס מקדימה 1 מוציא מאחורה 1 מכניס מהדלת לעבר המעבד 3 מאווררים "פנימיים" ש2 מהם נושפים לעבר המעבד ואחד לעבר הכרטיס מסך.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרונות טובים לOC עד 1300 שקל מפרט בחתימה אני מעוניין בזכרונות של 1GB (סטיק יחיד או זוג) שיתנו לי יותר ביצועים יותר ממה שיש לי עכשיו האם יש צ'יפים טובים שלא דורשים הרבה מתח אבל שנותנים הרבה ביצועים ביחס לBH5?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי i5-570 עכשיו על 3.6 ואני לא רוצה להעלות יותר מתח ופה ושם הוא גם די נתקע יש לי לוח אם dk-p55 t3eh9 עכשיו הלוח אם הזה מחייב אותי בשביל להפעיל turbo boost אז גם להפעיל את הstepbystep שזה יעני מוריד לי את המכפלות וזה בהתאם לצריכת חשמל ואמרו לי שזה בעייתי מצד אחד אבל מצד שני בטוח אז אני צריך ייעוץ בשביל להגיע ל3.8 זה תקין להפעיל את שניהם ביחד? או שעדיף להימנע מיזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות כזאת בביוס,ושמעתי שאם אני מעלה זה נותן לי משהו ב-OC,איך אני מעלה את המתח מבלי לשרוף את המעבד...? ומה זה נותן לי...? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש כמה שאלות: 1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים.... 2)מה משפר את הביצועים יותר טוב? 3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות? 4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו? 5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני משיג קונרו (E6400) ואני צריך קירור אוויר טוב עד ככה 250+- (אני רוצה להוציא את המקסימום עם הקירור) אשמח להצעות, תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד עובד כבר 3 שנים בערך, ובאופן מוזר הוא פתאום נשבר ונפל בזמן שהמחשב עבד. (נפל על הכרטיס מסך, אני חושש שנגרם נזק) המאוורר הוא של זאלמן, מה שנשבר זה מה שסימנתי x בתמונה. (מצטער, אין לי מצלמה) זה הגיוני דבר כזה? קרה פעם למישהו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מאורר דלתה ASB 92X92X25 MM Series עם גריל עכשיו יש לי רק מאורר אחד שמקרר את המעבד לאיפה בידיוק אני יכול לחבר את המאורר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, אני שוקל לקנות גוף קירור חדש למעבד שלי. מאחר שיש לי מארז ג'נרי ה- Tuniq 120 לא יכנס לי, בדקתי. עומדות בפני שתי אפשרויות עיקריות לדעתי, BigTyphoon-VX NINJA אני חושב שעדיף לי ללכת על ה- BigTyphoon-VX בגלל הביקורות הרעות שראיתי פה על גבי הפורום כנגד ה- NINJA. בנתיים אני אני סגור על BigTyphoon-VX. יש לכם הצעה טובה יותר? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הרכיבים האלה לאוברקלוק למעבד? מעבד:[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]Intel Core2 Duo E7500[/TD] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך: [TABLE=align: center] [TR] [TD=class: txtbk_20]SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E HDMI[/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם:GA-EP45-UD3LR זיכרונות:OCZ Dual Channel Platinum 4096MB PC8500 DDR2 1066MHz Memory (2 x 2048MB)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעזרת המוד הבא הצלחתי להוריד כ 3 מעלות מטמפ' המעבד, זה היה לי די קריטי בקיץ אבל רק עכשיו הזדמן לי לשתף אותכם. המטרה היתה להשתמש באמצעים הקיימים בבית א' מפאת חיסכון וב' כך ניתן לבצע את המוד במיידי. המצרכים: שישית אקטימל מספריים סרגל דבק נייר רחב או מסקינגטייפ ובקבוק ספרייט. אופן המוד: 1. הסר את הקרטון העוטף את שישית האקטימל מבלי לקרוע אותו. 2. שתה את האקטימל. 3. שתה את בקבוק הספרייט על מנת להעביר את הטעם של האקטימל. 4. מדוד את היקף המאוורר. 5. גזור לאורך את קרטון האקטימל על מנת לפרוס אותו. 6. מדוד לרוחב הקרטון את היקף המאוורר וגזור לאורך, כך שישאר לך מלבן באורך הקרטון וברוחב ההיקף של המאוורר. 7. צור גליל מהקרטון והדבק בעזרת דבק הנייר לאורך הגליל.…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קבלו איזה תוצאה קיבלתי בPCMARK 2002.......הישג מרשים ביותר! לא ככה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשה אני מחבר אותו המחשב לא עובד!! שמתי לב שזה בגלל שזה כרטיס מסך האם יש דרך לנטרל את זה גם בלי שהמחשב יעובד?????[מבלי להיכנס לביוס] יש דרך כלשהית להרוס אותו שהכיאלו ה pci יראה שאין שם כלום??? שמתי תמונה כי רציתי להשוויץ לא במצלמה חחח חג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור בקרוב אני משדרג כרטיס מסך ואני גם רוצה להוסיף שני מאווררים למארז ומאוורר חדש למעבד.... אז ככה: הטמפ' של המעבד שלי הם ככה (וכן אלו הן הטמפ' אז בלי שאלות כגון: אתה בטוח שאלו הטמ....?? וכדומה) : ביום 25-28 במנוחה ו29-33 במאמץ. בלילה 22-25 במנוחה ובקשר למאמץ לא בדקתי אבל אני משער כ27-29. המעבד שלי הוא AMD ATHLON 64 3000+ VENICE S939 עם מאוורר סטוק. אני רוצה לקנות למעבד את ה BIG TYPHOON הידוע. השאלה שלי היא: בכמה אתם חושבים שה BIG TYPHOON יוריד לי בטמפ' לדעתכם?? בתודה מראש קובי שחר :xyxthumbs
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי ליבות שהחומר הטרמי הישן עליהן עיקש משהו, אלכוהול 70% לא עוזר.. יש תחליף בארץ ל-Arcticlean? או מקום שמוכר את זה? או אולי אלכוהול יותר חזק יעשה את העבודה? חוץ מזה אני צריך שייבות (washers) מניילון, כמו בתמונה הבאה: http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/x-clamp/xclamp%20028.jpg כדי למנוע מגע עם לוח האם. הן צריכות להתאים לבורג 5 מ"מ ולהיות בעובי 1 מ"מ. לא מצאתי בחנויות לחומרי בניין - יודעים אולי איפה יש? אני יכול להכין כאלו בעצמי מפרספקס, השאלה אם הוא יעמוד במשך הזמן בלחץ של ההברגה לגוף הקירור.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי זה היה ב100% מאמץ http://your-images.org/pics/356fc080d43d1196ae64afaab57e9e4e.JPG עכשיו לפני זה, ההפרש בין הcores היה בסביבות ה15 מעלות[!] זה הגיוני? והטמפ' סבירות ב100% מאמץ? E8400 @ 3.64 ו freezer 7 pro וכרגע במנוחה הטמפ' 50-59 אגב, לא שמעתי שהמאורר התחיל לפעול יותר מהר..זה הגיוני? אם לא,יש דרך לשלוט על המאורר ? [רק לא ספידפאן]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-