אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום חברה! אני לא רוצה לפתוח דיון חדש כי זה כשור לקירור צ'יפסט גם. יש לי את הסטרייקר 2 המעולה אבל גם לו יש בעיה - חום גבוה (כי זה צ'יפ של NVIDIA). אני לא מדבר על חימום עד קבלת מסכים כחולים ו פריזים למיניהם אבל זה דיי מעצבן אותי לראות 75 מעלות סתם על גשר הצפוני ו 63 על דרומי בלי לשחק. עם משחקים זה מגיע עד 88 ו75 ולא זז יותר. חשבתי קצת והגעתי למסכנה שבתמונה המצורפת. מה אתם חושבים על השילוב הזה? במיוחד על גופי קירור שאני רוצה לשים על NFORCE 200? חוץ מזה יש לי 2 GTX 260 האם הקירור על גשר דרומי לא יפריע להם? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המעבד הנ"ל והלוח הנ"ל (שלצערי, נקנה לפני המבצע בTMS). לפי בקורות ברשת הלוח אוברקלוקר די מוצלח. ניסיתי לעבוד עם המדריך (שבו עבדו עם לוח ASUS) וההגדרות שם שונות למדי. הצלחתי לשנות את המכפלה ל42, אך לא מצאתי איך אני שולט במתחים (ניסיתי לקבע את הלוח על 1.25 וולט, אך הוא קרס. נראה לי שההספק גם מקובע כברירת מחדל, (כשהספק, כידוע, הוא מכפלת זרם במתח) ולכן אין מספיק מתח (או זרם) למעבד. איך צריך להגדיר את המתח והזרם (או ההספק) כדי להצליח לייצב את המעבד?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
היי. יש לי מעבד בן שלוש שנים AMD 5600, אני רוצה לעשות לו OC. הטמפ' בשיא מגיעות לקרוב לשישים מעלות, כשהמקסימום זה שבעים. לכן אני רוצה להחליף לו קירור יותר טוב. אשמח להצעות, מומלץ שיהיה קירור שקט, לא משנה מה התקציב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אז... עשיתי המון מאוד חיפושים ועברתי הרבה מאוד ביקורות... בקיצור, אני מתכנן לקנות מארז TEMPEST ו-Vendetta 2. הבאתי שתי תמונות להמחשת הסירקולציה שתיהיה במארז. חשוב לציין! אני קונה גם שני 4850 וכמו שאתם יודעים הם פולטים את כל החום מהם מצד הכרטיס לתוך המארז. כמו שאתם רואים אני למעשה יהפוך את אחד המאווררים העליונים כך שיביא למעבד אויר קר מלמעלה ואת המאוורר השני העליון (שבקושי רב ציירתי..) אני יעביר על מאוורר האגזוז. כמו שאמרתי קודם... אני קונה 4850 CF והוא יוציא את האוויר החם מהצד. את המאוורר צד אני יהפוך ויחליף לו גריל בגלל הצפיפות שלו. אז... מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות? נקודות לשיפור?...
-
- 13 תגובות
- 969 צפיות
-
-
טוב אז חברים עשיתי oc נחמד למעבד שלי מ2.6 GHZ ל2.860 GHZ עכשיו הבעיה שאני לא יודע מה לעשות! הזיכרנות מגבילים אותי הם כבר על 816 MHZ וברגיל הם על 667 עכשיו אמרו לי לחלק את הזיכרון אבל אני לא יודע איך! אם מישהו יכול לעזור אני אשמח מאוד וטמפ' של המעבד עכשיו 50 ובמאמץ 60. תמונה למטה, תודה. אגב תסתכלו בeverest בdram:fsp ratio יש לי cpu/7 מה זה אומר?וחבר שלי אומר לי להשים 1:1 אבל אני לא יודע איפה זה בביוס.. הלוח אם הוא m2n-e הקירור הוא artic cooling frizer pro 64 [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הכרטיס 7600GS והטמפ' במנוחה היא 100 מעלות צלזיוס!!!!! זה לא הגיוני.. הכרטיס לא ב-OC.. תודה על העזרה.
-
- 19 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי אני ממש חדש בנושא הoverclocking אבל יש לי את ההבנה הבסיסית (אני מקווה)... 8) בכל מקרה את המפרט שלי אתם יכולים לראות בחתימה. אני רוצה להריץ את ה E6850 עם לוח p35 DS4 של ג'יגהבייט לפחות ב 3.6GHZ במקום הסטוק 3.0GHZ. אז מה אתם אומרים יש מצב? אם כן אשמח לקבל הדרכה אחד לאחד מה צריך להגדיר ואיפה.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב אז הגעתי ל475/725 עם ה6200 החמוד שלי...המעבד שלי וראם שלי מגבילים אותי אני בטוח בזה אבל לא נורא)(1.7 P4 , 384RDRAM) אני רוצה לדעת מה הלאה?איך אני עושה עוד OC?אתמול מרחתי AS5 אבל זה לא נתן לי עוד אפשרות לOC למרות שזה הוריד בסביבות ה5 מעלות! אני עושה סינקים לזכרונות מהיטסינק של P3 גדול וישן, עם שלוש שורות אני מפריד בניהם - שאלה האם כדאי לחבר שורה לכל שתי סטיקים או לחתוך את השורות לשתיים וכל סטיק של זכרון יקבל חצי שורה?(חח נשמע כמו סמים ) איך אני בדוק כמה מתח הכרטיס מקבל?
-
- 13 תגובות
- 968 צפיות
-
-
איך אני עושה OC לfx 5200 ,איך אני מעלה את המהירות (קירור פסביי)? : תודה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
טוב אחרי היום הבעע הזה לא מספיק חם גם מספר מאווררים הפסיקו לעבוד :-X ניגש ישר לנקודה... חשבתי וקראתי ביקורות רבות והגעתי למסקנה שהכי משתללם והכי טוב לקנות את המוצרים הללו.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_935&products_id=2580 מה אתם אומרים ?? ד"א זה ממש מצחיק לדעת אחרי התקציב שהתחלקתי עם ההורים שלי נשאר עוד 250 ש"ח ובדיוק עכשיו זה מה שאני צריך ;D בבקשה תענו מהר זה דיי דחוף כפי שאתם מבינים..
-
- 21 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע OVERCLOCKING על MV850E של Intel? יש תוכנות שמשנות את ה-FSB? (ב-BIOS של הלוח אי אפשר). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה עדיף XP 1700 ב 350 ש"ח או XP2000 ב 450 ש"ח ללא OC ברור לי שעדיף את ה XP 2000 ב OC עם מי ניתן להגיע לתדר יותר גבוה ? תודה
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני מתלבט בינו לבין ה-AXP2400... תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! יש לי שני גופי קירור : 1) Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 2) Thermalright SLK-947U with Enermax 92m"m Fan אני לא יודע במה לבחור ! עזרו לי בבקשה . תודה לכול המוכנים לעזור .
-
- 19 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם הטמפ' שמופיעות בתמונה נורמליות ל P4 1400 , ומה מסומן באדום שם ומה זה אומר? וגם אחרי שאני מפעיל את התוכנה זה מצפצף ומראה לי את המסך הזה והאדום מהבהב, למה? http://www.geocities.com/fielz2002/prob.JPG
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אי מדבר על ה HardCano 5 Hard Disk Drive Cooler ALUMINUM האם היא גם נישלפת כמו כל מגירה רגילה להרדיסק? האם היא עושה רעש? והאם יש דגם יותר חדיש ומשופר מזה?
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
היי לכולם. אומנם בOC למעבד(ולמערכת) אני כבר די מנוסה, אך עם כרטיס מסך זאת ההתעסקות הראשונה שלי. stinger - האשמה עלייך, לא עמדתי בפיתוי אחרי ההודעה שלך על ה7600GT. סתם אני משתמש בריבהטיונר לצורך המטרה, וכרגע אני בודק יציבות של הכרטיס עם 600MHZ ליבה, ו450MHZ לזכרונות. כלומר 900 מגה הרץ אפקטיבי. אני לא חושב שהכרטיס יכול לעשות הרבה יותר, כי אם אני מעלה עוד 10-15 מגה הרץ לכל אחד הוא מניב שגיאה. מספר שאלות ברשותכם: 1. איך בודקים יציבות של כרטיס מסך? אני יודע שאם הוא לא עומד בעומס אז רואים ארטיפקטים. אבל בהנחה שלא רואים, האם יש דרך יותר מהימנה? 2. מה יותר משמעותי ב7600GS - אובר קלוק לזכרונות או לליבה? כי בנושא הליבה ההצלחה גדולה יותר. 3. האם זה נחשב אובר קלוק רציני? או ד…
-
- 17 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמובן בשביל "לסחוט את המיץ מהחומרה" , אבל השאלה שלי היא כזו - שאלה רצינית בלי להתחכם... למה חברות כמו Amd ו Intel, או כל חברה שמייצרת שבבים שניתנים להמהרה - מאפשרות המהרה בכלל? הרי אם קניתי מעבד והמהרתי אותו ב 200 מגה הרץ חסכתי בערך 200 שקל , וכווולם יודעים שזה פשוט מאוד... עכשיו , כולנו אוברקלוקרים ברמה זו או אחרת אז חישבו כמה הרווחנו או אולי כמה החברות הפסידו. אז למה לא נועלים לנו את האפשרות הזו?
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני קונה מחשב אוטוטו..........ו הקירור שהציעו לי למעבד טיפה יקר אבל אמרו לי שהוא מאוד מאוד מומלץ....... הקירור הוא- Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler והוא אמור לקרר AMD PHENOME 955.......... אם אפשר חוות דעת בבקשה...תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום! מחשב עם מעבד p4 3.0 ghz נכבה כל הזמן אחרי זמן שימוש מועט. בהרצה של התוכנה speedfan הוא מראה שהtemp2 גבוה מאד. מה זה אומר, מה עלי לעשות. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש ועד עכשיו הייתי נעול על ה AC Freezer 7/64 Pro התפנה קצת תקציב אז התחלתי לחפש קירורים יותר רציניים, וראיתי ב IQPC את הונדטה 2 ב 160 ש"ח התחלתי לחפש קצת ביקורות באינטרנט ולא האמנתי.. הוא ברמה (אם לא יותר טוב..) מהרבה קירורים שעולים 200-300 ש"ח: CM Hyper 212 ב 230 ש"ח CM V8 ב 297 ש"ח THERMALRIGHT ULTRA 120 ב 304 ש"ח!! Xigmatek S1283 ב 215 ש"ח Thermaltake Big Typhon ב 205 ש"ח (מחירים מ IQPC ו TMS) תסתכלו כאן: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/19383-cooler-master-hyper-212-plus-cpu-cooler-review-9.html וגם בדף אחריו שיש ביצועים על ה i7 720 מה אתם אומרים? הקירור הכי כדאי לא? (מיותר לציין שזה קירור ל OC) המפרט יהיה: AMD Phenom …
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס לפני שנתיים בערך, ומאז ומתמיד הייתה לו בעיה של התחממות, במצב שאני לא משחק הוא בד"כ על 65 מעלות, ובמצב של משחק הוא מגיע בד"כ ל100 מעלות ולפעמים עד ל120 ומגיע למצב שהוא קורס. האם החלפת המאוורר תעזור? (למרות שלפי דעתי קיבלתי מאוורר של זלמן עם קניית הכרטיס), או שהבעיה יכולה להיות בכרטיס עצמו? תודה
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מאוורר מעבד שקט ולא ענק(!) לעבודה בתוכנת עריכה HD .פשוט ברינדור קבצים ה TX3 של CM עושה לי רעש של מנוע של טרקטור וזה כבר מאוס.. בנוסף ,אני צריך המלצה למאוור פשוט ושקט לחלק האחורי של המארז (CM690).. הוא מקרטע ! אשמח לתשובה תודה וחג שמח לכולם
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-