אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי מסוג 8800 GTS 512 בעזרת איזה תוכנה שעובדת!!! אני יכול לשנות את ההגדרות??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי את הפנל של hardcano 12 שזה מראה את המעלות של המשחב אז זה מראה לי שם את המעלות של המעבד ובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחות איך אני ידע מה נכון? אני משתמש ב speedfan בפנל כתוב לי 42 ותוכנה מראה לי 32 אשמח אם תעזור לי
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון. אז ככה בזמן האחרון אני משחק ב Doom3 והכרטיס עובר קצת את ה 70 מעלות. ואצלי מורכב בקר המאווררים HardCano 13 של thermaltake וכמובן מורכב חיישן על הכרטיס מסך שהוא - GIGABYTE GeForce 6800GT 256mb DDR3 - PCX - Retail עד כאן הכל בסדר אלא שבבקר ניתן לכוון מתי תישמע הרתעה שהחום עולה מעבר למה שהוגדר לו ע"י המשתמש. והמקסימום שאפשר להגדיר זה 70 מעלות לא יותר. אז בכל פעם שאני משחק לאחר מיספר דקות הבקר מתחיל לתת ציפצופים על מנת להרתיע. כי הכרטיס עובר במקצת את ה 70 מעלות (רצוני לציין שהכרטיס עובד עם קירור סטוק שמגיע עם הכרטיס). אז אין לי בעיה בקשר להתחממות של הכרטיס כי זה נורמאלי לכרטיס זה, אולם איך אני פותר את הבעייה שנוצרה?. האם להחליף את הקירור זאת הדרך ה…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה. קיצר אני עוד מאט מזמין XSPC RASA 750 אבל אני לא יודע איזה רדיאטור לקחת. יש את RS240 ויש את RS360. עכשיו יש לי מארז HEC 66RC. הרדיאטור של ה 120X2 ניכנס מקדימה מצויין. ה3X120 אני לא בטוח הוא 397 מ"מ... וגם אני לא יודע אם יש מספיק גובה בתוך המארז אין לי איך לבדוק. אבל בכל מיקרה אני יצטרך להוציא ת צורס דיסקים מחוץ למארז עם ה 3X120. השאלה גם אם יש כזה הבדל גדול?(בין ה 120X2 לבין 120X3) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אכן אכן המלך החדש הגיע לידי, היום בביקורי החודשי בזיגזג (לא תמיד לקניה) שמתי את ידי על המלך החדש השאר ידעו בשמו כ Volcano 12 extreme. אני מגיע הביתה ולוקח בדיקות טמפרטורה במצב Idle ובמצב Full load את המעבד אתם יכולים לראות במפרט על המאוורר הנוכחי שלי שהוא Volcano 11 (לא אני לא משוגע להחליף כל כך מהר פשוט היה לי קומבינה פצצה) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 11 idle: mobo 21 cpu 39 volcano 11 load: mobo 23 cpu 46 *המאורר לא מסתובב על המהירות המקסימלית שלו, רק על כ 4000RPM* הלכתי והחלפתי בין המאווררים כיוונתי את ה Volcano 12 למהירות של כ 4000RPM (כמו ב11) וקיבלתי את התוצאות הבאות: volcano 12 idle: mobo 18 cpu 33 volcano 12 load: mobo 21 cpu 38 עכשיו אני לא יודע עד כמה המד…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בצער רב המאוורר הקדמי במארז שבק חיים (המאוורר המקורי של Compucase), לכן ברצוני לקנות את ה-Slip Stream במהירות 1600RPM, אך רוב הזמן ארצה שיעבוד במהירות נמוכה יותר. השאלה היא האם ניתן לשלוט במהירות מאוורר זה דרך תוכנה או שחייב בקר חיצוני? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום :ס אבא שלי הביא לי ראדטיאור של פיאט פונטו בגודל 17x20 שעשוי מאלומיניום, ותכננו השבוע לבנות את הבלוק למעבד מנחושת. עכשיו שמעתי שזה יכול לגרום לבעיות עם האלומיניום והנחושת.. למה זה יכול לגרום? זה עד כדי כך קריטי? :-\
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני רוצהלהשים בוא את הקירור Scythe Mugen 2. השאלה שלי, האם זה יכנס למארז ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המארז המקורי הגיע עם מאוורר צידי שזורק אוויר לכיוון הלוח אם. הייתי חייב להוציא אותו כי בלתי ניתן להרכיב גופי קירור גדולים דוגמת NH-D15. כפיצוי על איבוד זרימת האוויר וגם למטרת עבודה שקטה כל המאווררים במארז הוחלפו לנוקטואות אבל המאוורר המקורי של הכלוב דיסקים בלתי ניתן להחלפה הוא והכלוב זה יחידה אחת. מה גם שהאוויר שהוא מכניס עובר דרך הדיסקים ככה שזה לא הכי אופטימלי. הלוח שולט לבד במאווררים ושהמצב מתחמם הוא מגביר אותם ואז הרעש עבודה שלו קצת הורס את כל העניין של עבודה שקטה לעומת הנוקטואות שכמעט ולא ניתן לשמוע. חוץ מזה גם רציתי לשפר קצת את הזרימה במארז כי כרגע יש רק מאוורר אחד שמכניס אוויר קר מלמטה וכל השאר מוציאים 3 מלמעלה ואחד מאחורה. עלו לי כמה רעיונ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילומי מסך: המפרט נמצא בפרופיל (חוץ מזה שיש 4 גי'גה ראם ולא 2) יש לי: מעבד-קירור סטוק 120MMX2 scythe slipstream Arctic cooling 80mmX1 מארז NZXT ALPHA קירור סטוק לכרטיס מסך. הנה סרטוט להמחשת מיקום המאווררים:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
למה באתר יצרן יש 6 שנים אחריות ובישראל רק שנה אחת ? זה מגמתי או שיש כאלה שנותנים 6 שנים ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בריבאונס הזה תוכלו לשלוט גם על עוצמת המאוררים עד כ- שלושה מאווררים וגם תוכלו לשלוט על הקתודה שלכם. הריבאונס מגיע עם קתודה וגם הפאנל של הריבאונס ממש יפה ומאחוריי כפתוריו יש לדים ירוקים יפים, מחירו בח"ול כ- 39.99 דולר.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בשבוע הבא מקבל כרטיס מסך 6600GT ואיתו גם עוד 512 זכרון, ואז המערכת שלי תיהיה p4 2400 asus p4s533 1giga ram 6600GT עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ואין לי מושג בתכום הזה, אני יודע שהעסק צריך קירור וזה, יש לי מחשב דיי מקורר ועם מוד כבר וכל המסביב. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לעשות אוברקלוק טוב? איך אני ממהיר את החלקים שלי? יש איזה מדריך או משהו בעיברית שמסביר שלב אחרי שלב איך עושים אוברקלוק טוב ?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי במפרט :-* בכל מקרה: מעבד - 42-40 מנוחה - 50-52 מאמץ לוח: 31 מנוחה ובערך 38 מאמץ וaux שאין לי מושג מה זה 25 מנוחה ו30 מאמץ. בקשר לכרטיס מסך כשאני נוגע בו הוא די חמים, האם זה בסדר? האם כל הטמפרטורות בסדר או שאתם חושבים שצריך להוסיף\להחליף קירור לאיזשהו רכיב, או להוסיף מאוורר למארז (בכל מקרה אני מוסיף ואני שם אותו על הגג - מוציא אוויר)
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המוצר הזה ויש לי מספר שאלות 1)האם ניתן למצוא את המוצר הזה בארץ? אם כן שלחו לי הודעה פרטית 2)אני רוצה להשקיט 2 מאווררים בעזרתו. את המאוורר שעל הוולקנו 6CU+ ואת המאוורר 120 מ"מ שעל המארז האם ניתן להשקיט את שניהם עם אותו מכשיר? אני חשבתי לחבר בעזרת החיבור לספק את המאוורר 120 ובעזרת החיבור 3 פינים את המאוורר שעל היטסינק שלי כמו כן לחבר את המאוורר 120 לחיבור של הספק עם מתאם כזה. מה אתם אומרים הרעיון יצליח?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כדי לחשוב על OC אני חייב להחליף מאורר (המקורי בזמן מנוחה בקושי מגיע ל46 בחורף) הבעיה היא שבמארז MIDIשלי הספק יושב בדיוק מעל המעבד ולראות את המעבד אי אפשר יש כ3 סמ רווח ב הספק למאורר איך אפשר להוציא הספק ועדין לשמור על צורה נורמלית (לחבר עם ברגים קודחים מאחורה לא נראה לי)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי Q9550 P5Q PRO לוח BIG TYPHOON 120 מאוורר PCPOWER&COOLING 750W ספק וזכרונות במהירות 800MHZ. רציתי לשאול, אם אחליף את הזכרונות ל1066MHZ, ואת המאוורר למשהו חדש יותר, האם זה ייתן לי OC טוב יותר ויציב יותר?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. אומנם בOC למעבד(ולמערכת) אני כבר די מנוסה, אך עם כרטיס מסך זאת ההתעסקות הראשונה שלי. stinger - האשמה עלייך, לא עמדתי בפיתוי אחרי ההודעה שלך על ה7600GT. סתם אני משתמש בריבהטיונר לצורך המטרה, וכרגע אני בודק יציבות של הכרטיס עם 600MHZ ליבה, ו450MHZ לזכרונות. כלומר 900 מגה הרץ אפקטיבי. אני לא חושב שהכרטיס יכול לעשות הרבה יותר, כי אם אני מעלה עוד 10-15 מגה הרץ לכל אחד הוא מניב שגיאה. מספר שאלות ברשותכם: 1. איך בודקים יציבות של כרטיס מסך? אני יודע שאם הוא לא עומד בעומס אז רואים ארטיפקטים. אבל בהנחה שלא רואים, האם יש דרך יותר מהימנה? 2. מה יותר משמעותי ב7600GS - אובר קלוק לזכרונות או לליבה? כי בנושא הליבה ההצלחה גדולה יותר. 3. האם זה נחשב אובר קלוק רציני? או ד…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 4 1.7 וויליאם-מת ( :'( ) , הטמפ' הממוצעת של המעבד היא 45 מעלות. אני מתחיל להריץ פריים וזה אחרי 20 שניות עולה ל60 מעלות, ואני מפחד להמשיך...יש סכנה בלראות עד לאן זה מגיע? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת PLUNKETT ושות' הדפיסה חמישה צלעות קירור מהונדסים לפיזור יעיל וטוענת שכולם השיגו תוצאות טובות מקירורי אוויר סטנדרטים. http://www.3ders.org/articles/20160115-plunkett-associates-uses-3d-printing-to-build-high-performance-heat-sinks.html איפה התוצאות??? בכל מקרה נראה מעניין. האם מדפסות תלת מימד יפתחו את הדלת לתחרות עיצוב ברמות חדשות של יעילות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקרר עד 3 כוננים קשיחים במקביל ! שאני מסתכל על זה ממש מגניב השאלה אם זה מתאים לכל מארז ? http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000063&id=C_00000235&name=iCage&ov=&ovid=n&parent_cp=
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-