עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by killerg,

שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה לדעת האם הוא מיתחמם יותר מדיי המיפרט הוא : amd athlon 64 x2 4800 gigabyte ga-m55s-s3 wd wd2500aaks 250gb kingston ddr 2048mb (1024mbx2) 667mhz leadtek geforce 8800gts 320mb entrmax liberty 400w זה התוצאות שקיבלתי בEVEREST: http://www.2send.us/uploads/3563f52a92.JPG האם יש משהו חריג הכרטיס מסך לפי דעתי ממש חם 67 מעלות זה דיי הרבה וזה במנוחה

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  2. נא לציין פרטים חשובים על המערכת כגון: מעבד (מהירות מקורית ומהירות נוכחית), לוח אם(גרסת ביוס), HSF (או כל דבר אחר שיושב על המעבד), מארז ומספר מאווררים, מתח עבודה של המעבד (VCORE) ואחרון חביב (ולא פחות חשוב) טמפרטורה של ה-MB ב-IDLE ו-LOAD אני אתחיל, מעבד XP2000+ ב-1666MHZ. מתח 1.75V לוח +EPOX 8k3a ביוס: 2812 HSF: בינתיים AX7 עם TT SMART FAN (עד שהקירור מים יחזור לכשירות) מארז: FULL TOWER של MACASE (אני מקווה שככה כותבים את השם) פתוח בלי שום מאווררים (מדי פעם מאוורר רצפה גדול ) יוחלף בקרוב (אני מקווה) במארז עץ "מהודר" ;D עריכה: אופס, שכחתי את הטמפרטורות CPU: IDLE: 50 FULL LOAD: 60 MB IDLE: 39 LOAD: 43

• 39 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. האם טמפ' של 2 ליבות באיזור ה42 כל אחת בזמן מנוחה וביום קר זה נורמלי? והאם טמפרטורה של 34 מעלות של הארדיסק סמסונג F3 באותו מצב סביבה, זה תקין? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by looo,

יש לי את sandra 2002 ו-cpucool ויש בינהם הבדל של 7 מעלות (cpucool פחות מsandra) איזה תוכנה יותר אמינה? יש תוכנות אחרות? תודה! עריכה: בדקתי עכשיו במצב ldle ןב-full load עם prime 95 בcpu cool הטמפרטורות בldle הם 43-45 ובprime 95 הם 57-60 בsandra 2002 הטמפרטורות בldle הם 47-49 ובprime 95 הם 58-61 מה נכון? יש לי p3 800mhz והטמפרטורות האלהדיי גבוהות כדאי להחליף גוף קירור? אם כן מה עדיף וולקנו 9: http://www.pch.co.il/docs/pd1351939424.htm או ארופלו http://www.pch.co.il/docs/pd-73977067.htm יש משהו אחר יותר טוב עד 180 ש"ח? (לסוקט A)

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Jack_g,

בקיצור כשאני עושה OC איך לכל הרוחות אני יכול לדעת ב 100% שזה יציב ולא יתקע לי בגלל החום או משהו אחר הקשור OC שעשיתי. בדקתי ב 3DMARK במשחקים כמו אנריל והכל בסדר אבל כשהרצתי את NOLF2 שלפי דעתי הוא פחות כבד מאנריל2003 הוא נתקע לי וזה בגלל החום כי אני פתחתי את המארז וזה עובד חלק. יש איזו תוכנה או דרך אחרת לבדוק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by netanel38121,

אחרי שהגעתי לתוצאה זמנית של 340FBS למעבד 6300 קיבלתי הודעה מהתוכנה Everest שהמבחן לא הצליח הנה ההודעה. '>http://www.2send.us/"] מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

מדובר על זכרונות של G.SKILL - ripjaw X 1600MHZ 1.5V/ כמה זמן בדיקה נדרש ואיזו בדיקה הכי טובה לזכרונות חוץ מ- MEMTEST .? הבדיקה שהוספתי לה צילום סוגרת את עניין היציבות מבחינתי ?:

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. Started by GHOST,

בעזרת איזה תוכנה הכי טוב לבדוק יציבות של המערכת לאחר העלת FSB כלומר תוכנה שבודקת את יציבות הלוח והזכרונות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guylederer0,

שלום יש לי את הכרטיס HD4870 1GB ... אני מעוניין לעשות לו OC ... העלתי את התדר מ 750 לאט לאט ועשיתי בדיקה ב FurMark על 1920X1200 על אפשרות Benchmarking MSAA שמתי על 8X הOC החזיק לי למספר מסויים ... אבל שהחזרתי בחזרה אתה MSSA ל NONE הוא ישר הביא לי שגיאה של VPU RECOVER שזה אומר שה OC לא מחזיק ... האם יש הבדל בין MSAA ? והאם OC מסויים יחזיק על אחד מהם ולא על השני ?... אני ממש ניסיתי לשבור תראש פה ... מישו יש רעיון ?

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  10. Started by LazyCat,

במקרה שלי Q6600. האם חלון PRIME2K4 לכל CORE יהיה מוגזם, או ששני חלונות לא יאמצו אותו כמו שצריך וכו'?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by yakirsh4,

יש לי מחשב נייד hp pavilion g 1020j בעל מעבד intel core i3 380M עשיתי לו בדיקת מאמץ בתוכנה OCCT 4.2.0 עשיתי את הבדיקה CPU:LINPACK ותוך 10 שניות המעבד הגיע לטמפרטורה המקסימלית שלו והתוכנית עצרה זו סיבה לדאגה או שזה נורמאלי כי זה מחשב נייד?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. קניתי השבוע כיד שניה (אין אחריות פה הדגש..) Q6600 את המפרט כולו אפשר למצוא בצד ימין.. כרגע בלי אובר קלוק מעוניין לעשות במידה והטמפרטורות כרגע מתאימות, מורכב על המעבד V1 ככה שאני מעריך שאני יכול להשיג תוצאה יפה הבעיה שאני לא רוצה להסתכן ולא יודע כל כך מה לעשות מצאתי כל מיני סרטונים ביוטיוב שמראים איך עושים פשוט לשנות בדיוק את מה שמשנים שם וזה יהיה בסדר גם אצלי? סרטון לדוגמא http://www.youtube.com/watch?v=fYg4bIWMa9g לינק לבדיקת מאמץ שעשיתי http://up49.siz.co.il/up2/gwmrjyin2krl.jpg תודה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם היום החלפתי את הקירור סטוק של המעבד i7 2600 במאורר katana 3 , בזמן מנוחה הטמפ' היה סביב ה38-45. בזמן בדיקת מאמץ באמצעות OCCT והפעלת hwmonitor טמפ' המעבד קפצו לאיזור ה95 מעלות ואז ישר הפסקתי... למה זה קרה ומה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה, יכול להיות שההתקנה לא הייתה לכיוון הנכון וזה מה שגרם לכך , מה עליי לעשות?!

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  14. עשיתי לכרטיס HD4770 אוברקלוק , ל 850MHZ בליבה ו 975MHZ בזיכרון. הוא עבר חצי שעה של בדיקת מאמץ OCCT GPU , אבל כשהפעלתי משחק (HAWX על ההגדרות הכי גבוהות ו DX10) הוא קרס אחרי 5 דקות של משחק. ברור שהמשחק גם על ההגדרות הגבוהות לוקח פחות כוח מהכרטיס מאשר הבדיקת מאמץ , אז ממה זה נובע?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם!!!! הרכבתי גוף קרור מידגם ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 מחדש כי בפעם הקודמת לא שמתי מספיק מישחה טרמית ורציתי לדעת לאחר כמה זמן אני יכול לעשות בדיקת מאמץ למעבד ומה הטמפרטורות הרצויות למעבד מידגם AMD ATHLON 4800+ X2 לאחר הרכבת גוף הקרור הנ"ל תודה מראש לכל העונים משה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. היי. ביצעתי המהרה קלה לכרטיס ה-GTX570 ע"י לוח הבקרה של NVIDIA(בחלק ביצועים שלו)..המהרתי את מהירות הגרפיקה בכרטיס מ-732 ל-800,אני לא יודע אם זה תקין ואפשרי לעשות ולכן המליצו לי בפורום לעשות בדיקת מאמץ עם התוכנה FurMark. הרצתי את הבדיקה במהלך 4 דק' בעצם ולא הבנתי באיזה שלב היא מסתיימת והכרטיס הגיע לטמפ' מקסימאלית של 87 מעלות. אני לא יודע אם זה תקין שהוא מגיע לטמפ' כ"כ גבוהה ולכן אחרי 4 דק' הפסקתי בעצמי מחשש שיהרס. אודה לאנשים שיעזרו במתן תשובות, שגיא.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, קניתי את המחשב החדש שלי לפני כחודשיים והיום הורדתי את התוכנה EVEREST כדי לבדוק את התדרים (לא עשיתי OC אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים לשאלה). אני צריך שתגידו לי אם הכל תקין כמו שצריך להיות... יש בתמונה למטה את הטמפ'... זה המפרט: מעבד: E6750 כ.מסך: GIGABYTE 8800GTS 640MB לוח אם: GIGABYTE P35-S3L זכרון: CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE ד.קשיח: W.D WD2500KS 250GB 7200RPM 16MB BUFFER SATA2 תמונה 1: תמונה 2: הכל תקין?? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  18. Started by SoliD,

אני הייתי מעוניין לדעת לכמה מעלות מגיע ה CHIPSET שלי יש איזושהיא דרך?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by GrandMaster,

אין לי מושג אם שואלים את זה פה, אבל נראה לי שזה המקום.. פעם ראיתי איזו תוכנה שבודקת תקינות מתחים במחשב.. מישהו יכול לומר איך קוראים לה? ואולי לומר גם מהם גבולות התקינות.. תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

שלום! צרפתי תמונות של הOCCT אחרי OC של 20%. מה שמדאיג אותי זה המתח ב12V שלמרות שהוא כותב:STABLE, המתח הוא רק 6.75.(ולא 12). בEVEREST ובביוס הוא מראה לי מתח של 11.85. אודה לכם אם תוכלו לנתח את התוצאות ולומר לי האם הם טובות.(שימו לב שהטמפ האמיתי נמוכה ב10 מעלות ממה שמוצג בגרף - בדקתי עם REALTEMP). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכם, כפי שאתם שמים לב, אני די חדש פה, אבל לא בעולם המחשבים שמעתי כבר מספיק פעמים שה-BT הוא קירור מעולה, ולכן אני שוקל לקנות אותו מהחנות Logicpc. הוא עולה שם 235 שח. הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם הוא יתאים לי ללוח אם הישן מאוד שלי.. יש לי ASUS A7A266, סוקט A. תמונה: http://www.aezay.dk/imgs/asus-a7a266.jpg אז הייתי רוצה לדעת אם הוא יתאים לי? ובנוסף איך המשחה הטרמית AS5? בברכה, Dj-L@g0la5

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בדקתי את צריכת ההספק של הספק בעומס מלא עם מספר תוכנות, והרי התוצאות: CPU Burn-in v1.017......................: 144W Prime95 In-place large FFTs v23.7.1: 153W OCCT v0.91:...............................: 153W S&M FPU (v1.3):..........................: 160W

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by originall,

הוחלפו לי היום הזכרונות במחשב, ובמהלך ההחלפה היה צורך לנתק את המאוורר של המעבד מאחר שהוא חסם את הסלוט הרביעי. בניסיון הראשון המהלך לא צלח והמחשב לא נדלק והשמיע צפצופים, אך לאחר הניסיון השני שבו הזכרונות הודקו כמו שצריך הוא נדלק ופועל כעת כשורה. עם זאת, אני לא בטוח שהקירור של המעבד הורכב בחזרה כמו שצריך ובכלל, שכל ארבעת המאווררים של המארז פועלים כהלכה. המחשב הוא בן למעלה מ-3 וחצי שנים ומורכב ממעבד I5 2500K (ללא המהרה), קירור Scythe Yasya, לוח אם P67A-UD3-B3, זכרונות 4X8GB, מארז Lancool K60W, ספק כוח Corsair TX 750W, כרטיס מסך HD6950 2GB ושני דיסקים קשיחים SAMSUNG 1TB Spinpoint F3 HD103SJ, Seagate Barracuda ST3000DM001 3TB. לאחר הדלקת המחשב, אלו התוצאות שמתקבלות ב-SpeedF…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by amadey,

בזמן האחרון הטמפ` של המעבד גבהה מידי (היום זה השיא - 50C במנוחה). כתוצה מכך הכ.מסך סובל והמים חמים יותר. אני חושד שהמשאבה לא מפקדת בצורה תקינה. אנימצרף סרטון עם קצב זריהת המים. תגידו לי את דעתכם...תקין או לא. המפרט: - 240SE ו 360XE - בלוק למעבד + כ.מך של EK -משאבת. D5 https://www.youtube.com/attribution_link?a=Q_UyixwvCPw&u=/watch%3Fv%3DtK994GggDU8%26feature%3Dem-upload_owner%23action%3Dshare Sent from my SM-N9005

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. בדקתי עם speedfan כתוב לי CPU - 85c יש להבה ליד GPU-83c גם פה internal temp + remote temp - 43c hd0 - 40c לפי המדריך הגברתי את הטמפ' של המאוורר עד הסוף הוא עובד כרגע על 3500 rpm.מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים