עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by abirdh,

אני קראתי את הנושא של Usagi והחלטתי לבדוק את הטמפ' במצב מנוחה כי אף פעם לא בדקתי את זה.. חח ותראו מה גיליתי.. נראה לי יותר מידי.. לעומת זאת במאמץ: מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 587 צפיות
  2. איך אני מחבר את הקליפסים אני לא מצליח אתמול ישבתי עד 2 וחצי בלילה ולא הצלחתי למצוא שום פתרון... הקירור כבר מורכב על הלוח אולי זה גורם לבעיה ? ואיפה אני שם את אנטי ויברציות ?

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by gggil,

יש לי פנטיום 4 וכדי להוריד את המאוורר צריך לפתוח 2 קליפסים כאלה, אחרי שאני עושה את זה, המאוורר משוחרר קצת אבל כשאני מנסה טיפ טיפה למשוך אותו הוא לא יוצא. כאילו יש איזה משהו שהוא עוד מחובר. איך אני מוציא אותו?! תודה מראש, גיל

• 7 תגובות
    • 419 צפיות
  4. Started by YairZ,

היי כולם! יש לי מעבד פנטיום 4 3Ghz (שאר המפרט בצד...), אני מעוניין לעשות לו OC, הטמפרטורה שלו במנוחה היא 44 ובמאמץ 55. שאלתי היא כזו, האם ניתן לעשות OC למעבד כזה? הוא מדגם פרסקוט ועוד בטמפ' האלה? אם כן, מהי הטמפרטורה המקסימלית שניתן לעבוד איתה עם מעבד הזה. ניסיתי פעם לעשות OC דרך תוכנה שסופקה לי עם הלוח-אם שלי של MSI ושם המחשב נתקע כל שניה (כמובן שאני רוצה עכשיו לעשות דרך הביוס...) כעיקרון אני מתכנן לקנות מחשב חדש עוד חצי שנה-שנה יש לי כבר תקציב 8K, אבל אני רוצה למשוך ת'מחשב הנכוחי עד גבול הביצועים שלו, האם זה יזיז למשחקים אם אני אעשה OC קטן אפילו מ3 ל3.2? והאם כדי לבצע את הOC למעבד הזה אני יוכל להשתמש בכל המדריכים האלה למעבדי C2D? סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש נוב בז…

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Pollik,

שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 9600GT 512MB ואני לא רוצה לשרוף אותו או משהו אז אתם יכולים לתת לי בבקשה תוכנה לעשיית אוברקלוק ואת כל הנתונים איך לעשות ומה לכתוב איפה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  6. שלום לכם, אני חדש בכל הקטע של O.C. עשיתי O.C למעבד. מ 133MHZ ל - 135MHZ מדובר במעבד P4 רגיל עם קירור סטוק. השאלה שלי האם הטמפ' נורמליות: מנוחה: 46-48 מאמץ: 66

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. אני שמח להיות חלק מקהילת HWZONE שהיא קהילה טובה לO.C שזהו עיקרי קיצר מפרט : Q6600 GA-P35C-DS3 Corsair 2X1GB 5-5-5-15 800MHZ 8800GTS 512MB @ CS: 745MHZ no volt mod Seasonic 550W zalman cnps9700LED W.D 250GB יש לציין כי ה O.C שביצעת יציב עם PRIME95 הגירסא של ה QUAD , בקרוב אקבל את הזיכרונות שאני רוצה ( CORSAIR 2X2GB CL4 800MHZ ) תגובות תמונות : [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Or ei,

נתחיל עם הרעשנים: 2 X http://www.jameco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?langId=-1&storeId=10001&catalogId=10001&pa=227901&productId=227901&keyCode=PDF 4x http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1165&ID=1733#Tab1 זה נשמע כמו משהו ממריא (מה שהמון אנשים אומרים לי) אני עם rehubus ככה שאפשר להשתיק אותם אבל אז הם לא עושים הרבה בכל מקרה החלטתי להחליף אותם ל4 120 יותר שקטים וחזקים (1 לגוף קרור 3 למארז) הם מסודרים בצורה שאחד למעלה אחד למטה והשלישי יהיה מקדימה למטה ויכניס ויפזר אוויר על הכרטיס מסך (מה שגם התחתון עושה) מצורפת תמונה להמחשה חשבתי על המאוררים האלה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למרות שאלה h…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  9. המאוורר שהוחלף היה 9pwn ושמתי שני nf-b9, שניהם עובדים ב l.n.a. שמתי l.n.a כי במצב הרגיל הם מאוד מרעישים... בכל מקרה הטמפרטורה ירדה אבל רק במעלה אחת. שאר הרכיבים למי שמעוניין ב"מפרט מחשב".. מישהו יכול לייעץ לי מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  10. שלום רציתי מימכם המלצה על איזה תדרים לעשות את הליבה של הכרטיס מסך והזיכרון של הכרטיס מסך הכרטיס מסך שלי זה : MSI GeForce 8600GT 1024MB DDR2 128 bit PCIe אני עושה את האוברקלוק דרך התוכנה RivaTuner והתדרים הברירת מחדל של הכרטיס מסך זה Core clock : 540MHz Memory clock : 400MHz יש לי על הכרטיס מסך קירור משו רציני הינה זה הכרטיס מלמטה זה הכרטיס מלמעלה וזה הכרטיס בפרופיל ואתם רואים מאיפה שיוצא הצינורות לצלעות קירור בתמונה שמצלמת את הכרטיס בפרופיל אז חיברתי למארז מאוורר שיקרר את הצלעות קירור וגם את המעבד מבפנים! תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by asafgolan,

עד כמה אפקטיבית אופצית הEIST בחסכון בצריכת החשמל? אפשר להשאיר אותה במידה והמעבד שלי בOC?

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  12. Started by NIR40,

אהלן, מתלבט בין 2 הקרורים האלו לHTPC מבוסס Q9300 מארז סילברסטון LC17 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DQ6 אם למישהו יש ניסיון איתם אשמח לחוות דעת תודה לעונים ניר

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  13. לשניהם יש מהירות של X16? זה חשוב לי, יש לי בעיית סירקולצייה במארז..

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. היי ברצוני לקנות מפרט כזה ולעשות לו OC כשחלק מהחלקים כבר יש לי.. Pentium E2180 Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Zalman CNPS8000 4GB של ‏2GB Transcend‎ X 2 ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 AGP ולבסוף לוח: ‎ASROCK ‎4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 אז ככה אני יודע שזה ציפסט של VIA והיתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו לגבי OC ובכלל בכללי!! מצד שני קניתי כרטיס מסך חדש אבל מסוג AGP !ואין לי ברירה אם לוח אחר שיתמוח בDDR2 וגם ב775 חפשתי הרבה וזה היחד שמצאתי... אני לא מתחנן OC כזה רציני.. של 15% לא יותר! בנוסף הזכרונות הם 800HZ לומרות שהלוח הוא 667 זה יכול לעזור לגבי הOC?? ותודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. חשבתי לעשות OC עם הכרטיס שלי סתם לכיף, לראות כמה אפשר לסחוט ממנו.. עכשיו אני כבר הרבה זמן לא בעניינים. איזה תוכנות טובות ומדוייקות יש היום?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Chura,

היי, כבר שמעתי כמה עצות, אך אשמח לקבל עוד כמה. אני בקרוב מאוד רוכש את המארז מוצרט SX, ואני יודע שהוא בינוני באיוורור ובקירור, אבל אין לי אופציות אחרות כי אני צריך התאמה לATX מלא ורוצה שהוא יהיה נמוך (כ10CM) - אשמח להצעות אחרות אם יש. בכל אופן, אני הולך לשים שם לוח P5B DLX WIFI AP ומעבד E6600. כ. מסך יהיה Sapphire 3450 512M. מה דעתכם על אמצעי הקירור שם ? חבר הציע לי לשים מקדימה את זה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18807 ובצד את זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1703 ועל המעבד : AC 7 מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה זה ומתי יתחילו למקור אותו ??? ובאיזה לוחות אם אני יכול להתקיון אותו??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by deth213,

יש לי לוח של MSI, בתוכנה של MSI אני טמפ' מעבד מסוימת כמו זאת שאני רואה ב-speedfan. ב-speedfan אני רואה עוד טמפ' שנקראת AUX. ב-everest אני רואה שטמפ' המעבד היא כמו ה-AUX ב-speedfan. במנוחה: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 33, AUX - 44. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 40, AUX - 50. תחת עומס, super-pi: כשהמאוורר שלי (AC Freezer Pro 7) על מהירות מקסימלית הטמפ הן - מעבד - 43, AUX - 61. כשהוא על מהירות נמוכה יחסית הטמפ הן - מעבד - 49, AUX - 74. בתעוד של MSI לא רשום על סנסור נוסף ולכן אני לא בטוח מזה אומר, כי מצד אחד הייתי מצפה שהטמפ' של המעבד לא יעלו יותר מדי כי זה גוף קרור רציני יחסית. מצד שני אני לא מבין מזה הטמפ' הגבוהות הא…

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. היי היתי שמח לדעת מה ההבדל ומה עדיף?? לי יש Q6600 Zalman CNPS9500 http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=161 Zalman CNPS9700 LED http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?Idx=164 ותודה..

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. הטמפ' שיש לי עם הכרטיס מסך פשוט גבוהות, ועברתי עכשיו לויסטה והטמפ' גדלו ב - 10 מעלות, וזה נראה שהכרטיס רק מתחמם ומתחמם מיום ליום. אז אני צריך מאוורר טוב שיפסיק את זה, ויקרר אותו כמו שצריך אחת ולתמיד. בכל מקרה אני צריך המלצה למאוורר טוב, אין תקציב מסויים, העיקר שיעשה את העבודה כמו שצריך, שזה אומר יקרר את הכרטיס בצורה מעולה, וגם לא יעשה רעש. אם יש משהו שהוא קל להרכבה עוד יותר טוב. תודה!

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  23. Started by Or ei,

שמתי לב שהמהירות של המאורר שלי לא משתנה בזמן עומס (50-60 מעלות) הוא תמיד נשאר על ה480 סל"ד וככה גם הטמ"פ בהתאם 65-75 רק כשאני מפעיל אותו ידנית (דרך RIVA) ל100% (1700 סל"ט) אז הוא לא עובר את ה50 מעלות מישהו מכיר את התופעה? עוד משהו שאני חושד שיש פה לא מעט אנשים עם כרטיסים שמאוד מתחממים אולי זה הבעיה גם אצלהם ...

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  24. שלום! יש לי מעבד AMD 4000X2 והמאוורר(סטוק) שלו מסתובב על 3000RPM.. השאלה שלי האם כדאי לי להמהיר אותו? זה מסכן אותו? מה ההשלכות של זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. Started by shumaher,

שלום יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 8500GT לא עשיתי לו OC וגם המארז שלי מאורר טוב אפילו מצוין אין שום ליכלוך על הכרטיס הכרטיס הוא די חדש... האם הטמפ הם בסדר? טמפ של הכרטיס במנוחה היא 54 מעלות טמפ של הכרטיס במאמץ היא 80-85 מעלות אגב הצלעות של הכרטיס הם בכיון ריצפה כך והאוור החם לא עלה למלה בגלל שהכרטיס "הפוך" אז פשוט לשים מאוור על האזיקונים על הכרטיס וזהוא נכון?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים