עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, יש ברשותי CPU: AMD Athlon 64 3500+ 2200mhz Mboard: MSI K8N Neo4 Platinium Socket939 Memory: 512x4 Kingston 400mhz DDR GFX: MSI Geforce FX6800GT Ultra 16pipes 256mb וההגדרות שתכנתתי הם Adjust cpu frequency: 230 HT frequency: x4 CPU Ratio - x10 CPU VID 1.450 + Axtra CPU Voltage - over vid 3.3%, total in voltage = 1.545V ובכך הגעתי לאוברקלוק שהוא יציב על 2460 מגה הרץ. האם האוברקלוק שלי אמור להיות תקין? האם עליי לקנות עוד מאווררים או אמצעי קירור אחרים? אם כן איזה כי ברשותי כבר מאוורר קירור של זאלמן. תודה.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by GRINFELD,

אני עוד אף פעם לא עשיתי מודינג עכשיו יש לי חודש וחצי חופש אז אני רוצה להתחיל. אני רוצה לבנות ארז מהמזוודה כמו שיש בגלרייה כאן אז רציתי לדעת אם אתם יכולים לענות לי על כמה שאלות: 1 - כמה עולה מזוודה כזאת? 2 - האם לדעתכם זה לא מסובך מדי? 3 - כמה מאווררים אתם ממליצים לשים? 4 - האם יש איזה צבע מסויים שאתם ממליצים להשתמש כדי לצבוע ? כל עזרה תתקבל בברכה.. (העלתי את התמונה של המארז שאני רוצה לעשות כמוהו)

• 4 תגובות
    • 472 צפיות
  3. Started by the hero,

בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  4. Started by elrxx,

בעיה הסתדרה

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות אותו מכייוון שהמחשב של אחים שלי (סוקט 478) פשוט "חופר" לי במוח....ואני לא מגזים...הוא במרתף ברגע זה ואני שומע אותו עד לחדר שלי ואני בקומה העליונה של הבית..אז שלוש שאלות על קירור: 1) האם הוא שקט? (חשוב מאוד מאוד) 2)איך הרמת קירור שלו? 3) (חשוב!!) האם הוא בא עם מדבקה טרמית או שצריך לקנות משחה בניפרד ולימרוח?

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  6. Started by Yamabushi,

מה שיש באתר ישן מאד, צריך משהו חדש שמתאים למעבדים של היום.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  7. Started by NaorYfrach,

תקשיבו לכרטיס מסך שלי 8600GT לא הייתה לי שום בעיה לעשות OC והעליתי לו בלי שום קירור נוסף את הליבה מ600 ל650 ואת הזיכרונות מ720 ל975 בעזרת הריבטורן . בקשר למעבד אני מת אבל מת לעשות לו כבר OC כי כולם יודעים כמה המעבד הזה חלש יחסית אבל הבנתי שאחרי OC הוא יכול ליהיות מאוד טוב ואין לי בעיה תאמינו לי שאין לי שום בבעיה לקנות לו קירור חדש וטוב בכמה מאות שקלים . אבל הבעיה היא אחרת כרגע , אני לא מוצא את המקום בכלל שדרכו אני מעלה את הBUS של המעבד שלי רק של הזיכרונות אני מוצא ואיך לשנות להם תדרים אבל משום מה בBIOS אין לי שום אופציה שמעלה את הBUS חפרתי את כל הBIOS כבר עשרות פעמים ולא מצאתי שום כלום כנראה הלוח העלוב שלי לא תומך בOC דרך הBIOS . אתם חייבים למצוא לי כל דרך שהיא לעשו…

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ואין בו מאווררים ואני רוצה להוסיף אתה יכולים להמליץ לי על מאווררים וכמה מאווררים צריך בשביל מחשב כזה המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775

• 9 תגובות
    • 544 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מעבד ולוח כמצויינים בכותרת עם קירור סטוק ואני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אבל לא יודע איך בחיים שלי לא עשיתי OC אני יודע שיש באתר מדריך לOC אבל זה לא נראה לי מתאים לי כי ללוח שלי יש בביוס תפריט מוכן של OC כך שאני לא צריך לשנות דברים ידנית כמו במדריך אלא לבחור בתפריט את מידת הOC שאני רוצה הבעיה שאין לי מושג אחר כך איך לבדוק את יציבות המחשב והאם הכל בסדר עם המתח הטמפרטורה והמכפלה. אני יודע שהלוח הזה מאוד פופולרי בפורום לכן אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך טוב לOC עם הלוח הנ"ל או יסביר לי כיצד לעשות את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  10. Started by skycaller,

אפשר בבקשה עזרה בOC למעבד Q9450 2.66 GHZ פשוט לא הבנתי את כל המדריכים.. אז בבקשה תתנו לי עזרה שלב אחר שלב .. (: יש לי את התוכנה CPU Z ואת OCCT יש לי קירור BIG TYP למעבד אני רוצה אובר קלוק קטן ל3 GHZ בעבר טכנאי עשה לי אובר קלוק אבל עשיתי עדכון לויסטה ואיכשהו האובר קלוק יתאפס... אולי הביוס התעדכן ? לאדע.. בבקשה עזרה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by morangal555,

שלום מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך ישן שלי X600 128MB של גיגהבייט ואני מפחד לפגוע בו מכיוון שאין לו חיישן טמפרטורה ואני לא יודע אם הוא מתחמם יותר מידי מישהו יודע בכמה ניתן להעלות לו תדרים בלי סכנה לכרטיס?? התדרים שהוא מגיע איתם מהחברה הם 500MHZ זיכרון ו400MHZ GPU תודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  12. שלום אנשים, בבקשה אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב התקציב שלי הוא בין 600 ל-700 שקל לא חייב שיהיה ספק כוח לא משנה לי ממש היופי של המארז חשוב לי שתהיה סירקולציה טובה של אויר חשוב שיהיה שניי מאווררים מקדימה ומאחורה ואחד בחלון המארז יכול להיות שבעתיד אני ירצה לעשות אוברקלוק בבקשה חבר'ה, אם מישהו יכול להמליץ לי אני אודה לו מאוד. נכנסתי לאתר של פנדה וראיתי המון מארזים ואני לא יודע מה להחליט. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. כדי להמשיך את האוסי שהתחלתי למעבד אני חייב להביא קירור רציני יותר מהסטוק שהקירור יתאים לתושבת של Am2+ ,שיהיה איכותי מן הסתם ושיהיה כמה שיותר שקט! עוד דבר קטנטן...יש לי במארז 3 מאווררים 2 מכניסים ואחד שמוציא ואין לי הכנות מסויימות לעוד מאווררים ...יש אפשרות לעשות חורים במארז כדי להרכיב מאווררים(אני רוצה להוסיף עוד 2) או איזהשהוא פתרון אחר כדי לשמור על קירור המערכת עצמה ?

• 14 תגובות
    • 788 צפיות
  14. אז ככה יש לי את הac freezer rv2 ונראה לי שאני מתחיל להיתבאס עליו במיוחד לקראת הקיץ .. אז ככה אני רוצה קירור בלי הגבלת תקציב אבל יחס עלות תועלת אני יודע שאני יכול לקנות את הNoctua nh-d14 למשל.. אבל לא שווה להשקיע בקירור 380 שקל שנותן אותם ביצועים בערך כמו הd12 בקיצור עדיף כמה שפחות ומומלץ גם פחות מ300.. המטרה להגיע איתו באוברקלוק הכי רחוק שאני אוכל עם המחשב יעני שההגבלה לא תיהיה בגלל השהמעבד מיתחמם.... ואם אפשר על הדרך גם המלצה על כמה מאווררים 120 שיעשו את העבודה... בעיקרון השאלה אם יש משהו מומלץ יותר מהs-flex . תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dogday,

בוא נגיד שאני רוצה לקנות את המארז הזה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR1 Front USB 300W Case בוא נגיד שיש לו שני מאווררים אחד מקדימה ואחד מאחורה. ושוב בוא נגיד שאני רוצה להוסיף לו עוד שלושה מאווררים של 120ממ. כל המאווררים האלו{גם אלו שבאים עם המארז וגם אלו שאני רוצה להוסיף} יראו אותם מחוץ למארז נכון???כאילו הכינו חורים בשבילם והם מונחים שם ומאווררים את פנים המארז. ואם אני רוצה לקנות מאווררים שיהיו בפנים המארז יעני שלא יראו אותם גם מבחוץ אפשר לעשות דבר כזה??? תודה לעוזרים!!!

• 62 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by SixKiller,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=43172;start=0#lastPost מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. Started by IL4_TB,

הכרטיס שלי Inno3D Geforce 7600 GT בגרסה הישנה, בא עם קירור סטוק מעפן לגמרי... אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס...אני חדש בתחום, קראתי קצת חומר אחרי חיפוש בפורום ועדיין אשמח אם תייעצו, תעזרו ותמליצו לי בנוגע לקירור מתאים (סביבות 150 ש"ח) וגם אשמח אם תוכלו לעזור לי בנוגע לאוברקלוק עצמו... בתודה מראש לעוזרים הנה הקירור העכשווי..

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by TRYS22,

שלום לכולם אני חדש פה אני חייב עזרה בקשר לקירור למעבד אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד (I7 920) התושבת היא 1366 הבעייה היא שהמארז שלי ANTEC 200 די קטן חשבתי על SCYTHE NINJA 3 או ZALMAN 9900 אבל אני לא יודע אם הם יכנסו מישהוא יכול להגיד לי בוודאות אם הם יכנסו או להמליץ על משהו חלופי שיכנס ושיהיה טוב התקציב הוא בין 200 ל 300 שקל תודה רבה מראש..

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  19. Started by DarkIDevil,

שמעו זה המפרט: מעבד:AMD Phenom 2 X3 720 BlackEdition Triple Core AM3 Tray @ 3.6GHZ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPUCOOLER לוח-אם: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770CHIPSET זכרונות:אני מביא 8GB בתדר של 1066MHZ דיסקים קשיחים: WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 SAMSUNG HD160JJ (149 GB) כ.מסך:Sapphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata- ATABlack מארז: NZXT Tempest - Air FlowKing ספק נוכחי: OCZ StralthXStream 500WPSU וזה מה שאני רוצה להביא, אבל שמתי לב שהקירור הנוכחי שלי מפריע לזכרונות, אז חשבתי להביא SCYTHE MUGEN 2 עם שני מאוררים, אבל נראלי שגם הוא גדול, אז על איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי עד 235 ש"ח שלא יפריע לזכרונות? *חשבתי לקנות את המוגן 2 …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי SOKET 775 משום מה יש לי בעיה ואני לי מצליח להרכיב את ה AC7 FREEZER PRO רציתי לדעת האם יש מאורר באותו מחיר (140 שקל) שיוכל לתת לי את אותו שקט וביצועים של הפרייזר אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה אמיר...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Normal,

שלום קניתי מחשב חדש לפני חודש! ויש לי 1GB זיכרון 667 - מעבד E6300 וכרטיס מסך Point of view 7600gs 256mb יש לי 2 שאלות בבקשה עזרה! 1) הטמפרטורה שמראה לי הדריבר של NVIDIA אתם יודעים הצהוב הזה אז הטמפרטורה שהוא מראה היא 78 מבנוחה שלא הפעלתי משחק איזה 4-5 שעות. זאת הטמפרטורה הנכונה או שמה לעזאזל קורה פה תציעו לי משהו תודה. נב: הדריבר הכי חדש והדירטקס הכי חדש. 2) הסיבה שבכלל בדקתי את הטמפרטורה בכלל היא שבNEED FOR SPEED MOST WANTED על רזלוציה של 1024X768 ועל האיכות הכי גבוהה כולל פילטרים - מי שמכיר את המשחק. הוא יעני בסיבובים קופא לרגע ממש ממש בקושי שמים לב אבל זה מפריעה. אולי זה אמור להיות ככה תודה בכל מהקרה ובבקשה עזרה - נב: אצל חבר שלי זה לא קופא ככה כאילו חסר איזה פראים או …

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by KirK,

שלום לכם אחים שלי!!! אני פשוט חיייב עזרה.....יש לי מאוורר הכי רגיל של אינטל אבל חדש....יענו מאוורר על המעבד...והוא ממש ממש ממש מרעיששש!!!....אתם יודעים.... והשאלה היא...האם אני יכול לחבר את Tt big typhoon ללוח אם שלי....יש לי תתכנולוגיה הדי ישנה... אני מתקוון שלי אצלי בלוח אם יש את אותו חיבור של מאוורר כמו בלוח האם הזה: בבקששהה תעזרו!!!

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  23. שלום לכולם לפני יומיים קבלתי את המחשב החדש שלי, הכולל: AMD Athlon 64 X2 4400+ Thermalright XP-120 with ThermalTake smart case fan 120mm CORSAIR TWINX2048-3200C2 (2x1024mb) evga nvidia Geforce7 7800 GT Asus nForce4 A8N-SLI Premium 3x200GB WD SATA II (1 normal,2 in RAID) cool master centorion 5 case with 1x120mm fan (back)& 1x80mm fan (front) יש לי מספר שאלות: 1. הלוח אם מזהה את הזיכרון בתזמונים של 3-3-3-6 למרות שהוא 2-3-3-6, כאשר דברתי עם החברה נאמר לי שזה דבר סטנדרתי ולכן יש לשנות את הגדרות המערכת באופן הבא: DRAM Voltage (also called DDR VOLTAGE): 2.75 -------------------- DRAM Clock: 200 MHz SDRAM CAS Latency: 2 (2.5 in an AMD system) SDRAM RAS to CAS Delay (t…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. שלום יש לי בעיה שמטרידה אותי קצת זמן קניתי מחשב לפני חצי שנה הבעיה היא שיש לי רעש ממש חזה שהמחשב מיתאמץ לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי במעבדה שהמארז לא טוב וצריכים להחליף מארז ליותר גדול אז החלפתי ובאמת היה טיפה רעש יותר נמוך ממה שהיה לי דרך אגב מעבד מעבד אינטל פרסקוט 3.00 הבעיה היא ששמתי לב שהמאוורר של המעבד מרעיש שהוא במאמץ אז אני רוצה להחליף את המאוורר המקורי של אינטל למאוורר עד 450 ש"ח למאוורר שקט האם זה יעזור עם יהיה לי מאוורר שקט במקום המקורי של אינטל??????

• 20 תגובות
    • 905 צפיות
  25. אובר קלוק אז עכשיו מה לעשות כדי להיץ את המעבד תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.