אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לדעת מה הוא המאורר 12 ס"מ הכי טוב שיש בשוק (עד 100 ש"ח) נ.ב נחמד אם הוא גם צבעוני
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות משו רציני למחשב לא קירור מים וכל החרא הזה. אני רוצה את הרגילים שמקררים או דרך צלעות קירור או דרך צלעות קירור ומאוורר תמליצו לי איזה אני יקנה אני רוצה שזה יהיה טוב לאוברקלוק ולמעבד! תודה לעוזרים יש לי מעבד פנטיום 4 3200GHz LGA 775 חשוב לי מאוד שזה יהיה הכי טוב שיש מביצועים וחברה!! למה אני מקפיד שהכל יהיה עם שם ואיכות חוץ מהמחשב אתם רואים חחח תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביוס האפשרויות המתקדמות של המעבד לא מאופשרות (אפור) מישהו יודע איך אפשר, אם בכלל, לעשות OC?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על התוכנה Amd OverDrive? כדאי להשתמש בה לOC? אני שואל מכיוון שאני לא מבין בOC ויש שם אופצייה לOC אוטומטי עם בדיקות מאמץ.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפני: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: PENTIUM D820 זיכרון: 667MHZ CEON אחרי: לוח אם: GA-P31-DS3L מעבד: E8300 2.83 זיכרון: CORSAIR XMS2 800MHZ DDR2 הלוח לא משהו אני יחליף חודש הבאה איזה OC אפשר להגיע אם המעבד הזה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה . יש לי מאוורר על הארדיסק אבל הוא לא מוציא אוויר בכלל, יכול להיות שהוא לוקח אוויר למוציא לבחוץ? אז איך זה צריך להיות אני צריך להפוך אותו כדי שיזרוק אוויר לבפנים או לבחוץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד מסוג Q6600 מקורר היטב ע"י ZALMAN 9700 אני כרגע נמצא ב OC של 3.6 ולא מצליח לעלות מעבר הזיכרונות כרגע על יחס 1:1 במהירות 900MHZ על תיזמונים של 5-5-5-15 ובאס של 1800MHZ המערכת יציבה לחלוטין. טמפרטורות מעבד: 45 במנוחה 60 במאמץ מלא לוח אם: 36 אני רוצה לשבור את ה OC הזה ולא מצליח לעלות מעבר מתחים מעבד: 1.5V זיכרונות: 2.1V - 2V NB: 1.35V-1.3V ל OC הזה ישנן שתי קונפיגורציות אחת במכפלה של 8 כלומר באס של 1800 והזיכרונות על 900MHZ והשנייה במכפלה של 9 כלומר באס של 1600וזיכרונות על 1066MHZ בשתיהן היציבות היא מלאה וכמובן הטפרטורות טובות אני ממש רוצה לשבור את השיא של עצמי כי גם במחשב הישן שלי המחסום היה 3.6 וזה ממש מעצבן אני אשמח לעזרה. יש תמונות מצור…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאחרונה גיליתי שבשביל לעבוד עם הזכרונות שלי על תיזמוניהם המקוריים (CL3) אני צריך להביא אותם ל2.4V, לפי מה שאני רואה בCPU-Z בשביל תיזמונים אחרים ,צריך להיות על 1.8V (מצורפת תמונה) וכרגע עם הOC הם ב +0.2V על 504MHZ כל אחד לפי מה שאני מבין זה מעמיד את הצריכה שלהם על 2.0V במצבם כרגע, בביוס יש לי אפשרות להוסיף רק עוד 0.2V נוספים דבר שיביא ל 2.2V בסה"כ, א.תקנו אותי אם טעיתי איפה שהוא ב.איך אני אמור להגיע ל 2.4V על מנת לעבוד בתיזמוני המקור? ג. האם ההבדל בין CL5 כרגע ל CL3 שווה את המאמץ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל Y (מפצל מצינו אחד לשני צינורות) למערכת קירור מים (חוץ מPANDAS.CO.IL) תודה רבה, עמנואל.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 3 שנים המעבד הוא פנטיום 4 במהירות 3 גיגה הרץ איזה גוף קדוד מתאים למעבד כזה.? תודה
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלקמן: מארז antec p182 מעבד q9450 לוח asus p5e קירור למעבד ללא מאוורר thermallight ultra 120 אני משתמש בתוכנה של אסוס שבאה עם הלוח אם (הורדתי את הגרסא הכי חדשה מהרשת) לקריאת הטמפרטורות ואני מקבל את הטמפרטורות הבאות במנוחה מעבד 18 מעלות. לוח 40 מעלות. מילא שזה נראה לי הזוי שהמעבד יהיה ב 18 מעלות זה נראה לי מממש חם מדי שהלוח יהיה ב 40 מעלות. המערכת רצה ללא המהרה כלל. רעיונות מה יכול לגרום ללוח להיות כזה לוהט? אלי התוכנה דפוקה?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
צריך המלצה למאורר שקט ודגש על השקט בגודל 120MM למארז אנטק סונטה 3. בתקציב עד 150 ש"ח. מאוורר טוב שיהיה אבל שקט!! תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם שילוב של החלקים הבאים יעיל ל-OC? לוח אם EVGA 123-YW-E175-A1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813188026 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115017 קירור למעבד http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835200037 זכרונות A-DATA G series 4GB (2 x 2GB) Model: ADQVE1B16KG http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820211281 תודה מראש ;D
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש מאוור 120 עם לדים שניתן לכוון את מהירות הסיבוב וכמובן שיהיה שקט וטוב , למישהו יש המלצה ? תודה כמובן שעדיף לא יקרים אלא אם כן זה מהותי
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS MAXSIMUS FORMULA , מעבד E6600 וזכרונות 800MHZ , ניסיתי לבצע OC דרך הלוח אם וגם דרך התוכנות שמסופקות עם הלוח אבל משום מה נראה לי שהמחשב ניהיה רק איטי יותר כאשר אני מבצע את הפעולה , יש מצב שזה קשור לספק כוח ? ( הוא די פשוט .... ) או שאולי זה משהו אחר שאני לא יודע ? אשמח לעזרה , תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, אז החלפתי את המאוורר המקורי של הפרסקוט 3 ghz. רכשתי את ה OCZ Vanquisher.עכשיו, במצב מנוחה אני עומד על טמפ' של 47-48 מעלות צלזיוס. כשאני מתחיל להעמיס על המחשב אני מגיע למקסימום 62 מעלות.(הרצתי את CPU Stability test למשך 12 שעות ומקסימום 62 מעלות ב100 אחוז עומס על המעבד) טמפרטורת החדר היא 28 c טמפ' נורמליות לפרסקוט? או שעדיין בעייתי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ כמה שיותר שקט וטוב יש לי פאנל שליטה אז אני צריך גם שיהיה עם אפשרות חיבור אליו תודה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המעבד Intel Dual Core E2180 65NM + Stock (עם המאוורר סטוק) ואני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מה התדר הכי גבוה שאני יוכל להגיע עם המעבד על הסטוק? והאם בלי האובר קלוק אני אוכל לשחק CRYSIS טוב?
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש בתחום, יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורה וכול אחד אומרת משהוא אחר. מה נכון.? והעם הטמפרטורה של המחשב נורמלית..? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
-
המחשב שלי קצת רועש וגם חם מאוד בימים האחרונים 2 הליבות של המעבד מגיעות ל65 מעלות במאמץ והכרטיס מסך מגיע לסביבות ה-78 מעלות לפעמים במאמץ מלא.... יש לי שתי מאווררים 80 מ"מ רועשים של raidmax שבאו לי עם המארז (raidmax cobra) שאותם אני רוצה להחליף או להשתיק איכשהו, אחד מהם זורק אוויר על הHD ואחד מכניס אוויר מאמצע החלון בצד וזה יוצא מול הקירור של המעבד (Zalman 7700Cu) שבו יש מאוורר שמכניס אוויר. בנוסף יש לי מאוורר שקט של AC שמוציא אוויר והוא נמצא בחלק האחורי העליון של המארז. התקציב שלי הוא 100 שקל בערך עם אפשרות של חריגה אם זה כל כך משמעותי... האם לשנות את המיקומים של המאווררים? איזה מאווררים להוסיף? האם הוספת מאוורר 120 מ"מ לכרטיס מסך (radeon x1800xl) שיכניס אוויר יעזור …
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לעשות OC למעבד הנ"ל ואין לי מושג איך עושים OC מישהו יכול להדריך אותי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-