עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לצערי תוצאות הOC לא כאלה מרשימות, וזה בגלל הלוח המעצבן שלי שלא מוכן לתת מתח למעבד יותר גבוה מ1.30, לדעתי אם הלוח היה נותן יותר מתח הייתי יכול להגיע בקלות ל3 ג'יגה. אני מקווה שמתישהוא באמצעות עדכון ביוס הלוח יוכל לתת יותר מתח למעבד, אגב עד לפני כמה ימים לא הייתי יכול לשנות גם את המכפלה של הHT, וMSI שיחררו עדכון ביוס שנותן אפשרות לשנות את המכפלה הזאת, אז אולי יש למה לצפות בעתיד. זה דגם לוח חדש, שמבוסס על צ'יפסט חדש (NF560) ועל פי ביקורות שקראתי הצ'יפסט הזה אמור להיות חיית אוברקלוקינג. אני יכול להגיע גם לOC של 2.75 אבל המחשב לא יציב ב100 אחוז. ועכשיו לשאלות, 1) כמו שאתם רואים לא שניתי את המכפלה של הHT, הסיבה לכך היא שהמחשב עובד יציב מאוד גם שהHT מוגדר למהירות שכ…

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by Mr Gadget,

איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים ל Overclock? והאם יש לוח שממש מומלץ?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  3. שלום לכולם, בעקבות שאלות רבות (ודי הגיע הזמן) החלטתי להקיים סטיקי שיתעסק בכל הנוגע לקירור מים..הרעיון עומד בעיקר על כל המסביב ולא על המלצות ספציפיות למוצרים..שכן בשביל זה יש פורום.. ;D זאת אומרת חנויות מומלצות לרכישה..ששולחות גם לארץ..חברות השונות..סוגי משלוחים/תשלומים וכו.. נכון לכרגע אלו החנויות: http://www.performance-pcs.com http://www.sidewindercomputers.com http://www.petrastechshop.com http://www.frozencpu.com סוגי משלוחים: Express Mail International - מוצהר 3-5 ימי עסקים, בפועל עם שחרור מהמכס והגעה לסניף הדואר יקח בממצוע שבוע-שבועים - יש מספר למעקב. Priority Mail International - מוצהר 6-10 ימי עסקים בפועל עם שחרור מהמכס והגעה לסניף הדואר יקח בממצוע שבועים-חודש - י…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. אחרי הרבה כאבי ראש הצלחתי להגיע לתדר של 4.1GHZ במעבד Q6600 עם מתח די גבוה יש לציין 1.72V אני כמובן ינסה לעלות עוד ולעדכן בהתאם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  5. הבנתי שיש קירור אקטיבי (מאוורר) ופאסיבי. איפה אפשר למצוא הסבר על כך? כמו מה זה קירור פאסיבי, איזה עוד שיטות יש ואיזה מהם עדיפה. חיפשתי בפורום וגם בסטיקים, בויקיפדיה ובגוגל - לא רשום על זה. איך אפשר לדעת אם כרטיס מסויים הוא עם מאוורר או עם קירור פאסיבי? (חוץ מהתמונה כמובן) זה לא רשום במפרט של הכרטיס. ולפעמים רשום Silent למרות שזה עם מאוורר. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Kukishin,

יש לי Q9550 P5Q PRO לוח BIG TYPHOON 120 מאוורר PCPOWER&COOLING 750W ספק וזכרונות במהירות 800MHZ. רציתי לשאול, אם אחליף את הזכרונות ל1066MHZ, ואת המאוורר למשהו חדש יותר, האם זה ייתן לי OC טוב יותר ויציב יותר?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  7. Started by Kriz,

אפשר להשיג משהו בארץ?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  8. היי. בקרוב אני מתכוון להחליף את המשחה הזולה של אינטל במעבד שלי 3770K עם LiquidPro Ultra. השאלה, האם כדאי להשתמש באותה משחה גם בין המעבד לגוף קירור Swiftech H220? אם אתם ממליצים על משהו אחר, מה כדאי? כרגע ברשותי Formula 7 בלבד.

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by Yookidoo,

ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  10. Started by ProRules,

היי חברה. קיצר אני עוד מאט מזמין XSPC RASA 750 אבל אני לא יודע איזה רדיאטור לקחת. יש את RS240 ויש את RS360. עכשיו יש לי מארז HEC 66RC. הרדיאטור של ה 120X2 ניכנס מקדימה מצויין. ה3X120 אני לא בטוח הוא 397 מ"מ... וגם אני לא יודע אם יש מספיק גובה בתוך המארז אין לי איך לבדוק. אבל בכל מיקרה אני יצטרך להוציא ת צורס דיסקים מחוץ למארז עם ה 3X120. השאלה גם אם יש כזה הבדל גדול?(בין ה 120X2 לבין 120X3) תודה!

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. Started by BoOoM2008,

מפרט : מעבד: Intel Core 2 Q8300 כרטיס מסך: Nvidia GT 220 1GB זיכרון: ddr2 4GB Samsung CL6 800 MHZ ספק: 310W FUJITSU לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ב10 הבא אני קונה ספק כח חדש של סיסנוק 550W וקירור למעבד מוגן 2 אבל לבנתיים אני חושב שעם קירור סטוק 3GHZ יספיק.. המטרות שלי: 3GHZ.. אני נחוש להתחיל את הOC אבל לא יודע לאן להיכנס קחו תמונות מהביוס http://www.siz.co.il/my.php?i=tqytnzjim5e0.jpg עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jjnotjvmltzk.jpg לאן אני אמור להיכנס?

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  12. היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by maorakrish,

יש לי כרטיס מסך G210 בקיצור הכרטיס מגיע ל 55 בלי מאמץ ועם קצת מאמץ ל65 מה אני יכול לעשות? בדקתי והיה כתוב שהוא לא צריך לעבור ת 55 והוא מגיע לי ל 55 בטיבעי

14. שלום, קודם כל יש לי את המעבד: E6750. אני הייתי עד עכשיו עם הגריז הטרמי שבא עם המאוורר Stock של אינטל והטמפ' במנוחה הייתה 55-60 ובמאמץ הגיעה ל 85. קניתי משחה תרמית AS 5, נאמר פה שהיא הכי טובה, ואחרי ניקוי ומריחה מחדש הטמפ' במנוחה כרגע היא 50-55 אבל במאמץ אותו דבר. הפעלתי COD4 ל 5 דקות והטמפ' של המעבד ישר קפצה ל 75-85 וזה בקושי כמה דקות בתוך המשחק. מה לעשות ? הפיתרון היחיד הוא לקנות קירור שיקרר את האמאמא של המעבד ? תודה

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

שלום לכולם אני רוצה לעשות O.C לכרטים 8800GTS 320MB MSI איך אוכל לעשות זאת בצורה הטובה ביותר כפי שראיתי יש אפשרות לעשות זאת דרך הדרייבר פשוט לסמן שם אופציה ב VGA CLOCK שיניתי לרמה הגבוהה ביותר שם שהיא 6 אבל לא הרגשתי שינוי ויש שם עוד אופציות של CORE CLOCK שלא יודע מה זה אומר אבל יש אפשרות להזיז להגביר שם 2D CLOCK 3D CLOCK שעומדים כרגע על 575MHz ומתחת רשום MEMORY CLOCK שעומד על 1700MHz לא מבין מה זה גם אומר תעזרו בבקשה להגיע לתוצאה יפה ב 3DMARK שכרגע אני עומד על קרוב ל10000 ברזולוציה של 1024X768 ועוד שאלה האם עדיף לעשות OC דרך הביוס או דרך הדרייבר והאם להוסיף מתח חשמל לכרטיס מסך בביוס או להשאיר אותו על אוטו אינני מתמצא בזה ולפי התרשמותי מהאתר יש פה אנשים שמאוד מתמצאים …

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  16. מה יכולה להיות הבעייה שיש ארטיפקטים? הטמפ' תקינה 70-80 מעלות (לכרטיס הספציפי הזה X1800XT) . עשית מוד לוולט של הליבה של הכרטיס מסך . המחשב לא נתקע . הבעייה היא שפה ושם תוך כדי משחק אני מזהה ארטיפקטים חוץ מזה העם יש סיכון ללוח אם או לכרטיס מסך בוולט מוד שאני עושה לכרטיס מסך עם הטמפ' תקינה?

• 15 תגובות
    • 979 צפיות
  17. e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  18. שלום... אני מעוניין לבצע אוברקלוק ל כרטיס שלי ואני לא ממש יודע איך עושים את זה... אוברקלוק לכרטיס מסך הוא להתקין מערכת קירור למעבד? זה הכל? לא הצלחתי למצוא מדריך.. אם מישהו יכול לתת לי מדריך אני אשמח.. אני חדש בתחום..

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by mokisho,

מה אתם אומרים על זה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  20. ככה זה הולך: יש לי במארז,סכ"ה, 3 מאווררים,אחד שיושב על המעבד,אחד בספק,ואחד קטן על הכרטיס מסך. בזמנו היו לי עוד מאווררים אך הטכנאי הוציא אותם ואמר שזה לא הכרחי( :o,בתקופתו לא הייתי מבין גדול ונתתי לו לעשות מעשה נבזי שכזה.). היום אני מבין שבלי מאווררים במארז יש סיכון גדול לכל החלקים שבו,עקב כך ובגלל שאני רוצה להתחיל עם אוברקלוקינג לאט לאט,החלטתי שיש צורך עז בקירור המערכת. השאלה שלי היא : -איפה הכי כדאי להוסיף מאווררים? -כמה מאווררים כדאי להוסיף? -מה התוכנה הטובה ביותר לבדיקת טמפרטורה? -האם כדאי להשקיע במקום במערכת קירור מים(כמה זה יעלה)? *לפרוטוקול-קראתי את המדריך באתר אך אני מעדיף לקבל חוות דעת ישירה ועדכנית. הנה קישור למארז המרתיע והמצמרר שלי: http://img408.imag…

• 18 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by elilosky,

אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?

• 18 תגובות
    • 979 צפיות
  22. ביום ראשון אני מקבל את השילוש הקדוש שהזמנתי, אחרי ש(תודה לאל) נשרף לי המעבד הקודם (פנטיום 3 667 מה"צ) ואני יודע איך לעשות את האוברקלוקינג למעבד, אבל אני יודע שעושים גם משהו לזכרון, ומכיוון שלא קניתי זיכרון מיוחד לאוברקלוקינג, ואני לא רוצה לשרוף אותו אז אשמח לקבל עצות לגבי מה לעשות לזכרונות. המפרט שהזמנתי: AXP 1700+ TBred B (0.13 Micron) EPoX EP-8K9A2 KT 400 MOBO Samsung 256 MB DDR 333/2700 MHz כמו שאתה רואים, לקחתי לוח של איפוקס מכיוון שהם ידועים ביכולות האוברקלוקינג שלהם ולקחתי את המעבד 1700+ עם ה0.13 מיקרון בגלל שההוא מתחמם פחות. תודה לעוזרים, ואשמח לקבל חוות דעת על המפרט.

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  23. Started by Dready,

ערב טוב לכולכם, אני ממש מבואס! אני קונה את כל הדברים הכי שווים שיש לאוברקלוק ואני פשוט לא מצליח להגיע לביצויים נורמלים יש לי קרור פצצה אני עומד על 24 מעלות באוברקלוק של 3.1 יש לי זכרונות טובים מאוד שאת רוב כספי השקעתי CORSAIR TWINX 3700 ויש לי ספק כח 550W לא גנריק עכשיו ככה לפני כמה חודשים הביאו לי את הקרור הטרמו אלקטרי שהוא ממש טוב www.activecool.com ואז עשיתי אוברקלוק יפה ל3.1 , אבל זה לא הספיק לי רציתי עוד, נסיתי לעלות ולא הצלחתי. שאלתי ואמרו לי "זה הזכרונות" היה לי Micron 512x2 400 והחלפתי אחרי זה לא ממש הצלחתי להגיע לאוברקלוק יותר גבוה אז אמרתי האאא זה בטח הספק 300w גנריק לא אמור להחזיק מעמד וזאו סוף סוף אני מחליף ספק והנה שוב אני לא יכול לעשות אוברקלוק כמו שצריך,…

• 13 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by Bessmertniy,

איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....

• 15 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים