אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
זה הכרטיס שיש לי: http://img93.imageshack.us/img93/9797/150015001488151315015up.jpg ואין לי מושג מאיפה להתחיל כדי לעשות לו אובר קלוק... עזרה בבקשה...
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני זכרונות --1G-1066-2.10V כל אחד, ושניים נוספים של 1066-2.20V כולם של CORSAIR,בסך הכל 4G.הבעיה שהלוח מסרב לקלוט את ארבעתם.כל זוג נקלט ללא בעיה ,איפוס ביוס,הגדרת מתח ל-2.20 וכן תזמונים של 5-5-5-15 ועוד כל מיני אפשרויות.. חוץ מהאפשרות של שינויים ב-NB.בדקתי בפורומים שמדברים על בעיה דומה שקיימת אצל רבים עם לוח אם של ASUS-P5E-DELUX .מאשימים את החברה שלא מעדכנת את הביוס כדי שיתמודד עם העניין הזה.הלוח לא לא מתפקד בצורה תקינה בתדר של 1066...חשבתי לקנות שני זכרונות של 2G כל אחד בתדר של 1066- של ג'י סקיל או קינגסטון ואולי כך לפתור את הבעיה..האם זה הדבר הנכון לעשות או שישנה דרך לצאת מהמגבלה להוסיף את הזכרונות הנוספים כי אני מקבל מסכים כחולים,מסך שחור.אודה על כל הצעה או רעיון…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המעבד BARTON 2500+ במקור 11*166 = 1833 לאחר הOC 11*210 = 2300 כמה אחוז של OC ? איך מחשבים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. התחדשתי במחשב חדש. יש לי ניסיון לא רב ב-OC אבל אני עדיין מעוניין לבצע בגלל הפשטות שהלוח אם של אסוס מציע כיום במיוחד דרך האפליקציה Asus AI Suite שלפי הסרטון הדרכה ביוטיוב נראה פשוט מאי פעם. עם זאת, יש לי מספר שאלות. לפני זה, המפרט: Intel Core i7 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe Corsair Vengeance 4x4GB קירור: Xigmatek Achilles II SD2184 משחה טרמית: Antec Formula 7 1. בגלל שהזיכרון הוא עד 1600MHZ אני מניח שאין לי הרבה מרווח ל-OC. בכל זאת, אם אני מבצע OC אוטומטי, יש אפשרות לדעת מה הפרמטר שישתנה במקום התדר של הזיכרון ע"מ לבצע OC? (בהנחה שיש פרמטר אחר שיכול להשתנות). 2. האם הזיכרון עדיין צריך להיות על XMP או על AUTO בשביל לקבל OC? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המארז הבא(בשחור) ולהוסיף לו (אולי יש כזה מקורי?) חלון בדיוק כמו המארז בכחול---> http://www.hwzone.co.il/gallery/album50/aam איפה אני עושה את זה וכמה זה עולה(האמת היא שזה נראה לי אורגינל).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יהיה הבדל גדול בטמפרטורה בין מאווררים בגודל 14 לבין גודל 12? עוד שאלה זה האם לשים משחה טרמית בין המעבד לקירור? הקירור הוא H100 המעבד I7 5820 יש כבר משחה אבל אני רוצה להחליף יש לי את המשחה של זלמן Zalman Super Thermal Grease ZM-STG2 אני צריך להשתמש באיזה שהיא הארכה פריקת חשמל סטטי ? וכמובן איך מורחים נכון משחה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם הטפרטורות הבאות הגיוניות או שהחיישן מזייף? 6600K@4450 Gigabyte GA-Z170-HD3P NH-D14 HIGH Antec P280 x2 Nanoxia 120 intake x3 Antec TwoCool 120 exhaust
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב לכמה דברים מוזרים בזמן האחרון, הטמפ' של אחת הליבות היא 42 במנוחה והשנייה היא 32 במנוחה. במאמץ שתיהן אינן עוברות את ה 44 ונשארות באזור ה 42 רוב הזמן. כמו כן, בSpeedFan כתוב: Vcore1 : 1.23v,Vcore2 : 2.06v(מתחים במנוחה ומאמץ שווים). המעבד הוא E8400 בOC ל 3600(לוח אם עלוב). מה שכאן נראה לי מוזר: א. טמפ' של ליבה אחת כמעט ולא משתנה בין מנוחה למאמץ ב. הבדל גדול בין טמפ' מנוחה של הליבות. ג. הבדל לא הגיוני בעליל בין המתחים של הליבות(לא ידעתי בכלל שיש מתח שונה לכל ליבה, ויכול להיות שVcore2 זה משהו לא קשור בכלל). אשמח אם תוכלו ליצור לי סדר בראש. עריכה: הרצתי עוד בדיקה ב OCCT, ליבה אחת התחילה ב 42 ונשארה ככה לאורך כמה עשרות דקות, ליבה 2,התחילה ב 32 וריצדה בין 39 ל- 42
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את המפרט בצד ואני רוצה לעשות לו OC רציני! עזרה לא תזיק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי E8400 ומשום מה יש הפרש גדול מאוד בטמפ' בין הליבות. הליבה הפחות פעילה חמה בכ- 10 מעלות מהליבה הפעילה (לא רק בפעילות של 5% כמו בתמונה גם כשהליבות היו בפעילות הליבה השניה חמה יותר למרות שהליבה הראשונה פעילה יותר). זה אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחזיק את כל המאווררים שאני הולך לשים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC למפרט שלי , משנה דברים בביוס והכל נראה כעובד וכשאני חוזר לVISTA כאילו כלום לא השתנה , OCCT ו EVERST מראים שאין OC אם אני חוזר לBIOS הוא שוב מראה לי שיש OC הכל כרגיל לוח P5N32-E SLI מעבד Q6600 G0
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לא רציני עם המפרט הנוכחי אבל המחשב שלי מסרב בכל תוקף!! עד 220HT הוא מוכן לקבל. אם אני מנסה להגיע ל225 ומעלה המחשב נכנס ישר לקיפאון בלי לחשוב שנייה מיותרת!! (אגב לא נגעתי בשום דבר אחר, לא מתחים ולא נעליים). למישהו יש מושג מה חוסם אותי פה?? אני מתאר לעצמי שזה הלוח אם או הזיכרון.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אוקיי הבנתי שמוגן 2 הכי מומלץ האם לדעתכם המארז שלי מספיק גדול להכיל אותו? thermaltake soprano http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp אני רוצה לקרר איתו Phenom II X2 550 דנדש. לא סגור לגמרי על לוח אם, אולי GA-MA770-DS3. העומק של המארז 210, ושל המוגן 130, מה שמשאיר רווח של 80 מ"מ.. מספיק גדול לא? תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום נגשתי השבוע לקנות מחשב חדש אני מתכוון לקנות מעבד dual core של אינטל כששאלתי את המוכר לגבי קירור למעבד, הוא אמר לי שהמעבדים האלה מתחממים פחות ולכן המאורר ולוחות הקירור שמגיעים איתו - של אינטל מספיקים אני לא מתכוון לעשות OC למעבד, אבל המחשב הזה מיועד בעיקר לעבודה ויעבוד ברציפות כ-16 שעות ביום האם אכן אפשר להסתפק במאורר הרגיל? האם הוא לא ירעיש ? (יש לי גם P4 כשקניתי אותו עם המאורר הרגיל אחרי שעה שעתיים הוא התחמם והמאוורר האיץ ועשה המון רעש עד שהחלפתי אותו לגוף קירור רציני יותר) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קודם כל סליחה אם זה לא קשור לפורום הזה! המאוורר של המעבד שלי כל הזמן על 1600-2000 RPM ואצל חברים שלי במחשב שלהם המאוורר 3500-4000 RPM ובמחשב הישן שלי ביכלללל 4500 RPM גם שהמעבד במאמץ ומגיע ל60 מעלות זה עדיין 2000 RPM אולי קצת יותר באיזה פורום אחד אמרו לי שאפשר לעשות את המאוורר FULL POWER מהביוס או שלחבר ישירות לספק משהו כזה.. קיצור אני לא יודע לעשות את 2 הדברים.. מעבד: אינטל פנטיום 4 - 3.2GHZ , פרסקוט לוח-אם: ASUS P5GD1 מישהו יכול לעזור? (מצטער על החפירה )
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
DUAL CORE E6600 3.08GHZ 2X2GB DDR2 Samsung Asus P5B ATI HD4770 512MB Windows 7 64bit DELL 2209WA האמת שחיפשתי לעשות OC ככה בקטנה, ולראות אם רואים איזה הבדל מסויים (כי גם המעבד קצת מפריע) אני בלי קירור או איזה משהו מיוחד, אז אמרתי נלך על המינימום. הבנתי שדרך הדריבר של הכ.מסך יש שם ATI Overdrive, ויש שם אפשרות להעלות את ה-Gpu Clock, Memory Clock במקור זה נמצא על: gpu clock: 750MHZ memory clock: 800MHZ המקסימום שאפשר דרך התוכנה והעלתי זה 750 -> 830 800-> 850 כמה זה שינוי "משמעותי?" יש גם אפשרות לשנות את ה-"MANUAL FAN CONTROL" אבל לא נגעתי בזה, כי אני לא ממש יודע אם יש צורך. (תקנו אותי) אני מניח שצריך להריץ GPU OCCT למרות שזה לא שינוי מאוד גדול, לגבי ההגדרות ב-OCCT, עדי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה לבצע O.C לאחר פתיחת הצינורות ולא יודע זה בדיוק הולך חלק. נסיתי לעבוד עם ה ATI TRAY TOOLS ולאחר שינוי ההגדרות ליבה 540 זיכרונות 590 בעת בדיקה של ארטיקפט כבר על ההתחלה המסך הופך שחור ( דלוק אבל לא רואים תמונה ) מה שעזר לי זה רק ריסט למחשב. לאחר מס' בדיקות ואותן התופעות עזבתי את התוכנה הזאת ועברתי ל ATITOOL נו פה הסיפור שונה... כאשר אני נותן לתוכנה לגלות את מקס' הליבה והזיכרונות שניתן להגיע ,התוכנה לא עוברת ליבה 530 ,התוכנה פשוט לא מצליחה לעבור ערך זה ולאחר מס' ניסיונות מתחילים להופיע ארטיקפטס. לזיכרונות 590 ניתן להגיע אך גם בערך זה מתחילים לראות נקודות. שבצעתי בדיקת ארטיקפט מידי פעם מופיעות נקודות והספירה מתאפסת ( למרות שכתוב שלא התגלו שגיאות ). יש מה לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון החלטתי להתעסק קצת באוברקלוקינג, וכרגע הבעיה העיקרית שלי היא הכרטיס מסך. הוא עם קירור סטוק, מה שאומר שהוא חם בטירוף (85 מעלות תחת עומס) ועושה רעש של שואב אבק בכל משחק אחרי שנת 2002. מה שאני מחפש כרגע זה קירור טוב, שקט כמה שיותר, שגם יתן לי אפשרות לדחוף את הכרטיס קצת מעבר לרגיל. ממה שראיתי ה- Accelero S1 נראה לא רע, אבל השאלה היא האם באמת מספיק קירור פסיבי או שצריך להוסיף עוד איזה מאוורר? או שיש אופיציות יותר טובות בכלליות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מאוורר למעבד intel p4 2000 ואני לא יודע איזה יקרר לי אותו הכי טוב שיש. חשבתי לקנות את ה Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler הוא עולה 240 שקל מה אתה אומרים יש לכם רעיון יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את הקירור הכי סוס לOC מאחת החברות האלה בלבד(תקציב לא משנה) Zalman Thermalright Scythe תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקבל פרטים מה מהרכיבים ובמה צריך לשים לב שבונים מערכת קירור מים לא מזמן קניתי מחשב חדש עם I7-930 ASUS SABERTOOTH עם מארז V-6 היעוד של המערכת ומה שחשוב לי זה קירור של 8 ההרדסיקים איך מתחילים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-