עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מזמין היום בערב מפרט מ NEWEGG ...חבר מביא לי מחו"ל . אני בהתלבטות רצינית איזה קירור לקחת .....אני לא חיית אובר קלוק אבל אם כבר לקחתי את ה E8400 והזכרונות הללו (הם נראים לי סבה לביצועים ולמחיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231145 מה אתם חושבים על הקירור הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835233003 האם אפש/ר להגיע איתו לאיזור ה4 בכיף ועדיין לישמור על שקט ? (מאוד חשוב לי שקט בחדר מכיוון שאני לומד) מצידי שירעיש כמו פאנטום כאשר אני מעלה איזה שהו משחק ...אבל IDLE - רוצה שקט !!! למישהו יש נסיון איתו ? המלצות ? חוות דעת ? שאלות נוספות חשובות : ...האם הוא מגיע עם משחה (כי אין לי) והאם המאוורר שמגיע איתו באמת נחוץ ? (שוב…

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. יש לי את המארז Antec TX1088B AMG שיש אפשרות לשים בו 5 מאווררים: 1 של 12 ס"מ אחורי. 2 קדמיים של 8 ס"מ 2 בדלת בצד: אחד של 9.2 ס"מ ואחד של 8 ס"מ איך לפי דעתכם כדאי לפזר את המאווררים? זאת אומרת איפה לשים מאוורר שמוציא אוויר ואיפה שמכניס אוויר? לפי היצרן: - 1 x 120mm TriCool (Standard) - 1 x 80mm (Optional) front - 1 x 80mm (Optional) HDD - 1 x 92mm (Optional) CPU duct - 1 x 80mm (Optional) VGA כדי לדעת איפה בדיוק כל אחד ממוקם תודה מראש בני

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  3. למעשה, את הבעיה כבר כתבתי בכותרת - הבעיה היא שהמאוורר של ה- BT לא יכול לשאוב אוויר בגלל שה-CASE קרוב אליו יותר מידי, יש גריל מול המאוורר של המעבד. מה אוכל לעשות ? יש רווח של 2 - 3 סנטימטרים, המעלות עולים בכ- 7 מעלות + - לאחר סגירת הקייס.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. אני רוצה להתקין עכשיו את הגוף קירור על ה 8800GT. שמתי לב שקיבלתי משחה תרמית עם הקנייה, אבל בנוסף יש לי בבית AS 5. מה יותר טוב? במה להשתמש? תודה :]

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  6. אני מחפש את הלשונית בTARGET ADAPTER כשאני לוץ על CUSTOMIZE ואין שם את הלשונית עם התמונה של הכרטיס מסך כדי להגביר את מהירות מהאורר... מישהו יודע איך אני מחזיר אותה כדי שאני יוכל להגביר את המהירות או יש תוכנה אחרת לזה? ד"א היום החלפתי כרטיס מסך לאותו הכרטיס פשוט אחר כי הקודם נדפק... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  7. Started by HSRP,

יש לי 8800GTS 512MB של gigabyte הגיוני שבמצב מנוחה ב win vista ה GPU של הכרטיס ב 70c מעלות? המאוורר על 37%

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

ערב זח! הגעתי למצב הנוכחי, ואני לא יודע איך להתקדם, כול העלאה של MHZ והמערכת לא עולה. הוספתי למעבד לMCH ולFSB, לא עוזר. לאיפה להוסיף מתח?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by cow king,

שלום אני רוצה לקנות קירור למעבד אני לא מתכנן OC תקציב לא רלוונטי המעבד זה Core 2 Quad Q6600 BoxוIntel או שהמאורר שמגיע איתו יספיק כי אני מחפש מאורר שקט

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  10. את מה שצריך לרשום בטבלה של מהירות המאוורר הממוצעת לבעלי ATI 3870X2 תודה

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  11. Started by rozenasfffyhvega616,

בזמן האחרון , בקיץ, בזמן שאני משחק במשחק מחשב הדורש הרבה מהמעבד המחשב קופא באמצא וצריך לרסט את המחשב. בדקתי את זה באמצאות speedfan וגיליתי שבזמן המשחק הטמפ' של המעבד עולה בצורה חדה מאוד. מבקש עצה מה לעשות ואם זה להחליף מאוורר אז לאיזה מאוורר (לא משהוא גדול ולא מרעיש). מעבד: q6600 מחשב חדש יחסית תודה

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  12. שלום, המחשב שלי שנקנה מלפני כשנה וחצי מחפש עזרה, אבל נואשת. אני אספר לכם, יש לי ספק ג'נרי, נראה לי 200 או מקסימום 300W, שזה ממש אבל ממש לא טוב. אין לי מאווררים חוץ מאחד שעל הכרטיס מסך (כמה שאני שונא את הטכנאי, הוא הביא לי מחשב שעד היום אני מצטער על הכסף). הרכיבים הם E6300 1.86GHz 1GB RAM 7600GS with 512MB לוח אם כמובן של אינטל, וזהו, אם תרצו עוד פרטים אני אוסיף. הייתי רוצה לעשות אוברקלוק, איני יודע איך ואני מחפש את עזרתכם, המחשב שלי צולע ולא מריץ משחקים בכלל כמו שצריך! BF2 על מדיום מקרטע, האף לייף 2 קורס לי בטעינה, MOH:A מכבה לי את המחשב בעת ההתקנה וכו'. איך להתחיל, מה להוסיף, והאם לקנות רכיבים חדשים (הקציבו לי 600 עד 700 שקל!). תודה.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. התקנתי את התוכנה riva tuner אני לא יודע איפה נמצא המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. שלום לכולם התקנתי את התוכנה speed fan ואני לא יודע של מה שיכות המהירויות האלה sys fan1004 rpm aux1 fan 1223 האם הם סבירות תודה מקווה שרשמתי את זה בפורום הנכון אם לא אני מצטער

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  15. הורדתי עדכון לביוס אך לא התקנתי וכנראה יש לי נעילה על האוברקלוק כי אפילו אם אני מעלה או מוריד זה לא משתנה... ואני רוה לשאול אם יש סיכון בעדכון הביוס

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  16. שלום רב. יש לי שאלה לגבי פיזור נכון של אוויר בתוך המארז. תמונה מס' 1 - מארז כפי שנראה על המעבד יש FREEZER 7 PRO. מאחורי בגב של המארז יש 120MM ואיפה שהחץ שם מסתתר לו מאוור 120MM שמצויין בתמונה מס' 2. תמונה מס' 3 - פתח המארז שם ניתן להרכיב מאוורר 80MM שיושב בדיוק באזור של המעבד. רציתי לדעת איך לחבר את המאווררים שזרימת האוויר תהיה נכונה.. היות וניתן חבר את המאוורר כך שהזרימה תהיה לבפנים ולבחוץ. תודה. בנוסף רציתי לדעת האם ניתן לשלוט על המהירויות של המאווררים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA P35 DS3L. תודה רבה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  17. האם קיים ספק כוח עם heat sink גדול מאוד שמבטל לגמרי את הצורך במאוורר או לפחות כזה שיש לו גוף קירור גדול שמאפשר סיבוב מהירות נמוכה של המאוורר ובכך מצמצם את השימוש בו למינימום ההכרחי לאותם מקרים שבהם המערכת נמצאת בעומס מלא?

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by killer2004,

שלום לכולם.. יש לי בעיה די מרגיזה ואיני יודע מה לעשות יש לי פליטת חום מהמחשב די רצינית מפני שהמחשב די קרוב לקיר ואין כ"כ אוויר מסביב אני יושב די קרוב אליו ואני מרגיש אני ניצלה מחום! יש לי מחשב חזק וזהו המפרט: מארז :Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח: ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 680I SLI GBLX2 1394X2 מעבד:INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX דיסק קשיח:Western Digital WD5000KS קרור למעבד:SUNBEAM TUNIQ ספק כוח:ENERMAX ELT500AWT LIBERTY 500W ACTIVE PFC SATA זיכרון:transcend ddr2 kit 2*1024 800MHZ כרטיס מסך: leadteak 8800 GT 512mb השאלה שלי האם קירור מים יעזור לי להפחית את פליטת רמת החום במחשב? באם לא, אילו פיטרונות אפשריים ניתן לבצע כדי ל…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ReDev1L,

שלום אני מעוניין לקנות גוף קירור למעבד, התקציב שלי הוא 200 שקל, חשוב לי מאוד שהקירור יהיה שקט נורא! שמתי עין על הקירור הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10518 האם מישהו יכול להגיד לי אם הקירור הזה נורא נורא שקט ? וכמובן אם יש המלצות אחרות לגופי קירור אשמח בתקציב (אם אפשר מהאתר הזה, כי אני קונה מהחנות הזאתי פשוט כי לא מעוניין בלשלם משלוח)

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  20. אהלן , אז קניתי התקנתי (ביסורים רבים) כמה שאלות קודם כל בקשר להתקנה עצמה: 1. צריך לחכות שהמשחה הטרמית תתיבש לפני שאני שם את הקירור ? (מניח שלא אבל ליתר ביטחון כי כששמתי אותה זה דיי התנדנד לי וזה דיי הרס את המריחה שלי) 2. זה משנה לאיזה צד אני מפנה את הקירור ? (הפנתי אותו לכיוון הזיכרונות ז"א גם את המאורר 120mm שעליו כי לא יכלתי לשים אותו לכיוון הכרטיס מסך יש שם 120mm שמוציא אוויר שמפריע לי) עכשיו בקשר לבעיה , אני לא מצליח להפעיל את המחשב , ניסיתי לפרק שוב לראות אולי המעבד זז שום דבר הבעיה היא שיש לי 8800GT ומי שיודע כשמדליקים את המחשב אז המאורר הוא על 100% ל5 שניות בערך ואז נדלק המחשב , אז אצלי עכשיו המאורר על 100% כל הזמן והמסך לא נדלק וככה זה נתקע , אני אבוד עצות ניס…

• 32 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. לפי EVEREST מהירות המאוורר בכרטיס מסך שלי היא: 2090RPM שזה 27%. איך אני משנה את המהירות הזאת ומה ההשלכות של השינוי? תודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  22. הייתי נעול על asus p5n-t deluxe אבל אמרו לי שצ'יפסטים של נודיה לא טובים לoc של Quad core אני חייב לוח sli כי יש לי שני כרטיסי מסך של נוידיה... איזה לוח לקחת?

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by DREDON,

שלום לכולם קודם כל אני רוצה להגיד שיש לי קצת טראומה מאוברקלוקינג כי בעבר ניסיתי לעשות ודפקתי לעצמי את המחשב :\ אז אני שואל פה כדי לדעת מה לעשות שלב אחרי שלב. קודם כל אני אתחיל במפרט של המחשב: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DQ6 (Rev 1.0) זיכרון: 2x Corsair 1GB DDR2 667MHz כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT 512MB מארז: Antec TX1088B AMG 480W יש לי את המאוורר המובנה על הכרטיס מסך. יש לי את המאוורר אני משער של 12 ס"מ בחלק האחורי של המארז. ראיתי שברוב השאלות ששאלו אותכם ביקשתם תמונה של ה Sensor מ Everest אז אני אשים פה גם: אם צריך להוסיף קירור (מאווררים וכו') אני אוסיף. תודה מראש בני

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מאוורר חדש למעבד(Intel Pentium 4 630 HT, 3000 MHz (15 x 200) ואני צריך המלצה למאוורר טוב שיחזיק אותו על טמפ' נמוכות גם בלחץ. לפי מיטב הבנתי מאחד מאנשי הפורום המעבד צריך להיות בטמפ' של מתחת 50 מעלות במנוחה ו70 בלחץ, בעוד שבפועל במנוחה הוא מגיע לטמפ' של 86 מעלות ובלחץ הוא אפילו שואף ל100 מעלות שגורם לו מדי פעם לקרוס. תודה לעוזרים בהמלצות.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. Started by itayalter,

למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא את המוצר הזה ? אפילו ב NEWEGG אין להם ... אולי יש למישהו המלצה לגבי מערכת שליטה על מאווררים אחרת ? אבל טובה אם הרבה כוח ... עדיפות לכונן ה 3.5 ....

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים