אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-
-
הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי P4נורת'ווד סוקט 478 בקירור הסטוק הוא ב52 מאממץ ו44 מנוחה אני רוצה לעשות OC ואני מחפש לקנות קירור חדש למעבד יש לי עד 200 ש''ח לא אכפת לי רעש רק שיהיה הכי טוב ואפשר להגיד לי על כל מאוורר שאתם מציעים כמה מעלות הוא יוריד לי ?
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
סוף סוף אחרי חודש שלם סימתי: עשיתי חלון למעלה במארז צבעתי אותו למעלה בניתי מערכת שליטה למאוררים + LEDים LEDים בתוך המארז אני מאמין שעד הבוקר אני יסיים את הפינישים האחרונים לילה טוב לכולם!!!!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
בונא אחים שלי אני מסתכל לי ב- SpeedFan ופתאום מקבל שוק של החיים! לעזאזל המתחים הם: Vcore1: 1.70V Vcore2: 2.77V פאקקקקקק מזה המתחים האלה למעבד AMD Athlon XP 2800+ ??????????????????? ולא עשיתי שום OC! הצילו אני מת פה! עוד שניה הוא נשרף לי! בדקתי גם ב- CPU-Z וזה מראה לי: Voltage: 1.696-1.712 והוא רושם שהבאס זה 332.7 והמכפלה: 12.5 מה לעזאזל קורה פה? בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכולםםםםם
-
- 10 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום,אני קניתי צלעות קירור חדשות לכרטיס מסך שלי גיפורס 2 מקס 400 אני ישמח אם תעזרו לי לנתקין אותם איזה חומרים צריך אך איפה וכו'....תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו לא ברור ל איך יכול ליהיות שעלתי רק את ה קלוק SPEED של המעבד וקצת HTT וכתוב לי פתאום שיש צריכה יותר גבוה של חשמל ... אני לא נגעתי בכלל בחשמל :\ האם זה צריך ליהיות כך ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 593 צפיות
-
-
המעלות בחדר לא ממוזג , קירור למעבד AC PRO 7 V2 +הוספתי מאוורר 120 של TK בדופן הצדדי שיתן אויר לכיוון כרטיס המסך + לוח האם. רוני
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD phenom X4, הטמפרטורה הכי נמוכה שאי פעם הייתה לו (נדירה במיוחד) היא 38 מעלות. במצב מנוחה הטמפרטורה נעה בין 39-46 מעלות. אחרי בערך שעה משחק כבד כמו Dirt 2 על הגדרות מקסימליות השיא של הטמפרטורה שראיתי שהיה זה 68 מעלות , (שזה שיא חדש, לפני זה היה 64 מעלות בדר"כ P:) עכשיו, לפני שנדבר בכלל על פתרונות קירור, עד כמה זה יכול להיות מסוכן למעבד להגיע לרמות חום כאלה? כי לפי המפרט הטמפרטורה המקסימאלית היא 62. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2 מאווררים אחוריים ורציתי לשאול לאיזה צד כדאי לשים? ואיך יודעים אם המאורר שואב או מוציא אוויר? לפי החוט של המאורר? בצד שנמצא החוט של המאורר זה שואב אוויר או שאיבת אוויר זה בצד השני (לא הצד של התחלת החוט)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד BARTON 2500 מהירות עבודה רגילה : 1833 מה"צ 166*11 ...מתח מקורי 1.65 לאחר האוברקלוק: 2300 מה"צ - 210*11... מתח 1.85 תזמונים של הזכרונות לפני האובר 2.5-3-3-8 אחרי האוברקלוקינג - 2-3-2-11 (11 בתזמון האחרון כי זה נותן תביצועים הכי טובים לNF2 לפי הסקירה http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=2&artpage=498&articID=133) טמפ: במנוחה משהו כמו 44-46 ............ במאמץ משהו כמו 55-56 מערכת יציבה בקשר לבאס הזכרונות מגבילים אותי אזקשה לטפס יותר . כשהמכפלה של המעבד היא 9.5 אז אני מגיע גם לבאס 220 ... אבל אם אני מעלה את במכפלה ל10 ומעלה אז אנלא יכול 220 .... אפילו לא 215 . לפי דעתי 2300 מה"צ ב 210*11 מאשר 9.5*220 ב2090 מה"צ זכרונות: TWINMOS TMD-50B לוח אם: …
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ואפשר בכלל לבקש? או מה שהם פותחים, פותחים? כ-tray, לא box
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
טוב, יש לי כרגע מאוורר אחדד 80MM מאחורה מוציא ואחד 80MM מקדימה מכניס. אמור להגיע אליי בעוד שבוע בערך מאוורר 80MM עם לד כחול, רק שאני לא יודע איפה הוא יועל יותר: מאחורה או מקדימה? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…
-
- 10 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?
-
צריך לעלות core voltage ? מה צריך לשנות כי אני העלתי ב4 FSB ואם אני מעלה יותר זה פשוט לא מעלה ווינדוז גם VOLTAGE העלתי ב5% זה בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש טבלה כזאת ויכול להגיד לי כמה CFM הוא עושה ב- RPMים שונים?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נייד מדגם dv6 pavilion 1330ej hp מגיע עם כרטיס מסך ati readon 4650 1gb כרטיס זיכרון 2 ג'יגה מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB מרגישים שהוא מתחמם בעיקר במשחקים כמובן, כמו כן כאשר מורגש שהוא מתחמם מרגישים בהמחשב נהיה מאוד איטי. מה ניתן לעשות? מה התוכנות האידיאליות לבדיקת נתוני מעלות של הכרטיס מסך ושל המעבד במחשב נייד?? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי 88GT orginal אני לא מרוצה מהקירור רועש 51 במנוחה ו80+ במשחקים כבדים עכשיו אני מחפש קירור טוב מה אתם אומרים על זה? http://tms.co.il/product/1733 או זה http://tms.co.il/product/4694 או שתמליצו לי על משהו טוב אחר אני מחפש קירור חזק ושקט יכול להיות מתוכנן OC
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי כרטיס מסך Geforc 4 mx 440 64 mb תגידו אני יכול לעשות OVERCLOCK ולהגדיל קצת את הביצועים..ואם כן אז בכמה?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה -קניתי תמארז הזה חבר שלי חיבר לי את הכל והכל עובד יפה ויש לי שאלה על הצג שמראה את הטמפרטורה אצלי הוא מוצג כ Faherenheit איך אני עושה שהוא יוציג ב Celsius? ועוד דבר יש לי חוט שיש לזה שהוא ה- "חיישן" איפה צריך למקם אותו ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בהמשך לבלוק הקטן, 30*30*10 מ"מ, ותעלתו היא בצורת האות ח', הוצא בלוק חדש - 30*40*10מ"מ אשר תעלתו בצורת האות "S". תמונות לפיכם כעת תמונות של התופסן בגרסתו הראשונה לבלוק הראשון (הקטן), אותו תופסן צפוי לבלוק השני, אך כמובן בשיפוצים ושיפורים אשמח לתגובות, אבנר
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
באורך של כ 170 ס"מ. מודינג יפה כלשהו או קירור לרכיבים (איך שהו) ...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-