עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי GF6600 רגיל לא GT עם 256DDR יש אפשרות פתיחת צינורות? ואם כן איך עושים את זה? אני יודע שיש לו 8 פעילים כרגע... (נראה לי) חח בתודה מראש. predator_008

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  2. יש מצב כזה זה החלום שלי כול הזמן רציתי לעשות את זה להיה לי אפשרות לעושת את זה עם הX800GT שהיה לי אין לי ניסיון קודם

• 10 תגובות
    • 558 צפיות
  3. אני רוצה להדפיס איזה כמה מלים, ולשים אותם כשבלונה עם המארז ולכסות את כל המסביב במסקין טייפ ולרסס עם ספריי שקניתי ב15 שקל כסף מטאלי... הרגילים... 1. האם השיטה עצמה לצבוע מילה על המארז נכונה? נראית לי הגיונית... 2. האם הספריי טוב? יחזיק ולא יתקלף? יש משהו מיוחד שצריך לקנות או מה..? תודה

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by KYSG,

אך הקירור הזה? והאם צריך להחליף לו את נוזל הקירור אם כן כל כמה זמן בערך? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 416 צפיות
  5. Started by Glow,

אני רוצה לקנות מאוורר לד 8 סנטימטר אדום ואחד של 12ושהיו חזקים לא איכפת לי הרעש..

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  6. Started by idan1836,

האם אפשר לקנות דיסקיות לדרמל האינטרנט ולדעת את הסוג ואת מספר החלק ? כמו שאמרו לי למשל שדיסקית חזקה במיוחד לחיתוך פח היא מספר 426 !

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

??? בלי שידפק אחד המוצרים ???

• 8 תגובות
    • 597 צפיות
  8. העתקה מגלריית הקירורים + שאלה: הקירור שלי אני די רגיש לרעש, ולכן: 1. המאוור של ספק הכח הוחלף במאוור 8" של arctic cooling 2. המאוור האחורי לא מחובר - הוא עושה הרבה יותר מדי רעש. 3. הטמפרטורות (לפי speedfan) לא משהו - 40c במנוחה, 60c בעומס מלא. 4. אני לגמרי לא בטוח לגבי המיקום של המאוורר של המעבד - ככה שם אותו הטכנאי. האם אפשר לשפר סירקולציה / רמת רעש? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by Spaik,

מחקתי את מה שהיה קודם הינה העריכה: טוב אחרי שקראתי את מה שנתת לי וראיתי מחירים צימצמתי את מה שאני יכול מבחינת תקציב אני לא עושה ולא מתכנן לעשות OC אז אם יש משהו שהוא יותר ל OC אז תגידו לי. זה לא לפי הסדר שאני רוצה את הדברים, אלא בסדר אקראי AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD AeroCool The Phantom CPU Cooler for AMD Thermalright AX-7 קצת יקר אבל... Thermalright SK-7 ZALMAN CNPS6000-AlCu Thermaltake VOLCANO 6CU Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD 1.אתם יכולים בבקשה למספר ממה הכי טוב וכדאי (1) למה הכי פחות (8) 2.לגבי שני הסינקים של Thermalright: אני מתכוון להישאר עם המאורר המוקורי שקיבלתי עם הצעבד AMD2400. כ…

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by bd,

למעבד? אני יודע שזה שאלה קלה בשבילכם ובשבילי קשה אם אפשר מדריך או הסבר או משהו איך לעבור צעד צעד ב OC ..או ללמוד על זה כהתחלה מאיפשהו כי אני ללמוד לעשות ואני לא יודע מהיכן להתחיל

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by TheShadow,

מה שיש באתר לא שווה.. לא מסבירים בכלל מה צריך לעשות רק אומרים איזה OC כל מעבד צריך ואיזה שטויות של מערכות קירור.. איך אני מעלה את הקלוק אחרי שאני התקנתי קירור? ואיך אני מעלה את המתח של המעבד ומוריד אותו? ושאמרו פה HT התכוונו למתח?

• 8 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by bd,

באתר עצמו במדריכים ראיתי את כל המדרככים קראתי כמעט את כולם עד הסוף.......שם מסבירים מה צריך בשביל לעשועת... עכשיו אני צריך מדריך איך לבצע את ה -OC על המעבד..המדריך עצמו כל פרט ופרט איך לעשות איזה תוכנות איזה פקודות מה התוצאות איך רואים תתוצאות...

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!

• 12 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by rosesr,

וגם על איזה הגדרות לשים בביוס ובדריברים(גם איזה דריברים) אם אפשר הסבר על כל דבר אני ניוב בOC אז לאט לאט איתי טוב.זה הכרטיס מסך שיש לי במפרט רק עם 64MB זמנית. תודה לכל העונים ;D

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  15. היה לי אשכול קודם שבו הייתה לי בעיה והסדרתי היה לי בעיה בSLI http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315649.0 עכשיו כרגע אני רוצה לעשות OC חזק יציב לעשות רציפה של 24\7 אם אפשר עזרה ואני לא מצליח לעשות את הזכרונות שיעבדו 1:1 לוח GIGABYTE X38 DQ6 מעבד Q6600 G0 ספק כוח 850 ANTEC גרסת ביוס F7 הכי חדשה טמפרטורה 22 מעלות כי יש לי THERMALIGHT ULTRA 120 יש לי 4 סטיקים של זכרונות OCZ REAPER 800MHZ CL3 התחלתי עם אלו עשיתי את ההגדרות האלו Advanced Bios Features CPU Multi-Threading: Enabled Limit CPUID Max to 3: Disabled No-Execute Memory Protect: Disabled CPU Enhanced Halt(CIE): Disabled CPU Thermal Monitor 2 : Disabled CPU EIST Function: Disabled Virtuaalization Technology: …

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by orends,

שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. Started by avi-g2005,

מתי עושים זאת למה ואיך?

• 12 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by BlueSpear,

שלום! לא מזמן קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים, למרות תקציבו היחסית נמוך (4000 ש"ח), להלן חלקי המפרט שאני חושב לעשות להם אוברקלוקינג: מעבד - Intel Pentium Core 2 Duo E2140 1.6GHz זכרונות: 2x Kingston(*) 1GB DDR2 667 MHz כרטיס מסך: Nvidia GeFoce 8800GTS 320 *אני לא בטוח אם זה קינגסטון או קורסייר או בכלל משהו אחר, אבל נראה לי קינגסטון. עכשיו לנושא, אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לאחד משלושת הרכיבים הנ"ל, אם לא לכולם אם אפשר, אבל אין לי כמעט ידע באוברקלוקינג, חיפשתי בסטיקים ועשיתי סרצ' קטן שלא הניב הרבה תוצאות אז אם מישהו יוכל להדריך אותי בצעדי תינוק על איך לעשות אוברקלוקינג פה? אני חושב שהכי חשוב לי כרגע זה המעבד(ים?) לשפר אבל חוות דעתכם תעזור יותר... תודה על העזרה לכל מי שיעזור! …

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by dids22,

שמתי לב שהגודל שלו הוא 70 מ"מ חח הייתי בטוח שהוא 80 הקיצר משהו אולי יודע קצת פרטים על המאורר הזה מה עוצמת הרעש? כמה cfm יש? (חח מזה בכלל?) מה הלחץ אויר ? נערך יש לי אופציה בלוח אם לשים את המאורר על cpu smart fan contoler (משהו כזה) הקיצר בדקתי וזה עושה שנגיד מעל 60 מעלות המאורר יעבוד על עוצמה מלאה 40-60 עוצמה בינונית ומתחת ל 40 עוצמה נמוכה (משהו כזה חח) אבל במקום זה קורה לי משהו אחר כשטמפ' על 35 ומטה המאורר מפסיק לעבוד ואחר כך כשהוא מגיע ל 45 הוא מתחיל שוב לעבוד ולפעמים זה לא קורה אז מה נראה לכם? אולי המאוורר הזה לא תומך באפשרות הזו?\

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by no nick,

למה הוא נועד, מה הסיכונים, האם יש דרך חזרה, ובכללי הסבר על הפעולה. תודה.

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  21. Started by ccc,

או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני פאקינג מחפש ברשת... ולא מוצא...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ScreameR,

הזה : ENERMAX FS-710-B 2 ATX FileServer ATX Black Case - 3 fans - NO POWER SUPPLY

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים