אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מעבד P4 2.0 ו512X2 DDR400 של KINGSTON PC3200 לוחאם של ASUS P4P800-X . עשיתי OC והגתי למהירות שעון של 2.3 אבל כשאני עושה בדיקה עם PRIME 95 אחרי 5 דקות הוא עושה ארור ולא ממשיך את הבדיקה ומה אתם מצעים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כך אנחנו כול הזמן רבים איזה זיכרון הכי טוב ומי מגיע לבאסים הכי גבוההים בתזמונים הכי הדוקים\פחות הדוקים, אבל השאלה הכי יפה כמה הם מקבלים תכלאס במבחן התוצאה, בתור אחד שהיה לו 4 סוגי זיכרונות אחרי oc,אפילו באותו באס התוצאה שונה (בגלל תיזמונים,וכד). יאללה נתחיל: חברה: samsung צ'יפ: uccc תזמונים: 3-4-4-8 באס: 275 מתח: 2.5v נפח: 1gb מחיר:250-265 ש"ח (ל512) גירסא: EVEREST Home Edition 2.20 memory read:6900 memory write:2300 memory latency: 46ns
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בע''ה, הכרטיס הינו ZOTAC GTX 260 SYNERGY. מגיע לטמפ' של 85-89 במאמץ ומפזר חום בצורה לא יעילה. התקציב שלי הוא עד 200 ש''ח. מתלבט האם לרכוש את Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler /קירור אחר / האם בכלל כדאי. מה אומרים המומחים? תודה, ינון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מדריך מסודר + תמונת והסבר כי המדרך שיש בפרום לא הכי מדויק
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה עם המחשב זמן הסוללה התקצר מכשלוש שעות למשהו כמו חצי שעה ולפעמים גם פחות. חוץ מזה יש בעיית התחממות במחשב הוא מתחמם מאוד ונהיה רועש אפילו בזמן המנוחה ואם אני מפעיל סרט או משהו קצת כבד הוא נכבה מעצמו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני משחק בBF3 הטמפטורה במעבד עוברת את ה60C, אחת הליבות הגיע כבר ל67C. וכשהמעבד לא בפועלה הטמפרטורה היא 34C-41C. האם הטמפרטורה הזאת נורמלית או שיש בעיה במעבד? אגב זה הקירור שיש לי http://www.tms.co.il/product/5741 הוא אמור לעשות את העבודה לפי מה שאמרו לי. המחשב שלי הוא חדש לגמרי, קניתי אותו לפני חודש וחצי. הלוח אם שלי זה tz68A+ BIOSTAR והמארז Fractal Design Core - 3000 Mid Case יכול להיות שיש בעיה? הבדיקה טמפרטורה נעשתה אם התוכנה CPUID HWMonitor. תודה לכל מי שיגיב. אני אשמח לתגובות בעניין.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Gigabyte ולביוס שלי הוא קורא Cmos או משהו כזה. פישפשתי בנבחיו ולא מצאתי איפה עושים אוברקלוק.... בטוח מכירים פה את הלוח הזה אז מישהו יכול לתת טיפה עזרה? אני מחפש איפה נועלים מתחים (ליתר בטיחות) ואיפה משנים את הFSB שלו....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות OC לכרטיס של Sapphire Radeon9600 רגיל.. לעלות לו את התדרים ל500Mhzליבה ו 600Mhzזכרון. תדרי עבודה של 9600XT. הבעיה היא שכשאני מנסה לעבור את ה465Mhz הוא נכבה,ואני רואה מסך שחור. כאילו הוצאתי את הפלאג של המסך מהכרטיס מסך. קניתי מאורר Zalman 120מ"מ. נגעתי בגוף קירור של הכרטיס,הוא לא חם.. גם ב3D Mark05 שהייתי קרוב למצב שהוא נכבה,מבחינת תדרי עבודה,במבחנים הכרטיס נשאר קר. מה זאת התופעה הזאת ומה עושים? ועוד שאלה... בכרטיס יש ג'אמפר כחול,יכול להיות שהוא קשור לבעיה?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לסיוע טכני בבקשה כי אני מעט חלוד בנושא. יש ברשותי מחשב מאוד ישן ששימש אותי בעבר ללימודי MCSE והסבתי אותו למחשב משחקים פשוט לזמן הפנאי... נתונים יבשים: מעבד i5 4670k לוח h87 hd3 ג'יגהבייט מארז ישן של ג'יגהבייט גם כן מאוד בסיסי יש בו אפשרות למאוורר 120 מקדימה, מאוורר 120 אחורי, ועוד 2 על הדלת של המארז, ספק יושב למטה מעולם לא היה מאוורר מקדמת המארז, היה רק אחד פולט אוויר החוצה ועל הדלת כלום - לאחרונה דרך מעבדה ביקשתי להוסיף קירור החליפו לי את המאוורר האחורי והוסיפו 2 על הדלת של 120. לפי מה שאני מבין על הדלת כרגע 2 מכניסים אוויר ובגב המארז פולט אוויר... האם זה מצב תקין? האם זה לא יותר מדי? הכרטיס מסך במחשב זה g…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מארז אנטק סונטה, ומעבד פנום-4 BE. כרטיס מסך מובנה בלוח האם - כך שאין בעיית זרימה. אני רוצה לבצע OC בינוני, והשאלה איזה קירור כדאי לשים ? לפי הגדלים - לשים MUGEN-2 כמעט יחסום את המארז. האם כדאי לשים קירור יותר נמוך כמו השוריקן - או שכן כדאי לשים קירור בגודל מלא ? תודה על רעיונות והסברים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי עכשיו עוברים להמהרה חדשה, אבל אני עדיין לא מספיק בקיא בנושא אבל : ויש לי AMD ATHLO XP 1700 הטמפ שלי הן Temp2 : 60C Temp3 :82C ויש גם Temp3: שזה 40 מעלות הוא רושם לי סימני בעירה כאלה בתוכנה SPEEDFAN Fan 1: 4219rpm Fan2: 2109 Fan3: 0rpm ויש לי שלושה מאווררים! מה לעשות כרגע?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לגרום למערכת להיות יציבה יותר מהתדר הזה להלן המפרט לוח אם : rev2.0 ma78gm-s2hp motherboardמעבד:amd phenom ii x6 1055t 95wקירור : 125w Wind Trainer i-200 CPU coolerזיכרון DR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dualספק :hec cougar 550wמארז :colermaster cm 690טמפרטורות : לפי occt+ speed fan כולם מתחת ל 40אני תקוע פה (בתמונה אחרי prime95 (
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המערכת שיש לי היא E5200 עם קירור סטוק לוח GIGABYTE 73pvm-s2h וזכרון קינגסטון סטיק 2 ג'יגה 800MHZ CL5 כבר התפתיתי והעלתי בביוס לבאס של 220 כלומר 2.75GHZ והוא זורם.. השאלה היא אם בכלל עם הזכרון הזה אני יכול לעשות אוברקלוק?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1550PRO עשיתי OC לזיכרונות מ 400 עד ל 436 משו כזה הכל היה סבבה אז עברתי לליבה התחלתי להעלות מ555 הגעתי ל561 פתאום אני רואה שהתדר של הזיכרונות ירד ב 5 ואז פתאום הופיע לי מסך אדום כזה עם פסים מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח של ECS P4VXMS, ומעבד P-4 1.5GHZ SOCKET 423 לדעתי זה Willamat. הבעיה היא שאני מעלה את ה FSB ל 133 המחשב חוזר אוטומטית ל 1500MHZ, ניסיתי כמה פעמים להעלות את המחשב בתדר 133 אבל לא הצלחתי, מה יכולה ליהיות הבעיה??
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .
-
שלום לכולם אני אני צריך כמות של איזה 10 מאווררים טובים ואיוכתיים למארז בגודל 120 מ"מ. בארץ אני רואה שהמחיר לכל מאוורר איכותי עומד על בערך 40 שח. ככה ש-400 שקל זה יותר מדי. אני מכיר מספר חנויות מחול שמוכרות קירורים כאלה במחירים טובים למדי, אך המשלוח מיקר ממש את כל העסק. אולי אתם מכירים איזה אתר\מוכר איביי שיש לו מאווררים איכותיים ובכל זאת המשלוח זול, או יותר טוב - בחינם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קצת מתלבט בין קירור המים של THERMALTAKE 735 לבין קירור האויר של SCYTHE INFINITY 1000 לפי מה שהבנתי קירור אויר בצורת TOWER זה הכי יעיל מכל השיטות ולפי הביקורת הזאת http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2214 הקירור של SCYTHE הוא אחר היעילים ביותר שיש ובו בזמן גם אחד השקטים שיש מצד שני הוא נורא כבד (כמעט קילו) ונורא גדול במימדים, מה שיכול לגרום נזק ללוח M והוא גם לא הכי יפה במארז עם חלון צד לעומת זאת קירור המים של THERMALTAKE 735 נראה יפה עם הצינורות הירוקים (UV REACTIVE) ומתאים לצבע של המארז שאני הולך לקנות (בצבע שחור-ירוק) ועם קתודה של UV זה נראה ממש ממש יפה בקטע של OC אני לא בטוח שאני הולך לדחוף את המערכת עד קצת היכולות, אני לא מחפש שום שיא אם אני יגיע …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות קירור למעבד, אני מתלבט בין שתי מערכות קירור isgc 300 vs arctic cooling freezer 7 המחיר די דומה, פריזר טיפה יותר יקר, איזה מהם איכותי יותר, שקט יותר, מקרר טוב יותר, בקיצור על איזה אתם ממליצים ללכת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה hmonitor והיא מראה לי cpu1 56 cpu2 82 הקטע הוא שבכלל אין לי מעבד שני יש לי גם את התוכנה של ג'יגה בייט והיא מראה לי שהטמפ' של הלוח אם הוא 55 והטמפ' של המעבד 55 אבל זה לא תמיד ככה כי לפעמים המעבד עולה/יורד במעלה השאלה שלי אילו מהתוכנות אמינות? והאם טמפ' של 55 ללוח אם של ג'יגה בייט זה המון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני וחבר ניסינו לעשות OC על המחשב החדש שלו אך משום מה משהו ממש מוזר עוצר אותנו שם.. אתחיל עם המפרט של המחשב: לוח - GIGABYTE GA K8N SLI מעבד - AMD 3800 DUAL CORE MANCHESTER זכרון - GEIL GOLDAN DRAGON DDR400 2x512mb CL2 ספק כח - hec 400w true watts מארז וקירור - מארז thermaltake viking וקירור מעבד - big typhoon של TT... עכשיו הבעיה היא כזו - לא ניתן לעבור את תדר ה 215 ולקבל מחשב "שמעלה את עצמו"... המקסימום היציב שגם הווינדוס מסכים לעלות בו זה 210 בלבד! גם לאחר הורדת תזמוני זכרון ל 166 בביוס, הורדת מכפלה למעבד אפילו ל 6, והעלאת מתחים קטנטונת למעבד לא מתקבל שום הבדל - אותה הבעיה. (* התדר של ה PCI-E נעול על 100 והואפציה של CPU SPREAD SPECTRUM נמצאת על DISSA…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תקוע ב335 לזיכרון ו335 לליבה. מה תוקע אותי? הכרטיס יכול להגיע להרבה יותר. מעל המהירויות האלו יש טקסטורות חתוכות ב3DMARK.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתחיל באוברקלוק לכרטיס מסך... אני חדש,אז התחלתי לקרוא את זה:http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3 איפה אני מוצא את ה-VPU Recovery ?,כדי לכבות אותו. דבר נוסף,כשאני מפעיל את ה-ATITool אז הוא מציג לי כך: זה תקני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-