אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בגדלים של 80 מ"מ, ושל 120 מ"מ. אני יודע שתאמרו לי להסתכל במדריך של פבל, אבל השבלונה שם לא ממש עגולה, ואין חור מדוייק באמצע. מישהו יכול לתת לי שבלונה יותר מדוייקת בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ניסיתי מלא שיטות להגיע ל 4Ghz . ניסיתי 200X20 במתח של 1.275 - אבל המעבד מאוד מתחמם לי... עכשיו ניסיתי משהו שונה- מכנסתי מהירות של 158Mhz לבאס - והפעלתי את הטורבו בוסט וכל ה"טכנולוגיה" של המעבד... מה שזה נותן לי זה שהוא נכנס למכפלה של X26 - שזה יוצא ממש יפה.. שימו לב לתמונה מ CPUZ ותגידו לי מה דעתכם... דרך אגב הטמפ' במנוחה היא סביב 50מעלות ... ובמאמץ מלא אני מגיע ל92מעלות... אולי זה הזמן לשדרג את הקירור הבופאלו שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ורשום שם יחס 4:5 עם אני אשנה ל1:1 זאת אומרת שהFSB והDRAM יהיו שווים? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן קראתי את המדריך ולא הבנתי את הקטע הזה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולן וכולם. לא מזמן רכשתי כרטיס מסך 4850 של Connect3D עם הקירור הנ"ל. על פי מפרט היצרן הוא אמור להגיע ל 2000 סל"ד במהירות המקסימלית. אצלי הוא מגיע ל 1400 סל"ד מקסימום והכרטיס חוצה את 80 המעלות למרות שבכל הביקורות על הכרטיס עם הקירור הנ"ל הוא אמור להגיע לאזור ה 60-65 מעלות בפעילות מלאה. ניסיתי לאלץ ידנית ל 100% פעילות של המאוורר אך הוא עדיין תקוע על 1400 סל"ד. אשמח לרעיונות\עצות. תודה
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 2600 ובמנוחה הטמפרטורה היום הינה 69 מעלות (בביוס+PCU COOL? ) 2 מאוררים +מאורר מעל המעבד אנני יודע מה מצב המשחה וגם אנני טכנאי ואין לי חשק להרוס חוץ מעניין המשחה עשיתי כל מה שהומלץ בפורום (ניקוי מאווררים+סידור כבלים)באם הבעיה הינה במשחה כמה מעלות זה יכול לשפר? תודה
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
First of all I am writing in English because I am not near a hebrew supporting PC so plz I dont whant U to talk about my English. i dont know which one is best the arctic cooler or the ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP..... i have a Radeon 9500pro Now i have a Intel Pentium 4 1.6 mhz.....what is the best cooling device for it plz?
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן אחרי שרכשתי מערכת קירור נורמלית אני ישר רצתי לעשות O.C נתקלתי בבעיה שלא משנה מה אני עושה התדר לא משתנה ... הייתה לי מותקנת התוכנה Ai Suite 3 והסרתי אותה לחלוטין גם עשיתי CLEAR RTC בעזרת הג'מפר בביוס שום דבר לא עובד ... אני משנה ב AI overclock tuner ל MANUAL SYNC ALL CORES 40 CPU CETCH RATIO 40 בשניהם CPU CORE VOLTAHE על MANUAL וקובע מתח של 1.2 עושה F10 וניכנס למערכת הפעלה ... מריץ PRIME 95 עם 8 עובדים פותח CPU-Z והתדר תקוע על 3500 עכשיו דבר מוזר ... כשאני מנסה לבטל את ה TURBO BOST הוא מחזיר לי אוטומטי את כל ה SYNC ALL CORES ל AUTO וככה גם הפוך ... כאילו אני לא יכול לבטל את האפשרות הזו ... ניסיתי לבטל את ה SPEEDSTEP ועדיין כלום לא עוזר ... אני יושב כבר כמעט יום ש…
-
- 10 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
נשרף לי המאוורר של המעבד...מכיוון שאני לא רוצה שזה יקרה שוב, אני רוצה לדעת איזה מאוור למעבד כדי לקנות...וכמובן שיעלה לא יותר מ100 שקל.
-
המחשב שלי עושה די הרבה ראש ופולט המון חום. הרעש מפריע לי לשון והחום עלול לפגוע במחשב אז.. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט לחלוטין וגם יותר קר אם כבר. לוח אם 38 מעלות ומעבד 51 מעלות במנוחה.. גם כרטיס המסך על איזה 51.. אני לא יודע בכמה ערכות קירור מים (שאני מניח שצריך בשביל מחשב שקט לחלוטין) עולות. ארצה לקנות משהו זול יחסית, אמין,עם תועלת מקסימלית מול מחיר) ושיאפשר לי לעשות אוברקלוק סביר בעתיד. א, ושיהיה מ SKYPC בבקשה. רכשתי שם את המחשב וארצה שכולו יהיה ממקום אחד. תודה מראש. נ.ב. אולי זה שייך לאוברקלוקינג וקירור? אם כן אני מתנצל ומבקש מהמנהל להעביר.
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ה zalman- snps5700 לא מתאים למארז כדי להכניס אותו היתי צריך לחתוך את החלק העליון של "החצוצרה" זה כמובן נכון לבעלי לוחות אם גדולים כמו שלי מה שלא __שימו לב___ אגב הוא גם לא מקרר משהו אבל מה הוא יפה חבל על הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם.. יש לי TT BigTyphoon בן יותר משנתיים שהתחיל להרעיש לאחרונה, הרעש בא מחיכוך של 2 קבוצות ה"זימים" שלו.. והדרך היחידה להפסיק אותו זמנית היא ע"י נענוע עדין של המאוורר.. עד שזה מתחיל שוב.. קיצור אני צריך קירור חדש.. הדרישות שלי הן: - כמה שיותר שקט, אם אפשר אז ברמה של הקירור שיש לי (לא שומעים את המאוורר כלל) - שיהיה ניתן להתקינו ללא פירוק לוח האם.. - שלא יהיה כבד כל כך (מה שיש לי עכשיו שוקל איזה יותר מ-800 גרם) כרגע המעבד שלי פועל במצב מנוחה על 42 ליבה אחת ו-46 ליבה שנייה. חשבתי על ה- AC Freezer 7 Pro איך הוא יחסית למה שיש לי? אם אפשר אז תציעו עוד כמה הצעות חוץ ממנו שמתאימים לדרישות ואני כבר אבחר.. תודה.
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה עושים, אני עושה אובר דרך הביוס (עיין פרטי מערכת) :s05:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי מהאתר שלהם שאפשר לקבל OC בחינם של עד 40% מהמהירות סטוק אם קונים שם מערכת שלמה. למישהו כאן יש ניסיון עם זה? הם מוודאים שהכל פועל פיקס אחרי הOC/לוקחים אחריות במידה וקורה משהו לאחד החלקים?
-
- 10 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי החלטנו אני וחבר ללכת על מערכת מים חיצונית, אחרי ברורים וחיפושים הזמנו צמד יחידות כאלו: המערכת הגיע עם שלושה בלוקים והחלטנו לבדוק אותם לפני שאנחנו מזמינים בלוקים אחרים. המחשב של החבר. E6600 X1950XTX הבלוק הקטן שמיועד לכרטיס מסך הפתיע מאוד לטובה ומסתבר שהוא מקרר את הX1950XTX ממש יפה, עם vMOD לGPU ועם OC הכרטיס מגיע לכ- 55C... בלי OC ומוד הוא חיי באזור ה40C על לופ של שלושה בלוקים ! (אני לא האמנתי שהבלוק יעזור לGTX שלי אז הזמנתי גם MCW60) תוצאות אצלי: E6550 @ 3.5GHz מנוחה: Prime95
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שלא לכל מחשב כדאי לעשות OC,כי יש חלקים שלא מתאימים וכדומה... אז זה המפרט שלי את המארז כבר אין בKSP אז אני אכתוב את שם הגירסה. CASE MIDI ATX 4LA-L-DT807 Window,500W MAX,24 PIN ואם כן ,אז על אלו קירורים אתם ממליצים לי? ובמקרה שאני עושה OC אני אצטרך להחליף את הספק?
-
- 10 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אתמול החלפתי את קירור הסטוק של אינטל בקירור של ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO עשיתי הכול כמו שצריך ניקיתי את המשחה התרמית מהמעבד חיברתי כמו שצריך אבל עדיין הטמפרטורה גבוהה מאוד 73 מעלות במנוחה לגמרי. יש לציין שמקודם שהיה לי קירור סטוק אז הטמפרטורה עמדה על ממוצע של 63 במנוחה. עוד משהו מוזר זה שעכשיו שהפריזר מחובר אז בSPEED FAN וEVEREST הRPM של המעבד הוא על 12025 ובתדירות גבוהה המהירות משתנה. משהו פה מוזר לגמרי ואין לי מושג מה. למישהו יש רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אין לי מושג בדברים האלה שאני עומד לשאול ולכן אני צריך עזרה. התקנתי את ה asus probe שם כתוב לי שהטמפרטורה של המעבד (intel4 1600) היא 57 וטמפרטורת לוח האם (asus p4t-e) היא 31 בגלל שאלו נראו לי טמפ' גבוהות החלטתי לפתוח את המארז בפעם הראשונה (יש לי את המחשב הזה כבר חצי שנה בערך) וגיליתי שיש לי שתי מאווררים-אחד על המעבד ואחד ליד לוח האם (לא כולל המאוורר שעל הספק ועל הכרטיס מסך) עכשיו השאלות שלי הן: 1) האם הטמפרטורות טובות או שהמחשב חם מידי 2) אם כן אז כמה מאווררים אני צריך לחבר בתוך המחשב
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף לCDROM שלי את הלד. מישהו יודע האם ו/או כיצד זה ניתן לביצוע?
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה בתמונה ... אני נוגע בקירור שלו .. והוא ממש חם אבל ממש ... יותר מ- 3 שניות אי אפשר לגעת בו... מה זה????? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום כולם !!! צהו צג שהוצאתי מאיזשהו מכשיר אלקטרוני... ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות אתיו מוד למחשב... ככה הוצאתי אותו לא היו חוטים עליו לא כלום... אם אני יכול עלשות איתו משהו אז מה? ואיך? בתודה Lir@n
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קירור למעבד Thermaltake V1 וOC למעבד על 3.6GHz. שמתי לב שרוב הזמן הקירור נמצא על 1500RPM (הMAX זה 2000). אפילו אחרי משחק של אנריל3, מהירות המאוורר נותרת ללא שינוי אבל הטמפרטורה עולה, פתחתי את המארז לבדוק אם זה אפשרי שהקירור לא עובד מהר יותר ולא הבחנתי אפילו בשינוי קל ברעש (המשחק היה מושתק). יכול להיות שבעצם אין פה בעיה, והקירור אכן מעלה לRPM גבוהה יותר? ואם לא, אשמח לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות , אני עובד על פנטיום 4 - 1500 , עם לוח של אינטל D850MV בכל מקרה , יש לי מותקן כרגע VOLCANO 7+ HSF ,הכל טוב ויפה - חוץ מהרעש שיש לי בחדר. זה לא יאומן. (כשהוא עובד על MEDIUM זה מוות..אז אתם לא רוצים לדעת מה זה HIGH) הבנתי ש הוולקאנו 9 , גם בא עם מנורות שיכולות להיות דווקא מוד נורא נחמד , וגם פחות מרעיש , השאלה אם הוא שווה תהשקעה ומישהו כאן שמע תהבדלים? ע ז ר ה? =)
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
התקציב: עד 50 ש"ח. הערות: לא אכפת לי מהרעש, אני רוצה מאוורר חזק ביותר עם דחיסה גבוהה. עריכה: חשבתי על מאווררים ללוחות חשמל וכדומה אבל אין לי אפשרות להשיג, אז מוטב שזה יהיה מאוורר רגיל עם אפשרות להזמין מהאינטרנט. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-