עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by -BISHOP-,

אז אחרי שהתייעצתי פה וקראתי כמה ביקורות בחרתי בקירור הנ"ל של AC. בסך הכל ההרכבה שלו לא קשה, והיו לי ציפיות שהוא מוריד לי לפחות 15 מעלות. אך למרבה האכזבה הטמ"פ ירדה בלא יותר מ 9 מעלות מ 63 בממוצע ל 54. הבנתי שצריך להעלות את המהירות שלו (של המאוורר) ל100 אחוז בשביל לקבל את מלוא הכוח, אבל ניסיתי בATI TOOLS להעלות ל 100 אחוז את המהירות אך לא קרה דבר. יאמר לזכותו שהוא באמת סופר שקט אבל מבחינתי עדיף שיעשה יותר טוב ת'עבודה, מאשר לא להפריע לשכנים בין 2 ל4... מדובר פה ב X1800 GTO

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by idani1983,

המליצו לי באתר על silencer 5 rev3 כקירור ל 7800GT שלי אבל יש לי כמה שאלות: א. אם אין לי חור מעל ה הכרטיס מסך שלי , אין לי טעם בקירור הזה כי בשבילו צריך יציאה שתוציא את האוויר , לא? ב.חוץ מזה הבנתי שיש לו בעיה בחיבור החשמל של המאוורר? אולי יש למישהו המלצה אחרת למאוורר אני גם מפחד שהוא גדול בשבילי !

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by david85,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי לא נותןצ לי לשנות את המהירויות, אז רציתי לדעת אולי יש תוכנה שאפשר לעשות איתה אוברקלוקינג? דרך אגב - עידכנתי את הביוס את הלוח אם ואת הכל...

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by gai18,

שלום חברים הייתי שמח אם הייתם יכולים לתת לי כמה קישורים של גלריות מודינג ברשת.

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by e-d-a,

טוב אחרי משא ומתן כושל עם שתי חברים מהפורום החלטתי לבנות בעצמי את ה-fanbus. אז אני ניובי גמור בכל מה שקשור לאלקטרוניקה (חוץ מהלחמות יש לי כשרון טבעי לזה) אני רוצה לבנות fanbus לשמונה מאוררים של שלוש מצבים 7v\off\12v ובלי מפסק on\off אז עם תוכלו לתת לי אתר (אמין) שאני יוכל להזמין ממנו את החלקים. ואני גם צריך תרשים (שיהיה כמה שיותר פשוט ולא מסובך) לבניה שיהיה בעיברית וגם הסבר על החלקים ותזכרו שאני לא ממש מבין בזה אז בלי מוסגים שיהיה פשוט. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by adamginz,

המעלות אחרי 20 דקות של המחשב בפעולת Idle.

• 18 תגובות
    • 997 צפיות
  7. המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D

• 17 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by Adirna,

שלום אני מעוניין בעזרה אוברקלוקינג באזור באר שבע , בהגדרות ביוס ,חלקים לקירור מתאימים וכו , המיפרט שלי הוא : מעבד :I7 920 לוח : X59A-UD3R Ver 1 זכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr3-pc3-12800-reaper-low-voltage-triple-channel-eol.html הייתי רוצה לדעת גם כן בכמה אחוזים של שיפור ביצועים אני יכול להוסיף על ידי האוברקלוקינג.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by Ronll,

אני מנסה לעשות OC למפרט שלי , משנה דברים בביוס והכל נראה כעובד וכשאני חוזר לVISTA כאילו כלום לא השתנה , OCCT ו EVERST מראים שאין OC אם אני חוזר לBIOS הוא שוב מראה לי שיש OC הכל כרגיל לוח P5N32-E SLI מעבד Q6600 G0

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  10. שלום. המון זמן סמכתי על CoreTemp כמדד הטמפרטורה של המעבד. מצאתי שהטמפרטורה היא 21 מעלות. כאשר התקנתי את HWmonitor מצאתי שה CPU Temp עומדת על 36 מעלות. לאחר שהתוועצתי כאן בפורום, נאמר לי שיש הבדל בין טמפרטורות הליבה לבין טמפרטורות הצ'יפ. הליבות קרות מהצ'יפ כמכלול. למרות זאת, במבחנים מסוימים, כותבים מצביעים על הטמפרטורות של CoreTemp כמדד טמפרטורת המעבד. כמובן שלהבדל יש השפעה של ממש. אם אני בודק את ה OC שלי על פי CoreTemp, המצב שלי טוב. אם אני בודק לפי HWMonitor, הוא לא כל כך טוב (בלשון המעטה). אז מה הדין? תודה!

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  11. שלום לכולם אני אני צריך כמות של איזה 10 מאווררים טובים ואיוכתיים למארז בגודל 120 מ"מ. בארץ אני רואה שהמחיר לכל מאוורר איכותי עומד על בערך 40 שח. ככה ש-400 שקל זה יותר מדי. אני מכיר מספר חנויות מחול שמוכרות קירורים כאלה במחירים טובים למדי, אך המשלוח מיקר ממש את כל העסק. אולי אתם מכירים איזה אתר\מוכר איביי שיש לו מאווררים איכותיים ובכל זאת המשלוח זול, או יותר טוב - בחינם.

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by apelt,

לי יש כבר: i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core (אני חושב שיש לו קירור מובנה) לוח האם: Intel® Desktop Board DZ68DB אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך סבבה באיזור ה 600 ש"ח האם יש טעם לרכוש קירור מעל 70 ש"ח למעבד אם אני לא מתכוון לעשות OC. באיזה קירור כן שווה להשקיע? כרטיס מסך? מארז?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  13. שאני משחק בBF3 הטמפטורה במעבד עוברת את ה60C, אחת הליבות הגיע כבר ל67C. וכשהמעבד לא בפועלה הטמפרטורה היא 34C-41C. האם הטמפרטורה הזאת נורמלית או שיש בעיה במעבד? אגב זה הקירור שיש לי http://www.tms.co.il/product/5741 הוא אמור לעשות את העבודה לפי מה שאמרו לי. המחשב שלי הוא חדש לגמרי, קניתי אותו לפני חודש וחצי. הלוח אם שלי זה tz68A+ BIOSTAR והמארז Fractal Design Core - 3000 Mid Case יכול להיות שיש בעיה? הבדיקה טמפרטורה נעשתה אם התוכנה CPUID HWMonitor. תודה לכל מי שיגיב. אני אשמח לתגובות בעניין.

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  14. היי, אני מעוניין להתחיל באוברקלוק לכרטיס מסך... אני חדש,אז התחלתי לקרוא את זה:http://hwzone.co.il/guides/oc_vga/3 איפה אני מוצא את ה-VPU Recovery ?,כדי לכבות אותו. דבר נוסף,כשאני מפעיל את ה-ATITool אז הוא מציג לי כך: זה תקני? תודה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  15. אני קצת מתלבט בין קירור המים של THERMALTAKE 735 לבין קירור האויר של SCYTHE INFINITY 1000 לפי מה שהבנתי קירור אויר בצורת TOWER זה הכי יעיל מכל השיטות ולפי הביקורת הזאת http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2214 הקירור של SCYTHE הוא אחר היעילים ביותר שיש ובו בזמן גם אחד השקטים שיש מצד שני הוא נורא כבד (כמעט קילו) ונורא גדול במימדים, מה שיכול לגרום נזק ללוח M והוא גם לא הכי יפה במארז עם חלון צד לעומת זאת קירור המים של THERMALTAKE 735 נראה יפה עם הצינורות הירוקים (UV REACTIVE) ומתאים לצבע של המארז שאני הולך לקנות (בצבע שחור-ירוק) ועם קתודה של UV זה נראה ממש ממש יפה בקטע של OC אני לא בטוח שאני הולך לדחוף את המערכת עד קצת היכולות, אני לא מחפש שום שיא אם אני יגיע …

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by d-undertaker,

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  17. המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  18. Started by CobraDragon,

שלום ובוקר טוב! ברשותי מערכת הכוללת מעבד ATHLON XP 2800@3200 המעבד מקורר ע"י גוף קירור של ZALMAN CNPS6000-CU כל המערכת יושבת בתוך מארז SUPERTALENT המכיל 5 מאוררים ג'נריים 2 מכניסים אויר מלמטה 1 מכניס אויר מהצד ושניים מוציאים אויר מהחלק העליון מאחור. על הליבה מרחתי את המישחה הטרמית שהגיעה עם גוף הקירור. טמפרטורת המנוחה הינה כ 51-53 מעלות. לאחר הרצה של כשעתיים ב PRIME95 מגיעה טמפרטורת המעבד ל 64 מעלות וטמפרטורת ה SYSTEM ל 31 מעלות (נבדק ב EASYTUNE AIDA ו BIOS) ונשארת במצב זה במשך שאר ההרצה (לעיתים מגיעה ל 65 אך לא יותר גם לאחר שעות נוספות של הרצה) המאורר של גוף הקירור עובד במהירות מלאה של כ 2500 סל"ד וכן כל מאוררי המארז עובדים גם הם במהירות מלאה. המערכת כוללת 4 HD צורב וצור…

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by nir567,

העלתי מ133 ל- 148. זה נחשב לטוב או שלא כדאי לי לדבר על זה יותר מדי?..חח מה אתם אומרים על זה?.. תשתדלו לא לזרוק עליי יותר מדי אבנים.. תודה.

• 21 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by Tomcat,

שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by Ancient1,

http://www.antec-inc.com/pro_details_enclosure.php?ProdID=15138 מארז מדהים . ספק עם חיבורי SATA יציאה חיצונית של מחבר 12V, שליטה על טמפ' וחיווי דרך הלוח, הדיסקים יושבים על גומיות במגרות ב 90 מעלות לאופן הרגיל. בנוי לשקט ! . אבל אחרי התקנת קירור מים למעבד ולכרטיס המסך , המאוררים היחידים הם בספק ובמארז (12" 1450 RPM !! - שקט !) אחרי ההתקנה הבחנתי שיש קצת רעש של ויברציות - כמה מדבקות ספוג קטנות פתרו את הבעיה. מה אומר .. כל כך שקט !! רק כשהחדר סגור ניתן להבחין ברעש שלו מעל רעש הרקע בחוץ. פשוט תענוג ! !

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  22. טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  23. השוע הגיע החבילה התחלתי להרכיב אני לקראת סיים בנתים קצת תמונות

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום, אתמול קניתי HD4850 של SHAPPIRE, ואני מעוניין להתקין עליו גף קירור שונה, משום שהטמפרטורה של הכרטיס מאוד גבוהה (89 מעלות במאמץ, 72 מעלות במנוחה..). ידוע כי הקירור הזה אינו מספיק לקרר את הכרטיס, לכן זה לא בעיה בכרטיס הספציפי שלי. אשמח אם תמליצו לי על קירור טוב בעל סוקט של RV770, ושיצניח את הטמפרטורה ל70 מעלות מקסימום במאמץ לפחות. תקציב : עד 200, רצוי כמה שפחות.

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  25. Started by sobe,

שלום, אני עושה OC ראשון למחשב והייתי רוצה לקבל קצת עזרה עם זה. הנה המפרט של המחשב נראה לי מפרט מתאים ביותר ל-OC: אני חושב שצריך להתחיל בהגדרות ה-BIOS ומתחים אבל אני קצת חושש להרוס משהו =X תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים