אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי עומד לקנות מחשב חדש ובין היתר צריך להחליט גם על קירור למעבד. קראתי שלשימוש "רגיל" אפשר להשאר עם קירור הסטוק. אבל אני גר בב"ש ובקיץ החדר שלי לוהט אז צריך לקנות קירור נפרד, אני טועה? אני ממש לא מתכוון לעשות OC, מבחינתי אם אפתח את המארז כדי לנקות זו תהיה שערורייה (יש לי אפס נסיון בהתעסקות בקרביים של מחשב ולכן משקשק מזה ). המחשב החדש יהיה צנוע מאוד מבחינת מה שיהיה בתוכו. יהיה כונן אופטי אחד, הרדיסק אחד, בלי כרטיס גרפי נפרד..צנוע אני יכול להשקיע משהו כמו 300-350 ש"ח אם תהיה הצדקה. יש קירור פסיבי מומלץ או שכולם באים עם מאווררים? פסיבי קורץ לי כי זה נראה פחות מתקלקל (נסיון רע עם מאווררים מרעישים). תודה מראש למייעצים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר מאוורר טוב או משחה טרמית??? אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח! תמליצו לי בבקשה על משהו טוב!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות oc למעבד 2500k. יש לכם המלצה לקירור מים עם בקרה אוטומטית? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב שקניתי לפני כחצי שנה בערך הותקן מאוורר של אינטל (מהירות של כ- 3000 סיבובים לדקה) - המעבד הוא E5200. המאוורר בעייתי, המהירות שלו קטנה עם הזמן עד שהוא כמעט מפסיק לעבוד ואז אני מנקה אותו ושם גריז והוא חוזר לעבוד. אפשר להמשיך לעבוד איתו אבל זה קצת מעצבן. חוץ מזה - הוא לא שקט - שומעים את רעש האויר כשהוא עובד "בסדר" , אבל לפעמים הוא גם מרעיש רעש של טירטור בד"כ מיד לאחר ההדלקה ואז הוא לאחר 10 דקות מסתדר יחסית (כנראה עד שהגריז מתחמם בגלל הסיבוב). אני חושב שמספיקה מהירות של 1500 סיבובים לדקה והמאוורר ששמו הוא לא המאוורר הנכון (ביקשתי מעבד box ). אני רוצה שהמאוורר ישתמש באפשרות של pwm - שליטה במהירות לפי טמפרטורה. למרות שאין בעיית תקציב - אני לא רוצה להוציא הרבה כסף - ואני …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו, יש את הזלמן סדרת ה 7700, לא משנה איזה גרסה (כל אלה בטווח של 250 שקל בערך - CU, ALCU וכו') או THERMALRIGHT XP120 בשילוב עוד מאוורר 120MM של VANTEC, THERAMLTAKE וכו'.... איזה יעשה עבודה טובה יותר? אם הזלמן יותר טוב אז איזה דגם (אני גם לא בטוח שה 7700 יותר טוב מכולם, אבל ככה נראה לי)... אם ה XP120 בשילוב מאוורר אז מאוורר של איזו חברה? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1550PRO עשיתי OC לזיכרונות מ 400 עד ל 436 משו כזה הכל היה סבבה אז עברתי לליבה התחלתי להעלות מ555 הגעתי ל561 פתאום אני רואה שהתדר של הזיכרונות ירד ב 5 ואז פתאום הופיע לי מסך אדום כזה עם פסים מה הבעיה מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מעבד E8500 שהתדר שלו הוא 3.16 ג'יגה הרץ. המכפלה שלו היא 9.5 והתדר הוא 333 עכשיו השאלה שלי היא אם אני ישנה את המכפלה ל6 ואת התדר ל527 (כך שגם יוצא 3.16 ג'יגה הרץ +-) אז הביצועים ישארו אותו דבר הוא שירדו\יעלו??????? ומה יותר טוב מכפלה גבוהה או תדר גבוהה???? עריכה: יש לי זכרונות של OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 נראה כמובן שהם יכולים לעמוד בתדר של 527 FSB.... הלוח שלי הוא EP45-DS3R והמעבד E8500 והלוח: תודה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
new world record http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=131071
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .
-
EVEREST ו-EASY TUNE של הלוח טוענים שהמעבד מתחמם מאוד אבל הגוף קירור שלו פושר. מתחמם רק קצת יותר מהסטוק. האם יש מצב שהקירור לא מחובר טוב ולכן לא מוליך את החום? או שהתוכנות טועות?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד PENTIUM D 830 החום שלו מגיע במאמץ עד 80 מעלות...<צלזיוס כמובן> שמתי עליו מעיין מאוורר קירור שנתנו לי<יותר טוב מהסטוק של אינטל> אין לי מושג מה לעשות... יש המלצות לפני שאני קורא למכבי אש???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן (מפרט בצד) והוא ממש חם... במאמץ ממושך חם אפילו לגעת במארז... המעלות שלו במנוחה הם: לוח אם: 43 מעבד: 60 כרטיס מסך: 75 במאמץ: לוח אם:45 מעבד: 72-75 כרטיס מסך:90-120! אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי מאוורר אחד למארז, והוא מקדימה, יהיה יותר טוב אם אני אמקם אותו מאחור שיוציא את האוויר החם או יותר טוב שישאר מקדימה ויכניס אוויר קר? אני לא מתכוון לקנות מאוורר חדש למחשב כי עוד חודשיים בערך אני קונה מחשב חדש (עם עזרכתם כמובן..) ואני לא רוצה להוציא עליו כספים.. ויש לכם עוד פתרונות בשבילי? ניקיתי את המארז,מאווררים (הוצאתי גושי אבק ענקיים עם פינצטה חח..) ואני לא רוצה למרוח משחה טרמית חדשה כי אני לא רוצה לדפוק משהו בטעות... אז אני הולך לסדר גם את החוטים במארז ולנקו…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר שלא מזמן מישהו פירסם פרויקט של מישהו שהסביר איך הוא צבע את המארז שלו ויצר אפקט של מראה עליו. אפשר בבקשה את הלינק או מדריך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובכן, סוף סוף הביאו לי מצלמת web. בניתי את הסטאנד הזה לפני כחצי שנה אך הוא היה דבוק עם סיילוטייפ והוא לא היה יציב בכדי שה-iPod יעמוד עליו. את ה-stand בניתי מחומר פשוט ביותר - קופסת דיסקים, אותה אני חתכתי עם מספריים ואח"כ שייפתי את הקצוות והדבקתי עם דבק מגע (כפי שניתן לראות בתמונות הוא צהוב אשר מכעיר בצורה שלא חשבתי את המעמד ואת התפקיד שלו כש-ק-ו-ף. סה"כ, זו הייתה עבודה של כחצי שעה. אני אתן לתמונות לדבר:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD XP 2000+ AGOIA לוח Gigabyte 7VAXP זיכרון SAMSUNG 256MB DDR 333 ספק גנרי 400W Asus GeForce 4 MX 440 64MB אין אף כרטיס PCI ויש לי קירור מספיק (מעבד על 31 בIDLE) הבעיה שלי היא כשאני מעלה את הבאס מהביוס בלי שינוי של שום דבר אחר ל140 הוינדוס לא עולה וב-138 הוינדוס נתקע אחרי איזה דקה איך אני יכול לסדר את זה?! :-[
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיקר הרעש מהמחשב שלי מגיע ממאוורר ספק הכוח. (Antec VP400p 450W) רעש שאר המאווררים במחשב הוא דיי נמוך. האם ישנה אפשרות לפרק את המאוורר בספק, ולהחליפו בקירור פסיבי ללא מאוורר ? האם קיים בכלל קירור פסיבי לספקי כוח ? ואם לא, האם יש מאוורר מסויים עם יכולת קירור מספקת לספק, אך לא מרעיש כמו המאוורר המקורי ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ידידי אני מעונין לשפר את תוצאות OC שיש לי , אני בעל לוח AMD + 939 טיב המעבד והזיכרונות מופיעים כאן בתמונות הלוח מיועד ל-OC למעבד יש מאוורר מיוחד ל-OC למרות כל זאת לא מצליח לעבור את 2830 MHZ אין לי מצלמה איכותית לצלם את הביוס ולכן שאלות נא לשאול האם יתכן שהבעיה הם הזכרונות ? תוצאות CPU-Z http://img166.imageshack.us/my.php?image=10476720sa1.jpg http://img166.imageshack.us/img166/9045/39798666wc6.jpg http://img166.imageshack.us/my.php?image=61100776as4.jpg
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב מסוקט 775 לסוקט 1155 (כנראה למעבד i3 2100 או I5) הקירור שברשותי הוא HYPER 212 שכרגע על סוקט 775 האם הקירור הזה יכול להתאים גם לסוקט 1155 ? (אני כמובן לא מדבר על לוחות "מיוחדים" ששם עשו חורים נוספים כמו של 775) חשוב להבין שאז בזמנו כשהקירור יצא, הסוקט למעבדי I3/I5 וכו' לא היתה קיימת, אבל יכול להיות שבכל זאת הקירור מתאים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השוע הגיע החבילה התחלתי להרכיב אני לקראת סיים בנתים קצת תמונות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאוורר של המעבד מרעיש רצח!! (הוא נקי ודי חדש) אשמח להמלצות לקירור ל AMD 5000 black edition ללא OC. המחשב משמש כמדיה סנטר לסרטים ב1080P כך שהוא עובד די קשה. אני חשבתי על ThermalRight SI-128 SE (בגלל מגבלות גודל המארז ) ובמידה של חום גבוה מדי להוסיף מאוורר Scythe S-Flex SFF21D 120mm 800rpm\8.7dba תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט הין 2 לוחות למעבד E6300 1. זה CONROEXFIRE ESATA 2 שעולה 550 ש"ח והשני זה GYGABYTE 965P S3 שהבנתי שהוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב אבל עולה 250 ש"ח יותר האמת לא בא לי להתעסק יותר מידי בלקנות מאווררים ולהעלות מתחים למעבד השאלה שלי אם אני רוצה להגיע לOC של 300 עד 400 באס 1.האם אני יכול להישאר בקירור סטוק? 2.האם אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? 3.האם אני חייב זכרונות של 800 MHZ כדי להגיע לבאס כזה? 4.בוא נצא מנק' הנחה שעם הCONROEXFIRE ESATA 2 אני אגיע ל300 באס(זה מה שהגיעו איתו בביקורות)=2.1 גיגה או להוסיף את ה250 ש"ח הפרש ולקחת את ה965P S3 שייתן לי באס של 400 (בהנחה שזה הבאס המקסימלי באמת שאוכל להגיע אליו מבלי להעלות מתחים ולהישאר עם קירור סטוק)=2.8 גיגה האם ההפרש ב…
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד של אינטל 6300, כרגע אני רוצה לקנות קירור למעבד ב ksp עד סכום של 200 (כמה אופציות אם אפשר) ועד 300 ( גם כמה אופציות). אני צריך גם מאורר של 120 מ"מ ללא תקציב מוגבל, רק שהרעש יהיה עד 24 דציבל, חשבתי על מאוורר של Arctic Cooling או Scythe. בנוסף לקירור אני רוצה לקנות משחה תרמית עד 40 שקל. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
IQPC התחילו למכור אותו, ואני בקרוב קונה מע' i5 וכמובן, רוצה לבצע OC רציני לפי ביקורות שראיתי הנוקטואה מאוד פופולארי ובעל ביצועים מדהימים (ה Special Edition הראשון לסוקט 1366) אז אני מניח שהספשל אדישן 2 ל i5 יהיה גם מעולה לא? סרטון Unboxing שלו: ביקורות עליו על ה i5 (או בכלל) לא מצאתי כי הוא יצא רק לא מזמן.. מישהו ראה משהו? שורה תחתונה, כדאי להשקיע עליו 250 ש"ח או לחכות למוגן 2 Rev B?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-