אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
המאווררים במחשב שלי (בתצורתם הנוכחית) קורעים לי ת'אוזן... אני בונה בייבאס והסתבכתי קצת עם הנגדים של המאווררים שאמורים להוריד את המתח ל 7 וולט. :-[ כל המאווררים (כמובן) פועלים על 12 וולט, והנה הזרמים שלהם: 0.14mA 0.19mA 0.38mA 0.38mA איזה נגדים אני צריך ואיך אני מחשב את זה (להבא) ? ???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לבצע OC נכבד, וכרגע מיציתי את הSP94 התותח עים ה-SF. יש למישהו המלצות לקירור אקטיבי, כזה שלא סתם מפזר את החום אלא גם "יוצר" קור? שישמור על הטמפרטורה נמוכה מאוד כל הזמן? חשובים לי מספר דברים: שלא יהיה רועש במיוחד. תקציב 400 ~ 600 ש"ח (+-). אים יש משהו יותר יקר אבל שווה את הכסף אני גם אשמח לשמוע. שיקררררררר את המעבד בצורה טובה וחזקה. נ.ב. שמעתי על ה- ActiveCool AC4G-D http://www.activecool.com/products/ac4g001.html שהוא עושה נפלאות. האים הוא באמת יוצר קור? והאים אני אוכל להמשיך איתו מעבר למה שה- SP94 נתן לי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי קירור לזכרונות של הכרטיס מסך שלי ..כדי לעשות אוברקלוק .. עכשיו איך אני מדביק אותם לכרטיס ? עוד שאלה ..תראו איך עשיתי את זה בתמונה .. יש לי גוף קירור אחד לכל זוג זכרונות ..יש לי 4 צ'יפים של זכרונות על הכרטיס זה בסדר אם אני ישים גוף אחד על שתי זכרונות ? זה מכסה את שתיהם לגמרה .. ככה שלא ניראה לי שיש בעיה תודה רבה למי שעוזר D: [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך גוף קירור למעבד פרסקוט 478 בשווי 50 שקל פלוס מינוס , מצאתי 2 : 1 - http://global.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4205 זה עולה 55 COOLERMASTER 2 - http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=139 לא תומך פרסקוט רק 70W - פרסקוט עד 84W - זה עולה 67 ש"ח AC יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו ? פשוט הגוף קירור של אינטל רועש והצלעות ממש רותחות המעבד על 50 מעלות אבל אני אקנה חדש בכל מקרה , צריך חנות במרכז הארץ תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות שני מאוררים: א. לCompucase 6a19, יש הכנה למאורר 120 מול ההארד דיסקים, שמתחממים קצת יותר מדי אחרי שצופפתי אותם והוספתי אחד נוסף. על המאורר להיות שקט ככל האפשר. ב. להיטסינק, שישב עליו עד היום 92ממ כלשהו של ארקטיק קולינג ופשוט... נקרע חלק מהבסיס שלו... (מין גומי מוזר כזה). ההיטסיסנק, עד כמה שזכור לי, הוא XP-90 של טרמלרייט. גם פה עדיף שהוא יהיה שקט ככל האפשר, אבל זה ממש לא שיקול קריטי במקרה הזה. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי בכלל?... ואם כן צריך לשנות משהו בחומרה עצמה או שזה נעשה ע"י תוכנה כמו בכרטיסי מסך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב, זוהי בערך הרמה הגבוהה ביותר של OVERCLOCIK MOD ומיועד לביצוע ע"י מקצוענים או בעלי ביצים גדולות בלבד, לא לנסות את זה אם אין לכם ידע או רגשי קרבה לאחריות של כרטיס ה8800GT שלכם (הייתי חייב להביא כדי שבאמת יהיה פה את הידע הכי גבוה בנושא OC של 8800GT) אם פרסמו כבר, סליחה, לא ראיתי. בבקשה : בהתחלה מראים מוד ל VGPU-מתח לליבה הגרפית בהמשך מראים הMEM - מתח לזכרונות http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=163929
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מסך LCD למחשב שלי לפי המדריך שיש באתר כאן. ויש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל: 1) אני מבין באלקטורניקה וחשמל אבל אף פעם לא התעסקתי בחומרה של מחשב אני יצליח לעשות את זה? 2) לאיפה אני מחבר את הקבל של הLTP? אני מוציא אותו מהמארז, אם כן אין דרך אחרת כי המדפסת שלי מחוברת לשם... 3) לאיפה אני מחבר את הקונקטור של החשמל? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך אנחנו כול הזמן רבים איזה זיכרון הכי טוב ומי מגיע לבאסים הכי גבוההים בתזמונים הכי הדוקים\פחות הדוקים, אבל השאלה הכי יפה כמה הם מקבלים תכלאס במבחן התוצאה, בתור אחד שהיה לו 4 סוגי זיכרונות אחרי oc,אפילו באותו באס התוצאה שונה (בגלל תיזמונים,וכד). יאללה נתחיל: חברה: samsung צ'יפ: uccc תזמונים: 3-4-4-8 באס: 275 מתח: 2.5v נפח: 1gb מחיר:250-265 ש"ח (ל512) גירסא: EVEREST Home Edition 2.20 memory read:6900 memory write:2300 memory latency: 46ns
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כרגע על OC למעבד יציב 3.4 זכרונות לא בOC (g.skill 4gb PI@800MHZ 5-5-5-15 הלוח הנ"ל חדש והחליף אחד פשוט יותר שהלך לעולמו ושם הOC על 3.4 היה יציב במשך שנתיים ,כל המפרט זהה חוץ מהלוח הOC נבדק במשך כשעתיים בOCCT בחתיכות קטנות ונמצא יציב וקריר אך במקביל ישנם פריזים מעצבנים של פחות משניה מדי פעם, מוזיקה נתקעת לרגע כמו במחשב ממש ישן זה דיי מטריד,למישהו יש רעיון ממה זה יכול לקרות ? אני מניח שזה קשור לטיפול של הזיכרונות במידע באיזשהי צורה,אבל קטונתי.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בלוק קירור ואיך הוא עובד......אם מישהו יכול לצרף תמונה וציור של החלקים בפנים זה יעזור ביותר... תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של MSI T5750 2000M 8400G 2G RAM שאלה האם כידי לי לעשות אוברקלוק + האם זה כידי בכלל , ואם כן איך עושים את זה..? http://img169.imageshack.us/img169/8329/41226177.jpg URL=http://img169.imageshack.us/i/41226177.jpg/]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סאפ אני קונה בקרוב קירור למעבד, עכשיו זה די ברור שאקנה את הסוניק TOWER לפי מה שהבנתי עם מאוורר ... עכשיו ההתלבטות היא אם שמים 2 מאוררים עליו (אין בעיית מקום) זה יהיה עדיף מאחד, והאם בכלל, ה-SONIC TOWER עם מאוורר יהיה יותר טוב ב-OC מאשר ה-BT בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
pix update: Cold plate temp: Geforce3 Defalut core: 200MHz Air OC: 250MHz MCW50-T: 270MHz (no artifacts, no v-mods) 17C~ idle 28C~ load ambient 18C~
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורום, וחג שמח לאחר כ4 שנים שיש ברשותי את מחשבי היקר, נראה לי שהגיע הזמן לOC המערכת שלי Q6600 2.4GHZ GIGABYTE GA-P35-D53L GEFORSE NIVIDIA 8800GT 4GB DDR2 את השאר אני חצי כוח זוכר, אם זה רלוונטי תשאלו ואני יבדוק, תמונות: קיים ברשותי מערכת קירור למעבד (כי ידעתי שאני יצטרך OC בעתיד ..) של זלמן... משהו יכול להדריך אותי או לחלופין לייעץ לי אם שווה לי בכלל לעשות OC ? הסיבה המרכזית היא שעד היום הייתי מריץ משחקים בכיף על מינימום-גבוה, ועכשיו כל המשחקים החדשים האלו מקס פיין 3, פר קריי 3 assassins creed 3 פשוט מביישים לי את המערכת, אני מריץ אותם על LOW בלי צללים וAA וכלום.. ועדיין עומד על 40~50 PFS .. קיצר מה עלי לעשות?? בתודה רבה .. ואם עברתי על חוק פורום כז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוורר אחד קדמי במחשב 80מ"מ ואני רוצה להוסיף עוד אחד או שניים כאלה יש מקום בדיוק לעוד 2 אחד מקדימה(ליד זה שקיים) ואחד מאחורה עכשיו לפי מה שראיתי אין לי חיבורים מיותרים בספק לשום דבר אז איך אני יכול לחבר עוד מאווררים? אם אני ישים מאוורר מאחורה זה יצור לי זרימה של אוויר במארז מה שלא נראה לי שיש עכשיו ,כמה מעלות זה יכול להוריד? נראה לי רק שחשוב לציין שאף פעם לא הרכבתי ניתקתי או הוספתי מאווררים... תודה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מארז FUL TWOER של CHIFTEC לוח של NFORCE 2 ASUS A7N8X זיכרון OCZ 333 MHRTZ 2700 - זה עדיין לא הזמנתי , מתלבט .. כמה OC אני יכול להגיע למעבד במצב כזה ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת ברורה.. סה"כ הלך לי הכרטיס מסך ואני רוצה לאפות אותו בתנור. עכשיו,צריך להוריד את הקירור, לנקות את שאריות המשחה (בוצע) אבל אין לי משחה טרמית להחליף. האם זה יהיה בסדר שאני אחבר את הקירור לאחר הבישול ללא משחה רק לבדיקה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתחיל בתחום האוברקלוק, הסיבה ל-OC בעיקר לעבודה כבדה עם AUDIO , אשמח לטיפים והמלצות ואם בכלל כדאי. המטרה היא לשפר ביצועי זכרון ומעבד, תודה. מפרט קיים: Gigabyte EP-45 UD3R (775 C2Q 1600Mhz, intel p45, DDR2 1066, PCI-E,GBL,1394a Intel Core 2 Quad Q9550 2.83 GHZ 12MB Cache s775 1333Mhz Freezer Extreme Rev.2 CPU Fan For s1366,s1156,s775,s939,AM2,AM2+,AM3 Mushkin 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 kit 996599r Kingston HyperX 2x2GB DDR2 1066Mhz PC2-8500 KHX8500D2K2/4G CoolerMaster Extreme power plus 600W 12CM fan pSU Sapphire ATI radeon HD 4870 512MB GDDR3 PCI-E
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, נתחיל ככה. יש לי נייד של msi מדגם ex720 מעבד core2duo t6400 כרטיס מסך 9300t שעשיתי לו OC ועכשיו יש צוואר בקבוק ממש מעצבן אתם לא צריכים להסביר לי על הסכנות, אני יודע את הכל כבר. סך הכל אני רוצה לשפר טיפה את הביצועים של המעבד לfps יותר טוב במשחקים. חרשתי על הכל באינטרנט אבל לא מצאתי אפשרות לזה דרך הביוס כמו שאתם יודעים אין אפשרות לזה. יש למישהו פיתרון? תודה לעוזרים. ושוב אני יודע מה הסכנות אז לא צריך להזהיר אותי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת: Intel Pentium 3 EB 800MHZ Asus CUV4X-C Sdram1: Kingston 256mb Sdram2: 128mb [Dunno what] Gforce 2 mx *השאלה היא אם כדאי לעשות OC לאיזהשהם חלקים ואם יש טעם לעשות OC בלי להוסיף קירור נוסף ומבלי שום תוספות חומרה שווה להוסיף קירור? P.S חשוב מאד שהמחשב לא ישרף
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנה הזו ?? אני מבין שזו תוכנה שנועדה לאמץ את המעבד למקסימום האפשרי .. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה היא בדיוק עושה ? ואיך מפעילים אותה ? והאם קיימת גירסה לתוכנה הזו שיכולה לעבוד ללא מערכת הפעלה זאת אומרת באתחול המחשב בדיוק כמו memtest86 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הגוך קירור הזה לזיכרון הלוהט שלי. הבעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר אותו לזיכרון , אין הוראות :'( :'( למישהו יש ניסיון או שהוא סתם יודע איך לחבר את הגוף על הזיכרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-