עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הוא עומד להישרף או משהו כזה.........והתוכנה דרך אגב לא מזייפת.....גם אני מרגיש שהוא חם וגם בספיד פאן רשום אותו דבר....מפחיד..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dids22,

אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלי של המעבד והלוח אם (יש לי לוח של gigabyte אבל עכשיו בגרסה החדשה של אוורסט הוא קורא נכון את הטמפ' של המעבד) ד"א יש גם בעיה עם הקריאה של הלוח אם? טוב אז אני רוצה לבדוק במנוחה ומאמץ במנוחה כבר בדקתי אבל אני צריך תוכנה שתאמץ לי את הלוח אם ותוכנה שתאמץ לי את המעבד אז אתם מכירים תוכנה כזו? ד"א המעבד שלי הוא amd 3000 64b 939

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yarivot26,

אני כנראה הולך לקנות 1950XT http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102082 לפי הביקורות שקראתי שם הוא חם ועושה דיי הרבה רעש והרבה המליצו שם לקנות קירור אחר למאוור. הכרטיס הולך להיקנות מNEWEGG (הMail-In Rebate זה דבר ענק, צריך כאלה בארץ), ואני רוצה גם לקנות משם קירור אז המלצות אם אפשר דרך אגב, ההMail-In Rebate לא תקף לקירור מכיוון שמותר להשתמש בזה פעם בקנייה ופעם אחת לכל בית (וקשה לי להאמין שאני צריך קירור כל כך חזק שההMail-In Rebate יהיה יותר מ30$). תודה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  4. המפרט הוא: DFI LanParty NF4 Ultra-D AMD athlon64 3200+ venice OCZ PC4000 1gb dual kit TCCD 500MHZ Gold edition Voltage eXtreme עד כמה אני אמור להגיע בקלות? (עם קירור סטוק) ולכמה אני צריך לשנות את התזמונים של הזכרונות כדי להגיע לזה :>? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by matvey99,

אני מחפש מאווררים 120MM שידחפו הרבה אוויר , שיהיו שקטים ושלא יעלו הרבה כסף ( אם יש דבר כזה ) אא כן , ושיהיה להם חיבור MOLEX כי פעם אחרונה המליצו לי פה על מאוורר של AC ולא היה לו בכלל חיבור MOLEX תודה.

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by satan,

יש לי P4 2.6 העלתי את הבאס ל231 ומתח למעבד 1.55. יש לי xaser 3 ו spark7 והטמפרטורה של המעבד בfull load מגיעה ל56. החיישנים בXASER אומרים גם שהטמפרטורה בSYSTEM היא 6 מעלות פחות מאשר מה שרשום בMBM

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. בע''ה, הכרטיס הינו ZOTAC GTX 260 SYNERGY. מגיע לטמפ' של 85-89 במאמץ ומפזר חום בצורה לא יעילה. התקציב שלי הוא עד 200 ש''ח. מתלבט האם לרכוש את ‏Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler‎ /קירור אחר / האם בכלל כדאי. מה אומרים המומחים? תודה, ינון

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Assaf,

יש לי PII 333MHZ עם לוח אם msi 6119 (Intel BX2 Chipset)t וניסיתי לעשות לו אבורקלוק קטן. את ה FSB אני לא ממש יודע איך לשנות כאן ואני לא בטוח בכלל שאפשר, אז ניסיתי להעלות את המכפלה של המעבד שזה די פשות בלוח הזה. ברגע שהעלתי את המכפלה ולא משנה בכמה הכרטיס מסך לא עבד. ניסיתי גם כרטיס AGP וגם PCI ושניהם לא עבדו. אבל שאר הכרטיסים עבדו כרגיל ולא היתה לי בעיה להכנס למחשב ממחשב אחר דרך רשת. אם למשהו יש מושג למה זה קורה אז אני אשמח לקבל קצת עזרה, ממש לא יזיק לי לסחוט עוד קצת מהענתיקה הזאת

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3000 מגה הרץ עדיפות ראשונה:וונטק איר פלאוו עדיפות שניה :וולקנו 11 איך זה בסדר? אל תציעו לי ת'מפלצתיים אלה אם הקסדה עליהים ;D

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כפי שמצוין למעלה בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה OC אבל הורדתי לSTOCK וזה גם היה ככה יש לי Q9300 ASUS STRIKE II NSE MUSHKIN 1600MHZ 7-7-6-24 9800GTX*2 המעבד והצ'יפסט מקוררים ע''י מים מה יכול להיות מקור הבעיה? אולי הWINDOWS אני על WINDOWS XP HOME EDITION ולפעמים כשאני עושה OC אני מקבל מסך כחול וגם אם אני חוזר לSTOCK זה לא נוצן להכנס לWINDOWS אז אני מתקין מחדש (כבר 4 פעמים) אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה מראש עמנואל. נ.ב. אם דרוש מידע נוסף תגידו לי ואני יעדכן

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. כמה תמונות: אני [או יותר נכון e-r-a-n] הולך לסדר קירור מחדש לכרטיס מסך שלי, מדובר בכרטיס מסך GF4TI4600 של MSI, הקירור יהיה הקירור הפאסיבי של זלמן [הדגם הגדול מבניהם] יחד עם צלעות הקירור האלה, ויחד עם מאוורר 120מ"מ של וונטק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by E_XeQuit,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי. הבנתי שיש בעיה עם הלוח עם שלי (GA-P55A-UD3) מבחינת מייצבי המתחים. 1. מה המתח המקסימלי שאוכל לתת למעבד ? 2. לאיזה תוצאה אני אוכל להגיע עם מתח זה ? 3. איזה קירור למעבד בתקציב של עד 400 ש"ח מומלץ לרכוש כדי להשיג את התוצאה הטובה ביותר (בגבולות המתח) ? שאר המפרט בצד. תודה רבה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה להוסיף מאוורר בגג של המארז אז 2 שאלות: 1. אם אני אשים בגג מאוורר שיוציא אוויר, עד כמה זה יכול להשפיע על טמפרטורת המעבד וטמפרטורת המארז? 2. בדיוק בקטע שאני רוצה לקדוח בו יש לי קורת מתכת כזאת של המארז. אני יכול לנסר אותה ולא יקרה כלום למארז וכל זה???? זה המארז הינה התמונה של הקורה http://planet.nana.co.il/gazu/kora.jpeg תודה רבה רבה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RAID2010,

גם במנוחה, ובלילה, המעבד שלי מגיע ל59 מעלות בלי לעשות כלום ! אני חייב לציין שאין לו מאוורר מקורי של אינטל אלא משהו תחליפי זול מה הטמפרטורה התקינה של מעבד אינטל Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz צריכה להיות ? כמה ברגע שמערכת ההפעלה עולה וחוץ מזה הוא לא עושה כלום וכמה באימוץ מירבי של הCPU ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המאוורר הקטן שנמצא על הצ'יפסט של הGA-7DXR שלי מסתובב לאט, עושה המון רעש ולא רוח. איפה אני מוצא עוד מאווררים כאלה קטנים? ואם זה בטוח להסיר אותו? הוא נמצא עם ברגים על איזה איציק קטן ואם אני עושה תנועות סיבובויות הלך הלוח אם אני חושב.

16. Started by jacko_il,

שלום לכולם, אני וחבר ניסינו לעשות OC על המחשב החדש שלו אך משום מה משהו ממש מוזר עוצר אותנו שם.. אתחיל עם המפרט של המחשב: לוח - GIGABYTE GA K8N SLI מעבד - AMD 3800 DUAL CORE MANCHESTER זכרון - GEIL GOLDAN DRAGON DDR400 2x512mb CL2 ספק כח - hec 400w true watts מארז וקירור - מארז thermaltake viking וקירור מעבד - big typhoon של TT... עכשיו הבעיה היא כזו - לא ניתן לעבור את תדר ה 215 ולקבל מחשב "שמעלה את עצמו"... המקסימום היציב שגם הווינדוס מסכים לעלות בו זה 210 בלבד! גם לאחר הורדת תזמוני זכרון ל 166 בביוס, הורדת מכפלה למעבד אפילו ל 6, והעלאת מתחים קטנטונת למעבד לא מתקבל שום הבדל - אותה הבעיה. (* התדר של ה PCI-E נעול על 100 והואפציה של CPU SPREAD SPECTRUM נמצאת על DISSA…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kaki356,

איזה קירור יהיה כדאי לתדר רציני של 3.6?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ALTRIPYA,

מחפש מדריך מסודר + תמונת והסבר כי המדרך שיש בפרום לא הכי מדויק

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dr computer,

איזה דבק טרמי הכי כדאי לקנות??? אני רוצה להדביק לזכרונות של הכרטיס מסך(FX5200) ד"א אני גר באיזור ירושליים(מעלה אדומים!!!) וחוץ מקי אס פי יש עוד מקום בסביבה שבוא אפשר להשיג דבק טרמי(יש לי נסיעות חינם אז תרגישו חופשי להגיד לי ליסוע לכל איזור ירושליים בשביל לקנות)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן. התחדשתי במחשב חדש. יש לי ניסיון לא רב ב-OC אבל אני עדיין מעוניין לבצע בגלל הפשטות שהלוח אם של אסוס מציע כיום במיוחד דרך האפליקציה Asus AI Suite שלפי הסרטון הדרכה ביוטיוב נראה פשוט מאי פעם. עם זאת, יש לי מספר שאלות. לפני זה, המפרט: Intel Core i7 3770K Asus P8Z77-V-Deluxe Corsair Vengeance 4x4GB קירור: Xigmatek Achilles II SD2184 משחה טרמית: Antec Formula 7 1. בגלל שהזיכרון הוא עד 1600MHZ אני מניח שאין לי הרבה מרווח ל-OC. בכל זאת, אם אני מבצע OC אוטומטי, יש אפשרות לדעת מה הפרמטר שישתנה במקום התדר של הזיכרון ע"מ לבצע OC? (בהנחה שיש פרמטר אחר שיכול להשתנות). 2. האם הזיכרון עדיין צריך להיות על XMP או על AUTO בשביל לקבל OC? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Bishop,

קניתי מאוורר סטוק של אינטל למעבד I7 3770 כמו בתמונה שבקישור http://images.geeksimages.com/imageshare/E/300x300/E97378-001-soft.jpg האם כמו בתמונה הפסים האלו זו המשחה הטרמית ועליי רק להלביש את הקירור על המעבד או שיש צורך למרוח משחה טרמית על המעבד? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by arikg,

שלום וערב טוב, מבקש דעה וחוות דעת על הקירור בקישור: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp לצורך OVERCLOCK . תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by The_Byter,

התקנה פשוטה. מומלץ לוח עם VTT tracking או mod מתאים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by captaincaveman,

http://www.legocase.tk/

25. Started by shay454,

בבדיקה של מחשב של ידידה שלי, הסתבר שהמעבד בקביעות נמצא רוב הזמן סביב 80 מעלות. המחשב P3 800 לוח אם ASUS p3v4x האם זה מצב הגיוני לP3 אומנם המארז ישן בלי מאווררים. רק בספק ועל המעבד. אני לא חושב שבחום כזה המעבד היה חיי! מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.