אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את הdragon orb 3 לא מזמן .. חיברתי וניתקתי בגלל הרעש .. (7000rpm) עכשיו אני מעונין לחברו שוב עם פוטנציומטר להורדת מהירות הסיבוב בימים קרים או כאשר המזגן דלוק והטמפרטורה נמוכה. המפרט החשמלי שלו הוא כזה: rated volate : 12vdc started voltage : 7vdc current : 0.5amp power input : 6.0w איזה פוטנצימטר עלי לבקש בחנות שיתאים ושיהיה עדין בשינוי המהירות ככל האפשר? ??? תודה מראש לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
check this out..! http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en20.php אני יודע שזה נשמע נובי.... אבל שמשנים את הבאס זה לא מעלה תמ"הצ? כי אצלו זה 3.2 כמו שהיה לו בהתחלה! ואיפה יש אפשרות להעלות את זה? ולמה לא ידעתי על זה כלום!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באוורסט החדש יש 2 דברים שלא היה בגירסא הישנה(אני מתכוון איפה שהטמפ'): GPU ו- GPU Ambient מה זה כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש כמה שאלות: 1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים.... 2)מה משפר את הביצועים יותר טוב? 3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות? 4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו? 5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אף אחד לא הצליח לעזור לי למצוא איך להשיג מדבקות טרמיות ו/או כמה הן עולות !!! ואולי בכל זאת ??? עודד
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני חדש בפורום.ניש לי את המעבד שבכותרת והצלחתי לעשות להביא אותו למהירות של 2.66GHz על ידי שינוי מהירות ה- FSB ולא על ידי שינוי המכלפה היות ואפשרות זו חסומה. הבנתי שיכול להיות שאני לא יכול להגיע למהירויות יותר גבוהות כי צריך גם להוסיף קצת מתח למעבד (כמובן בגבולות הטעם בטוב, עכשיו הוא רץ על 1.348). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא את האפשרות של שינוי המתח למעבד. יש לי לוח אם asus p4s800dx. יש אפשרות של שינוי ה- VID בהגדרות של המעבד והבנתי מה- datasheet של המעבד שזה אומר לשנות את המתח, ניסיתי אבל זה לא שינה כלום. חומרת נוספת : supertalent DDR 512MB 3200 gigbyte geforce 5200 Stock spu cooling ראיתי ב- oc database פה שאם אותו מעבד הגיעו למהירות של 3.9, כמובן …
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בהתחלה שאלתי בגיימר... אבל אהאנשים שם לא רציניים.. רציתי לעשות OC למעבד שלי מ-2040Mhz ל-2200Mhz אבל מסתבר שהזכרונות שלי לא מספיק חזקים, ורק קניתי את המחשב אז אני לא מוכן להוציא כ-600 שקל על זכרונות טובים יותר. (אכן כן, עשיתי טעות מרה..) בכל מקרה, ניסיתי לשנות את התזמונים של הזכרונות ולאחר מכן שעשיתי OC המחשב נכבה אחרי כמה שניות. יכול להיות שהסיבה לכך היא המתח ולא התזמונים של הזכרונות או הזכרונות עצמם? (בדקתי את הטמפרטורה והיא הייתה בסדר גמור, דרך אגב..) תודה (רק שתדעו שאני חדש בכל הקטע עם OC... אז אל תצפו ממני ליותר מדיי)
-
- 22 תגובות
- 999 צפיות
-
-
המכפלה שלו פתוחה? או שעדיף את הרגיל?
-
- 21 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שמתי את המחשב מחוץ לחדר כך שרעש לא כזה קריטי זה המפרט אבל הוחלף למארז הזה: Fractal Design Define R4* www.ivory.co.il/catalog.php?id=8703 מפרט: המאוורר שעל הגוף קירור thermalright ultra 120 extreme 775 או מה שזה לא יהיה לא עובד. איזה מאוורר טוב יתאים לזה? בנוסף במארז יש עוד כמה מאווררים (2 מלמעלה ומאוורר באחת הדלתות הצדדיות) איזה מאווררים יתאימו שם? האם בכלל כדאי להוסיף? לא יעשה יותר מידי אבק?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות oc למעבד 2500k. יש לכם המלצה לקירור מים עם בקרה אוטומטית? תודה
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב מסוקט 775 לסוקט 1155 (כנראה למעבד i3 2100 או I5) הקירור שברשותי הוא HYPER 212 שכרגע על סוקט 775 האם הקירור הזה יכול להתאים גם לסוקט 1155 ? (אני כמובן לא מדבר על לוחות "מיוחדים" ששם עשו חורים נוספים כמו של 775) חשוב להבין שאז בזמנו כשהקירור יצא, הסוקט למעבדי I3/I5 וכו' לא היתה קיימת, אבל יכול להיות שבכל זאת הקירור מתאים?
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
1.עדיף לעשות OC בקיץ או שאין הבדל? (אני מפחד לעשות תOC עכשיו בגלל שבקיץ יהיה יתר חם ומהחשב יתחמם בצורה מפגרת כי החדר שלי חם ממש בקיץ) 2.עם אני יעשה OC תילך לי האחריות על המעבד? ואם הוא נישרף הם יכולים לעלות על זה שעשיתי OC? 3.המדריכים של האתר לא מובנים לי קצת ואני הולך לאיבוד איתם וקראתי מלא מלא יש מדריכים יותר מפורטים? (עם מישהוא יכול להביא לי קישור אני יודה לו מאוד) 4. כמה בערך אני יכול לעלות את הOC בלי לדעת בתדר של החשמל? 5.כמה המערכת שלי יכולה להגיע במקסימום לדעתכם? (אני יודע שאתם לא יכולים לענות על זה כי אפחד לא יודע בדיוק בגלל זה אני רוצה לדעת בערך) 6.מאיפה להגדיר אותו בביוס שאני לוחץ F2? או ליפתוח תתוכנה שמגיעה עם הלוח ומאפשרת לי לעשות את זה שאני כבר בווינדוס? 7.למ…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
די מיציתי מה אני צריך בכותרת. אני הולך לקנות לעצמי Antec P280, שמגיע בלי מאווררים קדמיים, ואני רוצה שיהיה מאוורר שיזרוק אוויר ישירות על הקשיח שיהיה במחשב. מנסיון, הם חיים יותר זמן ככה. אפשר להתגמש קצת למעלה במחיר אם זה שווה את זה, שני מאווררים, 120 מילימטר, שקטים (וזה חשוב כי אני ישן באותו חדר עם המחשב) אבל שידחפו הרבה אוויר. רצוי מיסבים מוצלחים יותר ממיסבים כדוריים פשוטים. יש הצעות? רצוי משהו שזמין בזיגזג או ב-RSM, שמשם אני קונה חלקים למחשב.
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
AC ALPINE PRO 7 מסוגל לתמוך במעבדים עד 90W מעבד פנטיום 4 ישן בתשובת 775 צורך 84W איך מאוורר מסכן BOX של אינטל מחזיק אותו בטמפרטורה סבירה ?
-
- 10 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום. האם הקירור המוצע כאן פחות טוב בצורה כלשהי מקירור ה STOCK? הוא יוצא אפילו יותר זול והוא דגם הSILENT. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט בעיקר. Intel® Pentium® Dual-Core E5300 GLACIALTECH 5062 P5QPL-AM asus MEM-2Giga- HYNIX ST0320 Seagate Sony/NEC Black GZ-X6 + PSU 370W gigabyte סה"כ 1440 ש"ח כולל הרכבה
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
אהלן לאחרונה התחלתי לשקול לעשות OC, אז בדקתי את הטמפ' של המעבד והיא דיי גבוהה יחסית למחשבים אחרים עם אותו מפרט, סביבות ה-44 מעלות. (כנראה בגלל שהחליפו לי מאוורר פעם אחת מבלי לחדש את המשחה הטרמית) אני כרגע עם מאוורר סטוק של Q6600, מארז: SopranoRS 101 Mid Tower עם מאוורר צד. עכשיו לשאלה... מה אתם אומרים על המאוורר שבנושא כמאוורר ל-OC, והאם נראה לכם שהסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי היא אכן תוצאה של החלפת המאוורר בעבר ללא חידוש המשחה? תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי,יש לי E8400 עם הקירור והלוח במפרט.נכנסתי לביוס והתחלתי להעלות,כשהתחלתי הוא עמד על 333.העלתי ל370(עם מיכפלה של 8)וכשחזרתי לביוס הוא אמר לי שהייתה שגיאה בעקבות הOC והוא חזר להגדרות הקודמות.למישהו יש רעיון?אם תמונה תעזור אז אני אעלה מחר.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתלבטות היחידה שנשארה לי בהרכבת המחשב החדש היא בחירת גוף קירור + מאורר למעבד. הדגש הוא על שקט, כי המחשב יפעל על סטוק בכל מקרה (כנראה שהמעבד יהיה 930D) אני לא מתכנן אובר קלוק ואני יודע שהמאורר המקורי של אינטל מרעיש (מנסיון עם 805D) אז ישנם כמה אופציות ששמתי עליהם עין: 1. הכי זולה, והאמת נראית לי הכי טובה BLUE ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0257/cl-p0257.asp 2. קצת יותר יקר, BIGTHYPHOON http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0114/cl-p0114.asp 2. רציתי לדעת אם יש מתחרה ראוי מבית זלמן, כי מהבדיקה הקצרה שעשיתי לא מצאתי משהו שמתאים לי. עכשיו לתאוריה שלי בקשר למאוררים של TT, אני חושב שהבלו אורב יהיה יותר טוב בשב…
-
- 22 תגובות
- 999 צפיות
-
-
קיבלתי 6600GT חדש מהאחריות אחרי שהקודם יתקלקל ושעשיתי בV-TUNER3 OC אוטומטי הגעתי ל 577\1135 עכשיו זה מסוכן? כמה שיפור זה יתן? בעיקרון אני רוצה להחזיק אם המחשב במפרט עד תחילת 2008 ככה שלא איכפת לי אם השחיקה של הכרטיס תיהיה יותר מהירה כל עוד הוא יחזיק עד אז
-
- 16 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעייה בלעשות אובר למעבד אני לא מצליח לעבור את הFSB של 240 למרות שהטמפ' ב26- ובלחץ ב24- מעל זה הוא פשוט לא מעלה את הווינדוס המפרט שלי הוא כזה: VapoChill PE Amd 4400+ Dfi LanParty nForce 4 SLI-DR Crucial Ballistix 2GB (2 x 1GB) DDR 500PC 4000 Club 3D 7800GTX 256mb SilverStone ZEUS ST65ZF תודה מראש דין גפן
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
זה המפרט של הכרטיס שאני רוצה לנסות עליו Interface - AGP 1x Chipset - 3Dfx Voodoo Banshee Ram - IBM 16MB 100Mhz SDRAM 10ns Data Path - 128 bit RAMDAC - 250 Mhz TV-Output - NA Video Playback - MPEG-1, MPEG-2, DVD, Indeo, & Cinepak Supported Resolutions - 640 x 480 - 1920 x 1440 Supported Refresh Rates - 60 - 120 Hz והנה תמונה של הכרטיס (לחצו על הלינק) http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/Sexi-20028232526-Creative-Banshee-board-2.jpg אני רוצה להתחיל ללמוד ולהתעסק באוברקלוקינג ואת הפרויקט הראשון שלי אני רוצה לעשות על הכרטיס מסך הזה (שגם ככה הוא זרוק אצלי) רציתי לדעת אם זה בכלל שווה את ההשקעה ??? אם אני ירוויח מזה משהו ??? ואם כן ... בכמה אני יכול להעלות…
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יחזיק את כל המאווררים שאני הולך לשים עליו ?
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .