אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
לבניה עצמאית של גוף קירור? הלוח אם שלי זה ATX ואם מישהו יודע איפה אני מוצא כמה מקום יש לי סביב המעבד בלוח הספציפי הזה (asus p5w hd) לא מצאתי באתר שלהם כי יש לי שם קירור של הגשר הצפוני שמגביל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא עשיתי אובר מישהו יכול להסביר לי?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני בעל מחשב עם מפרט: Q9450 EP45-DS3R G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI-B G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-12 - F2-6400CL4D-4GBPI זה הטמפ' לפי אברסט. Temperatures: Motherboard 38 °C (100 °F) CPU 21 °C (70 °F) CPU #1 / Core #1 44 °C (111 °F) CPU #1 / Core #2 37 °C (99 °F) CPU #1 / Core #3 49 °C (120 °F) CPU #1 / Core #4 44 °C (111 °F) GPU Diode 43 °C (109 °F) אני עם קירור אוויר Freezer 7 אם לא טועה. המחשב מיועד בעיקר כתחנת עבודה אינטנסיבית ל - VMWARE. אני יודע שבעיקר לא מומלץ לת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הציפ'ים האלה (שנמצאים לדוגמא בקורסאר או בקינגסטון הייפר איקס) פשוט לא מאפשרים להעלות מעל ל255, אם אני לא טועה גם ב- sync וגם ב -async. עד עכשיו תכננתי ללכת על 2.6C ועל Corsair XMS3500, אבל כנראה אני אאלץ לבחור בזכרונות אחרים.. בכל אופן אם מישהו נתקל במחסום אני אשמח לשמוע
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע בחנות וחייב לבחור בין שני הקירור הבאים: ZALMAN Fatal1ty FS-C77 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=174&code=005009 ZALMAN CNPS9500 LED http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&code=005009 מה לדעתכם יותר טוב, כי שניהם חדשים וה9500 הוא כעת הכותרות ומחכה לביקורות מקצועיות (אלא אם כן היו כבר כמה כאלה, כי אני בצבא והייתי די מנותק בחודש האחרון בבסיס) . . . והFATALITY הזה כל מה שהשם שלו עליו הוא בדרך כלל הדבר הכי טוב בשוק . . . כבר ראיתי מוצרים אחרים עם השם שלו עליהם וזה משגע אותי. מה אני קונה חברה? בלי קשר למחיר!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פורום, וחג שמח לאחר כ4 שנים שיש ברשותי את מחשבי היקר, נראה לי שהגיע הזמן לOC המערכת שלי Q6600 2.4GHZ GIGABYTE GA-P35-D53L GEFORSE NIVIDIA 8800GT 4GB DDR2 את השאר אני חצי כוח זוכר, אם זה רלוונטי תשאלו ואני יבדוק, תמונות: קיים ברשותי מערכת קירור למעבד (כי ידעתי שאני יצטרך OC בעתיד ..) של זלמן... משהו יכול להדריך אותי או לחלופין לייעץ לי אם שווה לי בכלל לעשות OC ? הסיבה המרכזית היא שעד היום הייתי מריץ משחקים בכיף על מינימום-גבוה, ועכשיו כל המשחקים החדשים האלו מקס פיין 3, פר קריי 3 assassins creed 3 פשוט מביישים לי את המערכת, אני מריץ אותם על LOW בלי צללים וAA וכלום.. ועדיין עומד על 40~50 PFS .. קיצר מה עלי לעשות?? בתודה רבה .. ואם עברתי על חוק פורום כז…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אתחיל ממפרט המערכת ומצבה: AMD Athlon Tbird 1400Mhz 256MB RAM PC133, ג'נרי. GigaByte 7ZX-h (תמיכה ב FSB של 100 ו 133, זיכרונות SDRAM PC100/133) מארז Aopen KF45A. מאוורר אחד, למטה. http://www.aopen.com/products/housing/kf45a.htm כרטיס רשת של גיניוס GF2 MX400, power color ( ) כרטיס טלוויזה של לייף וויו... ועוד כוננים, אין לי כח לפרט. הHSF הוא של Spire. נראה לי זה:http://www.spire-coolers.com/asp/fcc.asp?ProdID=74 (לא בטוח, כי לא כתוב עליו דגם או משהו כזה). על הלוח הצפוני אין איוורור אקטיבי. טמפרטורת המעבד במאמץ גבוהה מאוד. בסביבות ה 65- 70..... במצב "רגיל" או מאמץ מואט סביב ה 55-60... אם יש תהיות- המחשב יציב מאוד. יש לי כמה שאלות: 1. כרגע אני על F…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המארז הוא NSK2480B והמעבד הוא כרגע E5200 אבל הוא יוחלף כניראה ל E8400 או Q6600 או Q82002 הלוח הוא GA-73PVM-S2H )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מתחיל לעשות שטויות, כמה שאלות.. 1)כדי להיות בטוח..את הגריז טרמי מורחים ישירות על המעבד והזכרונות? 2)אולי אתם יכולים להמליץ על תוכנות נוספות למדידת מהירויות מלבד 3dmark2001 ? ד"א למדתי המון ממדריך ההמהרה (ב).. תודה רבה למחבר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה תמונה http://img138.imageshack.us/my.php?image=untitled31px.jpg התקנתי את הספיד פאן ויש לי כמה שאלות: temp 1 = לוח אם? temp2 = מעבד? temp 3=? temp 4=דיסק קשיח? ומה זה TEMP 3 והאם מה שכתבתי זה נכון? ועוד כמה : fan 1 זה כאילו מאוורר על הלוח אם אבל אין לי ואז בגלל זה זה אומר לי 0 RPM? fan 2 זה כנראה מאוור על המעבד לא? fan 3 אין לי מושג מה זה... ומה זה speed 02 מה זה שולט על המהירות של המאוורר שעל המעבד? והאם זה בסדר 27%? ולה כל השאר זה על 100%? ובכלל אני לא מבין את המתחים של הספק כוח והוא ג'נרי ולפי התמונה לא נירא לי שהוא נותן את המתחים הנכונים כמו +12V וזה על 7.96..... תודה לעוזרים .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של חבר אצלי מפרט: core2due e6750 intel dp35dp geforce 7600gs 1gb ddr 800 בביוס הטמפ' מראות: חום מעבד:47 חום לוח:43 ומה שאני לא מבין ונראה לי הבעיה זה: ich temp:65 mch temp:66 וזה איך שאני מדליק את המחשב,הטמפ הללו תקינות?אם לא איך אני מוריד אותם?יש מאוורר על המעבד ומאוורר גדול בצד המארז. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בימים אלה אני בעיצומה של בנית מע' קירור מים תוצרת עצמית. אבג, לכל הסקפטיים, בניתי בלוק מים כפי שהסברתי בת'רד קודם. זה חזק מאד, לא דולף ונראב לא רע בכלל!. ועתה לשאלתי: נכנסתי לאתר שבו מוכרים כבל IDE זוהר (דרך החדשות של HWZONE), ושם הם גם מוכרים תוסף למי הקירור, בטענה שזה משפר את הולכת החום. האם באמת יש צורך? האם ניתן להוסיף חומר של מכוניות?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה היה בעיה עם הכבלים של הIDE אז דחפתי אותם כזה מאחורי הברזלים של הסידירומים ולא רואים אותם והם לא מפריעים לאף אחד אבל מה לאזעזל עושים עם הכבלים של החשמל שכל הזמן מפוזרים לי ואם אני מנסה לקווץ אותם לפינה אחת את כל החיבורים שלא יפריע לזרימת אוויר זה באמת לא מפריע אבל זה מכוער בטירוףףףףףףף!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו בנוסף ל - Mem ול - Core אפשר לעשות OC גם ל Shaders ללא תלות. הורדה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בפעם המי יודע כמה מחפש קירור לכרטיס GTX570 בדיון הקודם אגב שלא מצאתי אותו בשביל להקפיץ מישהו הביא לי קירור אבל שאין אותו בארץ עם אפשר קירור טוב עד 300 שקל ושיהיה אותו בארץ ושיתאים לכרטיס מסף שלי ועם אפשר בלי שאלות בשביל מה עם אני מתכנן OC או משהו כזה פשוט רוצה קירור תודה מראש! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כותב את הודעה זו בשם חבר טוב שלי. לא מזמן הוא קנה מחשב חדש שכולל את כרטיס המסך zotac gtx 670 2 gb ומארז thermaltake versa g1 mid tower. כשהוא ביצע באנצ'מארקים שונים ושיחק במשחקים שונים הוא שם לב שהטמפרטורה שאליה מגיע כרטיס המסך היא יחסית מאוד גבוהה - בערך 80 מעלות צלזיוס ואפילו יותר. חשוב להדגיש שהכרטיס הוא בעל קירור reference והמחשב מיועד רק לגיימינג (משחקים כבדים מאוד). חשבנו על כמה פתרונות: הוספת מאווררים למארז או החלפת הקירור של כרטיס המסך עצמו (לדוגמה לקירור הזה: http://www.arctic.ac/en/p/detail?sArticle=18.%3F). בנוסף הוא כרגע משחק עם מזגן ולפעמים עם מאוורר ליד המחשב. מה אתם ממליצים לעשות? והאם טמפרטורה שמעל 80 מעלות (מתחת ל-90) מסוכנת? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב AMD 2000+ עם לוח של GIGABYTE 7VA זיכרון 333 256MB GEIL כרטיס מסך אלבטרון 480MX ויש לי בעיה טמפ מעבד - 53 מעלות טמפ' לוח 33 יש לי 7 מאווררים במארז אחד מיקדימה מכניס אוויר שנים בצד מכניסים אחד מאחור מוציא על המעבד אחד כמובן שמרחתי מישחה טרמית בצורה טובה כמו במדריך.. מאוורר קטן של הלוח ומאוורר על הכרטיס מסך.. אז למה לעזעזל התוצאות הם כאלו???????
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתובת/טלפון/אתר, הכל יתקבל בברכה ;D ד"א, כמה נראה לכם יעלה צג 20X4, והאם אני אוכל למצוא מדריך שיאמר לי איך להלחים ולסדר את התוכנות..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-