עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אם מישהו יכול לשלוח לי לינק לתוכנה שאפשר לעשות איתה O.C אני אודה לו מאוד ....חשוב !!!..............

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  3. האם המעבד 4 הליבות טוב למישחקים ?כאילו לא הבנתי אני מקבל את כל 4 הליבות כשאני משחק או רק אחת?אחרת יוצא שאני יקבל ממש מעט...ועדיף כבר מעבד פנטיום 4 רגיל שיעבור אוברקלוקינג לא? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by SomeoneUknow,

שלום , אתמול פתחתי נושא על המעבד שלי E6600 והצלחתי להגיע איתו מ2.4 ל3.2 עם קירור סטוק .. עכשיו בEVERST אני מריץ בדיקה לאיזה שעה ככה והכל עובד טוב ותקין המעלות לא קופצות , אבל שאני מפעיל OCCT עובר כמה דקות וזה עושה לי כזה כמו שיוצאים במנהל משימות זה עושה לי אל תשלח . עכשיו אני רוצה לדעת אם יש עוד תוכנה לבדיקת OC , ותוכנה לבדיקת טמפרטורה . אם אפשר גם קישור אני אשמח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. תודה מראש לכל עוזר/ת!

• 12 תגובות
    • 570 צפיות
  6. אני צריך תוכנת מדידת טמפ' טובה בישביל פנטיום III ותוכנת מדידה טובה בישביל e6300 (אני יודע שיש הבדלים ענקיים אבל אחד שלי ואחד של אח שלי...) אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה... תודה...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  7. וזה הכול בעצם

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  8. אני קונה תכ.מסך x800xtpe וקונה לו תקירור מקרר ארטיקים 4 . ואני קונה ארקטיק סילבר 5 .. איך אני מדביק? ואיך מוציא תקירור המקורי? ואני קונה מעבד 3000 939 .. + xp120 ומאורר enermax אז איך שמים? תודה!

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  9. סידור החוטים במארז שלי גרוע. השתמשתי באזיקונים ואיזולירבנד והסידור עדיין ממש לא טוב. החלטתי לקנות Sleeving wires, כי הבנתי שהם הפתרון האידאלי ושהם ממש זולים. עכשיו יש לי בעיה, ראיתי 4 גדלים- 1/8", 1/4", 3/8", 1/2"- איזה מהם מתאים לחוטים של המולקס בצורה הכי טובה? ויש מקום בארץ שאפשר לקנות ממנו במחיר דומה לזה של חו"ל? (לא אכפת לי אם החוטים יהיו UV או רגילים או באיזה צבע הם, כרגע יותר אכפת לי מהסידור של המארז) תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Dwhore,

ערב טוב. הממ. הלוח אם שלי הלך. אני צריך אחד חדש. יש לי amd barton2500+ זכרונות : A-DATA 512 x 2 (אחד מהסטיקים הוא עד 500mhz) אני צריך לוח טוב לoc ועמיד. לא כמו הnf7 המעפן הזה.. תודה!

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  11. אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  12. אני מתכוון לקנות 2 מאווררים של 80 מ'מ ושניים של 120 ממ'... יש לי מאוורר 80 מוציא מקדימה ומאוורר למעבד ומאוורר מוציא לספק (המאוורר מקדימה סתום בפלסטיק, שמו אותו רק בשביל היופי [יש מסביבו 3 לייזר-לדים]) אתם יכולים לתת לי עצות איפה למקם אותם? תודה.

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב: Intel P4 2.66 GHz 800... 2x256MB 400 DDR ASUS P4p800 דיסק קשיח 60 GB lite on 52x32x52 retail פלופי רגיל Radeon 9200 128 MB TV OUT DVI איך שאתם רואים כבר יש לי את הכל חוץ ממארז ומאווררים. אז מארז אני צריך אחד איכותי שעולה עד 320, משהו כזה, ושאפשר לשים בו 3 מאווררים (כי זה הכמות הטובה ביותר אמרו לי). אם אתם חושבים שאני צריך לשים פחות מ-3 מאווררים במארז, אז תביאו לי מארז שלא חייב להתאים ל-3 מאווררים. אני רוצה שהמארז יהיה מסוג LARGE ולא MIDI. וגם, בנוסף לכך שתמליצו לי על מארז טוב ומספר מאווררים, תגידו לי איפה למקם את המאווררים במארז. אם אני אצטרך לקדוח חור, אז אני אעשה את זה, אבל עדיף שאני לא אצטרך (אבל שוב אין לי בעיה לעשות את זה, זה נראה קל). ותמליצו גם…

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  14. היי לכולם, אני קונה מחשב חדש, כשהדגש הוא על שקט, עם מעבד core2due. אני מתלבט בין שני גופי קירור למעבד: 1. Scythe MINE Rev.B 2.Scythe NINJA PLUS Rev.B איזה מהשניים כדאי? גם מבחינת שקט וגם מבחינת יכולות קירור?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  15. אז אני קונה מחשב חדש,הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5N-E SLI ¤732 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31033 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤613 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤585 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤2036 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 מארז ללא ספק NZXT LEXA ¤640 http://skypc.co.il/product.asp?pid=nzlexa ספק כח OCZ STEALTHXSTREAM 600W ¤550 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ocz600sxs סה"כ מחיר לכל המוצרים:6698¤ המפרט הורכב …

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  16. 1)האם כדאי לקנות קירור מים או שאולי כדאי נינג'ה או משהו אחר ??(תקציב עד 300 שקל) וגם מה ההבדל בין קירור מים לקירור רגיל של מאווררים? 2) האם כדאי לקנות קירור גם לזיכרונות ולדיסק הקשיח ?? ואם כן מה כדאי לקנות ??

• 7 תגובות
    • 418 צפיות
  17. אני קונה מחשב חדש,ככל הנראה AMD,איזה קירור לשים למעבד? אני צריך כמה שיותר שקט(המאוורר)

• 14 תגובות
    • 927 צפיות
  18. הבנתי שהוא מתחמם ברמות.. שבמאמץ הוא מגיע ל-90 מעלות בסטוק.. אז על איזה מאוורר אתם ממליצים לי...? זה מטורף 90!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי מנורה כחולה שמאירה חזר מאוד ואני רוצ הלקנות מאוורר כזה אדום אבל לא מאוורר עם לדים... מאוורר עם כזה עיגול אדום כזה מנורה כמו צינור למי שמבין בקיצור אני לא יודעת אם האדום יבלוט בתוך הכחול של המנורה? אז אם מישהו כבר עשה את זה במחשב שלו שיכתוב פה מה יצא לו ואם אפשר תמונה בתודה מראש רעות

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by gilibong,

אהלן חברייייים רק רציתי להראות לך את המחשב שלי בפנים ושתגידו לי אם זה טוב מה שעשיתי ועם זה מספיק הנה הפנים של המחשב [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. עד היום בדקתי יציבות עם לופ ב 3DMARK של 3 שעות ואפילו יותר רציתי לדעת איך אפשר לבדוק יציבות באופן יותר רציני לופ של 3DMARK שדרך אגב בגירסא 2001SE ליותר שעות או שגם זה לא מספיק?! אם כן, תמליצו לי על דרך אחרת לבדוק + האופן שמפעילים את התוכנה (אם אפשר מפורט כמה שיותר..) תודה! =]

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  22. טוב אז כדי לקנות נוקיה 7650 קיבלתי תנאי- לבנות מקלט אינפרה אדום כדי להעביר את התמונות אבל אני לא מוצא מדריך אינפרא אדום שלא מדובר בשלט... השאלה היא אם מקלט אינפרה אדום של שלט זהה למקלט אינפרא אדום בשביל להעביר תמונות מהנוקיה?? ולא משנה מה התשובה- אני צריך מדריך טוב לבניה(רצוי בעברית אבל לא חייב) של אינפרא אדום(COM-IR או USB-IR) תודה!!!!!

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  23. אני רוצה לבנות אחד עם האפשרות של ה 12V 7V 5V וOFF האם זה אפשרי ? אז חשבתי על זה : הוא יכול לאפשר לי את כל המצבים שציינתי או לא ?

24. שלום לאחרונה דיברתי עם דוד שלי ואיכשהו השיחה התפתחה והוא אמר לי שאם אני צריך להכין משהו עם CNC אז הוא יכול לסדר לי. אז ישר קפץ לי הרעיון של הקירור מים עכשיו הסתובבתי בכל מיני אתרים וחיפשתי מידע על הבלוקים אבל עדיין יש לי מלא שאלות. ראיתי שיש הבדל בין הקטרים של הצינורות והחיבורים, למה זה משנה? ובאיזה כדאי לי לבחור? ראיתי שיש לבלוקים 2 חיבורים לצינורות (מן הסתם אחד נכנס ואחד יוצא) אבל אז ראיתי בלוקים עם 3 חיבורים, למה החיבור השלישי? איפה אני יכול למצוא הסברים איך אמור להראות הבלוק? אבא שלי עובד הרבה עם Autocad ויש לו מחשב דיי בשביל זה (כרטיס מסך FireGL 3200) אז הוא מן הסתם יכול לעזור לי ביצירת המודל. אבל עדיין אני לא יודע מה המשמעות של כל העיקולים בתוך הבלוק, יש לה…

• 8 תגובות
    • 549 צפיות
  25. קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול לעשות OC למעבד וגם לכרטיס מסך שלי כמובן בלי לשדרג למערכת קירור מתקדמת יותר. אז הנה המפרט שלי המחשב: Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12MB LGA775 EM64T CPU - ZALMAN INTEL DELUXE COOLER (ULTRA QUIET) ASUS P5N-D LGA 775 NVIDIA nForce 750i SLI ATX Intel Motherboard SUPER TALENT 8GB DDR2 800MHZ PC-6400 (4 X 2GB) Hitachi/WD 500GB 0A33437 SATA2 U300 7200rpm 16MB RoHSLG/SAMSUNG 22X DVD-RW DUAL LAYER W/LIGHTSCRIBE (PROMO ITEM) HD 4870 X 2 2GB 512BIT GDDR5 PCI EXPRESS 2.0 X16 VIDEO CARD6-CHANNEL DIGITAL SOUND ONBOARD 10/100/1000 Fast Ethernet Network Card (onboard) NZXT ALPHA MID-TOWER ATX CASE - ROSEWILL/NZXT 600 W…

• 9 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.