עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. athlon 1g asus a7v 133 בזמן האחרון המחשב שלי פולט חום בצורה בלתי רגילה. האם אני צריך לעשות משהו או להשאיר את זה ככה? איך כדאי לי לקרר את המארז בצורה הכי פשוטה שיש?

2. מטרה של ה-OC: להגיע עם מעבד P4 2.4A FBS533 למהירות 2.7GHZ -/+. תקציב: עד 450 שקל. אני מאוד רוצה שהיה מהחנות הזאת http://www.optimasys.co.il/TohenMainF.asp?idd=5&cat=MainboardforIntel תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by 1tanai,

איך אפשר לעלות דבר כזה

• 1 תגובה
    • 398 צפיות
  4. Started by Spaik,

יש לי מעבד AMD 2400. ואני רוצה לקות לו מאוורר התקציב הוא 100 שקל. אני לא עושה OC ולא כלום. מה כדאי? אמרו לי שהוולקינו 6 מעולה! ושיש עליו ביקורות מצויינות זה טוב? http://www.pch.co.il/docs/pd-141595694.htm מה עוד כדאי? (אל תשלחו אותי לדיון של הרכיבים של הOC כי אני לא עושה OC) תודה

• 16 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by nuke,

היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 568 צפיות
  6. האם יש דוגמה ל OC עם הלוח הזה? או לפחות של intel??

• 9 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by sub_man,

אני צריך שמישהו יתכנן לי מוד עם קופסאות ומים ואורות ולא יודע מה העיקר יפה ויחסית כל ומהיר להכנה(עד 4 שעות למתחילים במודינג) ושאף אחד לא יגיד לי שאני יתכנן בעצמי כי אני מבקש שאתם תתכננו לי או תעזרו לתכנן אז תוד לכולם ובמיוחד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SomeoneUknow,

יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by dani00788,

אני עדכון לכרטיס מסך POWERMAGIC אבל דחוףףףףף.. יש מצב מישהו מוצא לי? VER,1.1 הוא של ATI

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  10. מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 965P GEIL 2GB 4-4-4-12 GIGABYTE 7600GT ורציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ומסך מעבד וזכרונות בגלל שהסתבכתי עם הכטיס מסך אובר קלוק ולא רוצה לקחת סיכון עם מישהו שכבר עשה כמה פעיים יכול להדריך אותי בבקשה

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by lamborghini,

יש לי inno3d tornado 5200 ובזמן האחרון אני מתחיל להבין על לצרוב ביוסים.. אז יש לי כאן שתי אתרים http://www.zoneg.net/modules.php?name=xBios&sid=fx&sor=ver&spec=gffx5200u http://www.station-drivers.com/page/vgabios.htm שיש בהם מלא מלא ביוסים לכל כרטיס שרק יש ל nvidia ובאתר הראשון יש רשימה של ביוסים ל 5200u והמטרה שלי זה שהמחשב יזה לי את ה 5200nu כ u אז יש סיכוי שזה יקרה אם אני ישנה לאחד מהביוסים האלו ? נ.ב הביוס שלי זה 5200nu - 4.34.20.18.00

12. היי, התחלתי לא מזמן OC למעבד שלי ואתמול כשהעליתי את הבאס ל180 אחרי כמה דקות בווינדוס עלה מסך כחול שאומר שווינדוס סוגר את עצמו כדי שלא תהרס החומרה כי יש בעיה... הורדתי ל176 והכל בסדר... למה? זה לא התחמם יותר מדי אני על 39 מעלות למעבד ו24-26 ללוח.... זה משתנה לפי הטמפרטורה של החדר אבל זה האיזור.... למה כשאני מעלה מכפלה ל13 או 13.5 זה מזהה את המעבד שוב כ2500 ולא כ2800? זה כאילו אני לא משפר כלום.... בינתיים אני עדיף להמנע מתוספות מתח ואמרו לי שאני יכול להגיע ל3200 בלי בעיה... אז איפה הטעות שלי? תודה מראש, ניר.

• 15 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by GHOST,

יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by nehmia,

יש לי מעבד-asus p4sgx-mx (הוא ממש גרוע אני יודע)עשיתי לו אובר קלוק קטן והוא התחיל לצפצף לי אז כיביתי אותו הוצאתי את הבטריה בלה בלה בלה מה יכולה להיות הבעיה שלו...?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  15. שלום! אני רוצה להתחיל לעשות אוברקלוק למעבד שלי (המפרט בחתימה) ואני לא יודע עד כמה להעלות ומתי להפסיק?ואיך לקבע את המתח? טוה זה מה שהגעתי כרגע אבל המעלות הם 38 מעלות ואני עוד שמתי מאורר של החדר(יש להתחשב שאני גר באילת) *עריכה* וואי אני לא מאמין קיבלתי 73 ב- 3DMARK03 ירדו לי התוצאות באיזה 70 נקודות וגם ראיתי שזה לא כל כך יציב המספרים מתחילים להתחבר והכל ניהיה מבולגן וב-PCMARK04 בכלל לא קיבלתי תוצאה זה הראה לי רק 2 מבחנים מתוך 10 ובקטע שהקוביות נופלות כזה הקוביות כאלה יבהבהו ולא ראו כל כך טוב מוזר ממש נראה לי אוברקלוק מוריד את הביצועים למרות שזה לא אבל אצלי זה מוריד טוה מה לעשות אני נראה לי מחזיר הכל לאיך שזה היה בקשה תענו לי [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dz,

יש לי קירור של zalman 6000 והטמפרטורה סבירה (50) עם לוח אם של epox 8rda3 המהירות האמיתית של המעבד היא 2160 ואני לא מבין למה אני לא יכול להרים את המהירות הזאת מעל 2300 אם אני מעלה אז הכל נתקע. למה זה ככה? ומה אפשר לעשות? בתודה מראש. ;D

• 13 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by MAOR,

אהלן חברים עכשיו שיש לי אפשרות לראות את המעלות של המעבד ושל הלוח אני רוצה לעשות OC למעבד אין לי מוסג איך - כי עד עכשיו רק התעסקתי במודניג למחשב SO אני צריך עזרה ממכם מה לעשות ? ואיך לעשות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nuke,

היי יש לי P3 600MHZ ולוח אם ישן של MATSONIC (אם אתם מכירים :-\) והיום החלטתי לעשות למעבד אוברקלוקינג. ניסיתי לשנות את המכפלה ומהירות הבאס של המעבד דרך הביוס אבל זה לא משנה כלום אז ראיתי שצריך לעשות UNLOCK למעבד על ידי חיבור החיבורים של הL1 אבל חיפשתי על הלוח אם ולא מצאתי שום דבר כזה :-[. האם זה באמת מה שצריך לעשות? שמישהו יסביר לי בבקשה איך לעשות אוברקלוקינג? תודה מראש נ.ב קראתי את המדרכים שמצאתי כאן באתר.

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  19. טוב אז המעבד שלי Q6600. אבל אני רוצה שתיהיה אפשרות לS1156 וגם ל1366 וכמובן לS775 תקציב שלי בין 300 ל400. מארז HEC 66RC לא כזה גדול אז לא משהו ענקי כן. תודה! אני רוצה להגיעה ל3.8GHZ לפחות.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת קירור אוויר למאבד Core 2 Duo E6600 אני צריך שיהיה כמה שיותר שקת וחזק וגם שיהיה בצורה עומדת כמו דגמים של Zalman 9500 או Zalman 9700 תודה מראש

• 23 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by shahar0592,

I5 2500K P67X UD3 B3 6950 2GB (לא ניפתח) אני רוצה לבצע OC בינוני לכל החלקים תנו בבקשה המלצות (אני רוצה המלצות רק ממי שעבד עם חלקים אילו) עוד נתונים על המחשב שנראו לי לא נחוצים אך מתברר שכן נחוצים: ספק 620 סנסוניק (BRONZ +80) זיכרונות 1333 4GB פר סטיק (8 בכולל) של corsair דגם value קרור ומארז: THERMALTAKE V3 (במארז 4 מאווררים מסודרים ככה אחד בפרונט מכניס אוויר אחד בתחתית ואחד בדלת מכניסים אוויר ואחד בגב המארז מוציא אוויר, ללא שניי המאוורים שבראש המארז) קירר למעבד מוגן 2 (כרגע המעבד פועל על 4.3 לפי ההגדרות המומלצות של גיגה בייט)

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  22. שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by nuke,

אני מיצטער שזה לא קשור אבל יש בפורום הזה הרבה אנשים ואני ממש ממש צריך עזרה אז בבקשה אל תנעלו שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  24. אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.. וטמפרטורה של 44 מעלות באופן קבוע.. וכאשר אני משחק הטמפרטורה עולה ל-53 בממצוע.... עכשיו השאלה שלי אחרי כול זה ... היא מה אני יכול לש…

25. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 432 צפיות

דיונים חדשים בפורומים