אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני עדיין לא מבין מה ההבדל ומה יותר טוב העלאת מכפלה או העלאת הFSB ומה נותן ביצועים יותר טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות צינור שיעביר את האוויר מהמאוורר לבחוץ. השאלה שלי היא: האם לחבר אותו למאוורר שמכניס אוויר? - שככה הוא ימשוך אוויר יותר טוב,ולא מהצד של הארון (במקרה שלי) או לחבר אותו למאוורר שמוציא אוויר? - ככה הוא לא מחמם את טמפ' החדר. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות קירור למעבד - אבל לפני הכל אני רוצה לדעת איזה חומר הוא הכי טוב להולכת החום: חשבתי כבר לקנות לוחות אלומניום אבל לאחר הכתבה של הקירור החדש של OCZ החלטתי לבדוק זאת... נחושת?,אלומיניום? או בכלל משהוא אחר. אשמח לתגובות.
-
- 10 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפרוייקט החדש שלי , שמתבסס על מארז TT מוצארט, אני צריך חלקים לקירור מים, הנושא התקדם המון מאז המערכת הקודמת שלי ואני אשמח לקבל ממכם עזרה בקשר לחלקים שאני עומד להזמין נכון לעכשיו הלוח הוא DS3R, המעבד Q6600, זכרון 4 GB, וכ.מסך 48590 הכיוון שלי נכול לעכשיו הוא ככה המערכת תהיה מורכבת מ2 לופים נפרדים (לוח אם על כל רכיביו) וכרטיס מסך (אולי בעתיד אני אחליף לוח ואצור מערך CF ) משאבות 655 \ D5 (אותו דבר), כאשר משאבה אחת כבר יש לי רדיאטורים: בגב המארז , בחלקו העליון, ישנו ריבוע עם מקום ל4 X120 , התכנון הוא לדחוף לשם 2 רדיאטורים של 2X120 עוד רדיאטור בחזית המארז (החשש שלי הוא בגלל הכ.מסך הארוך, הרדיאטור לא יכנס, מישהו יכול לתת לי תשובה? ) בלוקים: כ. מסך - משהו בסגנון של EK , עם כיסוי…
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז ככה.. לפי כמה שבועות מצאתי מחשב זרוק ברחוב. לקחתי, פתחתי, (ואחרי הרבה עבודה) הוצאתי את המאורר. המאורר (מדדתי עכשיו) הוא 80 מ"מ. עכשיו אני רוצה לפתוח את פאה אחת במארז ולחבר אותו ללוח אם. השאלה שלי היא האם קיים סיכון כלשהו שמא ישרף לי רכיב כלשהו? אני רק רוצה להיות בטוח שהמאוורר כשיר ולכן אני בודק. מצפה לתשובה..
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר אני מתכנן לעשות לו oc יש לי גם צלעות קירור של box של אינטל +מאוורר שאני מתכון לבנות אותם על הכרטיס לאן אני יכול להגיע איתו הלוח שלי זה P4V800-X
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מארז Full Tower (יש סוף סוף אני נפתר מה - MIDI) ואני צריך לדעת את המידות שלו לראות אם הוא נכנס לי מתחת לשולחן ... תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מארז 6A21HEC עם 2 מאווררי 120 מ"מ. לכמה אצליח להגיע עם המעבד על הקירור הזה? בקשר לשבוע של המעבד בוא נגיד שנפלתי על השבוע הכי טוב של המעבד. לכמה אצליח להגיע? תודה רבה לכם...
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בקהילה... עד כה היה נחמד ונעים לקרוא פה המשיכו כך... אוקיי אני אגש לבעיה... יש לי מעבד פרסקוט 3 ג'יגה ( pin 478 ) ויש לו מאוורר סטוק ( שהוא ממש על הפים לדעתי ) ... המעבד מגיע לטמפ' גבוהות במנוחה - 55 65 ... כן כן ואני יודע שהמעבד שלי הוא פרסקוט... ועל מנת שהמאוורר יקרר את המעבד הוא עובד ממש מהר ... מגיע ל 5000RPM בכיף.... והוא עושה לי רעש מעצבן בחדר... אז רציתי לקנות מאוורר חדש , יעיל ושקט... אז חשבתי לקנות את ה Thermaltake SilentTower http://www.thermaltake.com/coolers/cl-p0025/cl-p0025silentTower.htm הוא נראה טוב... והמפרט שלו נשמע מעניין... הוא פועל ב 21dba ( לא שאני מבין בזה ) חחחח וגם המחיר נשמע טוב 215 ש"ח ... אז מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי קצת OC למעבד והגעתי איתו רק ל2.0MHZ מ1.8 עשיתי מבחן למעבד דרך S&M והראה לי שזה יציב, הטמפרטורה במנוחה היא על 36 ובמאמץ היא על 45+- אני רוצה להמשיך עם הOC, אבל משום מה אני לא יכול לעלות יותר (ראיתי אנשים שהגיעו עד 2.8 בלי לעלות מתחים), שמתי בCPU FREQUANCY על 295 וזה עבד מצוין, אבל שאני בא לשים 300 ומעלה זה לא עובד ההגדרות חוזרות לDEFAULT אחרי הפעלה מחדש... מה בדיוק הבעיה פה ? אני צריך לעלות מתחים ? אני מפחד לשחק בזה כי אני יודע שזה עלול לשרוף לי את המעבד... אבל לא נראה לי שבגלל זה כי כולה העלאתי 200MHZ שאלה שניה : למה אני לא יכול לשים את הזכרונות על 1:1 ? כי אצלי אני רואה שאפשר רק 1.50 ומעלה הלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-945P תודה לעונים !!
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעלה ב5 בcore עושה scan for artifact מחכה דקה ואין EROR ואני ממשיך וממשיך העלתי 20 CORE ככה.. זה בסדר? (טמ"פ אני לא יכול לבדוק כי אין לכרטיס שלי חישן) הכרטיס הוא radeon 9600 XT עם קירור חמוד שקניתי לו..
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום! אני עושה אוברקלוק ל3.8 GHZ ואני מעלה את המתח של המעבד מ1.25 ל.1.5V (ככה המליצו במדריך בגוגל). כמה שאלות: האם אני צריך להרים את המתח בזכרונות שלי ?ואם כן לכמה מתח? כי שאני עושה OC למעבד , התדר של הזכרונות אוטומטית קופץ ל920MHZ . יש לי 5850. האם אני חייב לנעול את התדר שלו בביוס על 100MHZ? או להשאיר אותו על AUTO?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי אובר קלוק 3@3.3 והטמפ' לא משתנת!!! (אפילו לא במעלה אחת!!!) זה ממש מוזר ואני לא מבין את זה, מישהו יכול לתת לי אולי תוכנה אחרת שתבדוק את הטמפ'? או שיסביר לי למה זה קורה??
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך X800GTO (אתם בטח יודעים כבר אחרי כל מה שאני חופר לכם) קיצר עכשיו זה ליבה 400@490 זיכרונות 350@390 והתוצאה לפני ב3DMARK05 היתה 4096..עכשיו 3500 בערך.. אין ארטיפקטים ולא חרטא ולא כלום..למה זה קורה למה התוצאה ירדה?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
יש לי כרגע: Intel® Pentium 4 1.5 Ghz Inatel® garibaldi860GB 256mb RD RAM Samsung +128 RD RAM samsung out APELKER ATX for P4 7200 RPM ATA 100 40GB Seagate Riva TNT Ultra 32MB Creative live valu pci CTX F TRINITRON "SONY"0.25 DP 17" microsoft internet keyboard Microsoft Internrt Explorer Ver 3.0A +mouse skatZ Windows Xp pro Ver 2002 fUnc sUrface 1030 [orginal side] ונראה לי שהגיע הזמן לשידרוג... אז כפי שכתוב במפרט יש לי 256 ועוד128 מחוץ למחשב לא בשימוש אבל חדש מה נראה לכם שווה לשים עוד כסף לקנות עוד 128 ואז יהייה לי 512 [למה אר די רם עובד בזוגות] ועכשיו לכרטיס מסך [כסף לא בעייה]נראה לי רדאון 9800 128 הכי זול שיש וגם המחשב שלי חם אש[ממש אני יכול לבשל עליו סט…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מעבד Intel Pentium 4 וליבת Prescott המעבד עובד בסטוק על 2.8GHZ ואני עכשיו בOC 3.2GHZ ואני יעשה בדיקות עוד מאט. יש לי לוח אם Asus P4S800D : -איפה אם בכלל אני יכול להוריד מכפלה? -עד איזה מעלות אני יכול להגיע עם המעבד הזה בלי לסכן אותו יותר מדי? *יש לי קירור סטוק..
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבנתי שמה שהכי חשוב זה ה משאבה...ושאפשר להשתמש במשאוות אקווריום רגילה ולפי גם מה שהבנתי ככל שהמשאווה שאוהב יותר ויותר המהר ככה יותר טוב אתה יכולים לתת את זה בדוגמא במספרים עם אני ילך לחפש משאווה שאני ידע מה לשאול. ושמות..זאת אומרת שמות של המדידות.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי קירור של זלמן 9500. מעבד E8400... P5n-e sli. ?
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי ספק 200 וואט חיברתי כבר 3 מאווררים .... ועכשיו אני רוצה לחבר לדים ... ונשאר לי יציאה אחד פנויה ! אם אני יחבר כמה לדים (5 - 10) של 5 וואט .. יש סיכוי שהספק שלי ישרף ??? ואם כן ....... כמה עולה חדש ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מחשב לא משהו עם מארז לא משהו של EZCOOL אבל יש לי הרבה מאווררים (5 מאווררים ) וסירקולצייה טובה ואני לא יודע למה אני מתחיל להזיע לקחתי את המחשב שלי לחנות שממנה קניתי את המחשב והם החליפו לי משחה טרמית במעבד וספק כוח ולספק כוח אין מאוורר גדול מתחת וגם הסידור כבלים שלי נורא ואיום !!!!!! הכל מבולגן אני לא יכול לעשות כלום עם זה .... : ] יש מצב שהחום הנוראי בא מהספק כוח או מהאי-סידור כבלים ? וד"א יש לי קירור סטוק למעבד ובמאמץ הוא מגיע ל48 מעלות ! ועוד משהו ... : הTMPIN1 בתוכנה HWMonitor זה הטמפ' של הלוח אם ? כי אם כןן הוא הגיע לי במאמץ ל42 מעלות ... ): יש לי אחלה מאווררים ואחלה סירקולצייה מארז חרא וסידור כבלים חרא ספק לא מי יודע מה מה כדאי לי לעשות בנוגע לזה ? להחלי…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאילו שהצבע לא רוצה להיתפס זה דלת ממתכת(נראה לי) ניקיתי אותה טוב טוב ואפילו שיפתי אותה מה אני עושה כדי שהצבע לו יברח ממנה?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תגידו מאיפה אני יכול להשיג 2 מאווררים שכל אחד מהם 120 מ"מ? למארז ולא למעבד וכמה זה אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות OC ל2100+ עם לוח NF7 אני מקווה להגיע ל11.5*220 אני צריך לקנות Crystal Orb או מאווררים נוספים למארז Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower ?
-
- 12 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא מפרט של המאוורר הזה? כמה CFM כמה RPM כמה דציבל וכו'...! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-