עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Iko89,

יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by yacovmateo,

שלום אני חדש פה... אני רוצה לעשות OC למעבד יש לי 2.4 גיגהארץ הנה מיפרט בקיצור לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA זה מיפרט אם צריך עוד משהו תגידו וספק כח EZCOOL 300W OEM עכשיו השאלה שלי היא לכמה אני יכול להגיע במהירות של המעבד אחרי OC תודה לעוזרים עריכה:למה רשום לי בצד שאני משתמש עם IE אני בכלל משתמש בOPERA?

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  3. Started by Svensk.il,

אני לא מצליח לעבור את ה-364 ב-FSB בהתחלה העליתי מתח למעבד ל-1.25, אח"כ ל-1.4 וכלום. זה עושה ריסט ומשחזר את ההגדרות מקור. הזכרונות על 2.2 . מה הבעיה? אנשים עם מפרט דומה מגיעים בקלות ל-400 FSB :-\

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by barzanger,

הורדתי את התוכנה עכשיו היא מראה לי כל מיני סמלים עם טמפ' כל ריבוע צבע אחר אשמח אם תגידו לי איזה של הכרטיס מסך כי אני לא מבין ובנוסף איך אני מעלה את מהירות המאוורר בנוס זה עכשיו נעלמו לי כל הקיבועים איך מחזיר אותם?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by ליאור הרוש,

עשיתי OC למעבד שלי(E4300) והוא היה 1.8 GHz העלתי אותו ל 3.0 GHz והוא יציב כבר משהו כמו ארבע ימים הוא עובד טוב,יש לי קירור AC פריזר 7 פרו,ואני ממש הייתי שמח לקבל עצות למאוררים טובים במחירים זולים וגם עם אפשר פיתרונות לקרר את המארז

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחר שקניתי מחשב חדש, התחלתי לתהות מה לעשות עם הפנטיום 4 הישן. החלטתי למסור אותו להורי אך לפני כן לטפל בבעיית התחממות שיש לו, ואם אני מצליח להשתלט על הטמפרטורה גם לעשות לו אוברקלוק קטן (יותר בשביל הכיף והניסיון מאשר בשביל ביצועים - אני יודע שזה לא מעבד טוב ל- OC) להלן המפרט: Intel pentium 4 Prescott 2.66GHZ (קירור של Intel) motherboard: chipset: P4M800 (נראה לי Foxcon MS-7071 אבל אני לא לגמרי בטוח) 512MB DDR 400MHZ 256MB DDR 266MHZ (סה"כ זיכרון 768MB) RADEON 9550 ספק 400W ג'נרי 2 מאווררי 80MM ג'נריים (אחד מכניס מאחורה ואחד מוציא מלמעלה) ניקיתי את כל המחשב מאבק (כולל ניקוי יסודי של ההיטסינק והמאורר) בדקתי ב - Speedfan והטמפ' של המעבד 60C במנוחה ו 70-73C במאמץ…

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  7. x48 ds4 tr 120 אני על מתח סטוק של המעבד FSB 425 זיכרונות על 850 g.skill ddr2 4096mb 800mhz 2gx2 cl5 כשאני בא לעשות בדיקת מאמץ ב S & M זה רושם לי שהCPU USAGE על 100% והמחשב פשוט תקוע.. ממה שהבנתי ב5 דקות שהוא פעל הטמפ' המקסימלית היא 63 מעלות במאמץ האם אני יכול להמשיך באוברקלוק ל3.6?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. תודה רבה!!! ועם תוכלו לפרט...

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by AndreY`,

שלום כולם יש לי E8400 AC F7P OCZ Platinum 80MHZ CL5 ממה שיש כאן: הזכרונות נמצאים על 960MHZ? אני ממש לא רוצה לעשות OC לזכרונות, אז איך בביוס אני מוריד את ה FSB:DRAM ? יש לי P35-DS3L עוד שאלה בנוגע למתח לפי התמונה, יש לי 1.3V למעבד?

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  10. כרטיס מסך 8600 של אסוס בלינק הבא http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1642&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 מגיע לטמפ' של 88 בזמן שאני משחק זה תקין ואם לא אז באיזה טמפ' הוא אמור לעבוד? לאיזה טמפ' מקסימלי יכול להגיע הכרטיס הזה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. שלום אנשים, אחרי למידה ארוכה והתייעצות הזמנתי לפני שבוע מערכת עם המפרט הבא: D-TEK FuZion v2 CPU Waterblock - 1/2" Laing D5 Vario/Swiftech MCP655 MCP655 Inline 12V DC Pump Swiftech SmartCoils 625 (for 5/8" OD Tubing) - UV Ocean Blue Swiftech MCRES-MICRO Hi-Flo Reservoir Wire Sleeving Kit - UV Blue Logisys 12" Dual Cold Cathode Kit - UV 36" SATA II Cable Blue w/ Locking Latch and One 90° End Swiftech MCR-320 "Quiet MCR320-BLK 1 60.99 Barb Type = 1/2'' D-Tek High-Flow Power" Series Radiator - (+ 4.00) Black Swiftech MCB-120 "Radbox" Radiator/Fan Housing Rev. 2 - Black 120mm Scythe …

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  12. יש לי כאמור מעבד E8400 על לוח אם ABIT IP35-E. כרגע הוא על 3915MHZ והטמפרטורות עדיין לא גבוהות מדי (59 במאמץ מלא לפי REALTEMP). בתדר הזה, עם פחות מ1.34V המחשב לא מעלה את WINDOWS. מהו המתח המקסימלי שהלוח והמעבד האלה יכולים לסבול? ואם כבר, מהו המתח המקסימלי לזכרונות GSKILL 800MHZ CL5? כרגע בתדר 870 עם 1.95V. ובעניין דומה - מהי הטמפרטורה ה"בריאה" המקסימלית ל8800GT? אני יודע שהכרטיסים האלה מתחממים מאוד וזה תקין, אני רק רוצה לדעת את טמפרטורת המאמץ המקסימלית.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  13. Started by EzE126,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור לבחור מה יהיה הכי מתאים למחשב שלי. עשיתי בדיקות ושום מקום לא אומר מה עדיף בין שתי האופציות. הבנתי שהfreezer הוא ממש טוב ושקט בשביל המחיר אבל איך הוא מתחרה בתחום הקירור ברמת המחיר של הmaxorb? המפרט שלי הוא כדקלמן: מעבד - E6400 קירור - מעבד - INTEL מארז - 120ממ של HEC לוח אם - ASUS P5B כ. מסך - ATI X1950 pro xtreme עם מאוורר של AC ספק - ENERMAX LIBERTY 400 כונן קשיח - WD 1600YS מסך - DELL 2007WFP מארז - HEC 610A או משהו כזה לרוב אני משתמש במחשב לעריכת וידאו (לכן המסך) אבל גם אינטרנט משחקים אופיס וכו'. אני לא גיימר וOC לא מעניין אותי. מה שכן אני גר בשדרות וחם פה בטירוף. אני זקוק לקירור שיקרר גם את הלוח אם והבנתי שלשניהם ישאופציות שמטות אוויר גם ללוח.…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  14. לארדיסק 3.5 מגירה פנימית קירור עמיד חזק וטוב אפשרות הזמנה מחו"ל עדיפות לEBAY

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SubX,

Core 2 Duo E7200 2533MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E7300 2667MHz 3MB Socket LGA775 Core 2 Duo E8300 2833MHz 6MB Socket LGA775 Core 2 Extreme QX9770 3200MHz 2x6MB Socket LGA775 הראשונים הפכו לפנינות הOC המשתלמים והאהובים החדשים ואילו האחרון המפלצתי אשר נוגד את תחילת המשפט הזה, אך למי שיש אותו, כנראה יוציא את הביצועים הטובים ביותר לאחר OC. אז תרגישו בנוח להפציץ בפרויקטים חדשים. אנו רוצים לראות מערכות שהוורידים שלהם על סף התפוצצות 8) :-X נא להקפיד על הכללים הבאים: *תמונת CPU-Z (התמונה הראשונה שאתה מעלים) ללא רקע. *מומלץ להוסיף לינק לCPU-Z Validation, כתוספת לאמינות הפרויקט. *תמונות נוספות (השלב שאחרי ההעלאה של תמונת הCPU-Z) שלא יהיו גדולות מידיי, אחר…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by eyaloz,

מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  17. היי חבריה, גוף המאורר הוא עגול, למאורר זה יש 4 פינים עם כיסוי פלסטיק שחור,יש על הפינים סימון כיוון פתיחה, סובבתי בהתאם לכיוון החץ אך איני מצליח למשוך אותו החוצה. האם יש איזוק נוסף ואו כל דבר אחר אודה על עזרתכם אהוד

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  18. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני אמור לקבל את הFREEZER 7 PRO שהזמנתי ויש לי כמה שאלות: 1)מהי הדרך הטובה ביותר להסיר את המשחה הטרמית הישנה מהמעבד? 2)כדי להסיר את הקירור סטוק אני רק מסובב את הקליפסים בכיוון החץ ולמשוך אותם לכיוון מעלה? 3)קראתי בכמה אתרים שניתן להתקין את הפריזר כך שיזרוק אוויר לכיוון אחורי המארז, או לכיוון הספק. יש לי ספק עם מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר מהמארז החוצה, איזה כיוון עדיף? תודה רבה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. היי, כמה שאלות ברשותכם: 1. אם אני אשים את הקירורים הללו על הזיכרונות, האם זה יתן לי יתרון בפריצת ה-OC שנתקעתי בו (3440MHz)? 2. איך אני מסיר את גופי הקירור שיש לי כבר על הסטיקים שלי (Corsair XMS2)? 3. האם מספיק רק שני גופי קירור לכל ארבעת הסטיקים שיש לי, או שצריך עוד שתיים כאלו? ייתכנו עוד שאלות בהמשך, תודה!

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Andreyv,

יש לי מעבד של אינטל QX9770, איזה גוף קירור יכול להתאים לו?

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by moshel7,

כשאני סוגר את ידית הסגירה של גוף הקרור הסגירה ממש חזקה וקשה שאפילו לוח-האם ממש מיתעקם כלפי מטה אפילו מקבל "בטן" מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  22. הקירור מתומחר בחו"ל באזור ה 36$ , מה שאומר שמחירו בארץ לא היה גבוהה מדי (אני מאמין שבאזור ה 200 ש"ח) , ובמחיר כזה זו מציאה ... http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=2271 http://www.tweaktown.com/reviews/1429/sunbeamtech_core_contact_freezer_cooler/index.html http://www.ocia.net/reviews/corefreezer/page1.shtml http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Sunbeam_Core_Contact_Freezer/pg4.html

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  23. המפרט שלי מופיע מימין. במסגרת מתיחת פנים למחשב שלי אני מנסה לבצע חיסול ממוקד למספר גורמי רעש במחשב. דיסק קשיח ישן (80 ג"ב של WD) שהתחיל להרעיש פורש לגמלאות, כנ"ל מאוורר 120 מ"מ של TT שמאוד איכזב אותי. הספק של HEC עובר למחשב המשני לטובת seasonic שסוף סוף נשלח אלי וצפויה להתבצע רוטציה בקרב מאווררי המארז. הכוונה היא להעביר את המאוורר של tuniq לקדמת המארז (מאחורי כלוב הדיסקים) ולהשאיר אותו על סל"ד נמוך באופן קבוע, להתקין מאוורר slipstream 1600rpm עם בורר מתח בתוך גוף הקירור של המעבד ומאוורר scythe fdb 1200rpm כמאוורר פליטה ראשי של המארז במקום ה-TT. השאלות שלי למומחי הפורום הם: האם כדאי את מאווררי המארז להדביק עם סיליקון (או לשים סיליקון ביחד עם הברגים) על מנת לצמצם רעידות? הא…

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by Art Tatum,

הבוקר פתחתי את המארז בשביל להוריד את אחד המאווררים לתא למטה. בדרך גם סידרתי את החיווט יותר טוב בשביל זרימת אוויר. רגע לפני שאני סוגר את המארז אמרתי בוא נסובב טיפה את הברגים של הקירור למעבד. אפילו לא התחלתי לסובב ובום נשבר הבורג. אחרי בדיקה מדוקדקת גיליתי שאפשר להחליף את הבורג באחד הברגים שהגיעו עם הקירור בערכה ל AMD. אבל האום הגבוה יחד עם הבורג השבור היה צריך ללכת. אז השתמשתי באומים נמוכים במקום. מיותר לציין שניקיתי טוב ושמתי מחדש משחה טרמית. בגלל שלא היו שם האומים הגבוהים סיבבתי יותר ממה שהיה אפשרי קודם כנראה. חיברתי את המחשב והפלא ופלא, למרות שזו הפעם הרביעית שהתקנתי את הקירור, הפעם קיבלתי טמפרטורות של 5-6 מעלות פחות מכל הפעמים הקודמות. פשוט נפלא. ;D עריכה: …

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by Mesatla,

מה אתם אומרים אני קונה עכשיו את הכרטיס ואני צריך גם קירור פאסיבי טוב יעבוד? (הכוונה יתן יותר טוב מהסטוק) זה יבוע עם MX2

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים