עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ninfo,

שלום! כבר ביצעתי הזמנה של מחשב חדש עם מערך CF של שני כרטיסי מסך HD4870. שמעתי שהכרטיס הזה לוהט וראיתי שהרבה לוקחים לו קירור, בעוד שאני מתכנן על 2 כרטיסים טענה זאת מעוררת בי דאגה כי אני לא מתכוון לצלות סטייקים והמחשב לא מתוכנן להוות תנור חימום לחורף.. אז השאלה שלי היא האם כדאי לקחת בנוסף קירור לכרטיסי המסך, אם כן אז אזה הכי מומלצים מבחינת רעש וקירור?.. הרעש פחות חשוב כמובן. אם אפשר עם לדים ^^ המחיר לא משחק פה תפקיד. ורציתי לציין שהמארז שלי הוא Thermaltake Armor+ VH6000BWS והוא מצוייד במאורר של 23 ס"מ צדדי שלפי מה שראיתי בתמונות הוא מכוון לכרטיסי המסך. בבקשה תענו מהר כי כבר ביצעתי את ההזמנה.

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  2. אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by the1,

שלום, סילחו לי על שהשאלה באנגלית - פשוט לא היהי לי כח לתרגם אותה (שלחתי אותה ל- ANTEC). My system is build from: 1. Antec P182 case 2. ASUS P5K deluxe motherboard 3. Intel E8400 CPU 4. Arctic cooling Freezer 7 Pro CPU cooler - blowing front to rear at ~1000RPM. I have been using the P182 case with 3 case fans (REAR, BOTTOM, MIDDLE) all on slowest speed until yesterday - and got temperature reading of 42C for CPU and 38 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). Yesterday I added the fourth TOP fan (blowing air out of the case) also at low speed and got temperature reading of 48C for CPU and 45 for case - at CPU idle (ambient temperature is ~26C-28C). How …

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  4. שלום! המפרט שלי: :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor :כרטיסי מסך: 2X SAPPHIRE Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail :דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB Hard Drive Seral ATA-300, 7,200 RPM, 32MB :צורב: LG GH20NS10 Super Multi - DVDRW (R DL) / DVD-RAM drive - S :זיכרון: OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model OCZ2RPR10664GK :מארז: Thermaltake ArmorP…

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם, קניתי את ה HYPER TX2 להרכיב על המעבד שלי והחנות עשה את זה בשבילי. מה שקורה זה שהPLASTIC ממש חוסם לי SLOT של זיכרון ונוגע ממש בקטנה בזיכרון בSLOT השני. זה נורמאלי ? למישהו יש נסיון עם זה, מה לעשות במצב כזה. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  6. היי שלום אני דיי חדש פה בפורום אני יודע שאולי אני קצת חופר אבל אני מעוניין לעשות OC גדול אפשר להגיד הנה המיפרט וקירור אני יקנה עוד כמה ימים המחשב עצמו יהיה אצלי עוד שבוע אז בינתיים אני רוצה לדעת לכמה OC אני יוכל להגיע לוח אם: Asus P4P800 מעבד: Intel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 זיכרון:Geil blue value DDR1 400Mhz 256Mb X2 כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 FIC הארדיסק:WD 80GB SATA קירור:ARTIC Cooling Super Silent 4 Ultra TC לינק מידע על הקירור http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=23 חבר שלי באייסי אמר לי שאפשר לעשות בלוח אם שלי 30 אחוז ידני OC בלי להיסתבך עם באס וכול זה עכשיו מ2.4 יהיה אפשר להגיע ל3120 אחרי 30 אחוז OC יהיה אפשר להוציא יותר? וקראתי תמאמר של הOC הזה אנ…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by mj23,

היי... יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7950 GT שפועל על ליבה של 550 ארץ (הדיפולט שלו).... יש לי קירור לכרטיס הכי טוב של זלמן והכרטיס במנוחה משו כמו 47 מעלות ובלחץ משו כמו 67 אז חשבתי לעשות אוברקלוק ...אז התחלתי לעשות והרמתי לאט לאט תליבה לאיזור ה 600 ארץ כלומר העלתי ב 50 ארץ תלביה בהדרגה זה הכן שיפר לי תביצועים משו כמו 450 נקודות ב 3dmark אבל הכרטיס לא עובר ת 70 מעלות בלחץ מירבי אז רציתי להמשיך לעשות אובר קלוק וכאן הבעיה: איך שאני עובר ת 600 ארץ נגיד שם על 605 ארץ אז שאני מריץ בדיקה ב 3dmark זה מתחיל בהתחלה טוב מעלה תפרימיים ואז באישהוא שלב יוצא וכותב תדבר הבא http://img294.imageshack.us/img294/5797/83757583zb2.jpg כמובן שהעלתי תזיכרון גם מ 700 ל 750 ..... לפי המעלות של הכ…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  8. השאלה בכותרת ואני צריך קירור אכזרי שגם אם אני יעשה אובר בעתיד המעבד לא יעבור את ה-39 במנוחה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by Sting,

ואם כבר אז גם של ה HD4870, אני מדבר על ממוצע לא על דברים קיצוניים. תודה נ.ב המפרט המלא שלי בצד <===========

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. שלום, אני פרמטתי את המחשב ושמתי לב שהכרטיס מסך הרבה יותר חם מאשר לפני הפרמוט... לפני הוא היה על 50 גג במנוחה ועכשיו 61 במנוחה... אני שמתי את מהירות המאורר בידיוק כמו שזה היה לפני הפרמוט ועדיין... כלום.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אתם חושבים שבכלל הפרמוט קשור לזה? תודה.

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  11. Started by dmanbuhnik,

שלום שלום, למישהו יש מושג אם צריך לשנות את המבנה של הVoltage Regulator Heat Spreader Module שיתאים ל4870? אין לי הרבה זמן פנוי כרגע ואני מעדיף לדעת מראש לפני שאני מפרק את הקירור אם אני צריך להכין כלים לחיתוך תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  12. Started by altec,

ברשותי מעבד 3.0 אשר מגיע ל-70 מעלות (לפי הביוס) ללא מאמץ. לפעמים המחשב נתקע לאחר 3 שעות עבודה ולפעמים לאחר דקה וחצי ולפעמים עוד בשלב הביוס אפילו. התקיעה היא בעצם פריז באותה הפוזיציה בה הוא נמצא. האם הבעיה נעוצה בחימום ? אם כן כיצד אני פותר אותה ? במידה וצריך משחת קירור מה מומלץ ובאיזו כמות והאם לשקול החלפת המאוורר שעל צלע הקירור למאוורר אחר ובאיזו רמת מחיר ? לציין כי אני לא מעוניין להשתגע עם ההשקעה הכספית על מחשב LOW COST ישן יחסית כזה. המפרט: 3.0MHZ P4S800D 512MB Hynix כרטיס מסך קירור פאסיבי Radeon 9550. אשמח לתשובה מהירה כי אני ממש צריך את המחשב דחוף ללימודים תודה !! ;D

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by shacharoren,

אהלן, אני מעוניין לנסות פעם ראשונה להמהיר קצת את המעבד (E6850) לכיוון ה - 4GHZ כרגע יש לי קירור אוויר על המעבד, TR ultra 120 extreme ומאוורר שעליו - Scythe S-Flex (8GB Corsair XMS 2 CL4 800Mhz 4x2gb) לוח - P5K Deluxe/wifi ואני עובד על ויסטה 64. אז קודם כל אני חדש בעיניין לגמרי! ושנית זה הקירור שברשותי. האם אני חולם? האם אני יכול להמהיר עם המצב הקיים לכיוון ה - 4GHZ ולהישאר יציב לאורך זמן? על פי realtemp אני יציב כרגע בחדר די חם וללא מזגן על 35 מעלות. האם אפשרי?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  14. משתמשים יקרים, לאחרונה יש ריבוי המלצות בפורום זה לכרטיסי המסך מהסדרה החדשה של ATI. יש דווחים כי מריחת המשחה הטרמית אצל היצרנים בעייתית, וכי החלפתה תשפר משמעותית את ביצועי הקרור של הכרטיס. שימו לב כי: 1) החלפת המשחה דורשת את פרוק גוף הקרור והרכבתו מחדש, מה שדורש נסיון ולא תמיד פשוט כפי שזה נראה או כפי שחלק מהמשתמשים המנוסים בפורום מציגים. זהירות - אתם עלולים לגרום לנזק לא הפיך לכרטיס. 2) די קל לזהות התעסקות עם גוף הקרור של הכרטיס. קחו בחשבון שאתם עלולים לאבד את האחריות. שימו לב כי אפשר לפתור את בעית ההתחממות בעזרת פרופילים ב CCC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345269.0

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=338003.0 זה חזר לי. יש פה כמה שאולי יזכרו אני ממש צריך את העזרה שלכם. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  16. CPU: AMD Athlon 4400+(65nm) 2.3 @ 2.7 (18%)oc Motherboard: Epox EP-AF4 ULTRA Cooling CPU: Freezer 64 Pro Memory: Kingston 3071MB DDR2 667 @ 800 CL5 Hard Disk: Western Digital 320GB Graphics Card: ASUS NVIDIA GeForce 7300GT 256MB (50%)oc Power Supply: EZCOOL PS-1000 500WAT Case: Foxconn TLA436 + 90mm fan Monitor: HYUNDAI B91D עד איזה OC אני יכול להגיע? לא אם המאורר הזה אם THERMALRIGHT ULTIMA-120 EXTREME אני יכול להגיע איתו ל 3.4??

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by yacovmateo,

שלום אני רוצה לעשות OC יש לי מעבדIntel Pentuim 4 PRESSCOT 2.4Ghz Socket 478 אני צריך בשבילו קירור תביאו לי איזה קירור למעבד עד 100 שקל אני יודע תקציב נמוך אין לי כסף אשמח לתגובות

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  18. intel q9300 asus rapage g.skill 4gb 1066 thermalright ifx-14 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 16:02:22 בבקשה תגיבו

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by qqqwwweee,

שלום רציתי לדעת איך המשאבות של ATMAN לקירור מים וגם איך האלה של EHEIM!

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by 360er,

מה נשמע? אני חדש פה אז דבר ראשון נעים לי מאוד להיות פה, חיטטתי קצת בפורום ונראה כאילו יש פה אנשים רציניים ואני מבסוט עכשיו, עשיתי חיפוש, אני לא מאתמול בפורומים... אבל לא מצאתי מה שחיפשתי.. יש לי בוקס שסובל מה 3RLOD לפני שנה בערך שלחתי את הבוקס שלי לתיקון בגיים סטיישן ברמת השרון ( ) והחזירו לי אותו מתוקן, אבל אחרי יומיים הבעיה חזרה.. התעצבנתי, שלחתי את המכשיר בבעיטה למחסן, לא עניין אותי ששילמתי 500 שקל סתם, והדחקתי. ביום שישי, ביקרתי בבית של אמא שלי, ומצאתי את המכשיר. אמרתי לעצמי שדי, ואני מתקן אותו, כי לא יכול להיות שיש לי משהו כל כך יקר (כולל משחקים וכו') ששוכב ככה סתם. לקחתי אותו אלי הביתה, והתחלתי לנבור. רציתי לעשות את השיטה של הX CLAMP, בה מוציאים את המתכות ב…

• 13 תגובות
    • 759 צפיות
  21. היי המפרט שלי ישן ישן. מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילוביט קש תושבת 478 32 ביט. סטיק זיכרון 512 מגה DDR מהירות 333 עם אני לא טועה זה מה שרשום עליו והוא של היונדאי (סיני ניראלי זה מחשב שניקנה לפני שנתיים וחצי יד שניה ולא עושים לי בעיות היה לי מסכים כחולים ביגלל כרטיס USB וטלויזיה) דיסק קשיחWD IDE 45G מחולק ל2 מחיצות דיסק קשיח 20G WD לא מחולק ועליו לא יושם המערכת הפעלה צורב DVD של סמסונג ועוד צורב של סוני שאני צריך לחבר אבל לOC אני חושב שאני אנתק. יש גם האר דיסק של 20G ישן ולא מחובר ונימצא סתם בתוך המארז יש כונן דיסקטים . וכרטיס טלויזיה וכרטיס USB. מערכת וינדוס XP פרו סיריאל חוקי. עכשיו הכרטיס ישן ישן תיצחקו fx 5200 של חברה שמתחילה באות G לא זוכר והכרטיס עם 128MB והוא …

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by Iko89,

כותרת מפרט בצד

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Iko89,

אני מדבר על זה : http://esconline.co.nz/shop/images/TK_BigWater735.jpg עם מה זה מגיע ? מה חסר לי ? איך זה מיתחבר לחשמל ? למישו יש אותה ויכול להמליץ ?

• 18 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום יש לי נינג'ה פלוס עם המאוורר המקורי שלו. אני רוצה להוציא מהקירור כמה שיותר אז השאלה האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד מאוורר או להחליף אותו ולקנות 2 מאווררים חזקים? התקציב הוא 200 ואם אני מחליף את 2 המאווררים אז תיקחו בחשבון את הקליפסים האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1813 רצוי שיהיה מנעה מחשבים! תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by Iko89,

יש לי כ. מסך 8600 GT עם 1GB DDR2 של Inno 3D 51-55 מעלות במנוחה במאמץ לא בדקתי ... יש לו מאוור קטן כזה .. לא ניראה משו ולא עושה יותר מדיי רעש עשיתי לו OC בריבה טונר, העלתי בממש קצת אולי 20-30 MHZ לא זוכר ופתאום המחשב ניתקע והמסך התחיל להבהב עשיתי ריסט ואותו דבר .. הלכתי לחנות ואמרו שהו תקין עשיתי שחזור מערכת והכל בסדר .. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt_ddr2.htm מה אתם ממליצים לעשות ?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים