עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Davidmag1,

טוב אז אחרי סיבוכים רבים עם הVISTA והלחץ של מלא דברים ניהיה קצת חופש אחרי הפירמוט והתקנת הXP אפשר להמשיך אני על 3.1 כמעט ותמונות וטמפ' וכל השאר בתמונות למטה, הטמפ' בשמיים בגלל שהPRO7 מסתובב על מינימום כמעט זו המערכת Q6600 AC pro 7 ocz 2gb 800mhz cl 5-5-5-15 librtey 400W msi p6n sli הינה תמונות

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by quantoM,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 איזה מאוורר להצמיד לו ? זה בשביל HD4850.

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  3. מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? ותוספת לפורום זה : 1. האם אני חייב קירור נוסף ? אם כן, איזה ? 2. האם יש מדריך לפירוק גוף הקירור ומריחת משחה טרמית ? תודה. עריכה…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by dan9,

היי יש לי 8800 GTS 512 וברצוני לעשות OC אז אני אצתרך מאט את עזרתכם! ;D 1.מה הטמפ מנוחה של הכרטיס (בערך)? 2.בעזרת איזה תוכנה אני בודק את הטמפ? (כרגע עם Everest Ultimate היא מספיק מדויקת?) 3.ובעזרת איזו תוכנה אני יכול ממש אבל ממש לאמץ את הכרטיס? (ניסיתי כמה פעמים את 3DMark06 אבל זה לא ממש אנדיקציה כי במשחקים אחרים הכרטיס נופל מהר מאד) ותודה מרואש!! [br]פורסם בתאריך: 19.07.2008 בשעה 18:08:50 כרגע זה הקירור שיש לי:http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/CL-G0102/cl-g0102.asp

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by reyrey_200,

שלום, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, וראיתי שהמחירים של ה8200 וה8300 צנחו ואילו ה8400 נשאר כמו שהוא. חשבתי לעצמי אולי אם אני אקנה 8200+ארקטיק קולינג אלפין 7,האם אני אוכל להגיע למהירות שעון גבוהה יותר מ3GHZ עם קירור שכזה. או שעדיף 8300 BOX ? לסיכום השאלה הכללית היא עם איזה קירור ניתן להגיע למהירות שעון כמו של ה8400 ואפילו גבוהה יותר,ושהמעבד ישאר קריר.

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. המעבד והלוח אם שלי סובלים מחימום יתר (טמפ' של 70%) - מה שפוגע לי קקשות בביצועי המחשב. אני מתעד להחליף את המעבד כולל גוף הקירור שלו. מחפש המלצות קירור למארז בכלל, לוח בפרט ומעבד. המפרט שלי: Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by p5gd2x,

ראשית שלום לכולם...יש לי בעיה כאשר אני מדליק את המחשב נשמעים שני ציפצופים ולאחר מכן מופיע הכיתוב:" Cpu over temperture error! Press f1 to resume" המאוור תקין ויחסית די חזק למערכת יש קשר לדבר ? תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by royliidoli,

שלום אני חדש בפורום הזה ורציתי לשאול משהוא זה המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF-9 אמצעי קירור: Tt Golden orb || זיכרונות: 512MB+512MB=1GB | 200MHZ+200MHZ=400MHZ כרטיס מסך: GeForce 6200 TurboCache ספק כח: G pro 500w אחסון: Disk Drive WDC WD1600JB-00GVC0 149 GB, IDE מערכת קול: Audio Adapter Realtek ALC850 @ nVIDIA nForce4 (CK8-04) - Audio Codec Interface ורציתי לשאול אם אפשר לבצע OC למעבד הזה דרך אגב זה יהיה הOC הראשון שלי אז אני ממש מפחד לגבי המעבד ואם הוא ישרף אהה ודרך אגב אני לא מוצא את ההגדרה בביוס של המעבד משהוא יכול להגיד איפה היא יכולה להיות פשוט חפרתי בכל הביוס שלי! אהה ועוד משהוא פצפון איך אני…

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  11. Started by 2FAST4U,

אני מעוניין לעשות OC למחשב שלי קראתי פה על איך לעשות OC למעבד אבל החלטתי להתייעץ איתכם קודם לגבי הכל (אני מעוניין לעשות OC למעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות)... זה המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT טמפרטורות של החלקים: מעבד: במהירות של 2000RPM המעבד נמצא בטמפרטורה של 30C כרטיס מסך: במנוחה בלי העלאת מהירות המאוורר של הכרטיס מסך הטמפרטורה שלו היא 49C לוח אם:הלוח אם נמצא בטמפרטורה של 36C מה אתם אומרים המחשב יכול להגיע ל…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. אני מתכנן לרנות מחשב חדש עם מעבד אינטל או AMD\ במהירות של 2.5-2.6 ג'יגה הרץ ואני מתכנן לעשות לו אוברקלוק למהירות 3 ג'יגה הרץ השאלה האם העלאה כזאת במהירות תצטרך קירור? ואם גם האם המערכת תפעל באופן יציב כך? וגם אפשר מדריך לאוברקלוק של המעבד?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  13. המוטו הוא יותר פרקטיקה, פחות כל השאר בערך. אם זה יצא יפה בסוף אז אחלה, בונוס ודבר אחד נוסף, רעש הוא לא שיקול, מבחינתי אפשר לכבות את המחשב כשהולכים לישון. נכון, אני לא רוצה לחיות עם ג'מבו 747 בסלון, אבל אני מעדיף מאוורר שיעבוד על 12V עם שליטה של פוטנציומטר וסל"ד גבוה מאשר אחד שנותן סל"ד בסיסי נמוך יחסית. כמובן שאני פתוח לתובנות בנושא, כך שאם יש סתירה בין הבקשות שלי או לחילופין אפשר לקבל גם פרקטיקה, יופי ושקט אז הרווחתי אפילו שלוש פעמים. הלאה, לנושא עצמו. המארז, שלצערי אין לי מושג אפילו איך לקרוא לו הוא בעל המידות הבאות. גובה 41 ס"מ רוחב 20 ס"מ עומק 43 ס"מ מבחינת מאווררים קיימים מאוורר אחד מתוך שניים אפשריים בחזית המארז (80 מ"מ) מאוורר אחד מאחורה (80 מ"מ) פרט לאפשרות הברורה…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SuperStyle,

הפריזר 64 פרו או ה פריזר 7 פרו?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  15. הכרטיס שלי מגיע אופן קבוע ( במשך חודשים...) תוך כמה דקות ל-69 מעלות C ונשאר כך כל זמן פעילות המחשב, בשעה שכל יתר רכיבי המחשב לא עוברים את ה-40 המעלות מקסימום. האם מידת חום כזו עבור כרטיס NVIDIA GeForce 8400GS תקינה או לא ? עלי לציין, כי מעל פני השטי לא מורגשת שום בעיה בתיפקודו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Rahat lokum,

.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  17. יש לי מחשב עם המעבד DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz , ולדעתי החום שלו ממש מוגזם. הטמפ' שלו עם הקירור המקורי של INTEL הגיע ל 75 מעלות... קניתי היום את ה arctic cooling freezer 7 pro והתקנתי. לאור הניסיון המצויין שלי עם המאוורר הזה (שהוריד לי מעבד פרסקוט מ 80 מעלות ל 37 מעלות) ציפיתי שהוא יגרום למעבד הזה לעבוד בטמפ' נורמלית, אבל התבדתי... הטמפ' עם ה AC7PRO היא בערך 65 מעלות במנוחה! מה שנראה לי מוגזם לגמרי.. שמתי לב שהמאוורר של ה AC7PRO עובד על 900RPM בלבד, בזמן שהמאוורר אמור ויכול לעבוד מהר יותר. רציתי לדעת איך אני גורם לו להעלות מהירות... (לא מצאתי בביוס) לוח האם של המחשב הוא: Intel Pearl Creek DG31PR תודה רבה..

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  18. שאלה זו תהיה מובנת יותר לבעלי לוח זה. בBIOS של לוח GIGABAYTE X38 DS4 בכדי לעשות O.C. לזכרונות ישנם 4 אפשרויות A-D שמאפשרים לבחור בין קצבים 200,266,333,400 FSB בתוך אותם אפשרויות ישנם מכפלות המביאות לקצבים שונים ודומים. השאלה שלי היא:באיזה תדר לבחור(200,333,266,400) כאשר אני עושה OC לFSB420 למעבד, האם זה משנה או האם ישנו חישוב כלשהו לניצול מירבי של הזיכרון? הזיכרונות הן של G.SKILL 4GB 1000MHZ (ב1066 המחשב קורס במשחקים). אגב, אני מנסה להריץ MEMTEST אך ללא הצלחה, דיסק לא עולה לי בBOOT, המערכת הפעלה היא VISTA 64BIT יש קשר?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by SuperStyle,

יש לי 3 G של kingston אבל בביוס ובהגדרות של המחשב שלי זה מראה שיש לי 1G וקודם זה הראה לי 3G אבל ב EVEREST זה מראה שיש לי שלוש כרטיסים שכל אחד 1ע אבל זה א 3G מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים רציתי לשאול עד כמה יעיל ה המערכת הזו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=17359&PHPSESSID=8cba388dd9d2ffe189c0c40f48619b12 והאם היא תתמודד עם 4870 ותפחית מהרעש?[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 02:16:54 בסקירה הזו:http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_Tidewater_Dual/pg2.html מראים שהוא יכול להתמודד עם 2 כרטיסי מסך עם פליטת חום של 120 וואט כ"א... אז אולי בעצם אפשר לחבר לו 4870 ואת הבלוק השני להחליף לבלוק מעבד ולקבל בעצם מרעכת קירור מים מוכלת בתוך המארז בלי יותר מדי התעסקות?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. הביוס לא מראה את ה- VCORE של המעבד בתפריט של הביוס (במקום שעושים את ה OC) מישהו יודע איך אפשר להחזיר אותו כמו שהוא היה לי פעם שהוא כן הראה לי את ה VCORE? דרך אגב כל זה התחיל מהרגע שהחלפתי (עכשיו) את הקירור של ARTIC COOLING (לא הספיק לOC) לקירור של SUNBEAM TOWER 120MM

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, אחרי שהתקנתי את הFREEZER PRO, אמנם הוא שקט הרבה יותר מהמאוורר הקודם, אך הטמפ נשארו פחות או יותר אותו דבר. אני עם E8200@3GHZ הטמפ במאמץ היא 50-52(בערך 6-7 מעלות פחות ממקודם) אבל הטמפ במנוחה היא 40, שזה בערך כמו מקודם. המאווררים שלי במארז הם:אחד מאחורה מוציא אוויר(AC pwm) אחד מלמעלה מוציא(ג'נרי), ואחד מקדימה מכניס(ג'נרי) יש למישהו עצה מה יכולה להיות הבעיה? (או שאין בעיה בכלל??). תודה רבה! עריכה: טמפ' נבדקו עם REALTEMP

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים שאלה בנוגע לטמפ' המארז הוא antec 300 מאורר 140 למעלה (מקורי) מאורר 120 מאחור (AC 12L) מאורר 120 בדלת (מקורי) מאורר 120 מקדימה (יש אופציה לעוד אחד) (מקורי) המעבד הוא E8400 עם AC FREEZER 7 PRO עליו כרטיס המסך הוא HD4870 של ספיר הטמפ' שלי: מעבד (באמצעות CORETEMP) ליבה ראשונה 39 ליבה שניה 46 כרטיס מסך (באמצעות CCC) 48 מעלות באמצעות פרופיל של 35 אחוזי סיבוב מאורר הטמפ' במנוחה האם תקינות? האם ניתן לשפר? אם כן איך?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים