עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by alfalfa82,

יש לי P-3 1000 לוח-אם ASUS CUV4X-C זיכרון 256M של סמסונג כרטיס מסך GFORCE MX-400 64MB שאני מנסה לעשות O/C המחשב לא מתחיל לעלות מה יכולה להיות הסיבה? אולי צריך לעדכן את הביוס אם כן איך עושים את זה? בבקשה אני נואש..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  2. אני לא מצליח לעשות OC זה לא שומר אותו וחוזר לMHZ רגיל. מפרט : q6600 + tunic tower Asus Striker ii formula XFX 8800GTS 512 SLI G.skill DDR2 4g 1066mhz eNERMAX 720w wd 500g אני ניכנס לביוס מעלה מגה הרצים נגיד מ1066MHZ ל1080MHZ שומר ויוצא וזה לא שומר זה חוזר למצב הרגיל.. מה אפשר לעשות???

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Moo,

אני רוצה לעשות OC למעבד P233 הגעתי ל 266 בלי שהמחשב יתקע אבל הוא ממש איטי וב 300 הוא נתקע כשהוא מעלה את הווינדוס אין ללוח הזה בקרת טמפ' אבל נראה שהמעבד לא מתחמם רציני מה לעשות כדי שלא יתקע?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  4. אוקיי אז ככה יש לאח שלי מחשב עם לוח של אינטל מקורי E850mv ומעבד 2.0GHZ אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ומשום מה בביוס אין אצלו אפשרות כזאת מדוע זה? ויש לו מיכפלה מעולה של 20 וזה דיי דחוף..... דרך אגב הסוקט שלו הוא MPGA478

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  5. שלום שדרגתי השבוע את המחשב שלי (אפשר לראות את הרכיבים בפרופיל שלי) ועכשיו אני רוצה לעשות overclock. יש לי מעבד ברטון 2600 לוח של abit an7 וזכרון kingmax tinybga ddr400. העניין הוא, שאפילו אם אני מעלה את ה fsb ב 1Mhz המחשב קופא לי אחרי ה boot. הוא משמיע את הצליל של ה post ואחרי זה עוד אחד ונתקע. מישהו מכיר את הלוח ו/או יכול לעזור? תודה.

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  6. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 451 צפיות
  7. המפרט שלי הוא מעבד INTEL PENTIUM III 800 MHZ והצלחתי להעלות אותו רק ל840MHZ מה אני יכול לעשות מישהו יכול בבקשה לעזור לי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  8. יש לי Pentium 2 350Mhz ולוח אם MS-6119[i440bx] with ami bios באתר שלהם כתוב שאפשר לשנות את ה FSB דרך הביוס, אבל זה בלתי אפשרי לעשות את זה (מוזר...) ניסיתי גם דרך תוכנות שונות כמו SOFTFSB וכאלו אבל הן רק גרמו למחשב שלי להנעל... יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by Component,

שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.

10. אני לא מצליח לשים את הזיכרון ביחס של 1:1.....אני לא מצליח ,מישהו יכול לעזור? ניסיתי את כל הפונקציות שאפשרי ואני לא מצליח...... קניתי 2 סטיקים של הזכרונות הללו: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1322 עשו עליהם באתר כתבה והשוואה לזיכרונות אחרים והם יחסית יצאו טובים ........עלו לי בסביבות ה600 כולל משלוח..... בעיה היא שאני עושה אוברקלוק למעבד אני לא מליח לשים אותם ביחס של 1:1 גם כשאני מוריד את מהירות הזכרונות..... הזכרונות עובדים עכשיו ביחס של 4:5 ולפי מה שירון הסביר לי בפרטי זה מאוד איטי....... הם עכשיו על מהירות של 333 לזכרונות ולמעבד 133 באס ומכפלה של 20 ......על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיהיה לי יחס של 1:1???!?!? התזמונים שלהם הם: 2-3-2-5 הכי נמוכים…

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  11. טוב אז אני חדש נראה לי.. וצריך עזרה באוברקלוקינג המסכן שלי חחחחח אז ככה יש לי AMD 2800XP והוא בטמפ' 85 ככה... אז סידרתי משחה תרמית הכנסתי שואב אבק ניקיתי כל מה שמלוכלך וכמה קבלים : שמתי עוד איזה מאוורר בצד פה בצד שם ועכשיו זה מסודר על 60-69 במאמץ יש לי מאוורר 2500 RPM חחחח... אסור לי לכתוב פה עם דבר כזה... בכל מקרה אני צריך המלצות לקירור אמיתי ולא אלתורים =) ומה הטמפ האידיאלית שאני צריך למעבד??? המחשב בכלליות זה amd athlon xp 2800+ gigabyte איזשהו לוח מי זוכר איזה.. עם כרטיסרשת+קול מובנה (צריך להוריד סיסנדרה או משו) 512 ram asus magic 128 ddr (Nvidia 5משהו chip) ד"א על הכרטיס מסך שמתי 2 גרילים - הזכרונות מסודרים 2 מכל צד של הכרטיס.. אז שמתי על כל צד גרי…

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  12. Started by sausage,

ראיתי DB של אוברקלוקינג טוב יותר ועשוי נכון יותר: http://www.overclockers.com אם כי מקיף פחות (מעבדים בלבד)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. העלתי את תדר הCPU כל פעם ב5MHZ המקור הוא 1066... כעת הוא 1125 משמע 2812mhz הטמפרוטרה נעה בין 30 ל35 במנוחה ו40 - 50+ במאמץ... הקירור - Zalman 9500 ultra silent מה אתם אומרים? האם אפשר יותר מזה? האם האוברקלוק נחשב יציב בטמפרטורה כזו? האם המחשב יוכל להשאר דולק ימים ולילות כמו מקודם?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  14. הייתי עד עכשיו באוברקלוק טיפה יותר נמוך, כרגע בבאס של 3.33GHZ אז הייתי על 2900.GHZ כשהייתי על 2900 הזכרונות היו בביוס על auto כשהעלתי את הבאס יותר, שהזכרונות עדיין על auto האוברקלוקים התחילו להיות לא יציבים בכלל. כשהגעי ל3.00GHZ הווינדוס בכלל לא עלה. ניסיתי לכוון זכרונות ל1:1 אבל משום מה זה לא עובד. מה הכוונה לא עובד? המחשב בכלל עולה, לא עובר את מסך הכניסה שלאחר הדלקת המחשב. ובנוסף יש צפצוף שלא מפסיק. לכן נכנסתי לביוס ושניתי את הזכרונות לSYNC MODE האוברקלוק כרגע יציב ונראה כי הוא בסדר גמור. הייתי רוצה לדעת מזה בעצם SYNC MODE ומה הכוונה לזה?

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by Trumpeldor,

ו זה אחרי שפתחתי את המארז ושמתי לו מאוורר בפרצוף ..... אני לא רוצה להכנס לאיזה פרוייקט אבל משהו צריך לעשות !!!!!!!!!1

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. טרנספומר חדש + tr2 עם משחה חדשה ננוטרום 2 אתלון 64 +3200 קלוהאמר אז היה לי 50-49 מעלות ו59-64 מעלות במאמץ עכשיו 37-40 מנוחה 45 מאמץ בקרוב תמונות של הטסנרסומר

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  17. Started by yoav9,

כמו שרבין תמיד התחיל את המשפטים שלו אם אני מאמין, אז לזכרו של רבין אני גם יתכיל את התר'ד הזה באני מאמין שלי. אני מאמין שמודינג אמיתי אי אפשר לקנות, בזה אני מאמין, שאם אתה קונה 8 מאוורים שמתוכם 6 80 מ"מ אחד 120 מ"מ ועד volcano 6 על המעבד אז זה לא אומר שעשיתה מודינג רציני. זה אומר ששידרגתה את המחשב בצורה אידיוטיצת ובזבזתה הון כסף סתם. עם קניתה חלון. עשיתה מודינג, נכון, אבל לא מודינג אמיתי, עשיתה מודינג של פחדנים, מודינג של "על בטוח" שום דבר לא יכול לקרות למארז, למחשב, וזה ממש יפה. אבל זה לא מודינג אמיתי. באתה וסילסלתה את כל החוטים בתוך המארז כדי שיהיה יותר יפה, לא עשיתה מודינג אמיתי, בסך הכל חסכתה מעלה או שתיים ואתה ממש משועמם. אז מה זה כן מודינג רציני? לצבוע את המארז לתלו…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. תראו דוגמא: SYSTEM BUS שלי אמור להיות 400 נדמה לי, עכשיו אחרי אוברקלוק שרק העלתי את הבאס מ100 ל 110 הסיסטם באס שלי עלה ל440 עכשיו תראו בשתי "פרוייקטים" שונים של אותו בן אדם ב OCDB רואים דברים שונים: http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=210 http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=159 נכון בלינק הראשון רואים שהוא העלה מעל 500 סיסטם באס ובלינק השני רק 400 ומשהו.. אבל תסתכלו בצד בפרטי "מהירות באס"

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  19. איך יכול להיות שמאוורר כזה: שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום, אני כבר כמה שבועות קורא את הפורום וגם קראתי את כל המדריכים באתר לאיך בעצם עושים OC. למרות כל הנ"ל אני עדיין לא מצליח מתוך אלה ללמוד ממש על הקשר בין המתח על המעבד למהירות, שינוי קבועים, מהירות באס.. יחסים, זכרונות... בקיצר יש לי ממש סלט בראש ??? :-\ אני מחפש מדריך או כתבה או כל דבר שיעזור לי להבין מה לעזאזל נכתב פה בפורום... אודה לכל מי שיגלה מעט סימפטיה לאוברקלוקר WANNA BE ויעזור לי להדביק את פערי הידע.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Jetway,

INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  22. אני צריך עצות, ומדריכים. המלצות ועם באמת כדאי לי.. יש לי כאן מפרט ש-ל-ם שך כך חלק וחלק אז בבקשה, עם אפשר לבזבז עליי חמש דקות אני אשמח.. זה הלינק למפרט: http://members.lycos.co.uk/egzoznet/systeminfo.htm ואני יודע, שהאחריות תלך, זה עצוב, אבל אני החלטתי. תודה לעוזרים (:

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  23. שלום... עברנו דירה עכשיו.. למקום יותר קטן... והמאורר הזה פשוט מפריע לכולם.. \: ולהוריד למאורר שכזה וולט זה פשוט עצוב ולא שווה... אז מה שנשאר זה פשוט להחליף אותו עם גוף קירור אחר... יש למישהו עצות?... מחיר נגיד עד 200 שקל... משהו באזור הזה... ואם אני יכול להשיג עד 200 שקל בערך משהו שיעבור את מה שיש לי עכשיו?.. ובכלל.. הטמפרטורות עכשיו לא משהו... Cpu.. its 39-41 idle... with the volcano 9 and the tornado 80mm זה בבקשה... עזרה... תודה מראש..

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by nadavP3,

אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום רב. חיפשתי את התוכנה S&M כדי לאמץ את המעבד שלי כבר זמן רב ניסיתי גם בחיפוש של הפורום וועוד מקורות לא מצאתי מישהו יכול לשלוח לי לינק אליה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים