עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by טוסטר,

היי. קיבלתי היום את המחשב החדש שלי, ורציתי לדעת לאיזה מהטמפ' של המעבד צריך להתייחס? מופיע לי Core#1 Core#2 ו CPU בנפרד.... הטמפ' של ה CORE גבוהה יותר כמו שאתם יכולים לראות בתמונה והטמפ' של ה CPU נראית לי סבבה... השאלה האם זה בסדר. מדובר על Intel Core 2 Duo E8400 בנוסף האם הטמפ' של הלוח לא גבוהה מידי? (הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD4850.... יכול להיות שהוא גורם גם ללוח להתחמם?) תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Ramboli,

שלום לכם! יש לי מחשב חדש (מפרט בצד), עם WINDOWS VISTA. מהירות השעון של Q6600 היא 2.4 ועכשיו אני פועל עם OC של 3GHZ. 333X9 הבנתי שמהירות זיכרון הRAM גדלה בהתאם לOC של המעבד. השאלה השלי היא: למה כשאני מנסה להגביר את מהירות השעון ל3.2 או 3.6 (356X9 / 400X9) הWINDOWS מסרב לעלות? הוא נותן שגיאה בBOOT. (יש לי קירור למעבד AC 7 PRO) כיצד אני צריך לפעול כדי להגביר את מהירות השעון למעלה מ3 GHZ? תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי מארז של SONATA 3, לגבי הקירור יש לי 3 מאווררים (ואחד נוסף של ה 4850 שמגיע בסטוק) אחד מהם של זלמן 7500 (למעבד) והשניים הנוספים הגיעו עם המארז (אחד ללוח אם ואחד קדמי בעיקר להארד דיסקים). הבעיה היא ששני המאווררים שהגיעו עם המארז על low אבל עדיין המחשב רועש מידי לטעמי, לפחות בלילה כשאני מנסה לישון... השאלה היא מה אפשר לעשות מפני שאני אני אמנם לא עושה אוברקלוק אבל אני כן מריץ משחקים כבדים מאוד. השאלה אם אפשר לוותר על מאוורר אחד או להחליף אותם, מה אני עושה אנשים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מעניין אותי לאנשים שעוסקים בOC ויש להם קירור אויר ומעבדים מסדרות האקסטרים של אינטל כמו QX9650 או QX9770 וכו'. כמה ניתן להגיע עם המעבדים האלו יציב לחלוטין עם קירור אויר?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. Started by ליאור הרוש,

אני רוצה ליקנות 2 מאוררים אחד שידחוף אוויר למארז והשני יוציא אויר חם מהמארז אני רוצה המחצות אפילו אני יקנה 3 מאוררים התקציב זה עד 120-150 גג עם אפשר שיהיה שזה שמוציא אויר יהיה לדים בצבע כחול זה יהיה נהדר רצוי שגודל המאורר יהיה 120MM או 80MM

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. נתקלתי לפני מספר ימים בבעיה מוזרה. עשיתי למעבד שלי אוברקלוק, דרך הביוס כמובן, ל- 3GHz כשקניתי אותו ומאז המעבד על אותו אוברקלוק ללא שינויים לאחרונה כשאני מאתחל את המחשב אני רואה באתחול של הביוס שהמעבד ללא OC , ככה זה נראה : (2.40GHz(267x9 בדקתי את ההגדרות של ה-OC בביוס ולהפתעתי גיליתי שההגדרות נשארו כמו שהן , 333X9 . ביצעתי איפוס לביוס אך ללא הועיל, יש עדיין בעיה שה-OC לא מבוצע בפועל , בדקתי גם באמצעות CPU-Z וגם הוא מראה שאין OC. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. אז ככה חבר'ה כבר כמה חודשים שאני מנסה לעלות על הבעיה למה הOC לא הולך לי. עליתי על הבעיה אחריי שקניתי קרור חדש זכרונות חדשים, ספק חדש ועוד כמה דברים עליתי על הבעיה הזאת שזה כנראה הHard Disk שלי, וזה דיי חדש לי. כי בכל פעם שאני מעלה את המחשב בOC גבוה, הוא לא מוצא את הHardDisk שלי, הוא אומר לי שאין לו Boot Device והוא בכלל לא מוצא אותו, ומה שהכי מצחיק זה שהשתמשתי בHard Disk ישן יותר (שהוא ביכלל לא חיבור Sata) הוא עלה יפה עם הOC והכל, יש למישהו רעיון אולי שאני יכול לסדר את זה לפניי שאני יקנה גם Hard Disk חדש?, כבר לא נשאר לי כסף.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by Joshua_G,

למעבד AMD Phenom 9600 וגוף קירור Thermaltake Golden Orb II .

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. שלום אני הולך מחר לרכוש מחר ורציתי את ההמלצה שלכם בלמצוא קירור למעבד בחנות skypc לא מעוניון לעשות oc ומוכן להשקיע עד 150 שקל לא יותר מזה לקירור. *מעבד 4 ליבות.

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by eli777f,

יש לי מחשב חדש עם e8400 ו msi x48c ו 4giga ddr2 800 אני רוצה לעשות oc אבל לא מצליח יש למישהו מושג בביוס של הלוח אם שיכול לעזור לי? בבקשה!

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by alon06100,

יש איזה מדריך שמראה איך עושים OC? זו פעולה שכדי לעשות אותה אני צריך לפתוח את המחשב ולטכנת אותו או שזה יותר פשוט ועושים את זה דרך הWINDOWS

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כותרת^ בנתיים חשבתי על http://tms.co.il/product/5700

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by kobi_af,

שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  14. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  15. חשבתי על Thermalright HR-03 Plus שהוא מתאים לכרטיס שלי. האם יש עוד? מה עם AC או ZALMAN? תודה.

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  16. Started by Yair Tz,

אצלי הוא עובד במנוחה על 50% מאוורר באופן חירשי, ומגיע לטמפרטורת ליבה של 52 מעלות, בזמן משחקים קבעתי לו פרופילים והוא מגיע ל-80% מאוורר עם 64-65 מעלות, ובעומס ממש כבד דוגמת CRYSIS על VH ברזולוציית 1680x1050 עם AAx2 הוא אף מגיע ל-100% מאוורר עם 69 מעלות. האם הטמפרטורות נורמליות? ראיתי אצל חבר 9600GT שעובד על 32 מעלות על AUTO... ??? יש לציין כי אצלו היה את מארז ה-TAGAN עם מאוורר ה-28 ס"מ וקירור סטוק, ואצלי מארז Gigabyte Triton וקירור סטוק גם כן.

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  17. למעבד E7200. אפשר להתפשר טיפה על יכולת קירור לטובת שקט. OC לא מתוכנן.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by איתמר,

האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז שלי והאם שווה לי להחליף את מה שקבלתי עם המארז למשהו שיותר טוב ותנו המלצות על מאווררים אם שווה לי להחליף

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  19. שלום אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד q9450 אבל אני לא יודע איזה קירור לקנות מה אתם אומרים מה עדיף? http://tms.co.il/product/3010 או http://tms.co.il/product/4817 או http://tms.co.il/product/5628 או http://tms.co.il/product/4301 ללא oc

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by Sickp,

כפי איך שנראה למשתמשים בכרטיס שהטמפרטורה גבוהה מידי, אבל זה לא נכון ATI הם לא מפגרים הם לא היו יוצרים כרטיס עם קירור מפגר תשימו לב שכשאתם מתחילים לשחק המאורר מתחזק והוא מקרר את הכרטיס ל80 מעלות קבוע! את זה אני אישית בדקתי עם אחת התוכנות מהאתר (להעמיס על הכרטיס) וגם במשחקים כמו COD4 , GRID , TEST DRIVER ובכולם הכרטיס תמיד 80-85 מעלות אין לכם מה לדאוג, הכרטיס מחזיק גם 140 מעלות ו80 מעלות לא פוגע בו בכלל נ"ב התייעצתי עם הטכנאי שלי

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by EzE126,

התקנתי FREEZR PRO 7 ומאוורר 120 של NOCTUA. סה"כ יש לי עכשיו שני מאווררי 120 ואת הפריזר. באיזה תוכנה אני יכול לשלוט בהם? והאם יש אופציה לשלוט בכל אחד מהם בניפרד? יש לי לוח אם של אסוס אבל התוכנה שלהם לא נותנת שליטה מוחלטת אלא רק אופציה לפרופילים (או שאני מפספס משהו). יש הצעות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מעוניין בקירור לסוקט 775, תקציב 80 ש"ח. לאחר חיפוש קצר ב skypc (עדיפות לחנות זו, כי אני מבקר בא השבוע בכל מקרה) מצאתי את הקירור הבא: GlacialTech Igloo 5600 PWM: http://www.skypc.co.il/pl_product~Igloo5600~18~0.htm 76 ש"ח. 1. איך הוא? 2. הוא בא עם משחה טרמית? 3. יש הצעות לקירור בתקציב (80 ש"ח) יותר משתלם/מומלץ/טוב? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by arkadur,

אני מניח שרובכם מכירים את בעיית הטמפ' של הכרטיסים הנ"ל, הייתי רוצה להקל על האנשים בעתיד לכן, אני אשמח שכל אחד ירשום את סוג הכרטיס שברשותו, היצרן, וכמובן את הטמפ' אולי נוכל למצוא עקביות כלשהיא, ובכך לתת לקונים את האפשרות לקנות כרטיס מיצרן מסויים, שלא "זייף" במריחת הגריז הטרמי מבלי להתעסק עם פירוק קירור הכרטיס\ התעסקות בפרופילים למיניהם אני יעדכן בקרוב (כאשר אני אסיים את השיפוץ בחדר) ברשותי 4850 מתוצרת SAPPHIRE .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכל באי הפורום, ת'רד זה נועד לשתף את שאר המשתמשים במערכת הקירור שלכם. תוכלו לתת/לקבל פה הערות/הארות/התרשמות/פידבקים וכדו' ככל העולה על רוחכם, בתנאי שזה נעשה בצורה מכובדת ולא סוטה מהנושא המרכזי. קווים מנחים לפרסום התמונות: * רזלוציית התמונה לא תעלה על 800X600 פיקסלים, וזאת על מנת לשמור על הסדר ונוחות העיון בת'רד. * התמונות יאוחסנו בשרת חיצוני - ImageShack ודומיו, שכן תמונות המועלות לשרת הפורום נמחקות מידי כמה זמן. * הסברים לגבי קונפיגורציית המאווררים במארז יתקבלו בברכה. * אין צורך לפרסם מספר רב מידי של תמונות (3-4 תמונות יספיקו בהחלט כדי להציג תמונה מלאה של המערכת).

• 1k תגובות
    • 144.9k צפיות
  25. Started by R[a]Tz,

שלום אז ככה ברשותי מעבד P4 3GHZ לאחרונה נכנסתי לEVEREXT לבדוק טמפרטורות ואני רואה שהמעבד שלי כבר OC מפחיד ל1.5 GHZ והוא יותר איטי גם הנה תמונה http://img515.imageshack.us/my.php?image=1111111111ec6.jpg יש לכם רעיון מה לעשות? דרך אגב החלפתי לאחרונה לוח אם זה קשור איכשהו?

• 5 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים