אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז השאלה העיקרית היא איזה מאווררים הכי מומלצים לפרטים האלה: מעבד Intel E8400 OverClocked מאוורר למארז המכיל לוח אם של GIGABYTE עם צ'יפסט X48 מאוורר לכרטיס מסך ATI Radeon HD4850 ומה תפקידו של מאוורר המארז??
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אנשים הגיע הזמן לעבור לi7 אני די N00b בכל הקשור להמהרות - אבל אני עורך וידאו שחייב עוצמה לרינדור ואפקטים. והבנתי בגדול שהמפתח להמהרה טובה הוא שילוב של לוח אם איכותי זכרון איכותי, מעבד טוב להמהרות וקרור אידיאלי. בחירת המעבד I7 920 - אני רוצה להמהיר אותו לאיזור ה-3.8 לפחות ושיהיה יציב. הלוח שאני הולך עליו הוא GIGABYTE GA-X58-EXTREME או GA-X58-UD5. שהם זהים רק שהאקסטים יקר יותר ומציע קרור טוב יותר והכנה לקירור טרמי. בחרתי בדגם הזה כי יש לו 10 יציאות סאטה שיעזרו לי מאוד - והוא מתאים מאוד להאקינטוש. ולכן שללתי את ASUS p6t DELUXE כי יש לו רק 6 יצאות סאטה והוא פחות תואם להאקינטוש. מגיעים לשלב הזיכרונות: אני רוצה 12 גיגה (8 לא הספיק לי עד כה) הבנתי שבשביל המהרה איכותית צריך ז…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התמונה מעפנה כי אין אור טוב אבל רואים שיש מקום למאוורר איזה תושבת לשים שם? זה חור גדול מהממוצע
-
נפלה עלי נוסטלגיה ואני רוצה לשחק משחקים ישנים וטובים אבל חלקם לא מסוגלים להתמודד עם המהירות יש דרך להאיט את המחשב? או לדמות סביבת עבודה ישנה ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהוא יודע כמה זה עולה ואם יש את זה בארץ? או בכלל מוצרים של Thermaltake
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש g-force 2 mx 200 או משהו כזה אז בקיצור נפל לו גוף הקירור מעל הליבה אז הוא לא ידע מה לעשות ואז אבא שלו הגיע וחשב על רעיון הוא שם דבק מגע על הליבה והגוף קירור והדביק את זה נשפכתי מצחוק ששמעתי את זה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש הצעות ?? ( חוץ מארקטיק אדשייב ....) :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בודק את האופציה לבנות קירור מים למחשב חדש מבוסס I7. רציתי לדעת כמה אמורה לעלות מערכת כזאת בהנחה שאני מזמין מחו"ל את כל החלקים (בניגוד למערכת מוכנה קומפלט). אני אשמח לשמוע הצעות לגבי קירור למעבד ולכרטיס מסך (לצורך הדיון בואו נאמר שמדובר בGTX260) - אם הבנתי נכון זה נקרא 2 לופים (תקנו אותי אם טעיתי). אם מישהו אפילו נחמד ויכול להעלות לפה סוג של "מפרט" עם כל מה שצריך לקנות אני ממש אודה לו.
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור חדש לפנטיום 2 גיגה הרץ נורט'ווד שלי, לא בשבל אובר, אבל רק בשבל שיהיה שקט שקט. הדרישות הן: אפקטיבי יותר מהסטוק - כרגע הוא על 27 מעלות באיידל ומגיע ל37 בפול. שקט - ברמה שלא שומעים אותו בכלל כאשר המארז סגור. זול - עד 200 שקל. אני יודע שאלו דרישות דיי גבוההות בשבל המחיר הזה אבל בכל זאת... אני חשבתי על זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1819 תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שבת שלום. אחרי שהמעבד(i5 2500) היה מגיע ל50 מעלות במנוחה החלטתי לעשות צעד .פירקתי את כל המחשב כעט כל המאווררים. ניקיתי עם אוויר לחץ ומגבונים עד שלא נשאר טיפת אבק .גם את הגוף קירור Zalman CNPS9900 LED ניקיתי עד הסוף .ניקיתי את המשחה הקודמת כמו שצריך. קניתי ומרחתי את המשחה הכי טובה mx 4 . ! הוספתי עוד מאוור 120 שיוסיף עוד קירור! וכל זה לא עזר. איזה אכזבה אלה המעלות במנוחה אחרי כל המאמץ שלי serif]http://jpg.co.il/view/5116432b439ec.jpg/אני לא מבין מה הבעיה אולי הגוף קירור דפוק? למרות שהוא רק בן שנה ולמרות הביקורות המצויינות הוא נראה לי כזה חלש ולא איכותי. או שמדובר בעובדה שפעם אחרונה (בגלל לשא יכולתי להשיג אוויר דחוס) ברוב טיפשותי ניקיתי את המחשב עם פן באוויר…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי פה מחשב של דוד שלי P4 1.7 (אני יודע ) בקיצור הוא עגלה רצינית כשלעצמו השאלה אם ניתן לעשות לו איזה OC נחמד ? יש לו קירור סטוק (שאני זוכר שהקירור של אינטל מספיק למעבדים האלה), לוח אם MSI 645 ULTRA עם צ'יפסט של SIS וזכרונות השד יודע איזה... יש איזה דרך לעשות OC בטוח ללא מתחים (אולי רק מתח למעבד)? כי אני ממש לא זוכר איך עושים OC למעבדים האלה אז אני אשמח לקבל עזרה... אני לא זוכר מה ההגבלים של המתחים (כאילו לאן אסור להגיע) ומה צריך להעלות חוץ מ FSB, איך עושים מחלקים בלוחות הישנים וכל הדברים... בקיצור - תמיכה זריזה ומהירה אודה לכם אם תעזרו בהקדם כי אני צריך להחזיר לו את זה עוד היום ואני רוצה להפתיע אותו קצת... (לא מצפה ל 3000MHZ אבל אפילו שיפור קטן יהיה נחמד...) …
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הטמפרטורה בלוח היא 55 מעלות ו58 עם OC האם זו טמפרטורה סבירה?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אהלן, בהמשך להודעה קודמת [ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153655.0 ] הנה מדריך מצולם והתרשמות מההתקנה של Big typhoon ו-Zalman NB47J. ( אז לפני הכל, אני מזכיר שהמפרט שעליו נעשתה ההתקנה הוא Abit NF-7 2.0, AMD XP2200 (טמפרטורה במנוחה: 37, טמפרטורה במאמץ: 48). ההיטסינק הישן הוא Thermalright SK-7 עם מאוורר 80 מ"מ - SF2. למעבד היה לפני זה מאורר עם חיישן טמפרטורה אבל המאורר ההוא מת מזמן. ובכן, הנה כל תהליך העבודה מצולם ומסודר לפי סדר כרונולוגי ומצומצם במיוחד (אבל עדיין 20 תמונות מתוך ה100 שצולמו). המחשב לפני התחלת העבודה: שטח העבודה, עדיין במחשב (לפני ניתוקים): ניתקתי את כל החלקים מהמחשב וככה נראה איזור העבודה שעליו לפני הפירוק: הורדתי את המאורר וזה…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הנה האוברקלוק הראשון שלי מ2.66 ל 3.00 ללא אמצעי קירור נוספים. הלוח של [glow=red,2,300]MSI (6743) 865MG2[/glow] ,העלתי את האפ אס בי מ133 ל150 המכפלה היא של 20. טמפרטורה במנוחה:32 במאמץ:43 מתח 1.5 (אני לא יודע אם כדאי לשנות כי זה היה ככה) מממ זהו אני חושב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/ocdb/display.php מקום רביעי בOCDB ל1700+ ועוד לא סיימנו !
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD Athlon 2500+ ללא OC לוח MSI KT4AV הטמפרטורה של המעבד כיום היא 64 מעלות. מחפש דרכים טובות וזולות יחסית להוריד את הטמפרטורה לסביבות ה 40 מעלות. אשמח לקבל עצות,מחירים ומקומות שאפשר לרכוש מהם את הציוד הדרוש.
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הכבלים המעוגלים, לא יקר, וזה יכול רק להועיל, זה לא יזיק. השאלה שלי היא איזה אני צריך, ובאיזה אורך. יש לי כונן תקליטורים, צורב, הארד דיסק, ופלופי. אם אני לא טועה אני צריך כבל אחד לכונן תקליטורים ולצורב (הצורב ישן מאד, כותב4x ולא תומך cdrw, אם זה קשור), שבאמצע שלו יש עוד יציאה, כבל IDE רגיל לHDD, ולפלופי כבל רגיל של פלופי. נכון, או שאני טועה? ובקשר לאורך, יש באורכים של (אינצ'ים) 10, 12, 18, 24. מה המרחק בערך בין הכוננים לחיבור על הלוח-אם? המארז הוא Enermax FS 710B, אם זה משנה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו כולם. אני מתעסק במחשב שלי ודי מתעניין במעלות. ליתר דיוק, לא בא לי שהמחשב שעלה לי הרבה יתחיל להמיס חלקים, אז הוספתי מאוורר ויש עוד תוכניות בדרך. עכשיו תחת עומס(SANDRA ראה פירוט בהמשך) הגעתי ל 57 מעלות מעבד.(שכחתי את מעלות הלוח, אוסיף בהמשך) מה איתכם? אציין כי לא האצתי את המחשב בכלל. נ.ב. כאשר פתחתי את דלתות המארז עמדתי על 52 מעלות פירוט סנדרה : הרצה את ה burn in wizard עם מבחני ה cpu arithmatic וה-cpu multimedia ללא הפסקה(רץ יותר מ-100 פעמים) עם דחיפות גבוהה.
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אם אפשר מ סקאיפיסי למארז CM 5 (אם זה משנה)
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 713 צפיות
-
-
המאוורר הנ"ל הוא הוא אופצית קירור טובה למעבד או שמה עדיף משהו אחר,קריטריונים להשוואה רעש/קירור חזק כמה שיותר. תודה ... 8)
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
פתאום גיליתי תופעה שמשתמשים מסירים את הכיסוי של המעבד ומגיעים לצ'יפ עצמו , מחליפים שם את המשחה הטרמית , מחברים את הכיסוי מגן חזרה ואת הגוף קירור , ומצליחים להוריד 6 מעלות ! בטמפ' במאמץ . מישהו עשה דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע 9800GX2 משומש במחשב שלי יש לי קירור מים ואני מעוניין לקנות בלוק קירור לכרטיס מסך כידוע לכם כרטיס זה מורכב משני כרטיסים בעלי שני ליבות ובלוק סטנדרטי לא מתאים אחרי חיפוש באינטרנט מצאתי חנויות בחו"ל שמוכרות במחיר שערורייתי של 170$ או 130 יורו לפני משלוח ומע"מ בעיקרון אני מחפש חנויות פה בישראל שמוכרות ובמידה ואין , חנויות ששולחות לישראל ובמחיר נורמאלי תודה מראש איתי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב בתצורת HTPC (מארז LANBOZ של TT). מעבד QUAD . לוח ASUS P5K-MV כרטיס מסך SAPPHIRE 2600PRO 512 MB עכשיו אני בבעיה רצינית הלוח יושב בתצורה כזו שהמעבד מתחת לספק והקירור STOCK (גובה חמש ס"מ בערך) רחוק ב3-4 ס"מ מתחתית הספק. המארז יחסית קטן והקירור סטוק כמעט יושב בדופן. הייתי בנועה ולא היו מספיק קירורי מעבד במלאי כך שלא יכולנו לבדוק. כרגע הוא המעבד נע בין 58-62 אחרי שלוש שעות של צפייה בתוכן HD. אני חושש לעלות משחקים שלא יגרם נזק. מישהו מכיר איזה קירור טוב נמוך ולפחות במימדים של קירור ה STOCK שיכול להוריד לי את הטמפ משמעותית? לא משנה המחיר,אני לא רוצה בעיות חום. אני אנסה לעלות תמונות של איך הכל נראה בפנים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-