עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pyaniv,

שלום, קודם כל, אני רוצה להודות לכולם על העזרה (גם מפורום תצוגה וגרפיקה). הייתה לי בעיה בבנצ'מארקים עם FX5900XTV והיא נפתרה בשעה טובה ! עכשיו לשלב הבא... מעולם לא ביצעתי OC לשום רכיב במחשב. אני מעוניין להמהיר את המעבד וכרטיס המסך. איפה להתחיל ? האם חובה לקנות מאווררים / ציוד קירור כלשהו ? המערכת שלי : AMD 2500+ Eopx 8RDA3+ Samsung 512 MB Win XP SP1 DirectX 9.0c Albatron FX 5900XT שוב תודה !

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by Qtec,

הכל התחיל כשהיום בערב Amos.G בא אלי והדלקנו את מחשב ראינו שהמאוורר של הכרטיס מסך שלו לא מסתובב (geforceFX 5600 256 MB daytona palit) ואז התחלנו בביצוע של שימון המיסבים של המאורר כי ראינו שהוא פשוט לא יכול להסתובב כאילו יש שם דבק אחרי ששימנו והכל היה מלא שמן וכבר הוצאנו את הסינק אמרנו סתם בצחוק ככה בוא נראה איך הסינק של P4 נראה עליו : ;D. ואז באנו ראינו שמנו ;D ;D ;D ;D . תגידו מה אתם חושבים... (נ.ב) אני אדביק מספר פוסטים עם תמונות כדי להעלות הכל [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  3. היה לי עד לא מזמן OC ל 3.2GHz ולאחרונה הרגשתי ירידה בביצועים...בדקתי בCPU-Z וגם בזמן מאמץ של המחשב הוא על 2400MHz נכנסתי לביוס והגדרתי מחדש את הOC פעם דרך הProfile ופעם ככה ידנית....עשיתי save & exit המחשב מאתחל את עצמו ואז שוב בדקתי בCPU-Z והוא לא קלט את הOC, מה אני עושה עכשיו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  4. קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by waizman,

יש לי DLT3C, עובד כרגע ב 2310 מה"צ. הבעיה היא שהוא לא מוכן לעלות מעבר לזה...! ניסיתי כמה שילובים של באס ומכפלה, אבל כלום... אני כרגע על באס של 220 (יציב), מכפלה 10.5. המעבדים האלה אמורים להגיע יותר, לא?? נ.ב. המתח המקסימלי שדחפתי לו זה 1.85 וולט שזה המון יחסית למעבד הזה... אני רוצה עוד! מה עושים?? תודה

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  6. כותרת.. כי כל תוכנה מראה לי משהוא אחר

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by AdamS,

היי, אלא הדברים שכנראה עושים את הרעש במחשב שלי. אני יודע שהמארז מרעיש מעצמו, אבל אני רוצה להשתיק ה-כ-ל. כמה צריך לעלות כל העניין הזה לדעתכם? החלפת כל המאוורים, מה עוד צריך לעשות? Intel Core2Duo E6300 2Mb ATI Radeon x1950Pro 256Mb Western Digital 320Gb SATAII, 16Mb @ 7200Rpm FSP 500W LGA775 24pin S.ATA Sunbeam Transformer - Ac 120mm + 80mm X3 *Black* כמו שכתבתי אני לא יודע כמה זה צריך לעלות. יש לי כסף, אבל אני לא רוצה להוציא על זה הרבה מאוד. אפשר הצעות סבירות עד 300 או שזה קצת לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by amisha,

יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  9. Started by danieln9,

כן אז הזמנתי את זה ועוד מלא דברים(אני הזמנתי מאוסטרליה) ועלה לי ה קירור איזה 256 שקל ועוד מאוורר טורנדו 92 MM. אז מחכה לי OC נחמד לי ולחבר שהזמנתי איתו(כל אחד הזמין HSF וTORNADO) לו יש 8rda3+ rev 2 ולי יש ASUS a7n8x e deluxe שגם יכול לעשות קצת OC אז נדבר

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  10. אממ אז ככה אני צריך קירור אוויר לP4 סוקט 478 אבל שיכלול התאמה עם תושבת או משהו ל775 בתודה מראש,

• 10 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by THE FOX,

בהמשך לפרויקט התאמת HS מעבד לכרטיס 6800GS AGP. בוצע OC נוסף לכרטיס, כרגע המקסימאלי הוא 600 MHZ לליבה. התוצאה לפניכם: תדרי סטוק: 450 MHZ ליבה, 1000 MHZ זיכרונות. הכי הרבה שהגיע זה 59 מעלות. האם ישנם הגדרות בביוס שישפרו יותר את התוצאה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by RazorJunior,

מה המצב אנשים? אז ככה, אני מחפש מאוורר 80\92מ"מ שיישב על ה SLK800A שלי למטרות א"ק\בנצ'ים בלבד, לא לעבודה רציפה. לכן רעש ממש לא פקטור פה, באופן קבוע אני עם אנרמקס על 7V. המאוורר צריך להיות עוצמתי במיוחד, הכי חזק שיש. כמו כן, אני צריך חנות שמחזיקה בו באיזור ת"א\שפלה. חשבתי על הוואנטק טורנדו 92 מ"מ או על הדלתא 92 מ"מ. אם יש לכם הצעות אחרות - תרגישו חופשי. בתודה RJ

• 10 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by Argo013,

שלום לכולם, גיליתי להפתעתי בבדיקה ע"י הגרסה האחרונה של סנדרה את הטמפ' המדהימה הבאה של המעבד שלי.להלן הפרטים: Processor(s) Model : Intel® Pentium® III Co-Processor (FPU) : Built-in Speed : 668MHz Performance Rating : PR802 (estimated) Type : Standard Packaging : SECC(2) Slot1 Multiplier : 5x Generation : 6th (6x86) Model Information : P6C (Coppermine) Pentium III E 500-1.13G 1.3-1.75V Revision/Stepping : 8 / 3 (2) Stepping Mask : cB0 Microcode : MU068313 Processor Sensors CPU Temperature : 146.4°C / 295.5°F Auto Fan Speed Control : No CPU Fan Speed : 7418rpm CPU Core Voltage : 1.59V ישנן גם הטמפ' הבאות של המארז והספק וראוי לציין כי לא התקנתי שום סנסור…

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  14. יש לי MSI Geforce 4 Ti 4200 128MB ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק. עכשיו אני צריך קצת עזרה - איזה קירור כדאי לי להשיג? ואיזה צלעות קירור לזכרונות?

• 10 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by motogt,

אני יעשה בקרוב OC. יש לי מעבד E4500 . המכפלה שלו היא 11. חבר אחד שלי אומר שעדיף להוריד את המכפלות ל8 ולשים באס 375 . חבר אחר אומר שעדיף להשאיר מכפלה 11 עם באס 273. מה יתן לי ביצועים עדיפים, מכפלה גבוה ובאס נמוך, או באס גבוה ומכפלה נמוכה? אני מעוניין להמהיר את המעבד ל3 GHZ

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

מאיפה קונים ? איזה התנגדות ? פרטים ?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by Eyal-Style,

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. טוב אז ככה הקיץ קרב ובא והמאוורים שלי בקיץ עובדים לא טוב מידי ולא גרוע מידי ושקטים חשוב לציין שקיבלתי אותם עם המארז אז הנה המארז שלי...כפי שאתם רואים כרגע החום של המעבד 38 והארדיסק עומד בין 28-31 וכרטיס מסך במנוחה 58 חשבתי גם על קרור Arctic Cooling Accelero S1 +2 120mm מה שאני צריך 3 מאוורים שקטים: האחורי שיוציא Scythe 120mm MINEBEA 1600rpm חשבתי על הקידמי שידחוף לארדיסק בינתיים לא יודע והאמצעי שידחוף אוויר ל4850 שיקרר לי אותו בקצת חשבתי על Nanoxia FX12 120mm אם יש משהו יותר איכותי תתקנו אותי כסף לא בעיה עוד 10 שקל יותר או פחות לא משנה לי וגם בכיוונים תקנו אותי למה אני לא ממש מבין הקנייה תתבצע בפוקס פי סי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  19. טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by The Ball,

יש לי כרטיס מסך של ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR ואני הולך לעשות לו OC החלקים שקניתי הם: CRYSTAL ORB ARCTIC SILVER 3 וקרור לצלעות הזכירון ויש לי כמה שאלות 1. יש עוד משהו ששכחתי לקנות? 2. איך אני מתקין את ה-CRYSTAL ORB? 3. איך אני מתקין את הקרור לצלעות? וכן קראתי במדריך האתר והם לא מפרטים שם ממש.. אני חדש בעסק הזה ואני צריך קצת יותר פירוט... ותודה..

• 10 תגובות
    • 771 צפיות
  21. אז ככה יש לי Q9550 הבעיה שיש לי את הקירור הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=250 עד כמה לנסות להגיע ל OC עים ep45-extreme? ד"א סליחה על הבורות אני חדש בקטע הזה של OC.

• 10 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by maphisto,

טוב אז הכל התחיל ביום שני ,ניסיתי לעבור את רף ה 190 באס בדרכים רגילות ,קצת מתח פה ,ועוד קצת לשם , ובכל פעם קבלתי מסך כחול או חוסר BOOT (פוסט תמיד היה),לאחר שנואשתי חזרתי קצת אחורה חזרה לעבר ה 188 ולהפתעתי הרבה המחשב עושה פוסט ואף מגיע למסך BOOT אבל לא ממשיך לחלונות ?!?! לאחר עוד ניסיונות רבים לעבוד גם עם הרייד וגם להעלות עם דיסק איתחול ---כלום לא עזר אז מה כן קרה ? הלך בלוח הבקר של הדיסקים הקשיחים ולכן הוא לא תפקד . לאחר מכן הזמנתי לוח ABIT KD7 (ללא הרייד) ואתמול הוא הגיע . סיפור עצוב אבל לפחות כבר היום אני על 192 באס הלוח נותן עד 2.35 וולט למעבד ועד 3.4 לזכרונות .

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  23. היי, אני מחפש קירור אוויר למעבד בתצורת הקירור הנ"ל. את ה-Nh-D15 היבואן הפסיק לייבא, וכרגע, לא מוצא עוד חנות שנשאר אצלה במלאי. האם יש אלטרנטיבות המשתוות לו?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  24. למקרה שארצה לקנות את ה - TUNIQ TOWER 120 והוא לא יהיה במלאי ויהיו לי עוד איזה 250 ש"ח להוסיף הייתי רוצה לדעת מי ממערכות קירור המים הבאות הכי טובה: 1) GIGABYTE 3D GALAXY LCS GH-WIU01 ב - 516 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14142 2) COOLERMASTER AQUAGATE Mini R120 LCS ב - 512 ש"ח. לינק - http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=RL-MUA-EBU1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271&aff=Zap 3) THERMALTAKE BIGWATER 735 LCS CL-W0075 ב - 568 ש"ח. לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2560&Pname=קירורמים 4) EverCool Silver Knight LCS WC-601 ב - 445 ש"ח. לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14508 5) THERMALTAKE TRIBE EXTER…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  25. א: מה זה סולטים ? לפי השיחות פה הבנתי שזה המקום שבו יושבים הכוננים (תקנו אותי אם אני טועה) ב: אני רוצה לדעת איזה מארז יש לי (לא השם המדויק אם זה מידי טוואר או פול טוואר) יש לי : 5.25X4 3.5X3 אחד מה3.25 פנימי אני מודה לכל מי שעוזר בקשר לשתי השאלות מראש ;)

• 10 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.