אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
כותרת. אם זה גורם לביטול האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 14:02:39 תענו לי בבקשה זהה דחוף
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אם אני עושה אוברקלוק למעבד ומוסיף קצת מתח מעל לסטוק כמה שנים בערך הוא יחזיק מעמד????
-
- 8 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ומתי להפסיק לפני שאני שורף אותו כליל? האם יש אחוזים מסוימים בהם מותר לעלות? או שפשוט תוכלו להגיד לי אתם עד מתי הנה הנתונים: Memory clock: 333Mhz Engine clock: 249.75Mhz תודה
-
- 4 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
אני קונה מאוורר חדש למעבד שלי ( כל מי שמעונין- BIGTYPHOON ), האים עליי בנוסף להחליף את צלעות הקירור? או שזה לא קשור או שהצלעות באות על המאוורר? במקרה שכן תסבירו לי בבקשה למה צריך חדש, ותיתנו לי צלעות קירור מומלצות וקישורים למכירות, תודה נ.ב יש לי מעבד P4 3.0.
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאוורר אבל אני לא יודע לאן אני מחר אותו זאת אומרת את החשמל שלו שהוא יעבוד.... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה
-
- 5 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה מקדח כוס אני צריך?! ברזל יקר :-\ עץ לא נראה לי יתאים :-X מה לעשות? :'(
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן עשיתי קצת OC מ275 ל300 ו550 לזכרונות מ500 נראה לי לא זוכר עריכה: אופס בטעות שמתי בפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי AMD 3500 כרטיס מסך 6800 XFX וזיכרונות A-DATA יש אפשרות לOC קטן ? תודה
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...
-
- 3 תגובות
- 404 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הורדת מתח למעבד זה מזיק למשל בימקום 1.4 לתת לו 1.375 זה מזיק למעבד? זה לA64 3000 939 כי זה מוריד כמה מעלות אז רציתי לדעת אם זה מזיק כמו תוספת מתח תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
אני כרגע עובד על משהו חדש (משאבות סגרנו הגיע הזמן לקצת בלוקים) אם הייתה יכול לקנות את הבלוק הנ"ל בארץ האם הייתה קונה אותו?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, יש בבעלותי מעבד Intel E6750 ואני משתמש בקירור סטוק. לפי תוכנה Core Temp יש לי בעיית התחממות רצינית במעבד בעת מאמץ, הוא רושם לי 80-90 מעלות. עלה לי בראש רעיון שהבעיה היא במעבד ולכן התקשרתי לחנות שממנה קניתי את המעבד ואמרו לי לבדוק את הבלוק קירור שעל המעבד ולראות אם הוא חם, כי יכול להיות שהחיישן פשוט לא טוב. כי אם המעבד באמת נמצא בטמפ' של 70-90 מעלות הבלוק קירור צריך להיות חם. עשיתי את הבדיקה, וכשהתוכנה מראה טמפ' של 80-90 אני נוגע בבלוק קירור ואני לא מרגיש שום חום כלל וכלל. מה זה אומר? האם הטכנאי שאמר לי את זה טועה והבלוק קירור צריך להיות קר כל הזמן או שהחיישן באמת דפוק? ודרך אגב, מה הטמפ' שבה המעבד מכבה את עצמו? תודה
-
- 3 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעשות OC גם למעבד וגם לכרטיס הגרפי ,השאלה אם החלקים שיש לי עכשיו יאפשרו לי את זה מבלי לרכוש פריטים נוספים? המפרט שלי הוא: INTERL CORE 2 DUO Processor E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-P45-DS3 DDR2 G.SKILL DDR2 4096MB 800MHz CL4 HK ATI HD4870 1024MB DDR5 SAMSUNG DVD x22 SHS223 SUMSUNG HD501LJ 500G SATA 2 CoolerMaster Hyper 212 CPU Cooler CoolerMaster REAL PRO 550W PSU Sumsung 22'' T220P FULL HD 50000:1 CoolerMaster CENTURION RC-590 BLACK בנוסף לזה יש לי 4 מאווררים במארז. נתוני טמפ' נוכחית -מצורפת תמונה אם אני כן יכול לעשות OC לכמה אני צריך להגיע בלי בעיות אם הקירור שיש לי והכרטיס הגרפי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לנסר מחשב! עם - דרמל? או מסור חשמלי? בקטע של לשניים, אבל מדויק. עריכה - צביעת מארז - בקטע איכותי מבריק - הכיצד? שמעתי ספריי טפטים אמק שמעתי גם (מדריכים) ספריי ונייר זכוכית.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אובר לכל זוג בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש נחושת בצורה של פלטות בעובי 2ממ ו 5ממ. מי שיודע איפה קונים כזה דבר בבקשה לשתף אותו בסודות שלו צריך מקום שמוכן למכור בכמויות קטנות כי כבר מצאתי מקום שמוכר פלטות של 1X2 מטר וזה ממש מוגזם למטרות שלי... תודה מראש :smoke:
-
- 11 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה, למה לא מסבים מערכות לקירור מים של מעבדים וכו' לקירור שמן ?? שמן עד כמה שידוע לי מוליך חום טוב יותר ובנוסף לא מוליך זרם במידה ויש נזילה מהמערכת על איזה רכיב במחשב.. למיטב הבנתי , הדבר היחיד שצריך לשנות במערכת הוא את המשאבה . צריך להתאים אותה/להחליף אותה למשאבה שמותאמת לצמיגות של שמן ולא של מים. דרך אגב, בעולם הרכב הדבר נהוג ברכבי ספורט - יש צינון שמן לגיר וגם לגודש טורבו..
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתכוון לבנות מארז (לצורך העניין הוא יהיה מעץ) שיתאים בדיוק לחדר שלי. אבל בגלל החום התוכניות שלי טיפה השתשבו שכן המעבד מתחיל לקרטע כשהוא מגיע ל50 מעלות (PD 915) לעומת 43 שהוא היה בחורף. אז חשבתי לבנות את המארז בכל זאת אבל להשאיר אותו בלי גג או לחלופין לעשות שעל הגג יהיה מאוורר 25MM (כמו ששאתי בפורום אלקטרוניקה ומודינג) המארז שאני אבנה יהיה משתי קומות: קומה תחתונה: ספק כוח, HD וספק כוח. קומה עליונה: לוח אם (שוכב). אז מה אתם אומרים ? ד"א הצד הימני של המארז יהיה עם 3 מאוורי 80MM (אחד מכניס אוויר קר לHD ולספק כוח, והשניים האחרים בקומה של הלוח אם כדי להכניס אוויר קר למעבד).
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל? שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-