עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by CaRTeR,

יש לי פרספקט צהוב כן כן צהוב אייך אני חותך אותו במידות שאני רוצה איזה כלי ? ועם איזה כלי אני עושה חריטות לרשום את השם שלי למשל שהוא יהיה זוהר על לדים ? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by fggtr29,

http://hwzone.co.il/news/1213731351/23108/ בכתבה שלכם הבנתי שיש קירור גז לא מובן וידוע איך הוא עומד מול ThermalRight Ultra-120 Extreme ? איפה קונים ? מחיר ? עלויות תחזוקה ?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by Odedb52,

שלום לכולם...! היום שיניתי בביוס את ה "CPU Extranal" משהו כזה.... זה היה 133/33 ואני העלתי ל 133/34... זה העלה לי 13Mhz .. אוקי.. וזה גם העלה לי קצת את הטמפ'. עכשיו.. אלה הטמפ' : האם זה בסדר ולא יקרה למעבד משהו..?!? יישרף וכו'... ומה הטמפ' שהוא באמת יכול להשרף... מעבד intel P4 2533Mhz כ. מסך ג'י פורס 4 אמ אקס 440 64 מ עד איזו טמפ' אני יכול להגיע ולא יקרה למעבד כלום?!? תודה מראש, Odedb52

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  4. 550W, ועם כפתור חיצוני להאצת המאוורר החיצוני מ- 1500RPM ל- 3000RPM, דבר שישפר את קירור המארז שלי באופן כללי. אני גם מתכוון להפנות את כל האוויר החם שפולט ה- Delta 68CFM לכיוון המאוורר הפנימי של הספק בחלקו התחתון, וכך להוציא את החום הזה מיד החוצה... מחיר הספק $186 פרטים נוספים: מעבד Northwood 2.0GHz overclocked to 2.5GHz עם הספק הנוכחי, אני לא יכול להגיע עם המעבד לתדר גבוה יותר מיכוון שהוא יציב רק ב- vcore של 1.85v הבעיה היא שב- vcore הזה הספק נופל ב- 12v + ל- 11.5v, ובנוסף גם ה- vcore לא יציב (תנודות בין 1.76v - 1.79v) התוצאה של שני הסימפטומים האלה זה נפילות של המחשב (cold reboots). אני מאמין שעם הספק החדש, אני אראה יציבות קצת יותר טובה אני אעדכן...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by beekiller,

שלום לכולם המפרט שלי בצד מלבד הזכרונות שהחלפתי מקינגסטון 667 לGSKILL 800MHZ 4-4-4-12 PK 2GB אני כרגע על באס 400 דהיינו נמצא ב 2.8GHZ והזכרון ביחס של 1:1 וכרגע נמצא ב 800 הרצתי אורטוס כשעה וחצי ובאחד המעבדים יש DELAY לעומת המעבד השני איחור של TEST 1-2 הזכרונות נמצאים במתח של 1.9V , המעבד נמצא על המתח המקורי שלו 1.285V לא שיניתי . הטמפרטורה במאמץ של אורטוס עם CORE TEMP לא עוברת 48 , בתוכנות אחרות וביוס נמצאת 10 מעלות פחות (SPEEDFAN GIGABYTE EASY TUNE ) מה הייתם ממליצים ? מה לדעתכם הבעיה?

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by AtomiX,

מגיע ל 2700 על 1.35 ומגיע ל3000 עם 1.45 נקנה ב 900 שקל .. כמה אפשר למכור אותו?

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by ofeky1,

שלום! עשיתי OC למעבד שלי ל3.2Ghz (מפרט בצד!) לא עשיתי OC לזכרונות (ובכוונה עצרתי על 3.2) האם יש אפשרות להוריד את התזמונים של הזכרונות ולקבל יותר ביצועים ובמה זה כרוך? ואם ההבדל יורגש או שהוא שולי? אחרי שסיימתי את ה OC אני מתלבט אם להשאיר את המעבד על התדר הזה או להחזיר אותו לתדר המקורי! ואם המעבד יעבוד בתדר הזה זה ישפיע באופן קיצוני על אורך החיים שלו? כי את האחריות בכל מקרה כבר איבדתי! והיו לי עוד שאלות ששחכתי אותם עכשיו! בכל מקרה תודה לעונים! ofeky1

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by qpalzm,

בלוח שלי אין אפשרות ספציפית לנעילת ה-AGP/PCI, אלא רק לשינוי התדרים שלהם. בהנחה ואני מעלה את הבאס מ-200 ל-233, על איזה תדר (בערך) אני צריך לכוון את ה-AGP/PCI? ???

• 10 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by danielbr,

קניתי אלמנט פלטייה מebay. והתחלתי לעשות ניסויים איתו אבל הוא אני לא מצליח להשיג את התוצאה הרצוייה. הניסוי היה כזה: חיברתי אותו למקור חום מצד הקר (לדמות מצב של מעבד) ולקירור אוויר בצד החם. ומה שגיליתי שה"מעבד" לא ממש התקרר. ואילו הצד השני הגיעה לכ90 מעלות. אני רוצה להגיע לטמפרטורה של 10 מעלות בערך במעבד. למישהו יש רעיון\נסיון עם אלמנט פלטייה?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shimon956,

שלום לכולם אני לאט לאט למד את העסק של oc ומחליף לאט לאט חלקים במחשב כמו ספק חדש וזיכרון חדש ובקרוב אני יקנה מעבד חדש ורציתי לשאול משהו שאם אני יקנה מעבד רגעל יענו לא mobile אני יוכל לעלות לו את הבאס אבל לא יוכל לשחק אם המכפלות אז רציתי לשאול הרי המהיריות אותן מהריות פחות או יותר אם זה או בלי זה אז מה היתרון לעלות גם את המכפלות ומה ההבדל בין המכפלות לבין הבס אני מקווה שתעזרו לי ולא תתעלמו מהשאלה?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  11. שלום כולם !!! הזמנתי לוח איפוקס 8RDA+ מעבד אט'לון 2100 ועוד כמה אבזרים חביבים עכשיו במקור הזמנתי סינק SK-7 אבל התברר שאין אותו במלאי... עכשיו אין לי כל כך תקציב והייתירוצה בתקציב דומה סינק שיתן ביצועים דומי או אם יש טובים יותר יש המלצות !?! תודה מראש lir@n

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ראו תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אנשים יש לי כרטיס מסך של גיפורס 6600GT עם גוף קרור רגיל בלי מאוור מה אפשר לעשות? שווה להחליף? ועם כן? זה הכרטיס המסך GV-NX66T128VP FX6600GT 128mb VIVO DDRIII PCIE+SLI Bulk

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by The Grey Matter,

אני רוצה לקנות היטסינק חדש למחשב במקום זה שנהרס (עזבו, סיפור עצוב) אז מה לדעתבם עדיף DRAGON ORB3 או VOLCANO 7 או אולי אפילו משהו אחר? (כן קראתי את הכתבה באתר אבל אני עדיין שואל את דעתכם)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. רציתי לדעת האם בלוח הנ"ל - GA-8I945PL-G של GIGABYTE שמיועד למעבדי אינטל, יש אופציה הדומה לזו שקיימת בלוחות ששייכים ל-AMD עם אופציית Cool And Quiet. בנוסף, רציתי לדעת האם בכדי לדעת את הטמפ' של הלוח בלוח הזה, אני צריך להתקין את ה- XPRESS DRIVERS מהדיסק, או את ה-EASY TUNE?! תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by sahargt,

שלום רציתי לשפר את המחשב שלי הישן מפרט מעבד 1.8-512 לוח אינטל MV 850 512 RDRAM חבר שלי רוצה למכור לי את הלוח הישן שלו דגם Intel Bonanza 875P DDR1 - LAN 1000 Motherboard קישור http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2182 חשבתי לקנות את הלוח הזה + זכרונות ולעשות למעבד הישן OC מה את אומרים?? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  17. כי אני חושב לקנות קירור לכרטיס, ולעשות אוברקלוק מ675 מגהרץ ליבה ל800 ומ972 ל1000 זיכרוןן... -האם זה שווה? -איזה קירור יתאים לי? -הספק שלי יחזיק גם קירור וגם OC לכרטיס?

• 10 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by ExploiT,

http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=31 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3975 אני רוצה ביקורות עליו איך הוא או המלצה לקרור בעל משקל קל וטוב ל754 תודה

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by Ben-Dor,

החלטתי אני קונה את המותק הזה רק חבל שהוא עולה די הרבה 59 דולר רציתי לשאול הוא עושה אור ברגע שהוא שומע משהו כי אם כן הוא כל הזמן יעשה בגלל המאווררים החל ממתי הוא עושה אור ועוד שאלה לפי מה שראיתי אפילו שמדברים הוא לא עושה זה נכון? איך הוא יודע מתי לעשות? האם לפי עוצמת הקול או לפי הבאסים ? או לפי מה? עוד שאלה מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ ואם כן לאיזו חנות לא אכפת לי לקנות בכלל חנות הדבר הזה מדליק!!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TeaTime,

יש לי ספק חלש ואני לא רוצה להעמיס עליו איזה קירור פסיבי יעזור לקרור?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by syNdrom,

קודם כל נעים מאוד אני חדש בפורום... אני מעוניין לבצע OC למעבד שלי..אבל אני חדש בתחום ..קראתי פה ושם מדריכים אבל ראיתי שכל מערכת זה הגדרות שונות בביוס.. המפרט שלי: Q6600 p35-ds3l g.skill 800Mhz cl5 asus 8000gt freezer cooling 7 עם מישהו יוכל להביא לי מדריך ולהגיד לי מה להגדיר בביוס לפי המערכת הנ"ל אני יודה לו מאוד..

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  22. התקנתי אותו היום והשאלה היא כשהמעבד חם הגוף אצמו לא אמור להיות גם כן חם? הטמפ מעבד בעומס 70 מעלות אבל אני נוגע בגוף קירור והוא בכלל לא חם- האם זה תקין?

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  23. תסבירו לי בבקשה איך להעלות את הרמה של הכרטיס מסך שלי עד כמה שאפשר אך לא יותר מידי. תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  24. יש לי מחשב בן כמה שנים ובו מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core. המחשב אינו שקט במיוחד ועבודת המאוורר של המעבד "מורגשת". עכשיו כשמתחיל להיות יותר חם ניתן גם להרגיש שהמאורר מתאמץ יותר. התקנתי את תוכנת SpeedFan וניתן לראות שהטמפ' מגיעה קרוב ל 60C (תחת מדד Temp1 שהוא הכי גבוה). לגבי המאווררים יש אחד שמתקרב ל 6000RPM ואחד שמתקרב ל 3500RPM. יש לציין שאחת הדפנות של המארז פתוחה כל הזמן. בשנה שעברה בדיוק לפני הקיץ החלפתי למעבד מאוורר. קניתי משהו פשוט, לדעתי הוא עלה בסביבות ה 100 ש"ח וזה עזר להפחית את הרעש במעט. הרעש הזה מתחיל לשגע אותי ואני חייב להפטר ממנו. האינסטינקט שלי היה לקנות עוד מאוורר כמו בשנה שעברה אבל חשבתי קודם להתייעץ עם אנשים שמבינים דבר או שניים בקירור.. האם כדאי לי לקנ…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by erbrt,

כרגע הוא עומד על 3730 MHZ, במתח של 1.35, אני רוצה לעלות לפחות ל-4000. כרגע הטמפ' במנוחה היא על 38 מעלות ובמאמץ לפעמים מגיעה ל59. אני לא ממש מבין בזה ולא רוצה לשרוף משהו. ניסיתי לחפש פה בפורום לגבי מה עושים ולא ממש הבנתי\הצלחתי. המפרט שלי רשום מימין. הנה 2 תמונות מהBIOS. אשמח אם תעזרו לי. תודה.

• 10 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.