אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום, גם השנה תתקיים תחרות האוברקלוקינג הארצית אשר נושאת פרסים בשווי אלפי שקלים. בואו והוכיחו לכולנו שביכולתכם למתוח את גבולות החומרה שלכם ותצאו גם עם פרסים שווים! לכבוד חודש OCtober ב-HWzone נפתח פורום מיוחד: http://hwzone.co.il/community/index.php?board=99.0 שימו לב לחוקים ולעמוד ההרשמה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כי יש לי בקבוק שמכיל את שני החומרים האלה רציתי לדעת שהסליצול הזה ביחד עם האלכוהול לא יהרסו לי את המעבד?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני גולש באתר מידי יום וראיתי שיש באתר אנשים שבונים באלקטרוניקה מלא דברים מיוחדים למחשב אני גם רוצה להיות מודר ולבנות כאלה דברים אך אני לא יודע מאיפה להתחיל רציתי לדעת אם יש אתרים אשר מלמדים אלקטרוניקה שתעזור לי למודינג אני גם מתעניין מאוד במודינג לדברים חיצוניים כגון: שלטי אקס בוקס שמתחברים למחשב ועוד דברים נוספים רציתי לדעת אם אתם מכירים אתרים למודינג חיצוני תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני אתחיל בשאלה והסיפור יבוא לאחר מכן: האם ובמידע וכן כיצד, ניתן לחבר מאוורר בעל 3 פינים לחיבור מולקס ישירות מספק הכוח? אוקי אז קניתי שני מאווררים של 90ממ כל אחד ורציתי לחבר אותם בנוסף לשניים שכבר קיימים אצלי במחשב אולם נתקלתי בבעיה שהחיבורים של שני המאווררים (SilentCat by TT) באים עם חיבור בעל 3 פינים בצבעים צהוב, שחור ואדום. למיטב הבנתי ולאחר חיפוש קצרצר בגוגל: האדום מקבל מתח של 5V, השחור הוא אדמה והצהוב מקבל מתח של 12V (כמו בחיבור מולקס רגיל, בעצם) אולם כל נסיונות החיבור של המאווררים למולקס רגיל נחלו כישלון חרוץ! את אחד המאווררים חיברתי ישירות ללוח אם והוא מסתובב כמו שכתוב במהירות של 2556 סלד. השני חובר במספר קונפיגורציות שונות[1] לחיבור מולקס ומהירות הסיבוב שלו ה…
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
עד עכשיו הבנתי שזה בגלל שהוא מאבד יציבות אבל רואים פה אנשים שעובדים עם המחשב על 3GHZ וזה יציב להם ! ד"א זה לא מתייחס רק ל-4300 אלא לכל מעבד תותח ב- OC...
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי p4 והמאורר הדפוק של אינטל עושה רעש זמזום מעצבן השאלה שלי היא אם איזה חומר משמנים את המאורר של המעבד והאים זה יעשה אותו יותר שקט
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לאחר OC ?? ה-7900GT או ה - X1800GTO2 . ומה המחירים הכי זולים של שניהם?
-
- 7 תגובות
- 468 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה מדריך להכין אבל זה קשה בשבילי מידי ואני רוצה לקנות צג LCD מוכן רק להרכיב אותו ולהשתמש בתוכנה CrystalFontz או בתוכנה אחרת שאפשר יהיה לרשום סתם לדוגמה "AVI" מבינים או שיראה איזה שיר מתנגן בווינאמפ על מה אתה ממליצים ? אם אפשר אז שיהיה אפשר לרשום בו גם בעברית לא חייב אם אין דרך וחייבים להכין ויש מישהו שמבין ויודע איך לעשות את זה ומוכן לעזור והוא מהצפון באיזור צפת-טבריה אז בבקשה שיגיד כי אני לא יודע איך עושים את זה
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הי חיפשתי כמה תוכנות וכל תוכנה מראה לי Temp N\a הS.M.A.R.T עובד. אם איזה תוכנה אני רואה תודה.
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לראות את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי וגם את הטמפ' של המעבד? תודה
-
- 9 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אתם ממליצים לבדוק יציבות אחרי OC כמובן :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
**כותרת** למעבד אני משתמש בתוכנה RealTemp, האם היא תוכנה טובה? מפרט בצד ימין למי שלא שם לב.
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם riva tuner אך לא מצאתי שם אופציה כזאת אני משתמש בויסטה בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 470 צפיות
-
-
פשוטה כאפשר.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס 7900GTX OC ואני רוצה לעשות לו OC אם איזה תוכנה מומלץ לעשות? אני יודע שאפשר אם הדרייבר של NVIDIA אבל לא מצאתי שם את ההאופציה כזו, ואם מישהו יודע עד איזה טמפ מקסימלית אני יכול להגיע אם הכרטיס הזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש ברשותי GF 2 TI ואני רוצה לצרוב לביוס שלו מהיריות שעון חדשות עם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת? וגם מה הדרברים הכי טובים (שמוצאים ביצועים הכי טובים מהכרטיס) נכון לעכשיו ה 23.11 ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק לבעל ניסיון בדבר!!!!
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 ) *עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם אין על המעבד משחה טרמית כדיי לשים או חובה לשים? משפיע על המעלות של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני הגעתי לאתר כחלק מהקורס העצמי שלי בנושא אוברקלוקינג, כי הבנתי שהצעד הראשון כדי לשמור שהמערכת לא תישרף לי זה לשמור על טמפרטורה טובה. קראתי כאן את הת'רדים שעניינו אותי, ספציפית את זה שמכיל את הטמפרטורות המומלצות למעבדים שונים, וחטפתי שחור בעיניים. יש לי מחשב חביב - P4 3 ג'יגההרץ, 512 DDR, כרטיס מסך 6800 של nVidia, ולוח אם P4S800D. ממה שהבנתי, טמפרטורת המעבד אמורה להיות באיזור ה40-45, שלי לא נוחתת מתחת ל70 וזה עוד בלי הרבה מאמץ במחשב (סלציוס, לא פרנהייט). לוח האם נח באיזור ה45+, אבל המחשב עצמו רץ די טוב - בלי תקלות הנוגעות לטמפרטורה. אז... אז כדי להוציא את עצמי מהמצב הזה של שוק תמידי והתקף לב מתקרב, הייתי רוצה לקבל עצות בנוגע למערכת קירור משתלמת ושקטה. עכשיו לפני שכ…
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קורא משהו?... ההגיון אומר שלא, אבל שואל בכל מקרה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אמרו לי ש1200 ליטר לשעה זה מינימום מומלץ, אז למה אין משאבות יותר חזקות מזה? אני הסתכלתי באתרים של יצרניות קירור מים מוכרות (Swiftech, Danger Den, Coolermaster, Corsair ,ZALMAN, Thermaltake, Asetek) ולא מצאתי משאבה יותר חזקה מ 1200 ליטר לשעה. מישהו יכול להראות לי משאבה יותר חזקה מ 1201L/H +קישור לאתר המשאבה + קישור לחנות בארץ??
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כן או לא וכנ"ל לפתיחת צינורות....
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-