עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלוםף קניתי קירור לצ'יפסט שלי (NF2) ומתחת לגוף הקירור יש מדבקה כזאת.. אז השאלה שלי היא אם למרוח ARCTIC SILVER 5 בין הגוף קירור לצ'יפסט או לא...? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  2. יש לי את המארז P180 אבל ביגלל שיש לי מעבד Q אז המארז לא שווה... כי קניתי אותו רק בישביל השקט... והמאוורר שמגיע עם המארז רועש יותר מדי איזה מבין ה3 הבאים הכי שקט? infinity scythe TT- V1 TT- Blue orb FX או שכולם חרטא? כי אני מחפש שקט מופתי... פחות חשוב לי החום וכל זה ולא רוצה אובר קלוק ולא כלום

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  3. תראו שמתי לב כשאני מדליק את המחשב אז המאורר עובד טוב אבל אחר כך לפני שהוא עולה לווינדוס הוא מפסיק לעבוד וכשהוא נכנס לווינדוס הוא חוזר לפעול למה זה קורה ? זו בעיה ?או שזה אמור להיות ככה? ואת שאר השאלות על המאווררים אני ישאיר לאחר כךך תודה

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by pooowa,

אהלן הטמפ' אצלי במארז גבוהה (מאוד), והבנתי שחלק מזה זה בגלל סידור החוטים שלי שהוא ממש גיהנום. בכל המארז (MIDI) מפוזרים חוטים, על הזכרונות, מאוורר ואני לא מצליח להשאיר אותם שם. קראתי במאמרים פה שמומלץ דבק בד, אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה. חוץ מזה, אחרי שאני מדביק את החוטים, איך ניתן לקבע אותם באיזה פינה? כי יש לי מין מקום, אבל החוטים לא יכולים להישאר שם. במיוחד מקשים עלי הכבלים האפורים והעבים האלה (IDE?) שיש בסידירום ובהרדיסק. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים אני צריך ספק כוח חדש שיהיה קטלני לOC וגם שיהיה טוב לעתיד!!! אגב אני לא רוצה לקנות ספק באיזה אלף שקל אני רוצה מחיר סביר תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חבר'ה יש לי קצת כסף והחלטתי שאני רוצה לקנות קירור טוב למעבד ולהחליף את הקירור הרגיל שאיתו קיבלתי עם המעבד התקציב שלי כמו שכבר כתוב בכותרת הוא 250 ש"ח מה שחשוב לי שיהיה שקט ויקרר את המעבד כמו שצריך לפי התוכנה אוורטון (אני חושב שכך היא נקראת היא ניתנת להורדה כאן באתר) המעבד במנוחה הוא 52 מעלות (כך מצויין לי על כל הליבות בין 52 ל48) המחשב שלי הוא מחשב חזק עם כרטיס מסך 9800GTX+ ארבע גיגה זיכרון RAM וכו' תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

70\80\90 מ"מ

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by dddddd,

אני מתלבט מאוד בין ה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ל-Thermalright Ultra-120 eXtreme? ומה ההבדל בניהם ועד כמה משמעותי ומה יותר מקרר ומה יותר רועש ?

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by Syrex,

שלום לכולם אני מחפש קירור לHD. אני לא יודע אם כדאי מאוורר או מגירה.. אין לי בעייה להזמין מEBAY... הדרישות שלי הם קירור אפקטיבי ושקט... ומחיר טוב? שווה להשקיע או שמשתלם להשים משהו פשוט כמו http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=hdc-go תודה.

• 10 תגובות
    • 931 צפיות
  10. Started by chester_lp,

שבודקת את הטמפ' של הכרטיס מסך שלי {geforce fx 5200 128 mb} תודה מראש

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by Devil Servant,

אני מעוניין להרכיב 2 מאווררים 80MM בגג המארז (לפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234981.0) הקטע הוא שהמארז הוא בעצם וידיאו,ואין ממש אוורור,אז רציתי לדעת איך כדאי לי לשים אותם,פולטים או שואבים אוויר? ואולי אחד כזה אחד כזה...? תודה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  12. היי יש לי slk 600 extreme שבא עם מאורר 60 על 60 של דלתא שעושה מלא רעש. רציתי לשאול אם אפשר להחליף אותו נגיד למאורר של 80 על 80 נגיד שיעשה פחות רעש אבל אותו קירור. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=1970 תודה.

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  13. גוף הקירר שקניתי cube b של deepcool עלה משהו כמו 50 שקל הcpu מראה על 68-70 במנוחה וצפונה בעת מאמץ אגב המארז מאוורר היטב 2 מאווררים 120 נכנס נמוך בחזית יוצא גבוה מאחור איין אבק והטמפ סביב ה-38 מעלות מי אשם?? הקירור למעבד או אולי ההתקנה אין טעות נבדק בסנדרה ובecsonic בצלזיוס כמובן לוח אם ecs pf4 915 מעבד p4/3.0/800/2m/775 /64 bit זכרונות 2*512 ddr 2 533 twinmos cl 4 pci ex sapphire ati x700 512 ddr 2 sata 2+ide ושאלה נוספת על מה כדאי לעשות oc למטרת רינדורים ב 3d max על כרטיס המסך או על המעבד ? לגבי oc למעבד- חייב לעשות עדכון ביוס הגירסה הקימת 1.1a לא מאפשרת לבצע ocואז השאלה באם לעדכן ביוס ולהסתכן בעלות הלוח או לוותר אגב הלוח הגיע עם ez flase ו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by dudi2805,

אני רוצה לעשות לו OC אבל יש לי לוח לא משהו ל OC Gigabyte 7vkml אני יכול להפיק משהו מה OC ?? ועל איזה קירור אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by Arik.G,

טוף לפני כ שבוע וחצי עשיתי הזמנה קטנה, מאחר והמשאבה הישנה שלי רועשת כמו טרקטור (הידור L30) והבלוק לא מתאים לתושבת (MAZE4 למעבד AMD) הזמנתי משאבה חדשה , למרות שהיא דיי חלשה 500 ליטר\שעה היא אמורה להיות ממש שקטה. מאחר ואני מקרר רק את המעבד ולא עושה OC מטורך היא צריכה להספיק לי. בנוסף קיבלתי את הבלוק DD MC-TDX, פילפורט ומתאם T. לזה יצטרף Black Ice Pro הישן שלי ומיכל מים של Aqua Computers (אם אני זוכר נכון). רק אני מבואס כי המכס זימבר אותי ב200 שקל מחר אני יעלה תמונות של המערכת בהרצה. בינתיים החלקים:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מהירות ליבה 665 ב[ati tool] זכרנות 766 הבעיה היא בליבה הזכרנות עומדים אבל הליבה לא סוחבת יותר מ600

• 10 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by ביז'ו המוס,

הנה זאת השגיעה זה לא קורה בOC נמוך (עד 210) מיותר זה מראה את זה למה זה ואיך פוטרים את זה?

18. טוב אז בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי את המערכת שלי מדנג'ר דן(קירור למעבד+לכ.מסך)...יש לי כמה שאלות לגבי ההרכבה שלה 1. אין לי ממש מקום לתקוע את כל המערכת בתוך המארז, האם עצם העובדה שהמערכת תהיה מחוץ למארז תשפיע על הביצועים?(הרי למרות הכל vצינורות יהיה מרחק גדול יותר לעבור) 2. קיבלתי מהם צינור אחד גדול, וממנו אני אמור לחתוך את הצינורות, עכשיו, באיזה תצורה עדיף לי להשתמש זאת, בה יש חיבור ישיר בין המעבד לכרטיס מסך: או זאת, בה יש שימוש במפצלים לצינורות שקיבלתי עם ההזמנה

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  19. יש לי מארז tower 120 מ'מ שמכניס 120 שמוציא עכשיו אני הולך לעשות חלון צד ובחלון אני הולך לשים עוד 2 מאוורים של 80 מ'מ.. אז מה אתם אומרים איפה למקם ת'מאווררים? למען חסכון מערבולות אני יצטרך שאחד יכניס ואחד יוציא מ-שני ה-80 מ'מ... מקשיב להצעות שלכם

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  20. E4300 מ1800MHZ ל3000MHZ שיפור של כ67% מתח למעבד 1.350V מתח לגשר צפוני 1.250V לא נגעתי בשאר המתחים. יציב לאחר בדיקה של כ7 וחצי שעות בorthos טמפ' מקסימלית 63. בדקתי מספיק זמן? המתחים בגדר הנורמה ביחס להעלאת התדר? מה עושים האלה?

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  21. Started by Big O,

הי, קניתי לפני כשבוע מחשב מחברת ZIGZAG , המחשב מבוסס על מעבד של AMD 1700 XP ועשיתי סתם ככה ניסויים של OC. זה מדהים, הצלחתי להריץ את המערכת ב- 2300 אבל המערכת היתה הכי יציבה ב- 2200. תראו את המחשב שקניתי **** אני לא יודע איך משלבים מספר תמונות בהודעה, אז תסתכלו בתגובות.

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  22. הם מחוברים ב4 פינים(מולקס נידמה לי?)ולא ללוח אם....האם יש אפשרות בעזרת תוכנה להעלות את מהירות המאווררים? ואיך המאורר Tt thunderblade?חשבתי להחליף את המאוררים במארז לכאלה... תודה רבה מראש!!!!!!!!!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. קדום כל אני חדש פה ואני שמח שאני פה.. א. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג רק לכרטיס מסך.. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. תראו זה מפרט לגבי המחשב שלי במקצת.. מעבד של פנטיום 3 450 מגה הרץ.... שני כרטיסי זכרון של 128 כל אחד עם 133 מגה הרץ ג'י פורס 4 MX 440 64 MB לוח אם Intel 440 BX Chipset 450 MHz עכשיו רציתי לדעת אם אני יעשה אובר קלוקינג לכרטיס מסך האם אני צריך לשדרג את מערכת הקירור שלי.. על הכרטיס מסך יש לי מאווררון קטן כזה.. האם שווה לעשות אובר קלוקינג !? איך עושים בכלל אובר קלוקינג לכרטיס מסך..???? ולמי שמשחק קאונטר.. זה ישפר את ה- FPS !? תודה לכל מי שעוזר !!

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by darkman,

אז ככה זה לחבר המעבד שלו עוד קבוע על 65 אחרי מספר שניות של PRIME 95 המחשב הגיע ל70 הוא מתולנן על ריסטים בזמן עבודה על המחשב וגם לא במאמץ אני חושב שהבעיה היא במעבד (1.9) הוא רוצה קירור טוב עד 150 שקל אם אתם חושבים שזה בה ממקור אחר אשמח לשמוע תגובות *לא מתוכנן OC לוח אם Gigabyte K7 Triton

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by rafi-s-,

איך הלוח הזה לאובר DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR קישור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11718

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.