אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם . איזה קירור (מפלונטר) כדאי ל- i5 3470 ? בתוך מארז ANTEC P100 + 280X תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא בדיוק מוד, פשוט תלשתי את הליבה מהכרטיס.. זה *היה* מעבד בתצורת סוקט 1.. התמונות יצאו לי באיכות גרועה ביותר, קבלו את התנצלותי הכנה - מצלמה מסריחה.. זאת הליבה.. לא ממש רואים כלום, אבל היא שם ומפה היא יצאה - הכרטיס. שוב, מצטער על האיכות של התמונות ועל האולי ספאם. פשוט נשברה לי הליבה, והסיליקון מחזיר את ברק בצורה יפה מאוד..
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מערכת קירור מיים מסוג Thermaltake AquariusII ברוב הביקורות שקראתי היא נחשבת למערכת מצויינת מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי SPARKLE 8800GT 512MB עם המפרט בצד... הכרטיס הוא עם הקירור החדש ז"א עם המאוורר הגדול יותר הוא מגיע במנוחה עם מאוורר על 100% למינימום 55 מעלות ובמאמץ גם עם מאוורר על 100% מגיע בד"כ לסביבות ה 79- 80 אבל קרה לי היום שהשארתי את קרייסיס פתוח לאיזה 5 שעות בלי לשחק (ז"א רק בתפריט) ושיצאתי הוא היה על 96 מעלות!!! זה נראה לי מאוד מוזר אם זה קשור המסך שלי מחובר ב VGA כי הוא ישן ואין לו DVI. והטמפ' ירדו רק באיזה מעלה או 2 אחרי שהוספתי מתחתיו מאוורר 80 פעם עשיתי לו OC לבערך 720 ללליבה ו 1010 לזכרון אבל אחרי זה הורדתי... כדי לבדוק טמפ' אני משתמש ב RIVATUNER זה קשור? ובמארז שלי אין מאווררים בכלל, האם זה יכול כ"כ להשפיע??? אם אשדרג מהמארז הג'נרי שלי לסאגיטה 2 נגיד יהייה שיפור משמעות…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מתקדם כל פעם 10 MHZ וכשאני מגיע ל3.0GHZ אני מעלה מתח ל1.5 וממשיך משם, ואז ממש לפני 3.4 הוא קורס ואני צריך לאפס ביוס ידנית. :pissed:
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב לחדר...עם המארז הזה Thermaltake Soprano VB1000SWS ואני צריך פאנל שליטה טוב על המאווררים כי בכול זאת זה החדר שלי ואני רוצה שקט לפעמים....אז משהו טוב מבחיר סביר...עד 200 שקל..
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ערב טוב (וקריר) לכל חברי הפורום היקרים. התחרות הסתיימה, וכן הגיע הזמן לבחור את חמשת המובילים שלנו, כאשר אחד מהם יזכה ב- Eisberg 240l - גוף קירור המים המעולה למעבד של קולרמסטר! הבחירה הייתה קשה מאוד, שכן בהחלט הוצגו כאן לא מעט רעיונות מקוריים בדרכים יצרתיות ביותר, אז מגיע לכולם כל הכבוד על ההשקעה! להלן חמשת המתמודדים שעלו לגמר. הצביעו למתמודד שאת יצירתו הכי אהבתם ע"מ להקנות לו סיכוי גבוה יותר לזכות בפרס. הסקר יסקר ביום ראשון הקרוב (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים בדיוק. המתמודד הראשון שעלה לחמישיה הסופית הוא... roey312! אשר הציג את היצירה הבאה: המתמודד השני שעלה לחמישיה הסופית הוא... idanmal! אשר הציג את היצירה הבאה: המתמודד השלישי שעלה לחמישיה הסופית הוא... Kurt! א…
-
- 10 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מכייון שה PCB שונה מרוב הכרטיסים היה קשה למצוא משהו מתאים... הכי דומה שמצאתי היה של כרטיס 7900GT שגם לא היה מדוייק. לאחר המון נסיונות מצאתי את הנגדים המתאימים להעלאת מתח ליבה. כדיי לבצע את המוד מה שנדרש זה עיפרון כתיבה פשוט,ולצייר על הנגד עצמו. לא להגזים, זה עלול להעלות יותר מדיי מתח לליבה ולהרוס את הכרטיס... בכדיי לשמור על המוד אפשר לשים סילוטייפ או איזולירבנד כך שהעופרת לא תתנדף. *אני לא לוקח אחריות אם תהרסו את הכרטיס,הביצוע באחריותכם בלבד. לפני המוד-510MHZ לליבה אחרי המוד - 625 MHZ התוצאה המתקבלת עם OC נמוך מזה... העלאת מתח לזיכרונות לפני מוד- 1526MHZ אחרי מוד - 1594MHZ
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היום תיילתי לי במרכז העיר ..... ופתאום אני רואה חנות אלקטרוניקה ... נכנסתי ושאלתי אם יש לו לדים .... הוא הביא לי כופסה ... פתחתי ונדהמתי :o לד שתי צבעים שקל וחצי לד רגיל חצי שקל - יש את כל הצבעים (כולל אולטרה וכחול) חצי שקל לד ענק ( הוא ממש גדול ... כמו 7 לדים) - שתי וחצי שקל קניתי לי מכל צבע 3 .... ומהגדולים קניתי 5 .... לחנות קוראים מ.י אלקטרוניקה .... והיא נמצאתי ברכבה של השביר ליד בנק הפועלים במרכז העיר בירושלים
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי ספק 350W של Enermax ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לסיף במחשב שלי עם הספק הזה???
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי Intel Pentium 4 2.8Ghz 512k ליבת Northwood, כך שזה פחות מתחממם מהפרסקוט. יש לי קירור רגיל, סטוק, 2 מאווררים. אני רוצה לעשות OC. אני יודע שזה אולי לא מוצדק אבל בא לי להתנסות ואני טחון אז אין לי בעיה אם אני רוצה לקנות אחרי זה מעבד חדש אם הוא ישרף או משהו אני לא יודע איך לעשות OC, ואני צריך מדריך ברור ומפורט בעברית. אם מישהו מוכן להדריך אותי פרטית או לתת לי לינק למדריך אני נורא אשמח ויהיה אסיר תודה. תודה מראש. אביב שץ.
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
טוב אני פותח עוד פוסט לנושא שכבר שאלתי עליו ואני ישאל שוב. אני רוצה להפוך את המחשב ליותר שקט לשמור על קירור סביר ולא להשקיע הרבה כסף!!. 1.אני רוצה להחליף את ה tr2 המעפן שלי בac alpine 64 שהוא זול (מאוד) אמנם הוא קצת כמו קירור סטוק בלי heatpipes ונחושת ולדים ושטויות אבל יש לו מאורר 92ממ' שאמור להיות שקט שאלתי היא עד כמה הוא שקט והאם ישפר את הטמפרטורה של המעבד? 2. אני רוצה להחליף את קירור הסטוק הרועש והמעצבן של הxfx 6600gt שלי יש לי שתי אופציות 1. aerocool vm-101 עולה 80 שקל, עם מאורר גלסיאל 120 מ'מ באחורי המארז שדוחף! אוויר+ במידת הצורך אלתור עם מאורר 120 או80 מ''מ שיש לי כבר על הגוף הזה. או arcticcoolin nv silencer 6 rev 2 עולה 130+-. דעות מענות טענות וכו'
-
- 10 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אמממ... שלום. לאחרונה חשבתי על להריץ את המעבד שלי קצת בגלל ש"התלהבתי" מהאוברקלוקר'ס הגדולים שיש לכם פה באתר... בעקרון, המחשב שלי מספיק לי ביותר, אך בכל זאת אני מעוניין לשפר ולהאיץ אותו עוד כמה שאפשר. רכיבי המחשב הם ככה: Asus P4S800D Intel 2.8 HT עם היחידת קירור המקורית של אינטל שבאה עליו Radeon 9600 256mb 256X2 (=512) MB DDR NCP ספק ג'נרי 480W עם מאוורר הוצאת אוויר. ובנוסף קיבלתי את המחשב גם עם מאוורר 8' (נראה לי, לא בטוח. איך אני בודק בדיוק?) שמוציא אוויר. המאוורר יושב בצד האחורי העליון של המארז. מלבד אלה אני בעצמי הוספתי עוד מאוורר בחלק הקדמי התחתון שמכניס אוויר (אותו מאוורר כמו האחורי, אבל דיי ישן, ככה שאני מניח שהוא פחות טוב ממנו). אני אציין כמה דברים: *במחשב הזה אני …
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הזמנתי משחה טרמית ואני חושב שאני צריך דבק מה ההבדל בניהם ולמה כול אחד משמש????? :-\
-
- 10 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן, יש לי i5-4590 עם קירור סטוק (הגרסה של ה90W מנחושת). במנוחה הוא על 40-50 ותחת Small FFT's בprime95 הוא על 85-90 אחרי חצי דקה. החדר ממוזג, 20-23 במזגן ונראה שהקירור יושב טוב על הלוח. המארז הוא FD Arc Mini ויש כרטיס 7950 (זה לא המפרט בצד). התהיות שלי: 1. האם אלה טמפרטורות הגיוניות? 2. האם קיים סיכוי שהתקינו לי את הקירור מאלומיניום (הייתי מוריד ובודק, אבל אין לי בינתיים משחה טרמית כדי להחזיר את הקירור)? תודה לעונים!
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי את הקירור הזה זה AC מה אתה אומרים http://noacomp.co.il/product.asp?productid=7236 ומה זה מצב טורבו אפשר איזה ביקורת עליו
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם , זה הנושא הראשון שלי בפורום רציתי לשתף אתכם באוברקלוק שעשיתי על E6700 ES והגעתי ל 4012 MHZ קירור אוויר היעד הבא : שבירת שיא בקרור אוויר עם E8500 והנה המפרט : מעבד : : E6700 ES לוח אם : LANPARTY UT P35-T2R זכרון : : OCZ DDR2 Reaper 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 דיסק קשיח : 2 *250 GB כ. מסך : ATI Radeon 2600XT קירור מעבד : Thermaright IFX-14 עם שני מאווררי Scythe 120* 38 87 CFM כל אחד ===================================== וזאת תמונה של המחשב : מתח מעבד :1.6
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי אפשרות לעשות BIN למעבדים... זה דבר שמעניין את הפורום פה?
-
- 10 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא יודע מה עושים איתה אם מישהו יכול להסביר בקצרה אני אודה מאוד...
-
- 10 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האלן אני צריך מערכת קרור לסקוט 775 מעבד פנטיום d 2.66 עד 400 עם חריגה לא משמעותית חשוב לי נוראה(עם זה בכלל אפשרי)שהמעבד לא יעלה מעל 30 מעלות (במנוחה) עם אפשר קישור יעזור מאוד ,תודה
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי שאלה לאלה שבאמת מבינים באוברקלוקינג יש לי כרטיס מסך TI4200 128 (לא יודע של איזה חברה) ורציתי לשאול אותכם האם אתם חושבים שכדאי לי לעשות עכשיו אוברקלוקינג לכרטיס מסך או עדיף לחכות מתיי שלמשחקים יהיו דרישות גדולות יותר ולא אוכל לשים את המשחקים על מקסימום? אם כדאי תסבירו מדוע ואם כבר מה השיטה הכי טובה לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם כל הגרסאות המומהרות (כגון 8800GTS שהולך חזק היום) מקצרות את חיי הרכיב ? אם כן אז זה משמעותי ? ויש לי עוד שאלה, אם יש לי לוח מעפאן של אינטל ואני שם עליו כרטיס מומהר הכרטיס יעבוד כמו שצריך, כי זה כאילו אני עושה אובר לא ?
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב ,פירקתי חלק חלק וניקיתי עם ספריי אויר כשפירקתי את המאוורר של המעבד כמובן שפירקתי גם את הצלעות כדיי לנקות אותם,גיליתי שהחומר השחור בין המשטח של הצלעות למעבד התקלף חלק נשאר על המעבד וחלק נשאר על המשטח של הצלעות וחלק יצא ,מה עליי לעשות? *מדובר במעבד פנטיום 4 ומאוורר מקורי של פנטיום 4
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בא לי ללכת על מחשב חדש שיהיה בעיקרו מבוסס על חלקים פסיבים ( ללא מאווררים ) לא מתוכנן O.C. בחרתי כבר כרטיס מסך : Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk. בחרתי לוח ללא מאוורר על הציפסט : Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra. ועכשיו אני חושב ללכת בכיוון הזה גם לגבי הקירור על המעבד ורציתי לקבל את המלצכם לגבי :Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler במידה ואני לא אוסיף לו מאוורר האם עדיין הוא יעשה את העבודה וישאיר את המעבד על טמפרטורת נמוכות יחסית ? האם מחוייב שיהיה לפחות עליו זרימת אוויר ?
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-