עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by urizi,

אני גר בקרית ים אז באזור הקריות או באינטרנט תודה.

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  2. איפה אפשר? בחנויות דגים וכדו'? וכמה זה בערך צריך לעלות?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by DarkLloth,

כתוצאה מלחץ פיזי מתון (טוב , אולי לא כל כך מתון...) נשבר לי אחד מפינים שמחברים את ה V1 ללוח האם , השאר אומנם מחזיקים אותו למקום אבל לא בטוח עד כמה טוב (זה שנשבר שלם אבל מקובע למקום בלי להשמיע קליק - מתפרק ל-2 חלקים). איפה אפשר להשיג כאלה ...

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Ran B,

קודם כל שלא תגידו שלא חפשתי..לחצתי על לחצן החיפוש הנחמד וחפשתי את מילת המפתח צבעי UV.. זה מזה לי כמה הודעות נחמדות אבל באף אחד מהם לא היה רשום על איפה להשיג כאלה צבעים... אז לכן פתחתי נושא.. D: אז כמובן השאלה היא.. : איפה ניתן להשיג צבעי UV? הום סנטר? חנות אלקטרוניקה? פיצוציה? ;D... אשמח לתשובה.. לילה טוב, רן!

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  6. אהלן אני זקוק לקירור בשביל תושבת 423 של פנטיום 4 , ריום כבר לא נמכרים דברים כאלו בחנויות אשמח לעזרה אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות/להשיג וכ'ו . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הממ אל תגידו שזה לא קשור כי זה סוג של מודינג כמו צביעת המארז.. אני מעוניין לצבוע את גג המארז שלי בצורה נחמדה שתזהר כמו דרקון או כל מיני סמלים נחמדים.. איך אפשר לעשות זאת.. אני מתכוון שבלונות.. איפה קונים? איך מכינים?

8. Started by fire15,

איפה אפשר בארץ ליקנות WATER BLOCK ? ואם אי אפשר ליקנות בארץ איך בונים WATER BLOCK הצעות לבניה. ואולי יש איש מיקצוע שיכול לעשות את זה אז סירטוטים אם אפשר.

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by fire1ce,

שלום. איפה אפשר ליקנות את Voolcano7+ בארץ? ומה המחיר שהוא אמור לעלות? תודה מראש.

10. Started by Ori The Man,

ראיתי במאמר על האמצעי קירור למכרטיסי מסך את המאוורר הזה חיפשתי ולא מצאתי אותו בחנויות בארץ (בדקתי באתרים) איפה אני יכול למצוא את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  11. מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא? תודה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by b3ta0,

שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אני מחפש פד דו צדדי להדבקת גופי קירור לזיכרונות

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  14. Started by Crash5,

מישהו מכיר חנות בארץ, שמוכרת מאווררים קטנים בגודל של 20-25 מ"מ? המאוורר מיועד להתקנה בתוך סטרימר. תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by doubleoshoe,

חיפשתי מדריך ולא הצלחתי למצוא.. אני מחפש מדריך ספציפי לחומרה שלי או לפחות משהו דומה. הלוח אם שלי הוא asus p4p800-se והמעבד הוא פנטיום 2.8 עם HT. תודה.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  16. אחד הפינים נשבר , ובכל זאת הקירור יושב טוב על מעבד ואין סכנה להתחממות יתר , מה שכן הקירור לפעמים מרעיש כתוצאה מחוסר היציבות וזה די מעצבן לפרקים. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות קליפס שכזה...

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. לא מוצא את האפשרות,אגב שאני עושה את האוברקלוק לעלות כל פעם 10 ב MEMORY וכל פעם 10 ב CORE ואז לראות אם זה יציב? כאילו ב 3dmark לבדוק ? יש פעולות שצריכים לעשות לפני ה OC? תודה לכל העונים.

• 16 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by tigery,

איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.

• 5 תגובות
    • 502 צפיות
  19. אני רוצה לחבר מאווררים לבקר-מאווררים, אבל עדיין לראות את ה RPM שלהם בתוכנות כמו SPEEDFAN אז צריך כבל שהמתח ילך לבקר (עדיין עם מחבר של 3 פין) והכבל של הRPM ילך ללוח אם (עם כבל של 3 או 4 פין) יש כבלים מוכנים כאילו לקנייה? איפה קונים? או, אם צריך להכין לבד, איפה קונים את רכיבים שצריך? תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by alfalfa82,

אתר או חנות תודה

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  21. איפה אפשר לקנות את הARCTIC COOLING Silentium ואת ה SONIC TOWER בגוש דן? עדיפות לחנות אחת אבל אם זה שתיים נפרדות אז אין דבר... תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. לכרטיס מסך , בירושלים ?

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  23. Started by Jook,

http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1280.htm האם המאורר הזה שווה (אני מחפש 120 מ"מ)? האם יש לכם הצעות למאוררי 120 אחרים?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  24. אני מדבר על הצג טמפרטורה שיש עליו כתבה בעמוד הראשי של האתר קוראים לו אני חושב NEXUO או משהו כזה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. אני לא יודע האם למצוא ריאוסטט שיתן התנגדות שיוריד את המאורר לבין 7-12 וולט או 0-12. האם 7וולט למאוורר זה מספיק שקט?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים