עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לטענת החברה, הקירור החדש יאפשר למעבדי הExtreme Edition להגיע לתדרים של עד 5ghz. כמו-כן, הוא יימכר בנפרד תמורת פחות מ50$ ויהיה קל במיוחד להרכבה. כל הפרטים כאן: http://www.bit-tech.net/news/2006/03/08/intel_liquid_cooler/

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. איני מוצע בביוס את האפשרות לשנות מתחים אלה רק לשנות מהירות מעבד כלומר GHZ ושינוי תיזמוני זיכרון שני מצבים וניסיתי לעשות CTRL?F1 ועדיין לא מצא כשאני מנסה דרך הביוס להעלות את הBUS מעל 134 המחשב לא עושה POST ואני צריך לאפס את הביוס דרך התוכנה essytune הצלחתי להגיע ל 3.8 אבל זה כול הזמן מתאפס ודרך הביוס זה לא יתאפס וגם זה כנראה יותר טוב 29 מעלות במנוחה הלוח הוא 945gcm gigabyte rev 6.0 המעבד הוא CELERON 3.06 775 הקירור הוא : zalman 9500AT הזיכרונות הם שני זיכרונות 512 כול אחד שרצים ביחד על 533 על מתח 1.8 שאיני יכול לשנות

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  3. הבעיה היא בעצם שאני משנה את הAI OVERCLOCK לMANUAL וכשאני מנסה לשנות לMANUAL בCPU RATIO SETTING או בכל דבר אחר , כולל מטחים , זה לא נותן לי אני לוחץ ENTER ולא קורה כלום הנא תמונה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by nec5e,

רכשתי לוח אם gigabyte p965-s3 עם זכרונות של micron 667 2X1GB ומעבד e6600. עוד לא הרכבתי אבל רציתי לדעת האם יש סיכוי לעשות oc עם זה נגיד עד ל-333.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by pain_killer12,

אני קונה מעבד E4300 (מקווה לOC לפחות עד 3.2) ומארז טריניטי. בשביל האינפיניטי אני אצטרך לנסוע דרך ארוכה אך יש/ לי קרוב לבית (בסקאי פיסי) את הביג טייפון VX. איך הביג טייפון מבחינת קירור, ומבחינת שקט? האם שווה לנסוע שעה בשביל האינפיניטי?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SuB,

האם אפשר לבדוק את הטמפרטורה במארז או רק של המעבד? ע"י איזה תוכנה עושים זאת ואיך? תודה!

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  7. לפי המדריך שלכם אני צריך לבטל מספר דברים בביוס כמו spread spectrum, cpu thermal trottling והCOOL'N'QUIET

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  8. ראיתי קתודה במחיר של 179 ש"ח .... זה נראה לי קצת יקר... אתם לא חושבים? ;D איפה אני יכול להשיג קתודה במחיר זול יותר? ואני מתכוון מהארץ לא מחו"ל תודה רבה! עריכה ע"י MAPHISTO : הגזמת עם הלינק ושאר הדברים.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Nightm@re,

היי תגידו איפה בארץ איפשר לקנות בלוקים לקירור מיים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by tintin,

יש לי לוח אם AI7 של ABIT יש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,. חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by Pitzinyelo,

יש לי פנטיום 4 1.8 סוקט 423. אני רוצה להחליף לו את המאוורר למשהו טוב, אבל איפה אני אמצא בימינו מאוורר למעבד יחסית ישן?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  12. Started by roma,

שלום רב! היום קיבלתי את הכרטיס שלי וברצוני לחמם אותו קצת. שמעתי שיש לכרטיס חיישן טמפרטורה. איפה אני רואה את הטמפרטורה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  13. אני צריך קירור טוב וזול ללוח אם שלי כי הקירור של הצ'יפ נשבר לי יש לי לוח MSI Neo 4 ואני צריך קירור כי המחשב מתכבה לי מזה עוד דבר איה משחה טרמית טובה הייתם ממליצים לי למעבד?וכמה היא עולה? מוכרים מוצרי מודינג ב KSP בב"ש?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  14. המאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים, במקביל הביצועים נהיו איטיים, אז פתחתי תוכנת טמפרטורה וגיליתי שהיא מטפסת עד 90+ מעלות מדי פעם. כבר הופיע לי פעמיים מסך כחול, מניח שזה עשוי להיות קשור. איפה בתל אביב אני יכול למצוא מאוורר מקורי ומעבדה שתחליף לי במקום (בלי להשאיר את המחשב) את המאוורר, ואולי לספק עוד איזשהו פתרון קירור אם אפשר? מדובר ב NP-530U3C-A03IL

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  15. איפה אני יכול לקנות athlon xp unlocking kit בארץ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני יודע שיש מאוורר מיוחד כשקונים מעבד BOX אקסטרים של אינטל אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות כזה מאוורר חשוב לי להשיג רק את המאוורר הזה ולא משהו אחר. תודה רבה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  18. אני מחפש כבר שנה (יותר נכון 15 דקות) איפה אפשר לקנות מאוורר 100X 100 X 25

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אני מעוניין להשיג קירור למעבד p3 סוקט 370 איפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  20. אני חדש בכל הנושא ורק לאחרונה התחלתי להבין שקיימים כאלה דברים (אולי זה יצחיק אותכם, אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה לא?). רציתי שתסבירו לי בכלליות מה זה אוברקלוקינג ומודינג. רציתי גם לדעת אם יש אתרים בעברית שמדריכים אותך בכך אחד מנושאים למשל- איך מחליפים מאוורר של כרטיס מסך, איך מוסיפים מאוורר למארז ולאן מחברים אותו, וגם איזה חברות מייצרות חלקים כאלה. אני ישמח אם תיקחו את הנושא ברצינות ובסופו של דבר גם אני ידע מה זה כל אחד מהנושאים וגם אולי אני יעשה פרוייקט קטן בזכותכם! תודה!

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  21. Started by Airtel,

אני רוצה לעשות VMOD ל7900GT שלי, ואני רוצה להשתמש בCONDUCTIVE PEN בתרגום חופשי לעברית "עט מוליך" אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום \= למישהו יש מושג איפה יש? אני כנראה בסוף ילחים חוטים במקום להשתמש בזה אם אני לא ימצא בזמן הקרוב.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  23. לא יודע אם זה המקום , פשוט פה היה ניראלי הכי הגיוני בכול מקרה עשיתי 3dmark03 אבל שאני מסיים תבדיקה הוא לא נותן לי לראות תוצאות באתר .... כנראה בגלל שצריך גרסה בתשלום מה לעשות ? איפה אני יכול למצוא תוצאות ? חיפשתי בגוגל ואיפה לא ...

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  24. היי, אני מחפש כבר יום שלם אחר מאוורר כזה. מצאתי לא מעט אבל כולם לא זמינים בחנויות בארץ. מישהו יכול לעזור? תודה!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  25. יש לי מודל פלטייה בגודל 30X30 ואני רוצה לשים אותו על המעבד שלי אבל אני צריך גומי אטימה ואיך שהו לדוח אותו לצעלות קירור עם מאוורר עליהם מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.