עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 Real TCCD או Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 *2

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by yz101,

יש לי כרגע זכרונות 667 CL5 של חברת TRANSCEND והם לא מצליחים להחזיק על FSB 1333 כלומר BUS 333. הלוח הוא P965-S3 של GIGABYTE. אני חושב על הקיט ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎. הם כבר DDR2 800 CL4. האם הם אמורים לעשות את העבודה? למישהו יש נסיון איתם?

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by J0n1,

קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...

4. שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש מבוסס I7 ככל הנראה וממה שהבנתי הקירור סטוק של אינטל מאוד רועש. שקט זה הדבר הכי חשוב לי במחשב חדש(המחשב הנוכחי שלי עושה רעש ברמה פשוט עצומה,ניתן לשמוע אותו כבר מהכניסה לבית) ואני מחפש קירור שקט מאוד מאוד(מאוד! ) שיקרר טוב את המעבד. נכון לרגע זה,לא מתוכנן OC. הבנתי שהקירורים הללו הם המומלצים ביותר כאן,ואני מעוניין לדעת מי משניהם הוא השקט היותר(ביצויעם פחות חשובים לי). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. מעניין אותי מה כל אחד מבטל ולמה (ואם גם יסביר מה זה יהיה נחמד) אני מדבר חוץ מה E1ST

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  6. Started by maxwell10,

לפי סדר חשיבות (חום מתפתח) CPU GPU Power Supply North Bridge זכרון RAM HDD אנא, תקנו אותי אם אני טועה. מעניין אותי לדעת לאילו רכיבים כדי לחבר מד טמפרטורה (בשביל הספורט כמובן)

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  7. החל ממאווררים ועד החלפת חומרה. במחשב מעבד AMD xp 2000+. לוח אם (אין לי מושג מה זה) SystemBoard 84ilmr עם תמיכה של עד 266mhz בזכרון. הכל מובנה עליו, שזה טיפה מבאס. אגב זכרון, בקרוב אני משדרג מ128 ddr ל256 או 512 crucial registered אז חשבו על זה כ-256 מינימום (ואשמח לקבל המלצות לזכרון למטרת הOC). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by HeaT-SinK,

אני בדילמה ... (לא שיש לי הרבה מה לעשות) ב2.9 וולט אני לא יוכל 2-2-2-11 או 2-2-2-5 אני יכול ב2.8 2-2-3-11 שהRAS TO CAS הוא ה3 ... לפי מה שהבנתי הכי טוב לNF2 זה 11 בתיזמון האחרון ... איזה תיזמונים לשים ? (תגידו לי את המילים מה כל אחד CAS RAS TO CAS RAS CYCLE TIME ...) **הת'רד הקודם נמחק מפורום שילוש ונוצר מחדש כאן

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by BeNzZy-BoY,

יש לי מעבד amd 2500+ Barton@3200+.. יש לי זיכרונות של samsung 512 DDR 400MHZ כרגע אני על תיזמונים של 6-3-3-3... אני מבין שעם לוח כמו שלי ABIT nf7 תיזמונים של 11-X-X-X נותן ביצועים יותר גבוהים.. אבל לא ממש הבנתי את זה.. עם איזה תיזמונים הכי מומלץ לי לעבוד?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by rafi-s-,

יש לי זכרון a-data vitesta ddr 500 512 x2 אילו תזמונים עדיפים 1)245htt 6,3,3,2.5 t1 2)250htt 5,3,3,2.5 t2 ואני לא מצליח להעביר ל t1 עם 250htt אם משהו יכול להציע לי תזמונים שיעבדו עם 250 בt1 אז תודה רבה

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  11. המאורר הקידמי שלי, במקורי שמגיע עם המארז, לא עולה למהירות גבוהה מ900 סל"ד יש איזה תוכנה שאפשר לאלץ את המאוורר לעלות סל"דים?

12. שלום. 1. יש לי כרטיס מסך ASUS 9600XT. הכרטיס כבר ישן והמאוורר שלו לא עובד בכלל. לכרטיס יש גוף קירור די גדול. במנוחה הטמפ' של הכרטיס עומדת על בין 45 ל50 מעלות. לא משחקים במחשב שהוא מותקן עליו, אבל כן רואים הרבה סרטים. לא כל כך מתאים לי להוציא איזה 150 שקל על קירור לכרטיס הזה. חשבתי בכיוון של לארגון מאוורר שישב מתחתיו ויזרוק עליו אוויר. ראיתי הרבה מאווררים שמתחברים לסלוט של כרטיס, אבל הם שואבים אוויר החוצה מהמארז וזה לא נראה לי יעיל במקרה הזה. מה אתם אומרים? 2. באותו מחשב, יש על הצ'יפסט מאוורר 40MM. לאיזה כיוון הוא צריך להסתובב? בבקשה רק מי שבטוח שיענה. תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by GGuyZ,

הציפסט נראה לי קצת חם כשנוגעים בו. אני רואה שלקנות מאוורר לציפסט עולה בסביבות ה100 ש"ח. זה ממש מיותר מבחינתי ולכן אני רוצה לאלתר מאוורר לציפסט בעצמי. אם אני אקנה מאוורר 40MM פשוט וארכיב אותו - האם זה צפוי להוריד משמעותית את הטמפ'? האם זה בכלל פרקטי לאלתר ככה מאוורר? יש רעיונות איך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by סער_שי,

הצ'יפסט חם. חם אש. המעבד קר. קצת יותר מטמפ' החדר. הוא כנראה מסוגל לרוץ קדימה הרבה יותר אבל הלוח מעכב אותו. הבעיה: לא רוצה לפרק את הלוח מהמארז כדי להתקין, וכל הקירורים לצ'יפסט דורשים זאת. הצעה: להרכיב על ההיטסינק הקיים מאוורר 40מ"מ. הבעיה: אין שום מקום להבריג אותו. פתח לתקווה: הוא מחובר בברגי פלסטיק מאוד בולטים שעליהם אפשר אולי ללפף איזה כבל אלומיניום או משהו בסגנון כדי לקשור את המאוורר. מעשי? בכמה מעלות (פלוס מינוס, מניסיון) יכול מאוורר כזה להוריד? הצעות אחרות? תודה!

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אוקיי , יש לי סינק מקורי של AMD 1800 PLOMINO , הוא 70MM.X.70MM יש עליו גם מאורר מתאים , עכשיו , חשבתי על שני דרכים לשים אותו על הכרטיס מסך ואני רוצה דעה ממכם מה יהיה יותר קל ויותר יעיל , לשים לו משחה טרמית ולקבע אותו במקום אי אפשר , אז תכננתי ככה : 1.למרוח משחה טרמית על הליבה ולתפוס עם אזיקונים את הסינק , אבל איך אני עושה את ? , זה לא יפריע למאורר ? ואיך לתפוח את האזיקונים ? איפה? 2. למרוח דבק טרמי ולחכות שיתייבש... , האם זה יהיה יעיל כמו ההצעה שלמעלה? האם הדבק יחזיק טוב? הסינק לא ממש כבד... תודה לכל העוזרים למיניהם.

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by חובב,

יש לי כרטיס מסך ישן ורציתי לדעת אם מישהו פה עשה לו איזה מודינג כי אני רוצה לשים איזה צלעות קירור ממש כבדות שיש עליהם מאוורר..... אם למישהו יש הצעות איך לחבר את הצלעות בלי שהם יפלו זה ממש יעזור תודה! :smile1: :smile1: מקווה שזה המקום הנכון...או שהייתי צריך לשים את זה בפורום של הגרפיקה......

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by Metalingus,

היי, יש ברשותי כרטיס מסך HD4670 של Gigabyte, המשתמש במקור במאוורר מובנה בתוך צלעות הקירור. מי שמכיר את הכרטיס הזה, יודע שהמאוורר הזה מאוד רועש, וכן לא ניתן לבצע לו בקרת מהירות. תמונה של המאוורר המקורי על כרטיס המסך: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/vga_productimage_gv-r467d3-512i_big.jpg על מנת לפתור את הבעיה, הוצאתי את המאוורר המקורי, והנחתי מאוורר אחר שקט יותר מעל צלעות הקירור(הוא לא נכנס לחור של המאוורר המקורי). המאוורר החדש ששמתי הוא של 12v/0.15A, בעוד שהמאוורר המקורי הוא של 12v/0.2A. מבדיקות טמפרטורה שעשיתי עלה שעם המאוורר המקורי, הטמפרטורה המקסימאלית שהכרטיס הגיע היתה כ-69 מעלות, ואילו עם המאוורר המאולתר היא הגיעה לאזור ה-75 מעלות. הערה - את הבדיקה ביצעתי ע…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by No1111,

אני בדרך כלל משאיר את האימיול פעיל כמה ימים דלוק לאחר מכן המעבד לוהט מוות ואין לי ממש פיתרון לזה עם הקירור..אני בדרך כלל חורש עם האימיול מה אני אמור לעשות בשביל לקרר אותו מקסימום פעם ב5 ימים ללא שיעבד מידע? [זה קרה לי בעבר] ויש לי intel pentium 4 ???

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by THE_COMMANDER,

שמתי לב שבלוח שלי (intel 850GB) אין ג'אמפרים זאת אומרת שאני לא יכול לעשות אוברקלוקינג???? ???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Lex,

שלום לכולם ! כמו שצינתי בכותרת , אין לי אפשרות בביוס להעלות את ה - MHZ יש לי לוח של אסוס ... ניסיתי לבדוק את הדגם שלו ב אוורסט אבל זה כותה "לא ידוע" . מישהו יכול לעזור לי ??? ועוד שאלה , : חייב לעשות OC דרך הביוס? אפשר אולי דרך חלונות?? תודה לכל העוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  21. אני מעוניין לעשות OC קטן לP4 1.5GHZ שלי אבל עם הלוח הזה אני לא מצליח! עשיתי עידכון לביוס ועדיין אין לי אפשרות.. וחבל שלא לנצל טמפ' טובות של המחשב לי.. (35 מנוחה, 42 מאמץ.. כנל לוח אם) תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by elad the master,

מה אני צריך לעשות? :'(

23. Started by shirNoshe,

לא ידעתי עד שניסיתי.גם לאחר התקנת RIVA אין אפשרות.הוא לא נותן.(ASUS/6150) ניסיתי גם בלוח של GB עם כרטיס מובנה ואי אפשר.

24. Started by sticKMaN,

ערב טוב, אתמול המחשב שלי חזר מהמעבדה עם חומרה חדשה, אני מעוניין לבצע OC אבל אין לי את האפשרות לעלות את הFSB הינה תמונות מהBIOS: http://img13.imageshack.us/i/dsc00499jw.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00496cj.jpg/ http://img809.imageshack.us/i/dsc00497y.jpg/ http://img819.imageshack.us/i/dsc00498n.jpg/ מפרט: AMD Sempron 140 - AMD Athlon Dual-Core 4400e (פתחתי ליבה נוספת למעבד) Gigabyte M68MT-D3 (Rev 2.3) 2GB Ram Kingston DDR3 GeForce 9500GT ניסיתי כבר לעשות עדכון ביוס, לא עובד. עצות...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חקרתי ושידרגתי את הביוס שלי במשך שעות, יש לי את כל האפשרויות שאני צריך כמו תזמוני זיכרונות והכל, אבל אין לי אפשרות לשנות את המחלק, מדובר בלוח Gigabyte P35-DS3, מישהו יודע איפה הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.