עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. והאם אפשר למרוח גם על הליבה? יש לי חבר שפתח כרטיס מסך בשביל להחליף קרור ונשרף לו הכרטיס אני מנסה להבין איפה הוא טעה ומה יכולים להיות הגורמים לכך למישהו יש רעיון

• 11 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by dz,

יש לי לוח אם epox 8rda3 האם הוא טוב לעשיית אוברקלוק? ואם הוא טוב אז עד כמה הוא טוב? ???

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  3. יש לי בחדר 3 מחשבים , 2 סגורים כרגע והשלישי בעל קירור של TT ORB למעבד וספק כח פשוט... משגע אותי שאני שומע את הרעש של המאוורר מסתובב.... השאלה שלי היא כזאת , האם במחירים סבירים יש פתרונות ממש ממש שקטים לקירור מחשב (חוץ מלהוציא אותו מהחדר.. חחח...)

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  4. היי במעבד שלי יש מכפלה פתוחה. אז מה עדיף, תאכלס מבחינת רוחב פס של זכרון, זה לא ממש משנה לי FSB גבוה יותר. אבל מבחינת מהירות מעבד נטו אני מדבר. יותר מכפלה או יותר FSB לדוגמא מכפלה של 10.5 על 400 FSB או 10 על 420 FSB ושמתי לב שאני די "תקוע" בOC כשמכפלה על 10.5 (11 דורש מתח אדיר!!) ובכלל שמכפלות גבוהות דורשות הרבה מתח מבחינת VCORE לעומת זאת FSB גבוהה יותר אומר לעלות מתח יותר לN BRIDGE וגם את הVTT (שזה מתח של FSB לפי מה שהבנתי, נכון?!) בקיצור, עבור מעבד ולוח כמו שלי, איזה טקטיקה הייתם ממליצים עבור OC ? העניין הוא שכרגע אני עושה OC שבעיקר מעלה מכפלה - ויש לי מתח VCORE ממש גבוה, ולכן גם המעבד נורא חם!

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by t-macc,

האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292

• 11 תגובות
    • 691 צפיות
  6. האם שווה לשדרג את מה שיש לי עכשיו לsamsung tccc יש לי עכשיו זכרונת kingstone kvr 512mb אם אני שם אותם לבד בלי הmosel יש מצב שאני יגיע לביוצעים טובים יותר בoc וגם נגיד במשחקים?

• 11 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by ^DoggyStyle^,

היום קיבלתי את הפאנל הבא http://www.pch.co.il/docs/pd1588436731.htm של אנרמאקס.. חיברתי הכל, כל הכניסות פועלות, יש שליטה על מאווררים והכל על הכיפאק.. חוץ מהמסך LCD... המסך דולק, אבל לא מראה נתונים.. פשוט אור LED כחול... אשמח אם מישהו יעזור ויגיד איך אני מפעיל ת'נתונים על המסך... תודה רבה לעונים....

• 11 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Shane McMahon,

שלום,אני מתלבט בין שני גופי קירור , אחד של AC פריזר 7 פרו,(http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4399) ובין ZALMAN CNPS 7700 Cu (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2595) הפריזר עולה 160 , והזלמן 270. יש לי סוקט 775 פנטיום D 820,אני לא עושה שום אוברקלוק,הסיבה היחידה היא שהמעבד מתחמם מאוד,והמאוורר זז על 900-1100 PRM,רק כאשר הוא מגיע ל-70 מעלות הוא עובד על 4000,וכאשר הוא על 65 הוא ממשיך לעבוד ב-900-1100. מה יותר מומלץ !?

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  9. מפרט המחשב שלי: מעבד: P-4 32GHZ לוח אם: MSI זיכרון: 1GB כ.מסך: NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (128 MB) כפי שצינתי התקנתי Freezer של AC במחשב (מעבד) לאחר שהשתכנעתי בסקירה באתר זה על טיב המוצר אך עדיין יש לי בעיית התחממות, המחשב ניתקע או מאתחל את עצמו לבד. כאשר עובר את ה-60 מע'. אולי צריך להעלות סל"ד? כרגע הוא כמעט על 3000RPM NV GUAHO.

• 11 תגובות
    • 697 צפיות
  10. מעבד: AMD PHENOM II X4 940BE לוח: GIGABYE 770-UD3 קירור: xigmatek achilles s1284c המעבד כרגע על 3.6GHZ ועל 42-43 במנוחה בתוך ANTEC 300 שהמאווררים על MEDIUM

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Dumbass,

שלום, כרגע הקירור סטוק של המעבד (במפרט) מרעיש לי, כמו גם הקירור של הצ'יפסט והמאוורר של המארז |: אני מחשב קירור למעבד שיקרר קצת יותר טוב מהסטוק (לא מתוכנן OC, ואם כן לא משהו שדורש קירור במיוחד בשביל זה), חשוב לי שהקירור יהיה שקט. חשבתי על הARCTIC COOLING Freezer 64 Pro שנראה לי קירור מצויין, אבל אני צריך דעות מבעלים שלו על רמת הרעש והקירור. בנוסף, אני מחפש קירור לצ'יפסט (פאסיבי), חשבתי על הZALMAN NORTHBRIDGE COOLER ZM-NB47J, שאותו אני אקצר כדי שלא יתנגש עם הכ"מ. ודבר אחרון, שני מאווררי 120מ"מ טובים יחסית שיהיו שקטים, יש המלצות או דעות לשיפור הרכיבים האחרים? תודה (:

• 11 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by gammi,

היי, אז ככה, יש לי בעיה קטנה. אתמול בלילה מתתי משיעמום והתחלתי לקרוא כמעט את כל המאמרים/ביקורות/מדריכים שיש באתר ;D ובמקרה ראיתי את המדריך שמסביר איך להוציא את המאוורר מספק כוח ישן ולהשתמש בו... קיצר, נזכרתי שיש לי מארז עתיק עם ספק בן מיליון שנה (יותר נכון בן 3 חודשים) שאין לי מה לעשות אותו, אז פירקתי את האימא שלו היום והוצאתי את המאוורר שלו. הבעיה שלי עכשיו היא איך לחבר אותו ??? אני רוצה לחבר אותו ישירות לספק כוח (שיש לי עכשיו במחשב), אז אין בעיה לחבר את המאוורר לפלאג כזה של 4 פינים, שטויות. אבל איך עכשיו אני מחבר אותו לספק? הפלאג של ה-4 פינים שיש לי מהספק הישן הוא נקבה, אבל אני צריך חיבור זכר כדי להתחבר לספק כוח במחשב שלי. מה עושים??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by asafsee,

הי חבר'ה.. אז ככה לעניין יש לי מעבד 2.8 שיושב על לוח אם ASUS עם קירור אינטל מקורי. קיבלתי את המחשב לאחרונה ממישהו שלא עבד איתו הרבה...כלומר המחשב יחסית חדש הבעיה שלי היא כזאת ניקיתי הכל מרחתי יפה סיליקון בין הHEATASINK למעבד ובפעולת מעבד 0!! הטמפ היא בערך 37-38!! זה יחסית הרבה למה שאני מכיר יש לי בנוסף מחשב 2.4 על לוח אינטל עם קירור ZALMAN 9000A , המאורר עובד בסלד יחסית נמוך 2600 והטמפ נשמרת שם על 31 תכלס הטמפי של 47 לא כזאת מטורפת אבל בכל זה....זה מתחיל להיות גבוה מדי.. הגוף קירור המקורי של אינטל למחשב 2.8 רובו כסף ויש לו ליבת נחושת באמצע...ככה שגם השטח מגע עם המעבד הוא משהו כמו 60 אחוז!!! לעומת רוב ה HEATSINKים שבדרך כלל מגיעים עם ריבוע למטה לשטח מגע אז מה אומרים??? תוד…

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  14. אנשים קיבלתי מעבד דותן 2 גיגה הרץ מעבד בן זונה לפי מה שהבנתי וחשבתי להביא לו לוח ולחבר אותו לקרור גז שלי חח כמה יעלה לי לוח למעבד הזה ואיפה אני יכול למצוא לוח טוב גם 6800 אולטרה שלי וליזכרונות וכו וכו??

• 11 תגובות
    • 639 צפיות
  15. מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by HellBoY,

מה אתם אומרים ?ככה זה האורור הנכון למארז שלי? http://img168.echo.cx/my.php?image=149215021495151314891513150014.jpg

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by qpalzm,

איזה גוף קירור עדיף מהשניים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2022 ^ קירור אקטיבי, מקרר גם את הגשר הדרומי, עשוי ממתכת לא ידועה. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=3014 ^ קירור פסיבי, עשוי מאלומיניום. תודה

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אני חושב לקנות אותו אבל על הכרטיס שלי יש ראמ סינקס , כי זה כרטיס של הרקולס שמגיע גם עם קירור לזכרונות (לא שזה מקרר את הכרטיס כל כך). האם אני יצטרך להוריד את הראמ סינקס ברגע שאני ירצה להרכיב את הVGA Silencer, על הדרך אם למישהו יש המלצות או השמצות כפלי הקירור שיגיד לי. ואם יש המלצות לקירורים אחרים זה גם יהיה אחלה. תודה!

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  19. חשבתי לקנות את ה Thermaltake 2U Liquid Tank - AquaBay http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0032AquaBayM1/cl-w0032.htm האם זה ייפגע לי בביצועים בצורה כלשהי? (יש לי צנרת של 8/10 ומשאבה טבולה של 700L/H) והמערכת עצמה היאKAILON SILENCER PASSIVE

• 11 תגובות
    • 509 צפיות
  20. הוא מטריף אותי !!! כמו טרקטור מנייטורי שפועל לי באוזן !!! החלפתי ללוח חדש וכנראה המואארר של הצ'יפ לא משו ... הוצאתי אותו שיחקתי קצת נתיתי לו איזה טיפת שימון (למרות שהמחשב חדש) לא עוזר אפשר לנתק אותו או שלא בריא ? נ.ב גם על 100 אחוז וגם על 50 אחוז עושה רעש

• 11 תגובות
    • 810 צפיות
  21. זה המפרט P35E Abit IP35-E ATX450PNR FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC ¤ samsung 2253bw ¤ F2-6400CL4D-2GBPK G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK ¤ NX88T512HP Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Overclocked Retail ¤ OC I'm Instested in CPU Overclockin ¤ Q6600TBU Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Schyte katana3 .just bought it now.¤ SAGITTA223CM Raidmax Sagitta II Black 2x120MM ALL LED 23CM Side Fan NO PSU ¤ S203B Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 ¤ WD3200AAKS Western Digital 320Gb 16MB AAKS ¤ עכשיו אני על 3ghz q6600 . מעלות : 34MIN 58MAX אני יכול להמשיך ולהעלות את ה OC ? במידה והספק לא…

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Oranili,

אוקי עשיתי קצר סדר במארז.. אז ככה: לקחתי את כל החוטים של הספק כוח גילגלתי אותם עם היד עד שהיו צמודים אחד לשני כולם !! וסגרתי עם 3 אזיקונים ! והכנסתי לתא של ההארד דיסקים. עכשיו המארז פתוח ויש זרימת אוויר נכונה ... עכשיו השאלה שלי אם עשיתי נכון ? עם הגלגול ? זה לא יכול לגרום לנזק נכון ? תודה

• 11 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by iliam,

שלום יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך EVGA 7600GS ורציתי לדעת : 1.האם טמפרטורה של הכ.מסך במנוחה 61-63 מעלות ובזמן מאמץ במשחקים 75-78 מעלות זה מצב נורמאלי ? 2. היכן אני יכול להוריד את DIRECTX 9 האחרון ? בתודה מראש לכל העונים

• 11 תגובות
    • 565 צפיות
  24. Started by אוריפ,

הרגע התקנתי את הPCPROBE של ASUS. הוא מציג שם שהטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 48 מעלות! לעומת זאת, בAIDA32 כתוב שהטמפרטורה היא "רק" 40 מעלת... מה נכון? איך אני יכול לדעת?

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  25. האם המשתמש הממוצע באמת זקוק לקירור נוסף של המארז או של המעבד?? האם זה הכרחי באמת או שזו סתם המצאה? למשתמש הממוצע לא לאוברקלוקר ?

• 11 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.