אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
לקוח מפה: http://gurucomp.org/forum/viewtopic....5&p=2545#p2545 דגם המעבד: Intel Pentium DualCore E5200 דגם לוח-אם: Asus X48 Rampage Formula דגם זכרונות: TwinMos PC5300 DDR2 (או משהו כזה) תדר מעבד : 2.5 @ 3.56 תדר FSB : 285 תדר זכרונות : 667MHZ מתח מעבד : 1.208 מתח זכרונות : 2.20 מכפלה: 12.5 כל התהליך בוצע בלי החלפה של גוף קירור או החלפה של משחה טרמית , רק גוף קירור של intel ואיזה תוצאות ! . עשיתי OC של 43% , ולדעתי המעלות טובות תחליטו אתם ! והנה כמה תמונות מהתהליך (לא מכל התהליך רק בשלבי הבדיקה ומהCPU-Z ) זה תמונה מCPU-Z אחרי הOC : זה המעלות במנוחה : זה המעלות של המעבד בבדיקת מאמץ בOCCT אחרי 41 דקות : הנה תמונה של חוצץ הOC בEverest : יש פוטינ…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי יש כרטיס מסך 8800 GT ,שמתי לב שהטמפרטורה שלו במנוחה היא בערך 77 מעלות,עכשיו אני מתכנן OC למעבד -האם החום הנוסף עלול להביא את הכרטיס לטמפרטורות מסוכנות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור שקט לסוקט 478(למחשב של אחי) אם אפשר לתת גם לינק לביקורות תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה בסדר ששמתי את המחשב נייד שלי מעל מאוורר ענק כדי שיקרר אותו? הטמפ' ירדו ב20 בממוצע אבל זה בסדר ולא יכול לגרום לבעיות במחשב? חשבתי אולי המאורר יכניס לתוך הנייד את החום ולא יתן לו לצאת החוצה כי הרי הנייד מעליו יש משהו בזה?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן. אני קונה בקרוב מחשב משרדי ורציתי לדעת אם הקירור הנ"ל שווה משהו . המעבד יהיה AMD Athlon 5000 AM2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=6451 (אני קונה בפנדה) בתוספת של עוד 40 שקלים אני יכול לקנות משהו של AC. יש שינוי מהותי בין השניים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה שמוזר זה שפריים רץ בלי שום בעיות, מצד שני SUPERPI נופל אחרי דקה, וגם אתרים נסגרים עם הודעת שגיאה, בפריים עשיתי בדיקת מעבד ופחות זכרון... אבל הזכרון הזה מסוגל לרוץ במעל 1000MHZ בלוח ג'יגה בייט פשוט שיש לי.... תנסו לעזור צירפתי שתי תמונות, העלתי את המתח של המעבד קצת, יש שם עוד המון מתחים, אין לי מושג מה כל אחד עושה ומה יתן משהו ומה לא... כרגע אני עם GeiL Black Dragon ב 840MHZ בתזמונים המקוריים שלהם, ה GSKILL שלי לא מוכנים לעלות לווינדוס בכלל בתדר הזה משום מה... עריכה, הרצתי PRIME לזכרון והמחשב קרס ברגע, ניסיתי להרים מתח לזכרון ולא עוזר כלום... אני מוריד MEMTEST וינסה לשחק עם המיקום של הזכרונות והתזמונים, יכול להיות שמעבר לתזמונים הבסיסים 5-5-5-18, הלוח מוריד מאיזה …
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נמאס לי מהקירור מים המעפן שלי ( BIG WATER 745 ) המעבד על 1.45V מגיע לאיזה 70 מעלות במאמץ... או שמשהו דפוק בקירור מים הזה או שהמעבד הזה תנור... מה הקירור אוויר הכי מומלץ ? עריכה, אמרתי 70 ? ;D ;D ;D ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכרתי את המחשב הקודם שלי (כולו חוץ מהמעבד) ואני קונה הכל חדש... אלו החלקים הרלבנטים שאני קונה: OCZ VENDETTA 2 OCZ REAPER 1066 LANPARTY DK X48-T2RS שני 4850 PCP&C 610W CM 690 Scythe ULTRA KAZE 120x38mm 2000RPM - ימוקם מעל המעבד (מעל לפליטת אויר של ה-OCZ VENDETTA 2) ככה תראה הסיקרולציה שלי: אז? מה אתם אומרים? לאן אני יגיע איתו? ועוד שאלה... שאני שם את באס הזיכרונות גבוה יותר מהבאס של המעבד, זה תורם במשהו? ממש ממש תודה רבה לכל העונים!!! נ.ב - לא לדאוג שהחלקים יגיעו אני יעדכן...
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אתמול קיבלתי את המעבדE5200 אז הגעתי איתו ל3.3יציב במתח של זכרונות 1.9 ושל מעבד1.150 יציב למשך שעה . עכשיו ברגע שהעלתיאת המהירות ל3.4 פתאום התחילו להיות בעיות מתח הזכרונות עלהל1.94 ומתח המעבד ל1.18 וזה מסרב לעשות בדיקה לשעה הנה תמונה :
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע קניתי מחשב חדש : Gigabyte ep45 ds4 q6600 corsair 4096 2*2g 800MHZ thermaltake 550W מארז thermaltake armor mx+ ati hd4870 512mb הטמפרטורה של המעבד היא טובה ביותר בין 30 ל39 מעלות במנוחה עם או בלי OC ל3.0 אבל נראה לי שהטמפרטורה של הלוח קצת חמה. היא בדרך כלל בין 46-48 אני לא מבין למה כי בתוך המארז בכלל לא חם. בדקתי בביוס בEVEREST ובספיד פן. יכול להיות שאני טועה ? צירפתי תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני יודע שבלוחות של GIGABYTE ניתן לגלות אפשרויות חבויות ע"י לחיצה על קונטרול וF1.האם יש דבר כזה גם בלוחות של אסוס?.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש ברשותי את הקייס הזה - THERMALTAKE ARMOUR MX+ http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorPlusMx/vh8000bws.asp לוח אם הזה - XFX 780I http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/7series/780.aspx השאלה שלי היא האם יש דרך איכשהו לשלוט על כל המאווררים ובייחוד על המאוורר צד 23CM? המחבר שמגיע הוא עם מתאם 4 פינים רגיל כמו החיבור חשמל בצורבים וכדומה. בלוח אם יש חוץ מחיבור מאוורר CPU ו-SYSTEM עוד 4 חיבורי מאווררי AUX. האם ישנו מתאם שיכול להתאים ביניהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות יש לי לוח של Asus M2N-E הטמפ' שלו 35 מעלות זכרונות: של KINGSTON 2G dd2 800 מקבלים מתח של 1.8 מעבד: amd athlon 64 *2 5600+ am2 מקבל 1.4v טמפ' 45 מעלות יש לי קרור רגיל למעבד אבל כל המארז מאווור היטב עם 7 מאווררים. אילו הגדרות עליי לשנות בלוח ועם אלו תוכנות עליי לבדוק יציבות . תודה לכל העוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל איזה עדיף מבין אלו: 1. http://www.skypc.co.il/pl_product~AC-FREEZER-7-PRO~18~0.htm 2. http://www.skypc.co.il/pl_product~LXM-8200~18~0.htm אממ כמובן שחשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב...אבל גם חשוב לי שקט, אני לא רוצה שקט טוטאלי אבל שיהיה שקט מספיק כדי שלא יציק תוך כדי שימוש במחשב. לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שלי זה PENTIUM D 930 ולוח אם INTEL D945PSN - לא אמורה להיות בעיה בחיבור עם החומרה הזו, הכל מתאים, נכון? עריכה: מה לגבי הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=752 ??? אני מוכן לחרוג אם זה ממש שווה את החריגה.[br]פורסם בתאריך: 9.09.2008 בשעה 17:30:13 מישהו??אני חייב תשובה מהר כי אני רוצה ללכת לקנות עכשיו ואני לא יודע מה לקנות.................
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חייבים להתקין עליו מאורר כדי שהוא יקרר כמו שצריך? כי לא הגיע איתו אחד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Fusion V2.0 (נקרא גם Fusion 430) ובתוכו לוח אם Gigabyte MA-78GM-S2H, ועליו AMD Athlon X2 5200 45w. המארז עצמו מגיע עם שני מאווררים 120 מ"מ שמוציאים אוויר, וכרגע מחובר רק קירור הסטוק של המעבד. לNB יש רק צלעות קירור נמוכות שהגיעו עם הלוח. הבעיה: בעת ניגון סרטי HD המעבד מגיע למשהו כמו 60 מעלות, וה Northbridge מגיע לאזור 100 מעלות צלזיוס. מקריאה בהרבה אתרי םבאינטרנט עולה כי כנראה זו לא באמת הטמפ' של ה NB, אבל לצורך הענין הוא מתחמם במשהו כמו 15-18 מעלות בעת מאמץ. אני רוצה להתאים למעבד ול NB קירור, אבל מאד מוגבל במקום. הם יושבים ממש צמוד אחד לשני, ויש לי גם מגבלת גובה בגלל המארז. אם למשל אני ממקם Mini Ninja, המארז נסגר על המ"מ, ואני לא חושב שאני אוכל להכניס עוד…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם ...לפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך חדש twintech 9600 GT הבעיה היא שכל כמה דקות פתאום בלי סיבה (גם במצב מנוחה) המאורר של הכרטיס מתחיל להסתובב ב- 100% ועושה רעש נורא נסיתי בכל דרך אפשרית לשלוט בזה אך ללא הצלחה (rivatune ,EVGA Precision) לאחר קריאה בפורם פה הבנתי שם המאורר מחובר לכרטיס ע"י 2 חוטים בלבד אז אי אפשר לשלוט בזה...ולצערי המצב אצלי הוא כזה. האם זה נכון ....האם אין לי שום דרך לשלוט על המאורר של הכרטיס מסך ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חשוב לי שיקרר כמה שיותר טוב ויחד אם זה שיהיה שקט(כמה שיותר..) אחשו הבנתי שהנתונים שהחברות רושמות לגבי הרעש של המאווררים הוא לא אמין...נכון?? גודל המאוורר רצוי 120mm או 140mm בכל מיקרה איזה מאוורר אתם ממליצים לי??(120mm , 140mm) בבקה עזרו לי...
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי מאוורר s-flex 120mm עכשיו רציתי לדעת בעיקרון איך אני מחבר אותו... יש לו כבל חשמל אז לאן מחברים אותו והאם צריך להגדיר אותו איפשהו או שהוא מוגדר לבד... ושאלה נוספת.. אם אין מקום במחשב להלביש אותו האם הוא יכול להיות תלוי? או שזו בעיה..?
-
- 14 תגובות
- 935 צפיות
-
-
רכשתי אתמול את BT אחלה של דבר,רק שהמאוורר האחורי שלי שבק חיים, אני רוצה לקנות עוד שני מאוררים,אחד מאחורה,ואחד לחבר עם אזיקון לכרטיס מסך. הצעות? יש שני מאוררים של 120,הקדמי מכניס אוויר,האחורי מוציא אוויר.
-
- 52 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. טוב לפני כמה ימים עשיתי קירור חדש לכרטיס שלי,חשבתי שהוא נהרס כי הוא לא עבד לי,אבל הצלחתי לסדר את הבעיה אחרי שעליתי עליה. הכרטיס עובד עכשיו מצויין ודרך אגב ביטלתי את ההזמנה של הכרטיס המסך החדש שהזמנתי, אבלל משום מה השיפור היחידי בטמפרטורה בכרטיס מסך היא 3 מעלות פחות ממה שהיה,לפני הקירור שעשיתי הטמפרטורה הייתה 65, וכרגע היא על 62 במנוחה. הדבר העוד יותר מוזר הוא תגידו לי אפילו אם זה עדיף, הטמפרטורה של הלוח אם שלי ירדה ב-14 מעלות,הטמפרטורה לפניכן הייתה 49 וכרגע היא על-35 במנוחה. איך הדבר הגיוני המאוורר ששמתי על הקירור מעיף אוויר על הכרטיס? הנה תמונות של לפני ואחרי הטמפרטורות וגם תמונות של לפני ואחרי הקירור הישן והחדש שאני הכנתי. דרך אגב השארתי גם את המאוורר …
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני פחות משנה רכשתי מאורר כזה מבית AC: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13593 מה שקרה שלפני שבועים קלטתי שהגומי התנתק מ 2 פינות, כלומר כרגע הוא תפוס רק על 2 צדדים. ממה שאני זוכר, אני לא הראשון שפורום שזה קורה לו. מישהו יודע אם האחריות מכסה על זה? אם זה משנה, רכשתי מ KSP ( יימח שמם ). עכשיו גם המאוררים שהגיעו עם המחשב הגיע סופם, הם דורשים שימון יותר מדי פעמים ( המחשב נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים, אולי יותר \: ), והגיע הזמן לקנות אחרים. אז כאמור אני צריך 3 מאוררים של 80 מ"מ, התקציב הוא 100 ש"ח לשלושת המאוררים. רצוי שיהיו שקטים, פחות חשובה לי כמות האויר שהם דוחפים ( במילא המחשב חם, המארז דפוק, וזה לא ישנה הרבה ). …
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצערי רכשתי תמארז הנ"ל, עכשיו אני רוצה להגיע לרמה גבוהה יותר של שקט כאשר אני רוצה להוציא את שני המאווררים המקוריים של המארז. איזה מאוורים אני צריך לקנות? תודה מראש!!
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-