עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by GZA3,

אני רוצה לעשות לשלוש מעבדים שברשותי: AMD סמפטרון 2500+ 1800+ אטאלון 3200+ 64BIT 939 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by MalaMadre,

אין לי מושג איך עושים אשמח לעזרה, וכמה אני ירגיש שינוי בביצועים? נ"ב אני משתמש במחשב רק לצורכי אינטרנט ומשרד.

3. Started by EgoManiac,

אנשים איך עושים OC למעבד יש איזו תוכנה או משהו כמו RivaTuner לכרטיסי מסך יש תוכנה כזאת גם לOC למעבדים? ואם כן איך קוראים לה ואם תביאו לי קישור אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. איך עושים oc למעבד לא הבנתי ת'מדריכים של האתר מישהו יכול לעזור ????!!! בבקשה!!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by tmp2,

שלום , יש לי Intel Pentium 4 3.00GHz ואני רוצה לתת לו בוסט קטן ולעשות לו OC. אבל אני לא יודע איך. אם מישו יוכל להגיד לי אני ישמח מאוד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by DJ-NitzXp,

איך אני עושה OC ללוח אם של ABIT-NF7 עם מעבד AMD ATLON XP 2100 זיכרון קצת חלש אבל GEIL 256 400 COLING ALOMINUM אז איך אני עושה OC לא גבוע אבל בסדר ?????? ישמח מאוד אם תעזרו לי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by DOR_2911,

יש לי AMD 3000 64 ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק ל2500~2700 מה הדרך הכי מומלצת ?, כמה לעלות כל פעם?, כל כמה זמן לעלות?, ואיך לבדוק עם המעבד יציב? תודה מראש נ.ב הטמפ' לא ממש בעיה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by חשיש,

או קי אז הבנתי שoc זה בעצמם המרה שהיא מגדילה את המיהירות של הghz עכשיו איך עושים את זה בכלל (עם תוכנה) אם יש לכם מדריך אז בבקשה תשלחו :

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by dol222,

סליחה על הבורות אבל איך עושים OC למחשב? ולאיזה רכיבים הכי כדאי לעשות? המחשב שלי כזה: Q6600+BT VX P35 DS3L G.SKILL 4GB CL5 8800GT PALIT SONIC

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by alon06100,

יש איזה מדריך שמראה איך עושים OC? זו פעולה שכדי לעשות אותה אני צריך לפתוח את המחשב ולטכנת אותו או שזה יותר פשוט ועושים את זה דרך הWINDOWS

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gambit_elaad,

למרות שאני לא צריך!!!

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by Dan4,

תסבירו לי בשלבים,כי אין לי מושג

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by Dr-XP,

OverClock ל P3 667 האם זה כדאי? איך לעשות? והאם צריך מאוורר? :ylsuper:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by andrey12341,

אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?

16. משהו יודע על מה אני מדבר? זה ששמים בשביל שכולם יהיו ביחד כזה

• 13 תגובות
    • 866 צפיות
  17. Started by rony1880,

היי אני רוצה לעשות אובר קלוקינג למעבד שלי, יש מיפרט בצד, אשמח לעזרה. בתודה רוני

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני לא מכיר את האופן שבו אני אמור לעשות אובר קלוק ללוח הזה אבל ממה שאני זוכר אני אמור להעלות איכשהו את ה-FSB או את המכפלה שלו אבל התפריט של הלוח הזה מסורבל לי מידי עם כל מיני שמות מפוצצים שרק מסבכים. אם מישהו מכיר את הלוח הזה אשמח לעזרה! מערכת: Asus P6T Deluxe V2 Intel Core i7 920 @ 2.67Ghz OCZ XTC Platinum DDR3-1066

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by alexrta,

יש לי כרטיס מסך RIVA TNT 2 32MB ורציתי לדעת איך אפשר לעשות לו אוברקלוק? והאם זה מסוכן? והאם זה ישפר את הביצועים?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  20. Started by idos100,

כולם אמרו לי שיש פה מדריכים איך עושים אובר קלוק למעבד אבל אני פשוט לא מצאתי מדריך כזה.(שהמדריך יכלול את כל התדרים שמדברים עליהם)

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  21. Started by natan805,

שמעתי שאחד עשה בכרטי מסך אוברקלוק שזה מאיץ השאלה היא איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Scorp!on,

קראתי כבר 200 פעם מדריכים אבל זה נראה לי מסובך מידי. אין לי מושג כמה מתח לתת ואיך להגיע לכל פונקציה בביוס. התהליך גם תלויי באיזה לוח אם מדובר וכמה מתח כבר יש במעבד. אני כבר הרבה זמן רוצה להמהיר את המחשב ל-3GHZ לא הרבה אני יודע אבל איך לעזזל אני עושה את זה ??? מה שמוזר זה שבבדיקה ב-cpuz רשום לי ב-core voltage: 1.296 וזה לא נראה לי הגיוני שזה ככה בסטוק. המחשב בחיים לא עבר אוברקלוק והטמ'פ שלי במחשב מצויינות. הלוח אם שיש לי הוא ASUS MAXIMUS FORMULA ניסיתי לראות סרטונים ב-youtube איך עושה המהרה ל-3ghz ושניסיתי לשנות תאפשרויות בביוס לא מצאתי אותם בכלל. נראה לי שהביוס שלי מסובך מידי אני חייב עזרה בשלבים לאט לאט כי אני לא יבין. תודה למי שעוזר והשמח עם זה יהיה מאנשים מבינים (מנהל …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אז ככה, היישר מה ASUS STRIKER EXTREME נחתתי בעולמה של INTEL עם צ'יפסט 965 ולוח ABIT AB9, ולמרות שיש בלוח הזה סה"כ 3 אפשרויות OC (שורות ששולטות על ה OC) רציתי לפני שאני מתחיל להקדים תרופה למכה. אז זה הBIOS, מה להעלות אחרי מה, ומה הVOLTAGE המומלץ . . . המפרט החדש הוא E4300 ABIT AB9 + קירור מקורי של אינטל זיכרון KINGSTON 667 כרגע, עד שיגיע מחו"ל ה CORSAIR DOMINATOR 8500 1066

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by ZXY1,

שלום היה לי מחשב ישן שלא היה אכפת לי להתעלעל בו, מחשב פינטיום 133MHS אז שיחקתי אם הג'מפרים והצלחתי להגיע ל - 188MHS אז עכשיו יש לי מחשב חדש עם מעבד אינטל 2666MHS ולוח ASUS P4S8X-X אז רציתי לדעת איך עושים אוברקלוק במחשב חדש (שמעתי שמשהו דרך הביוס) או שדרך הג'מפרים כמו במחשב ישן? ומה אתם אומרים על הלוח הזה או טוב לאוברקלוק? ולאיזה מהירות הוא יכול להגיע? וגם אם המהירות גם באמת משפיע על הכוח של המחשב? או שזה רק "קוסמטי" בשביל הרגשה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  25. אוקי אז ככה קיבלתי תמחשב שלי רק ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק. אני אגיד מה הרכיבים החשובים לאובר קלוק. Intel E2180 Gigabyte GA-P35-DS3L OCZ Platinium 800Mhz DDR2 CL4 1024MBX2 ARCTIC Cooling Freezer 7 Pro אז ככה אני לא יודע איך לעשות אובר קלוק בכלל אני יודע לעשות בתאכלס אבל אני בטוח שלא כל כך טוב... פשוט מעלה את הFREQUENCY בביוס וזהו... לא הבני מה הקטע של מתחים וזה , כמה שפחות מתח כך המעבד יתחמם פחות. איפה יש את זה. מה אני צריך לשנות לפני האובר קלוק. ואני מדבר על האובר קלוק של החלקים שלי. אני רוצה להגיע ל 3GHZ לפחות... מישהו יכול לתת תמונות בקשה או משהו להמחיש?

• 13 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.