אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הנה תגובה שנתן לי SUBX ולא הבנתי איך לעשות "אני שם לב שהזכרון שלך על תזמונים 2.5-5-5-9 , עד כמה שידוע לי אין אף צ'יפ שצריך כאלו תזמונים גבוהים ,אתה סתם מאבד ביצועים -> תוריד ל2.5-4-4-8 ה"סטיק הלבן" הזה נקרא משחה טרמית. הלוח שלך מוגדר למחלק 2:3 , זה לא נותן לך שום תוספת בביצועים , תוריד ל1:1 , כך לא תאבד עדיין ביצועים ותהיה בטוח שהזכרון לא יגביל אותך." עכשיו,בביוס אני יודע שיש אפשרות לשנות תיזמונים אבל אז זה הולך בכמו רשימה ראו דוגמא 2.5 2 1 2 איך אני צריך לשנות תעשו כדוגמת הרשימה בבקשה. ואיך מגדירים את המחלקים בלוח?
-
- 7 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איך בדיוק המתח משפי מה הוא בדיוק עושה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשרכשתי אותו הייתי בטוח שהוא שקט במהירות נמוכה אך הסתבר לי שהוא רועש, רועש מאד אפשר להשתיק את היצור הזה? איך הוא על פסיבי? אני משתגע מהדבר הזה
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מעבד QX6700 עם מאורר סטנדרטי של INTEL שמגיע עם המעבד ולוח של ASUS P5B-E וע"י הלוח הורדתי את מהירות מאורר מ - 3000 סבובים ל - 1000 שגרם למחשב לעבוד בשקט יותר אבל המחשב די מרעיש עדין כיצד ניתן להשקיט את המארז שהמחשב יעבוד יותר בשקט יש לציין שהמחשב עובד כל הזמן וגם בלילה וז שומעים אותו חזק יותר תודה
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
איך משתמשים ב PRIME 95 ?? ? כאילו מה עושים בהתחלה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לשאול, כיצד ניתן להשתמש בתוכנה הזו של Over Drive על ההגדרות הכי מומלצות? ב-Auto Clock אני לא יכול ללחוץ על Start ככה שאין לי אפשרות להחל את ההגדרות. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה... איך אני משתמש בה ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אובר קלוק למעבד שלי (3800*2) והלוח הוא M2N SLI DELUXE ואני לא יודע איך משתמשים בפונקציה הזאת.. יש מישהו שיכול להסביר לי פה?
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה, ופתחתי את הזיפ, ושעות ניסיתי להבין איך מפעילים, קראתי את ה readme, זה גם לא עזר.. אני פותח את התוכנה.., אחרי המקבץ שאלות שלו הוא מנסה להתחבר לאיפהשהו, ולא מצליח, סגרתי את הפיירוואל, ניסיתי.. - גם לא עזר, זה לא הצליח להתחבר.., בreadme רשום שאם יש רשת או משהו כזה, צריך לרשום את הפרטים של המחשב, או לא יודע מה רוצים ממני.., אבל יש לי רשת, אח שלי הוא המחשב הראשי.., הADSL מחובר לאח שלי בכרטיס רשת אחד, ובכרטיס רשת שני שלו, הוא מחובר עלי בכבל רשת.., אנחנו לא משתמשים ברוטר.., אז איך משתמשים בתוכנה הזאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה?, תודה..
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכ.מסך שלי ואין לי מושג איך להשתמש בתוכנה 3DMARK06. אם מישהו יכול לתת לי קישור למדריך או להסביר לי אני אשמח... תודה...!
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה ואני לא יודע מה עושים איתה אם מישהו יכול להסביר בקצרה אני אודה מאוד...
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בגלל שיש לי את ההיטסינק הזה שהוא מעולה אבל מתאים ל AMD ופנטיום 3, חשבתי אולי ניתן לעשות איזושהי התאמה או "קומבינה" לגרום לו לשבת על הפנטיום 4 הלוהט שלי. אפשר? אני זוכר שראיתי את זה אפשהו רק לא מוצא את זה כרגע... מישהו זוכר אפא פירסמו את זה, למישהו יש רעיון מקורי? במקרה הכי גרוע אני אמכור אותו ואקנה AX478, אבל רק כצעד מישני.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך זה בדיוק מתחבר ללוח עם המאוורר של המעבד ושאר המאווררים במארז? מידע נוסף: PST: PWM amplifier integrated on motor circuit 4 pin plug for receiving power and PWM signal from motherboard 4 pin socket for CPU cooler or second fan 3 pin plug to send fan RPM signal to motherboard תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ההמלצה של אינטל לגבי משקל מקסימלי לגוף הקירור שאפשר להניח על מעבדי פנטיום 4 היא 430 גרם. כל פתרונות הקירור המתקדמים פה, שוקלים קרוב לקילו ויוצרים למעשה תליה מאסיבית על המעבד. הלחץ הזה של המשקל האנכי המעוגן בשטח קטן מאוד יכול לגרום ברמת העיקרון נזק למעבד וללוח האם. ובכל זאת, אני רואה מפלצות קירור שכשאני מסתכל עליהן אני יכול לדמיין איך מרכיבים אותן רק על מארז שוכב ולא עומד - והנה אנשים כן מרכיבים אותם. אז איך? מעגנים את זה בעוד נקודה או משהו?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שללום, יש לי מארז Antec High Performance 1080B AMG חדש(!) :smoke: ואני רוצה להוסיף לו שני מאווררים על הדלת, ורציתי לשאול: 1) איפה אפשר לראות "מדריך" על הוספת מאוורר. ;D 2) האם מאוורר הלדים (Antec 80mm LED Fan) זקוק לגריל?! ??? בנוסף אני רוצה להוסיף גם מאוורר 120mm התוכלו להמליץ לי על אחד?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך 7600gt ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק דרך התוכנה הזאת אבל כשאני מוריד אותה זה מראה לי registry ואני לא יודע מה לעשות עם זה .....אין שום מדריך לזה? ניסיתי להשתמש בתוכנה ati tool beta שבאתר והתוכנה אומרת שאני לי כרטיס של ati למרות שהיה כתוב שהיא מתאימה גם לכרטיסי nvidia ........קיצר לא מצליח להפעיל שום תוכנה .........תעזרו לי בבקשה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L חיפשתי בביוס ולא מצאתי בשום מקום איפה נועלים את המכפלה , אשמח לקבל עזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של אסוס מדגם P4S800D אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד וחיפשתי בביוס איך לנעול את התדר של ה PCI/AGP כדי שהם לא יפגעו באוברקלוקינג... לא מצאתי האם מישהו יודע איפה זה נמצא? או איך זה אמור להיקרא?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני צריך לדעת איך אפשר לנעול את המהירות שלהם, כי יש לי בעיות כשאני מנסה להשתמש עם AGP 88mhz.. וזה לא טוב בכל מקרה. אני רק צריך לזיכרון ולמעבד. Asus P4T mobo
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה,מצאתי בלוח שלי את הג'אמפר CLRTCI,זה הג'אמפר שאיתו מנקים ביוס? ועוד דבר,אם זהו הג'אמפר הנכון,זה נראה ככה III (אלה שיש מתחתם קו זה מה שיש עכשיו)אני צריך להזיז את הג'אמפר לצד ימין?ואם כן לכמה זמן?והאם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני חייב לבחור *דחוף* קירור למעבד A64 +3200 Socket 939 שיעבור OC איך נחשב השילוב של Thermalright SLK-948U http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6451&PHPSESSID=1010d35ff73034367fd385687f8bc71b עם מאוורר Vantec Tornado 92mm? חשוב לי שיהיה קירור טוב אבל לא מרעיש זלמן לא בא בחשבון בגלל זמינות תודה
-
- 8 תגובות
- 600 צפיות
-