עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. https://www.tomshardware.com/news/noctua-air-cooler-dissipates-700w-of-power-from-56-core-intel-chip

2. Started by ras81,

שלום יש לי את הWATER LEVEL INDICATOR הבעיה היא שחיברתי אותו למערכת שלי (פסיבית - דומה לזלמן הפסיבית) עם 3 ליטר מים קשה שיהיה חסר מים (: הבעיה היא שהמיכל הנ"ל שחיברתי מתמלא רק חצי ולא עד הסוף, שמתי עוד מים במיכל שלי גם אחרי שחיברתי את הINDICATOR ועדיין ללא שינוי - מתמלא עד החצי. מה אפשר לעשות? יכול להיות שיש לי אוויר במערכת ובגלל זה הכל קורה? אם כן איך מרוקנים אותו?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  3. :jump: ??? הרכבתי את הוולקנו 9 קול מוד על המעבד ונראה לי שלא הרכבתי אותו טוב כי הוא הוריד את הטמפרטורה רק ב 10 מעלות בחבילה הגיעה המאוורר מישחה ומדבקה אני שמתי את המישחה על המישטח שניצמד למעבד ואחר כך הצמדתי למעבד לא הישתמשתי במדבקה {שאני לא יודע למה היא בכלל} האם זה בסדר ככה מרכיבים את זה או שעשיתי כאן איזה טעות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

איך מרכיבים מאוור בפנטיום 2 ?? וכמה מאווררים אני יכול להרכיב שם??

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by FIRE-KID,

שלום .. אני חושב לקנות סלינסר לכרטיס מסך שלי ... איך מרכיבים אותו על הכרטיס שלי?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. קראתי בהודעות של אנשים שיש להם סמארט פאן2 על המעבד עד כמה שידוע לי זה מאורר 80 למארז איך בדיוק הוא מתחבר על המעבד (יש איזה סינק מיוחד לזה?) ובכמה זה יותר טוב מה"ספארק7" או ה7 פלוס (זה סתם לידע כללי כי בכל מקרה הזמנתי כבר את ה7פלוס אפילו שאמרו שהוא פחות מומלץ מה7 אבל הוא יותר יפה :-) )

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by nivster,

בהמשך לפרוייקט שלי, יש לי שאלה... איך משחררים מכפיל של AMD Athlon 1700XP?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הי. אני עומד לקנות מחשב נייד, ובעמודת הקירור יש לי אפשרות לבחור 2 אופציות: 1. משחת הקירור הבסיסית שבאה עם המעבד וכרטיס המסך. 2. משחת קירור עם הכותרת: IC Diamond Thermal Compound - CPU + GPU (Cools better than all Compounds). המשחה האיכותית יותר עולה תוספת של 25 דולר. שווה לשלם את זה? אני לא מתכנן OC או משהו בסגנון הזה. אשמח לעזרה.

9. יש לי מארז ג'נרי והחורים בגריל שיש בו נורא נורא קטנים וחוסמים כניסה נורמלית של אווויר החלטתי להוריד את הגריל ולשים במקומו גריל אחר יותר טוב באתי עם קאטר חור חור מסביב חתכתי , 2 דקות והגריל יצא מסביב נשארו לי כאלה שפריצים קטנים הבעיה היא ש...... גם זה לא יפה וגם זה עושה שריקות שאני מרכיב שם מאורר חזק לשאיבה..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ytoledano,

שלום, בדיוק היום קיבלתי הרבה סוגים של ניר שיוף ממישהו שלא צריך אותם ורובם עדינים מאוד ורציתי לדעת איך אני אשייף את המפזר חום האינטגרלי של הP4C 2.4 שלי. חשבתי על זה שאני אקח חתיכת קלקר ואצמיד את המעבד אל הצד השטוח שלה - הפינים יחזיקו אותו. אז אני אשים את הניר שיוף על משטח שטוח ואעבוד בתנועות עדינות. הניר שיוף הוא מיועד למתכת וממספור 500. תגידו לי מה אתם חושבים שאני צריך לעשות - לשים איזה חומר על הניר (אלכוהול, נפט?) ובאיזה תנועות אני צריך לשייף את המעבד על הניר - בסיבובים או קדימה אחורה וכל פעם להחליף צד? שיגיב רק מי שעשה את זה כי זה לא המקום לניחושים.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Pollik,

כותרת^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  12. אהלן. אני רוצה לעשות אוברקלוק ל- AMD 3000 Venice שלי. הדבר היחיד שמעכב זה שהזכרונות גם עלולים לבצע OC, דבר שאני לא מעוניין בו. הלוח שלי הוא Gigabyte GA-K8NF-9, חיפשתי וחיפשתי ב-BIOS לא מצאתי שם את היחס בין המעבד לזכרונות. מישהו יודע מה היחס בין המעבד 3000 לזכרונות GeIL DDR 400 1 ג'יגה? ובכלל, איפה אמור להיות כתוב היחס שלהם בביוס הספציפי הזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ben060,

יש לי את ההמאורר freezer7 pro הוא עובד על 1300 בערך כתוב על הקופסא שלו שהמקסימום שלו זה 2300 איך משנים את המהירויות שלו?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by ThePinkPanther,

נניח שיש לי מעבד עם מכפלה לא נעולה(athlon xp 1800+ עם T-BERD B לדוגמא) איך משנים לו תמכפלה? זה משהו בביוס?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by idok,

היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. חברים אני צריך את עזרתכם. השאיפה היא ביצועים טובים יותר בשעת משחקים כבדים. אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... עשיתי את בדיקת מעלות בתוכנה ATITOOL והממצאים הם כלהלן: במצב רגיל 67 מעלות ובמצב של מאמץ ע"י בדיקת הארטיפקטים זה התייצב על 86 מעלות. מה עליי לעשות כדי לשפר ביצועים בעת משחקים כבדים? הבנתי שאפשר להעלות את מהירות המאוורר של כרטיס המסך ואז להמהיר את כרטיס המסך, נכון הדבר? אם כן, איך עושים את זה? ואם לא, מה בכל זאת באפשרותי לעשות כדי לשפר את הביצועים, תוך שמירה על יציבות המערכת? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. דרך איזו תוכנה אני יכול לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורר של הכרטיס מסך? אני אשמח לקבל לינקים וסקרינשוט עם הסבר כיצד לעשות זאת. בתודה מראש!

18. Started by segev22,

השאלה בכותרת... יש לי לוח ASUS COMMANDO גרסאת ביוס 1001 :s05:

• 0 תגובות
    • 388 צפיות
  19. שלום יש לי זכרון במהירות 500 של 2*512 והמחשב מזהה לי אותו כ 400 מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יזהה כ 500 ???? יש לי לוח אם של dfi lanparty וזיכרון OCZ EL GOLD DUAL ומעבד OPTERON 170 מהירות מעבד 2000*2.

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by dddddd,

איך משנים מהירות מאוור סטוק של מעבד E6400 הוא כרגע על 1960 איך שמים על מקס? יש לי לוח ABIT AWD9-MAX עם אפשר הסבר מפורט ללוח זה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by predator_008,

יש לי ביוס CMOS זיכרונות DDR400 512*2 תיזונים 2.5-3-3-6-1T אני לא יודע כמה המחלק לא יודע איך בודקים מי שיודע איך לעזור לי???? אני רוצה לשנות את המחלקים שלהם כדי להגיע קצת יותר עם המעבד אם צריך משהו נוסף אני יוסיף תודה מראש. predator_008

• 8 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by stingeR-,

חבר שלי לא סומך על הדעה שלי לאיך לשנות מכפלה אז הוא רוצה גם במילים שלכם , תסבירו לו כמה שיותר מפורט איך לשנות מכפלה(אידיוט מושלם האיש)

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  23. Started by ed1,

ל- 1700+ XP Thoroughbred עם הלוח GA-7VKML ? easy tune 3 לא מאפשרת שינויי מתח, למי יש מערכת כזאת והצליח? (easy tune 4 לא מוכנה לרוץ על הלוח הזה היא לא מיועדת אליו כנראה)

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  24. Started by Esparco,

יש לי intel pemtium 4 1.7ghz I845E socket 478 אין לי שום אופציה בביוס לשנות מתח והוא עומד לי על 1.5 מישהו יכול לומר איך אפשר בכל זאת לשנות את המתח?

• 9 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.