עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yrnkrn,

ספוג הפילטר של ה NZXT HUSH שלי סתום באבק אבל איך אפשר להוציא אותו לניקוי? הוא תקוע מאחורי כבלים בצד הפנימי של קדמת המארז בלי שום אפשרות סבירה לפירוק. יש איזה פטנט?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. קניתי מעבד P4 3G 800M יד שניה. המעבד הגיע עם הרבה שאריות משחה תרמית. התחלתי לנקות עם אלכוהול 70%. הניקוי קשה והמשטח מסרב להבריק. גרדתי שאריות קשות עם קיסם שיניים ותוך כך גם "חיטטתי" בחור השחור שבפינת המעבד. נראה היה לי שאני מסיר שאריות משחה עד שהגעתי לפרינט שעליו מותקן המעבד. עכשיו נראה לי שבעצם פרצתי את חור האיטום של המעבד ומרגע זה הרכיב איננו אטום יותר ולכן הלחות עלולה לחדור אליו ולהרוס אותו במהירות. האם באמת זה מה שקרה? האם בעצם הרסתי את המעבד ואין טעם להרכיבו? זו פעם ראשונה שיוצא לי להתעסק עם מעבד ולא ראיתי אזהרות בנושא החור שבפינה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קניתי מאוורר למעבד ויש לו רצועת LED מסביב למאוורר. רציתי לדעת איך אפשר לנתק את הרצועה והאם זה לא יפגע במאוורר.

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by yoav1000,

איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

בהתחלה היה בעיה עם הכבלים של הIDE אז דחפתי אותם כזה מאחורי הברזלים של הסידירומים ולא רואים אותם והם לא מפריעים לאף אחד אבל מה לאזעזל עושים עם הכבלים של החשמל שכל הזמן מפוזרים לי ואם אני מנסה לקווץ אותם לפינה אחת את כל החיבורים שלא יפריע לזרימת אוויר זה באמת לא מפריע אבל זה מכוער בטירוףףףףףףף!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  6. Started by boom,

הבנתי שכל המאווררים של המחשב ממש מרעישים.. אין אפשרות לעשות אותם מבוקרי מחשב- הרי יש חיישני חום.. TNX

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by wArezm0n,

קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  8. שלום! החלפתי עם חבר לוחות וקיבלתי dfi infinity הוא השתמש במערכת קירור מים- ושם חומר מבודד מהיתעבות. לי אין צורך בזה- כל האיזור של הסוקט שמנוני בגלל זה. מבקש לדעת איך מסירים את החומר... תודה, נדב

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by lipa,

לקראת הוזלת המחירים של מרובעי ליבה ב-22 ביולי , מעניין לדעת איך המעבדים האלה ב-OC , והאם קרור אוויר טוב מספיק ל-OC במעבדים הללו ?

• 7 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by uzana2004,

השאלה שלי היא איך מעבירים את הזכרונות למצב דואל? האם אני יכול בכלל? כמו כן 2 הזכרונות צמודים זה לזה בסלוט 1 וסלוט 2... הנה תמונה: הזכרונות שלי הם 512 ADATA X2

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by uzana2004,

שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by HiTiT,

יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. חוץ מלהחביא אותו

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by thegodx,

אני לא מוצא שום תוכנה בישביל זה..וגם בביוס לא מאצתי..יש רק שינוי תיזמונים רציתי לדעת עם יש תוכנה מיוחדת בישביל זה?

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  16. Started by sh_idan,

אני מודע לכך שזו שאלה של טירון בענייני ה OC (וכזה אני כמו שאתם מבינים), אבל בכל זאת בבקשה תגיבו.. תודה ! המערכת שלי מבוססת לוח אם EPoX ומעבד AMD 64 אם אתם שואלים....

• 15 תגובות
    • 934 צפיות
  17. הגעתי לביוס לא מצאתי כלום. יכל להיות שאין לי אפשות כזאת בכלל (לוח אינטל)?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. Started by razoli,

איך מעלים את הMULTIPLIER בAMD 64 BIT 3500+ ?

• 10 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by iyehuda,

יש לי כרטיס ישן GEFORCE 2 MX 200 64M ולוח GA-7VRXP VER 2.0

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. והאם צריך בכלל כי את הFSB אני לא יכול לעלות אז אולי את המכפלה של המעבד

• 5 תגובות
    • 476 צפיות
  21. Started by yair_gobani,

איך מעלים את המתח למעבד כי בביוס אי אפשר לגעת הוא "נעול"

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  22. Started by NISAN,

שלום יש לי את המפרט הבא: epox ep-8rda3+ amd barton 2500+ mushkin pc 2700 512 הצלחתי לעלות את הבאס ל200 אבל מעבר לזה אין לי אפשרות בביוס. זה הולך בקפיצות של 133\166\200. איך אני יכול לעלות מעבר ל200? אני ראיתי אנשים באינטרנט שהצליחו להגיע עם הלוח הזה לאיזה 250 אז בטוח אפשר. אגב יש לי קירור מים למעבד ולגשר הצפוני אז אין בעית חום. תודה מראש על התגובות. ניסן.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by n857,

איך מעלים מהירות למאווררים שבמארז יש לי את התוכנה SpeedFan אבל אי אפשר לשנות את המהירות איתה האים יש תוכנה כמו RivaTuner שאפשר לכוון את המהירות כי היא מכוונת רק את המאוורר של הכרטיס מסך המאווררים אצלי על 1500rpm

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by SEangel,

הצלחתי להעלות (בביוס) את הFSB ל142 ואת המכפלה ל11.5 ז"א שעכשיו היא רץ בבערך1.54 ג'יגה תוך כדי התעלמות משינוי המכפלה בביוס יכול להיות שהוא נעול (כי הבנתי שAMDים לא נעולים)? נ.ב אין לי קירור מיוחד (אך המארז שלי גדול ומאוורר) והטמפ' עומדת על 54 (לאחר כ40 דקות בפריים 95) 1. עדכנתי בביוס להזהיר ב63 ולכבות ב70, כדאי להנמיך את הטמפ' לשניהם או שזה עדיין בתחום הבטוח? 2. כדאי להוסיף קירור נוסף או שבמצב הנוכחי אין סכנה?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  25. Started by Esparco,

הביוס שלי זה i845e עשיתי אובר קלוק ל 1.95 עובד טוב ויציב עכשיו אני רוצה לעלות יותר מזה והווינדוס נופל איך אני מעלה מתח בביוס הזה אין לי אפשרות כזאת שם

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים