עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 114508534,

אני רוצה להכניס אותם לצינורות

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by dr computer,

הכרטיס שלי 5200 לפני חודש היה 128 מגה ועכשיו ניראה לי ששיניתי את זה בטעות ל-64 מגה. זה הישתנה בגלל התוכנה לכרטיס של לוח אם שלא שלי(בטעות התקנתי כמו מטומטם) או בגלל RIVA TUNER ובכל התוכנות זה רושם 64 מגה איך אני משנה את זה בחזרה ובאיזה תוכנה???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המאוורר מגיע בתוך מארז Antec One. המארז מגיע עם שניים כאלו, לכל אחד מהם יש חיבור של 3 פינים. הבעיה מתחילה בעובדה שאין מספיק חיבורים כאלו עם הלוח אם שלי (שניים של 4 פינים, רק אחד של 3) וכולם תפוסים במילא ע"י המעבד, הספק ומאוורר אחר. אני רוצה לחבר במקום המחבר המקורי, חיבור מולקס אבל החוטים כולם באותו הצבע: שחור ולשניים מהם יש סימונים של פסים לבנים. הפלוס אני מניח זה אותו חוט שמסומן בחץ על גביי המחבר, החוט הזה מסומן גם בפס ארוך בצבע לבן. החוט האמצעי לא מסומן בכלל (אני מניח שהוא של המדידה) והשלישי מסומן בקו לבן לא רציף (כמו פס הפרדה שמתיר עקיפה). יש דרך לדעת בוודאות איזה חוט הוא המינוס? אני לא אוהב לחבר את זה באוויר ולבדוק אחד אחד, ואין לי סוללה מתאימה לצערי כדי לבדוק.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by manticore,

הגדרתי הגדרות למאוורר של הכרטיס מסך דרך התוכנה, מהירויות מסויימות לטמפ' מסויימת איך אני מקבע אותן שיעבדו בלי להפעיל את התוכנה? הן גם לא תמיד עובדות אחרי שאני מפעיל את התוכנה, אני צריך לשחק קצת עם ההגדרות ידנית עד שההגדרות תופסות. תודה.

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  5. Started by Strict,

רציתי לדעת איזה קירור מומלץ ולדעת בערך כמה זה עולה. ואם אני מוסיף מאוורר אחד לאיפה 2 לאיפה וכו' אני לא מתכוון למשהו מטורף רק איזה מאוורר 2. Intel core i5-4570 @ 3.20Ghz AMD Radeon HD 7890 8K ram מארז fractal design define ספק של seasonic 520W לא זוכר מה הדגם של הספק לוח אם Gigabyte H87M-d3h אני לא צריך איזה אוברקלוקינג אני פשוט רוצה שיהיה קריר ואולי אפילו אשקול אוברקלוק\ תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS גירסת ה 320 MB, קניתי בלוק מים אבל לא מאלה שמכסים את כל הכרטיס. כאשר פירקתי את הקירור המקורי גיליתי עוד מלא רכיבים שדורשים קירור. מה האופציות לקרר אותם? האם הסינקים הקטנים לזכרונות מספיקים? איך לקרר את ה I\O CHIP ? אם אפשר קישורים. האם המוצר הבא הכרחי? http://www.dtekcustoms.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=207 תודה.

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by mordin999,

אני קונה מחשב חדש: Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM אני רוצה לקנות מאורר למעבד ושניים למארז ושלא יעשו רעש, מה כדי לקנות?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by GamesFreak,

היי! בדקתי את הטמפרטורה של המחשב ונדמה לי שזה חם מדי... המעבד: 63 מעלות צלזיוס. לוח אם: 36 מעלות צלזיוס. AUX: כ-40 מעלות צלזיוס. יש לי מעבד Athlon XP 2400+, ולוח ECS K7VTA3, זה חם מדי בשביל כזה מחשב??? אם צריך לקרר את המעבד אז פשוט קונים CPU Cooling אבל מה אם השאר? אני לא יכול לקדוח במארז ולהתקין עוד מאווררים כי יש לי עליו אחריות ואני מפחד לאבד אותה...

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by semi-t,

הכרטיס שלי עומד על 60 מעלות במנוחה.. איך אני יקרר אותו? איך אפשר להכניס מאוורר 80מ"מ ג'נרי שיקרר אותו מלמטה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  10. אני קונה מחשב עם לוח אם של אפוקס 4g4a plus ומעבד 2.26 של אינטל עכשיו רציתי להמהיר אותו ממש מעט ואפילו אם לא אני מתכוון לקרר אותו בשביל אופציית OC עתידית... רציתי לדעת איך לקרר את המעבד בלי להשקיע יותר מדי כסף האם OC ע"י העלאת FSB בלבד יוצר עוד חום? (אם אני לא מתכוון להעלות את המתח) איך מקררים לוחות אם? אילו חלקים בהם דורשים קרור? איזה חברה מיצרת צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך שלא עולות יותר מדי....? האם בכלל אפשר לעשות OC קטן בלי להעלות גם את המתח?

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by pinkmasta,

ברשותי מעבד 2400+ AMD והוא חם אש 72 מעלות.. איך לדעתכם אני יוכל להוריד את זה משמעותית ? האם הוספת מאוור תקרר אותי קצת?

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by AvlK,

הגיעו הרדיאטורים (rx 480 rx 360 ) אחרי קצת חיפוש הבנתי שצריך לשטוף עם מים מזוקקים חמים עכשיו אם יש איזה תרד מפורט בפורום של כל התהליך אשמח לקישור (לא מצאתי פשוט) ואם אין אז אם אפשר לפרט כמה שאפשר את השלבים תודה

• 14 תגובות
    • 81.9k צפיות
  13. יש לי בעייה ואני לא יודע איך לשים את המאווררים במארז שלי ואיך למקם אותם ולהוציא או להכניס יש לי מאווררים אחד בפאנל בצד-כאילו בחלון ושניים מאחורה מתחת לספק כוח. ויש לי שאלה לגביהם יש הבדל בין 2המיקומים אחד מעל השני באיזה כדאי או עדיף לשים מאורר?? איך לשים את המאווררים? ואיזה מאוורר יוציא ואיזה יכניס?? תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. אפשר בעזרת דבק סטיק כזה? או שלא מומלץ? פשוט אין לי זמן ללכת לקנות

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Jar with me,

שלום הוצאתי את המאוורר של הספק הישן שלי (לפנטיום 133) במטרה לשלב אותו במחשב הנוכחי שלי (פנטיום 3 550) , אבל אני לא יודע איך מחברים אותו למחשב. שמעתי שאפשר לחבר אותו או ללוח אם או לספק , נראה לי שלחבר אותו ללוח אם זה יותר קל . מישהו יודע איך לחבר אותו ללוח אם (או לספק)? אני רק יודע שמהמאוור יוצאים 2 חוטים , אחד חכול ואחד אדום , שניהם מתחברים בסוף למעין פלסטיק לבן עם 2 חורים . ומה זה אדמה? אמרו לי שהחוט האדום זה המתח אם אני לא טועה , והכחול זה אדמה , מה זאת אומרת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by idanohh,

לא מצאתי מדריך כזה ואני רוצה לשים יש לי היט סינק ויש לי משחה השאלה היא רק איך שמים ..?? עם מה כדאי למרוח ? מכחול ? קלף ? שמעתי כל מיני רעיונות ... ומה הסכנות אם זה נוזל טיפה לצדדים ...? כמה זמן לוקח לזה להתייבש או שאפשר לעבוד עם זה מייד ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by arik100,

אז ככה יש לי E6750 ARCTIC FREEZER THERMALTAKE EUREKA איך אני שולט במהירות המאווררים שיש לי על המעבד? וה INTAKE ו ה OUTTAKE?

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  18. e6750 יש איזו תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by FatherBoard,

יש לי מחשב עם 3 מאווררים, והם עושים רעש כמו מזגן+מקרר בערך. השאלה היא, איך אני משקיט את פעולתם? האם אני צריך להוריד את מהירותם? ואם כן, אז איך עושים זאת? ואם אני ארצה מתישהו לעשות את הפעולה ההפוכה ולהמהיר את פעולתם, איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by rafi-s-,

אני משנה את המחלק מאיפה שה400???? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  21. יש לי לוח MSI KT3 ULTRA-ARU עם KT333 ומעבד AXP1700+ JIUHB שהומהר ל 167X12.5\13=2094MHX אחרי אידכון BIOS הוא אומר שזה AXP2600+ המטח של הליבה אכשיו ב1.7V ואני לא יחול לאלות יותר. המכפלות אצלי בביוס הם 14,15 ורק אז יש מספרים נמוחים עד: 12.5/13 ועם אני בוחר ב 14 או 15 זה כמו 4 או 5. היתי מאלה את הבס אוד יותר אבל אז כל המהירות של הלוח תאלה ותידפוק לי הכול, אחרי 166 הלוח חוזר למהירות המקורית שלו (PCI/AGP) אז השאלה שלי היא האים יש דרך להאלות את המכפלה ליותר מ12.5/13?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  22. אהלן החלטתי גם אני לנצל את הדיאפאי המקסים שיש לי ולנסות להגיע לבאס של 240-250 אם הזכרונות יסחבו אותם. כרגע אני רץ על 200 בתזמונים של 2-3-3-7 הזכרונות של סופרטאלנט והם על מתח אוטומטי. בכמה אתם חושבים שאני צריך להעלות את המתח בכדי להגיע ל240-250 הנכסף? לאיזה תזמונים אני אשנה את הזכרונות? ואיזה אופצייה בפריים95 בודקת את היציבות של הזכרונות? אשמח לשמוע אם יש למישהוא נסיון עם הזכרונות של סופרטאלנט באוברקלוק! כמובן של240-250 אני יגיע בקפיצות של 7-8. תודה ברק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. ביצעתי OC די קל לכרטיס 8800 GT (קירור סטוק) דרך NTUNE- העלתי מהירות CORE וזכרון והשארתי את המאוורר על שליטה אוטומטית. לאחר חצי שעת משחק הכרטיס הגיע לטמפ גבוהה מדי ונתקע, די רגיל עד כאן. אבל הבעיה כאן לדעתי היא שהמאוורר שלו פשוט המשיך לעבוד על המהירות הרגילה (29%), ואת זה אפשר לדעת בלי בעיה לפי כמות הרעש שהמאוור הזה עושה. אם אני מגדיר ב NTUNE שהמאוור יעבוד כל הזמן על 100% (וגם על הרבה פחות מהר) הכרטיס לא נתקע (הוא כמובן נשאר על טמפ יותר נמוכות). אבל ככה הוא כמובן הרבה יותר רועש. מה שאני רוצה לדעת זה למה המאוורר לא מגביר את מהירות העבודה שלו כשהוא מוגדר על הגדרה אוטומטית של NVIDIA, כשתחת הגדרה זו המאוורר אמור לפעול על 100% כשהטמפ מגיע ל 80 מעלות (לפי RIVATUNER)?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הי, אני חדש פה, ורציתי לדעת איך לעשות לPhenom II x4 955 שלי OC בצורה נורמאלית. קראתי מדריכים אבל לא ממש הבנתי.. כרגע הCore Speed שלו זה על 800 MHz. (מולטיפלייר x4) רציתי לעשות OC ולהעלות את המולטיפלייר, אבל אני ממש לא מבין בזה. והייתי ממש שמח אם הייתם עוזרים לי להבין איך לשפר את הביצועים. ד"א יש לי לוח אם Gigabyte GA-880GA-UD3H אם זה עוזר. תודה רבה!

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Master-Chipsets,

אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :

• 3 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים